Bosch Serie 6 WAT28361NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 58 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Trouwambtenaar 27-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Eenvoudig en korte programma's!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een zeer eenvoudig te bedienen wasmachine! Welke ook korte programma's heeft! En......voor mij ZÉÉR belangrijk;,....je kunt er één..kledingstuk in wassen. De meeste machines wegen zo nauwkeurig dat één kledingstuk te licht is voor het centrifugeren.
Maar.....deze machine is geweldig want bij deze gaat dat prima! !!!!
Kort om : een wasmachine die precies wast naar mijn wensen en ...ook nog eens spotgoedkoop is! Krijg zelfs nog 25 euro back!
Een toppertje! Mijn vorige Bosch wasmachine heb ik 23 jaar gehad zonder euvels. Super blij mee!!! :-):-):-)

Pluspunten

  • Korte wasprogramma's!
  • Eén kledingstuk kunnen wassen!
  • Extra snelle wasprogramma's, extra water tip toets

Minpunten

  • Geen!!!
  • Geen!!!
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28361NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiwi 09-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De wasmachine is in veel opzichten uitstekend maar het cetrifiguren kan beter.
De machine maakt tijdens het wassen inderdaad heel weinig geluid maar als hij gaat centrifiguren maakt hij bij ons veel trillingen.
Toegegeven de vloer waar hij op staat is van hout en onze oude machine maakte er ook een potje van en die veroorzaakte nog meer herrie en trilling.
Wij hadden in de beoordeling mee genomen dat hij minder trilling zou veroorzaken maar dat valt een beetje tegen,verder een zeer fijne machine met veel gebruikers gemak!

Pluspunten

  • Wast stil
  • Wast snel en schoon

Minpunten

  • Was niet helemaal droog
  • Bij ons helaas centrefuge niet trilling arm
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28361NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Noud 14-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Lekker stil.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Machine enkele dagen in huis. Staat in de bijkeuken en is erg stil. Zo stil dat we de eerste keer even hebben gekeken of hij wel aanstond. Verder voldoende programma's die makkelijk in te stellen zijn met de draaiknop. Aanrader zowel op kwaliteit als prijs.

Pluspunten

  • stil
  • bediening
  • programma's
  • zuinig

Minpunten

  • iets langere wastijden
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28361NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Power 30-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Top materiaal

Algemene score

10,0
Ik ben heel blij dat PGGM in samenwerking met de bobshop mij voor dit prikje deze prachtige machine heeft kunnen laten kopen. Een top investering en zeker een aanrader. You've make my day!
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28361NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 08-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stille machine, piept als hij klaar is,schone was !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ik heb deze machine nu enkele maanden en ben nu gewend aan alle programma`s en ben super tevreden!!!!zeer fijne machine!

Pluspunten

  • stil
  • veel keuze uit programma`s
  • grote opening
  • handige doseerbak
  • piept als hij klaar is

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28361NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EJvS 30-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Schonere was.

Algemene score

8,0
Ik gebruik deze wasmachine nu enkele maanden, wat me tegen valt is het gemis van de 30 graden stand bij een normale was, de uitgestelde starttijd is wat lastig in te stellen. Verder ongelofelijk blij met de extra kilo's. 2kg meer dan de vorige. Heb ook duidelijk minder wasmiddel nodig.

Pluspunten

  • 7 kg vulgewicht
  • zuinig

Minpunten

  • 30 graden was mist in keuze programma
  • instellen latere starttijd wat lastig
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28361NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 30-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Still wasmachien

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
de referenties gelezen, deze kwam goed uit de bus. Ook de aanschaf was niet duur. Grote deuropening en stil in gebruik

Pluspunten

  • grote deuropening
  • stil
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28361NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Johanna 28-06-2018
  • Product paar dagen in bezit

Goed merk waar ik op kan vertrouwen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Ik weet zeker dat ik een goed apparaat aanschaf in de grote hoeveelheid keuzemogelijkheden.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28361NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan en tiny 25-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
IK heb de wasmachine nu een maand in gebruik en ben dik tevreden. Hij is stil en wast lekker schoon en makkelijk te bedienen. In verhouding wat hij ons gekost heeft is het een prima apparaat.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28361NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

E. 25-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima product, prijs/kwaliteit helemaal prima!!
Uitgebreid programma, voor elke type was en elke hoeveelheid is wel een programma te vinden.

Pluspunten

  • Overzichtelijk menu
  • Prijs/kwaliteit/prestaties
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28361NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sherry 21-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben blij met mijn Bosch wasmachine. Het is zacht wanneer het draai, energie zuinige en mij huis of alle deuren schudden niet wanneer mijn wasmachine draaide. Ik zal iedereen aanraden zo een Bosch wasmachine te kopen

Pluspunten

  • geluidloos draaien
  • energie zuinig
  • geeft aan bij te veel wasmiddel
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28361NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bettine 17-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blij mee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 17 jaar trouwe dienst hield mijn whirlpool er mee op. Ik wilde als vervanger een goede ‘middenklasser’ en ik denk dat ik die heb gevonden. Ik zocht een makkelijk te bedienen no-nonsens wasmachine. Hij is lekker stil. Gewoon blij mee.

Pluspunten

  • Stil
  • Instellen wanneer hij klaar moet zijn
  • Aanpassen hoeveelheid water bij kleine wasjes

Minpunten

  • Harde eind-piep. Maar die is uit te zetten.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28361NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henri 12-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duurzame wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb mijn eerste Bosch wasmachine gekocht, daar uit diverse onderzoekingen is gebleken dat dit een duurzaam toestel is. Een toestel die qua prijs acceptabel is en goede kwaliteit levert. Ik hoop dat Bosch zijn naam waar maakt, maar de tijd zal het leren. Tot nu toe echter zeer tevreden over de mogelijkheden en de prijs van dit toestel.

Pluspunten

  • vele mogelijkheden, zoals bv de timer etc
  • mooi model
  • prijs
  • zuinigheid
  • makkelijke bediening

Minpunten

  • vooralsnog het geluidsniveau bij centrifugeren
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28361NL

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Herman 11-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dik tevreden met koop Bosch WAT28361NL wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze Bosch verving onze 11 jaar oude Bosch. Zijn programma's variëren van kort tot langere wasprogramma's. Alle soorten textiel kun je op speciaal darvoor bestemde programma's draaien en daarbij is hij ook stiller tijdens het wassen dan de oude. Als hij klaar is geeft ie een signaal en als hij open kan hoor je weer een signaal. Deur sluit automatisch af als je een programma start. Display is duidelijk en geeft de nog te wassen tijd aan. Aansluiten was fluitje van een cent. Ons huishouden bestaat uit tweeën dan is een 6 kg trommel meer dan voldoende. Ben altijd erg tevreden geweest met Bosch dus hoop ook van deze weer lang te genieten.

Pluspunten

  • Stille wasmachine
  • Duidelijk en eenvoudig te bedienen.
  • Veilige automatische sluiting van deur
  • kort en lang programma
  • besparend in vgl met oudere types.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28361NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Maurice verburg 25-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede service va AO.nl vriendelijk en correct geholpen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede wasmachine en volgens planning keurig en netjes gratis geïnstalleerd. Ik zou hier weer opnieuw bestellen

Pluspunten

  • Goede service
  • Goede kwaliteit
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28361NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 21-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

WASMACHINE Bosch WAT28461NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb de machine net in gebruik, moet goed opletten welk programma je aanzet .
bij fout programma komt de was er nat uit, niet alle programma`s kunnen op 1400 toeren
vind het een mooie machine, en na 12 jr een andere Bosch gehad te hebben zal ik aan deze snel wennen!!
duidelijke beschrijving en programma boekje zit erbij

Pluspunten

  • stil
  • veel programma`s
  • grote opening
  • apart centrifugeren

Minpunten

  • niet alle programma`s tot 1400toeren
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28361NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Appie Huijsen 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekocht op aanrading van een vriendin en Bcc ik had eerst een Samsung op het oog maar de verkoper raden die af omdat Bosch veel beter was ik heb hem gebruikt en vind hem heel goed wassen ik had er eerder aan moeten beginnen.

Pluspunten

  • wast goed
  • droogt goed

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28361NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeMoeder21 01-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine serie 6

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn oude wasmachine maakte enorm veel lawaai bij het centrifugeren. De was kwam er vaak muf uit. De nieuwe machine maakt geen lawaai, is bijna fluisterstil. Heb nu meerdere programma's gebruikt en ik mort zeggen dat de was er superschoon en fris uitkomt. Voor mij de aankoop van het jaar.

Pluspunten

  • Alles aan deze machine is een pluspunt
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28361NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

monique v g 25-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bosch wasmachine gekocht perfect en met geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooie bosch wasmachine 7 kilo ideaal perfect en met geluidje als het programma klaar is hahha alleen maar pluspunten
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28361NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P 03-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede wasmachine die erg stil is in gebruik. Ook zijn de wasresultaten uitstekend en is de machine gemakkelijk te bedienen. Een aanrader.

Pluspunten

  • Stil
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Niet gevonden
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28361NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews