Bosch Serie 6 WAT28361NL - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
7 kg
Energieklasse
A+++
Energiekosten per jaar
0 euro
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 35 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Noud 14-12-2016 Product paar dagen in bezit

Lekker stil.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Machine enkele dagen in huis. Staat in de bijkeuken en is erg stil. Zo stil dat we de eerste keer even hebben gekeken of hij wel aanstond. Verder voldoende programma's die makkelijk in te stellen zijn met de draaiknop. Aanrader zowel op kwaliteit als prijs.

Pluspunten

  • stil
  • bediening
  • programma's
  • zuinig

Minpunten

  • iets langere wastijden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Power 30-05-2016 Product paar dagen in bezit

Top materiaal

Algemene score

10,0
Ik ben heel blij dat PGGM in samenwerking met de bobshop mij voor dit prikje deze prachtige machine heeft kunnen laten kopen. Een top investering en zeker een aanrader. You've make my day!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert Jan en Astrid 11-07-2017 Product paar weken in bezit

Stille wasmachine met optimaal program. Ook nog groen A***.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Onze oude wasmachine uit 1988! had kuren en waste niet meer echt schoon. Wat een verademing; zo'n stille machine, die ook nog eens veel zuiniger is. We hadden veel eerder die stap moeten zetten. Maar weet alles maar ens vooruit. Blij met onze Bosch 6 WAT28361NL

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • optimaal programma

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ajk 07-07-2017 Product paar weken in bezit

Stil en eenvoudig te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ruime trommel, mooi front met touch bediening. Machine is super stil en biedt ruime keuze aan programma's. Kortom; top machine!

Pluspunten

  • Stil
  • Eenvoudig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Astarde 04-07-2017 Product paar dagen in bezit

eindelijk een échte wasautomaat! Bosch natuurlijk.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fantastische wasmachine. Zuinig en snel. Goed leesbaar display. Op naar een schoner milieu met BOSCH!

Pluspunten

  • geluidsarm
  • duidelijk display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

roy 29-06-2017 Product paar weken in bezit

prettig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede wasmachine. Helaas niet zelfstandig te bedienen door blinde mensen (behalve de knop voor het instellen van de temperatuur).

Pluspunten

  • heel stil
  • erg zuinig

Minpunten

  • niet zelfstandig te bedienen door blinde

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

k.ellen 27-06-2017 Product paar weken in bezit

goed uitziende wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
de wasmaschine, bevalt prima verbruikt minder water en stroom dan de oude en wast ook schoner, snelle reactie van het
display en verder is hij kwa draaien stiller en geeft goed aan als er iets mis is of als hij klaar is met de was.

Pluspunten

  • wast droger en schoner

Minpunten

  • gevoellige display.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Yvonne 24-06-2017 Product paar weken in bezit

mooi wasmachine, makkelijk in te stellen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
betaalbare wasmachine, met zijn 7 kilo inhoud.
maakt weinig geluid.
simpel korte programma's draaien.
zeer tevreden.

Pluspunten

  • geluidloos
  • makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nightnurse 23-06-2017

Fijne machine!

Algemene score

8,0
Prettige machine!
Even wennen dat wasprogramma's langer maar wel zuiniger zijn dan mijn vorige machine.
Jammer dat bij korte wasprogramma, het toerental van centrifugeren niet automatisch de maximale 1400 toeren zijn.
Oorspronkelijk gepost op www.bosch-home.nl

Reageer

D. Bakker 21-06-2017 Product paar weken in bezit

Tot nu toe Top!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de wasmachine nog maar kort maar voor nu zeer tevreden. Duidelijk alles aangegeven. De was komt er droger uit dan de vorige wasmachine en het toerental is nu iets lager! Met de ervaring tot nu toe Prima!

Pluspunten

  • Duidelijk
  • De deur met vast greep
  • Droge Was
  • Formaat

Minpunten

  • kan ik nog niet beoordelen misschien later?

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

AAH 10-06-2017 Product paar dagen in bezit

Zuinige en mooie wasmachine/wasdroger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb al jaren een prima ervaring met Bosch witgoedmachines, dus de keuze was zo gemaakt. Het merk, de zuinigheid, aanschafprijs en uiterlijk zijn perfect!

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Monster 08-06-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie machine gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooie gebruiksvriendelijke machine met goede prijs kwaliteit verhouding blij mee. Ruime trommel goede centrifuge en schone was alles wat je van een wasmachine verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jacob 19-05-2017 Product paar dagen in bezit

Perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Behalve dat het een perfecte wasmachine is, hij is stil en doet precies wat wij willen, verliep het bestellen en leveren ook vlekkeloos (via Coolblue)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tineke 07-05-2017 Product paar dagen in bezit

duidelijke programmakeuze, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een goede, betaalbare wasmachine. Energiezuinig, met een duidelijke programmakeuze. De trommelinhoud is 7 kilo, dus er kan flink wat was tegelijk in.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • energiezuinig

Minpunten

  • katoenwas, duurt langer dan 3 uur.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mar 29-04-2017 Product paar weken in bezit

Stil en makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben de wasmachine nu een paar weken en hij bevalt goed. Is erg stil en erg gemakkelijk te bedienen na even de duidelijke manual te hebben ingekeken. Wij zijn met z'n drieen thuis en dat kan deze wasmachine gemakkelijk aan.

Pluspunten

  • stil
  • gemakkelijke bediening
  • zuinig

Minpunten

  • nog niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Monique 27-04-2017 Product paar weken in bezit

Weer heerlijk schoon en fris

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De lagers van mijn 15 jaar oude (miele) wasmachine waren kapot en ik twijfelde om weer een miele te kopen of een ander A-merk. Deze Bosch kost de helft van een miele, maar wat een genot! Hij wast blinkend schoon, een maakt nauwelijks geluid. En is erg makkelijk in gebruik. Natuurlijk is de techniek in15 jaar ook vooruit gegaan, maar ik ben erg blij met deze Bosch.

Pluspunten

  • wast erg goed schoon
  • is heel stil
  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Yvon 11-04-2017 Product paar dagen in bezit

Stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn oude Bosch wasmachine vervangen door een nieuw exemplaar. Heb hem net maar ben nu al helemaal blij. Staat beetje raar om gelijk een 10 te geven maar een dikke 9 begin ik wel mee.
Super machine, ook met een kort programma en hij is inderdaad heerlijk stil. Weer een goede keus gemaakt met deze Bosch wasmachine. Hoop er net als de vorige weer zo'n 12 jaar meer te kunnen wassen. Ik kan iedereen deze machine aanbevelen. Vandaag al heerlijk een paar wasjes gedraaid en met een uitstekend resultaat.
Ook nog een zeer gunstige prijs.

Pluspunten

  • 7 kg
  • kort programma aanwezig
  • lekker rustige machine
  • aangeven resttijd programma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gonda 11-04-2017 Product paar dagen in bezit

Uitstekende Machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima machine,makkelijke bediening,heerlijk stil en een lekkere schone was.
Vorige machine was een whirlpool,(na 4 jaar weggedaan) wat een narigheid gehad met dat ding,
hoop dat deze het langer uithoud maar daar heb ik het volste vertrouwen in.
wat ook wel lekker was was de refund actie van Bosch € 25.00 retour is lekker meegenomen

Pluspunten

  • Uitstekende bezorging en plaatsing door MediaMarkt

Minpunten

  • Nog geen minpunten gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

T.G.K. 08-04-2017 Product paar dagen in bezit

Stille werking!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De wasmachine doet zijn werk in stilte en voldoet prima! De bediening is heel eenvoudig en de programma's sluiten goed aan bij onze wensen.

Pluspunten

  • Stille werking
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ans Schoneveld 07-04-2017 Product paar dagen in bezit

Mijn nieuwe wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Machine ziet er mooi uit is stil in gebruik hoop er lang plezier van te hebben.Hij staat nu de draaien er ik hoor hem
haast niet.

Pluspunten

  • Mooie wasmachine
  • Ziet er gelikt uit

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews
>