Bosch Serie 6 WAT28690NL - Reviews

Best Reviewed sep 2017 Bosch Serie 6 WAT28690NL
Best Reviewed september 2017
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 539 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Piet en Greetje Haagmans 15-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

fijn de tijdsduur naar het aantal wasgoed die erin is.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heel prettige machine, ben tevreden over het geluid en hij wast prima. Blij met mijn aankoop. maar ook blij met de leverancier voor de uitstekende uitleg en service.

Pluspunten

  • geluid
  • schone was
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

t. saal 05-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

voor mij goed genoeg

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
is zeer zuinig en geruisloos en een genot van het niet steets bij iedere was beurt te hoeven vullen en ziet er ook nog eens goed uit.

Pluspunten

  • geruisloos
  • niet steets hoven vullen bij iederewasbeurt
  • geen omkijken naar

Minpunten

  • voor mij geen minpunten
  • geen minpunten
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

fam. de Gier 09-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heerlijk stil

Algemene score

8,0
Product gekocht voor een 4 persoons huishouden. Makkelijk en duidelijk te bedienen.
Handig I-dos doseer systeem. Grote trommel met verlichting.

Pluspunten

  • stil
  • energiezuinig
  • eco stand
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Yvonne 04-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

makkelijk bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prettige machine, makkelijk bedienbaar, grote vulopening en het Idos nooit teveel of te weinig wasmiddel gebruik. Kortom zeer tevreden over deze aankkop!
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dennis 18-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Simpel en eenvoudig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie en stille machine, simpel en eenvoudig in gebruik. I-dos werkt perfect. Geen omkijken meer naar wasmiddel.
Display is zeer gebruiksvriendelijk en erg duidelijk.

Zeer tevreden met de aankoop!

Pluspunten

  • Eenvoudig
  • mooie vormgeving
  • stil

Minpunten

  • geen!
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nanda 24-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design en voldoende standen voor allerlei soorten was. Het idos systeem werkt erg goed. Zo gebruik je nooit teveel wasmiddel.

Pluspunten

  • idos systeem
  • display
  • hoeveelheid standen

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Annemiek en Cor 20-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine BOSCH WAT28690NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer betrouwbaar en goede service. Tevens energiezuinig. Verder is de machine van alle gemakken voorzien. Met name het I-DOS systeem is gewoon geweldig.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Simpele bediening
  • Tijdinstelling
  • Automatisch bijvoegen wasmiddel en wasverzachter
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

astrid 31-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
wasresultaat goed, ruime keuze in wasprogramma's die ook nog naar wens in te stellen zijn.
de machine is erg stil in vergelijking met vorig apparaat
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Edwin 11-05-2018

Stil, handig in gebruik

Algemene score

10,0
We gebruiken de wasmachine nu een aantal maanden en we zijn weer tevreden.
Vooral het automatisch doseren van het wasmiddel is geweldig!
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Joelle 01-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een duidelijke wasmachine met veel mogelijkheden, grootste pluspunt vind ik dat hij doormiddel van de was te wegen de hoeveelheid wasmiddel/wasverzachter afmeet. Scheelt een hoop wasmiddel/wasverzachter en op langer termijn een te vroege kapotte wasmachine. Ik ben zeer groot fan!

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Wasmiddel/wasverzachter word afgemeten
  • Korte programma’s
  • 3 verschillende standen per programma
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan en Marian 29-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een sieraad voor mijn berging

Algemene score

9,0
Een gebruiksvriendelijk, goed uitziend apparaat met natuurlijk de aloude kwaliteit van Bosch.
Het is jammer dat ik niet meer elke dag hoef te wassen.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marielle 24-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine WAT28690

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima wasmachine met veel keuzemogelijkheden, maakt weinig geluid.
Intelligent doseersysteem is erg handig.
Zeer tevreden over deze aankoop.

Pluspunten

  • veel keuzemogelijkheden
  • stil
  • idos
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jansmon 17-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Het is een Bosch

Algemene score

10,0
Oude wasmachine na 20 jaar kapot. Zocht een nieuwe en kwam na enig zoeken uit bij deze Bosch met de nieuwste motor.
Bediening zeer eenvoudig na één keer uitleg door monteur. Mijn vrouw is niet erg technisch, maar weet nu al de weg in de talloze mogelijkheden van deze machine

Pluspunten

  • Zeer weinig geluid
  • Eenvoudige bediening
  • Heel veel soorten wasprogramma's, aanpasbaar

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dario 04-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachind

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gister de machine gekregen is een mooie machine duidelijk hoe die werkt en hij is stil wat hier het belangrijkste is in deze houten huizen

Pluspunten

  • Dosseert wasmiddel en wasverzachter perfect
  • Is een stille machine
  • Mooi uiterlijk
  • Duidelijk menu
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Drukke moeder 30-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel stil, lekker ruim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geweldig apparaat tot nu toe de WAT28650NL i_DOS. I -DOS systeem gebruik ik niet heel vaak maar wel handig. Heel stil, staat op 2e verdieping met open trappen. Lekkere ruime trommel 8kg. Makkelijk met tiptoetsen; hou wel je peuter uit de buurt ;).

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hmk 29-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat en erg gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie wasmachine die erg gebruiksvriendelijk is. De I-dos functie werkt perfect. Het touchscreen en de trommelverlichting maken de wasmachine echt af.

Pluspunten

  • I-dos functie
  • Touchscreen
  • Erg zuinig
  • Trommelverlichting

Minpunten

  • Prijzig
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Martha Boer 19-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk rustig...

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Perfecte wasmachine, heerlijk rustig. En belangrijker: alles wordt weer zo mooi schoon. Heerlijk geurend naar fris gewassen kleding ga ik weer op pad...
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gerda 16-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine en droger

Algemene score

8,0
Super de luxe stel zeker voor een eenpersoonshuishoudens omdat er zoveel mogelijkheden opzitten niks krimpt mee en zeker dat jr niet meer iedere keer met je wasmiddel aan de gang moet hij is super zuinig ideaal

Pluspunten

  • Fles wasmiddel per keer erin gooien
  • Zoveel korte programma’s
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacqueline 08-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een machine die doet wat hij hoort te doen schoon wassen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Aanschaf van deze Bosch serie 6! Is er 1 waar wij geen spijt van hebben we hebben hem nu een maand of 3 in ons bezit voorheen altijd een Miele gehad maar het werd tijd voor iets anders, ons oog viel op deze Bosch wasmachine. De wasmachine heeft tal van opties en is zeer makkelijk te bedienen aan de hand van touchscreen veel keuze uit programmas. Het i dos dosseer systeem is een groot plus punt nooit meer te veel of te weinig de machine doseert precies wat resulteerd in een heerlijk geurende was. Wij bevelen deze machine dan ook zeker aan. Een kind kan de was doen ;-)

Pluspunten

  • Overzichtelijk menu
  • Stil
  • Energie besparend
  • Uitgebreide wasprogramma's
  • I dos zeker een plus punt

Minpunten

  • Prijs! Mits je hem buiten een aanbieding koopt
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene 30-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handige extras

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Verlichting intrommel zeer handig om te checke of er niet een sok is blijven liggen, ideaal dat de wasvloeistof in kan zodat je dit niet kunt vergeten (25 wasbeurten) veel gebeurt er automatisch en ook aan het milieu is gedacht

Pluspunten

  • Verlichting in trommel
  • Wasmiddel reservoir
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews