Bosch Serie 6 WAT28690NL - Reviews

Best Reviewed sep 2017 Bosch Serie 6 WAT28690NL
Best Reviewed september 2017
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 511 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Yvonne 04-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

makkelijk bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prettige machine, makkelijk bedienbaar, grote vulopening en het Idos nooit teveel of te weinig wasmiddel gebruik. Kortom zeer tevreden over deze aankkop!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dennis 18-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Simpel en eenvoudig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie en stille machine, simpel en eenvoudig in gebruik. I-dos werkt perfect. Geen omkijken meer naar wasmiddel.
Display is zeer gebruiksvriendelijk en erg duidelijk.

Zeer tevreden met de aankoop!

Pluspunten

  • Eenvoudig
  • mooie vormgeving
  • stil

Minpunten

  • geen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 22-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een kind kan de was doen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn oude Bosch wasmachine had het na 19 jaar begeven, de trommel draaide niet meer.
Besloten om weer voor een nieuwe Bosch te gaan.
De wasmachine heeft een heerlijk grote trommel en is makkelijk te bedienen via het touchscreen display.
De pauze knop is ook erg handig als er nog een sok op de trap is achtergebleven die er eigenlijk bij had gemoeten....

Al met al dik tevreden.

Pluspunten

  • grote trommel met deur
  • pauze knop
  • i-dos

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

René 22-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een schone was 'in no-time'

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Bosch-wasmachine wast je was schoon in zeer korte tijd. En dat doet'ie zo goed als geruisloos. Bovendien gebruikt hij weinig water en elektriciteit. Wat erg gemakkelijk is dat de wasmachine zelf uitrekent hoeveel wasmiddel nodig heeft voor iedere wasbeurt.

Pluspunten

  • effectief en efficiënt
  • een stille machine
  • automatische wasmiddel toediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ruud Hagen 19-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

uiterlijk is deze maschine een lust voor je ogen

Algemene score

9,0
ik heb mijn hele leven al tijd Bosch gehad en dat is me goed bevallen dus mijn nieuwe aanschaf zal dat ook doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christina 18-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke wasmachine!

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze wasmachine gekozen omdat de wasmachine zelf doseert. Ideaal, omdat op deze manier altijd de juiste hoeveelheid gebruikt wordt. Het is een stillewasmachine, waardoor het prima is om hem 's nachts aan te hebben. Fijn dat het een touchscreen is. Kortom; hele fijne en schone machine!

Pluspunten

  • Doseert zelf
  • Stil
  • Zuinig in wasmiddel verbruik

Minpunten

  • Je kan geen ander wasmiddel gebruiken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Gerrits 16-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasautomaat en wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben hiervoor ook een bosch wasautomaat en wasdroger gehad. Deze zij 18 jaar oud . Dus goede kwaliteit van bosch. Daar hebben wij veel vertrouwen in.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

H. Uneken 16-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk en helder scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekocht ter vervanging van oude wasmachine. Aanbevolen door service monteur. Komt goed uit de test.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Bosch 16-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasautomaat

Algemene score

10,0
Ik heb de I-dos gekocht en ben super tevreden over dit apparaat. Ik was er eerst een beetje scepties over maar ben er echt superblij mee, je hoeft maar op de juiste knop te drukken en de automaat doet de rest vanzelf. De was is superschoon en ruikt lekker fris.

Pluspunten

  • schone was
  • frisse geur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanneke van Driesten 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote trommel en makkelijk touchscreen om te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele mooie stille machine, met een simpele bediening, simpel touchscreen met een groot gemak te bedienen. Ook handig het automatische doseer- en wassysteem dat zichzelf helemaal aanpast naar hoeveelheid vuil, gewicht en inhoud. Handige trommelverlichting.

Pluspunten

  • Bediengemak
  • doseersysteem
  • automatisch wassysteem
  • trommelinhoud

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Corrie 13-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine zonder toeters en bellen

Algemene score

8,0
Na tien jaar een nieuwe Bosch wasmachine, er is veel veranderd, centrifugeren prima, veel droger dan de oude machine. Het display is duidelijk en geeft alles goed aan en niet moeilijk te bedienen. Het I-Doss systeem is ideaal, vooral met jongeren in huis die niet zo krap kijken met de hoeveelheid wasmiddel toevoegen. Een prima machine qua prijs kwaliteit en nog €50,00 terug ook!!!!

Pluspunten

  • Grote vuldeur
  • Duidelijk display

Minpunten

  • Programma einde verlichting te lang.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

fam. de Gier 09-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heerlijk stil

Algemene score

8,0
Product gekocht voor een 4 persoons huishouden. Makkelijk en duidelijk te bedienen.
Handig I-dos doseer systeem. Grote trommel met verlichting.

Pluspunten

  • stil
  • energiezuinig
  • eco stand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

thijssen 09-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
heel makkelijk bedienbaar, super stil. Mooi display. Pak zelf wasmiddel, doseert zelf. Goed geinstalleerd en uitgelegd.

Pluspunten

  • stil
  • makkelijk bedienbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Annette 09-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

prima wasmachine. doseringsysteem is een uitkomst

Algemene score

9,0
Goede voorlichting van de verkoper. En de wasmachine doet precies wat hij moet doen. Verder hebben we alleen maar uitstekende ervaring met dit product. Ik beveel ieder een dergelijke wasmachine aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 08-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een zeer goede wasmachine. De was komt er zeer glad uit. Strijken is bijna niet meer nodig. De machine is ook heel erg stil. Wij zijn er heel erg blij mee.

Pluspunten

  • Heel stil
  • Was komt er zeer glad uit
  • Gemakkelijk te bedienen

Minpunten

  • Niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

L.W. Lettink 05-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een rust

Algemene score

9,0
Prima keuze gedaan. Deze wasmachine is zo stil dat de kopjes op het dienblad bovenop de machine gewoon blijven staan tijdens centrifugeren. \wouw

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Wasmiddel gaat automatisch
  • Lage geluidsniveau

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Saskia 05-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top wachmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer stille machine, ruime keuze in programma's die je kunt kiezen, duidelijk display, makkelijk in te stellen

Pluspunten

  • stille machine
  • makkelijjk bedienbaar display
  • tussentijds deur te openen om was te te voegen

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rotterdamse wasdame 04-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote vulopening, lichtje in de trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zojuist eigenaar geworden van de WAT28690 geworden. Fantastisch wat er inmiddels is vernieuwd na mijn laatste aankoopmoment, 9 jr geleden. Zuinige machine, gebruiksgemakkelijke display. Een kind kan de was doen😉

Pluspunten

  • Grote vulopening
  • Licht in de trommel
  • Display
  • Zuinig in gebruik

Minpunten

  • Kan er geen bedenken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marlies 01-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn groot display, ruime keuze aan wasprogramma's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasmachine heeft een grote deuropening om de was in te doen. Hij is fijn en makkelijk in de bediening. Het heeft een groot scherm, met touchscreen. Je kan een wasprogramma instellen als favoriete programma, dat is erg handig als je dat programma veel gebruikt. Zo hoef je alleen maar dat knopje aan te tikken en start het programma. Het i-Dos systeem is super makkelijk, je schent de waslade vol met wasmiddel en wasverzachter en de wasmachine regelt zelf de dosering. Groot pluspunt: het is een erg stille wasmachine!!

Pluspunten

  • groot display met touchscreen
  • grote deuropening, kan veel was in
  • i-Dos: dosering regelt machine zelf
  • eco programma, besparing water en stroom
  • weinig lawaai

Minpunten

  • niet tegengekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda de Groote 30-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Modern design en geluidsarm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We waren zeer ontevreden over onze laatste wasmachine. Met onze lokale dealer hebben we een nieuwe machine gekozen. Het werd een Bosch Exclusive.
We hebben hem nu een maandje en zijn zeer tevreden. Prima wasprogramma's en een schone, frisse was. En hij maakt nauwelijks geluid. Top Bosch!!

Pluspunten

  • schone en frisse was
  • vele goede wasprogramma's
  • geluidsarm
  • modern design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews