Bosch Serie 6 WAT28690NL - Reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 447 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dennis 18-10-2016 Product paar dagen in bezit

Simpel en eenvoudig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie en stille machine, simpel en eenvoudig in gebruik. I-dos werkt perfect. Geen omkijken meer naar wasmiddel.
Display is zeer gebruiksvriendelijk en erg duidelijk.

Zeer tevreden met de aankoop!

Pluspunten

  • Eenvoudig
  • mooie vormgeving
  • stil

Minpunten

  • geen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roland 26-09-2017 Product paar dagen in bezit

Futuristische wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een machine die veel bied voor zijn geld. Dus prijs / kwaliteit verhouding meer dan goed. (zou best duurder mogen zijn)
Wij hebben het nog maar een paar dagen, veel tekort om alle mogelijkheden uitgeprobeerd te hebben maar tot nu zijn we zeer tevreden.
I-dos systeem is prima, alleen jammer dat er niet meer soorten wasmiddel in kunt doen.
Nu alleen bonte was en wasverzachter. Een reservoir voor witte en zwarte was zou het nog completer maken.

Pluspunten

  • instelmogelijkheden
  • bediening
  • stil

Minpunten

  • maar 1 reservoir voor wasmiddel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anneke 26-09-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer duidelijk aangegeven Display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 11 jaar een storingsvrije BOSCH wasmachine , heb ik nu gekozen voor de moderne en energiezuinige BOSCH 6 serie wasmachine.,
Met een in het oog springend groot display. Tevens is hij zelf doserend , wat natuurlijk zeer handig is .
Over deze machine is dus goed nagedacht.

Pluspunten

  • Groot display
  • automatische ontgrendeling
  • Zelf doserend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk 26-09-2017 Product paar weken in bezit

Mooie duidelijke display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super wasmachine! Een mooi wasresultaat, zonder kreukels de fijne was strijkdroog uit de trommel te krijgen. Daarnaast zijn de doseerverhoudingen die de machine zelf toepast een uitkomst. Heerlijk om geen bolletjes met wasmiddel meer in de trommel te hoeven doen. Door de duidelijke display kun je bij elk wasprogramma het energieverbruik aflezen waardoor je bewuster wordt van het gebruik van je wasmachine.

Pluspunten

  • Zelfdosering wasmiddel en wasverzachter
  • Duidelijke display
  • Kreukvrije was door strijktoets
  • Hij weegt de hoeveelheid was
  • Geeft aan wanneer het wasmiddel op is

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Albert van den Bosch 26-09-2017 Product paar dagen in bezit

Een mooie -fijne-stille wasmachine met de laatste techniek

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zoals al beschreven in de aanhef een mooie maar vooral stille wasmachine waarin de laatste technische snufjes zijn verwerkt.
Gekozen voor een Bosch vanwege het feit dat mijn oude Bosch wasmachine een kleine 30 jaar zijn dienst heeft bewezen zonder een reparatie. De nieuwe werd dan ook een Bosch vanwege het i- Dos systeem , de grote trommel voor 8 kg en de gemakkelijke bediening.

Pluspunten

  • I-doswas middel systeem
  • 8 kg trommel
  • niet al te moeilijke bediening
  • led trommelverlichting /energie zuinig
  • stil zowel in wassen als in centrifugeren

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ben 25-09-2017 Product paar dagen in bezit

Eerste wasresultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben de wasautomaat nog geen week, maar ik ga uit van mij eerste was resultaat. Omdat we al enkele weken zonder wasmachine hadden gezeten hadden we een machine vol met onderbroeken en sokken. Resultaat, mooi schoon en helder. De 1ste indruk moet zijn wat je er van verwacht toch!

Pluspunten

  • wast goed schoon
  • makkelijke bediening
  • vele mogelijkheden eigen instellingen
  • grote trommel
  • eco en speed knop

Minpunten

  • stil maar niet de allerstilste machine
  • handleiding lezen kost tijd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wilma 25-09-2017 Product paar dagen in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldig ,makkelijk in bediening ,stil ,mooie schone was , geen wasmiddel meer toevoegen door de voorraad die er in zit .Al veel eerder moeten aanschaffen .

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Stille machine
  • Mooie prijs
  • Automatiche Wasmiddel dosering
  • Ook kleine wasjes van 30 minuten

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roeliena Lanting 25-09-2017 Product paar dagen in bezit

Wasmachine is erg stil.

Algemene score

9,0
Het vind het een geweldig aankoop zeker niet duur vanwege de aanbieding en 50 euro terug van bosch.
Hij is overzichtelijk af te lezen in het scherm en eenvoudig in gebruik. Dosering van wasmiddel geweldig en erg mooie machine.De was komt er goed schoon uit. Veel keuzes in programering eco en snel en gewoon veel afzonderlijke instellingen erg handig.

Pluspunten

  • geruisloos
  • mooie machine
  • veel keuzes in programmas
  • zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gea 25-09-2017 Product paar dagen in bezit

Heel handig i-DOS systeem

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heel handig met het i-DOS systeem, hierdoor nooit teveel wasmiddel. Is een behoud van de machine. Super duidelijk touch-LED-display.

Pluspunten

  • Doseersysteem wasmiddel
  • Touch Display - duidelijke en goed leesbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Weerman 25-09-2017 Product paar dagen in bezit

Voortreffelijke wasprogramma's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wederom een uitstekende product met vele functie's, zoals een slimme waspoederdosering. De machine is uitgevoerd met een stille motor, daardoor is deze machine energie zuinig. De prijs kwaliteit verhouding is voortreffelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

a.van.ool@kpnmail.nl 24-09-2017 Product paar dagen in bezit

Gebruiksvriendelijk, ook voor mannen..

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na tien jaar begaf onze oude degelijke wasmachine het en waren we toe aan een nieuwe. Dezelfde weer kopen, overstappen op een andere? Na kundig advies bij Expert, viel onze keuze op deze BOSCH WAT28690nl.
De eenvoudige bediening, de degelijk uitziende constructie en de ruime vuldeur, in combinatie met de prijs deden ons voor deze machine kiezen.

Pluspunten

  • bedieningscomfort

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

FransNuenen 24-09-2017 Product paar dagen in bezit

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nadat machine geplaatst is, na lezen duidelijke gebruiksaanwijzing, meteen was gedraaid en alles ging voortreffelijk.
Omdat we al op leeftijd zijn hebben we bij de machine een verhoging gekocht waar de machine op staat.
Hierdoor is het laden van de machine een stuk makkelijker

Pluspunten

  • duidelijke gebruiksaanwijzing
  • makkelijk inladen door ,bij gekochte, verhoging

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Stronks 24-09-2017 Product paar weken in bezit

met een Bosch wordt u van iedere was verlost

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Onze keuze is bepaald door de mooie vormgeving, en alle hieronder geschreven pluspunten. Onze dochter heeft dezelfde wasmachine gekocht en is zeer tevreden, gebruik wasmiddel is erg laag (25 wasbeurten met 1,3 liter wasmiddel).

Pluspunten

  • automatische dosering wasmiddel
  • geluidloos
  • energie zuinig
  • gebruiksvriendelijk, grote trommel
  • veel mogelijkheden qua was programma's

Minpunten

  • niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P vd K 24-09-2017 Product paar maanden in bezit

Prachtige was machine en prettig in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prachtig mooie wasmachine. Makkelijk en overzichtelijk in gebruik. Stil tijdens de wasbeurt. Heeft mooi en overzichtelijk bedieningsscherm.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MTV 24-09-2017 Product paar dagen in bezit

Groot Display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het automatisch dosseersysteem werkt perfect. De bediening van de machine is zeer eenvoudig. Ben zeer tevreden over Bosch.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Carla en Willem 23-09-2017 Product paar dagen in bezit

Eeens een BOSCH, altijd een BOSCH

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben weer voor een BOSCH wasmachine gekozen om dat de oude BOSCH het na ruim 16 jaar nog steeds maar wel jammerend zijn werk goed deed. Zo verruilden we de oude elektromechanische klok voor een processor gestuurd programma met een fraai meer-kleuren display, een 6 liter trommel voor 8 liter en 1200 toeren centrifugeren voor 1600 toeren. De speciale veiligheidsmaatregel die de machine beveiligd tegen lekkage bij een eventueel euvel is de slagroom op de taart en met het A+++ label is hij nog zuinig voor onze portemonnee ook. Wat wil je nog meer.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig met water en elektra
  • Automatische wasmiddeldosering
  • Eenvoudige moderne bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hedda 22-09-2017 Product paar dagen in bezit

Groot scherm en eenvoudig in gebruik! ik snap het zelfs!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super fijn dat je wasmiddelgebruik omlaag gaat door het doseersysteem! Ook zuinig qua watergebruik! Ik ben verbaasd dat ik het apparaat in 1x aan de praat kreeg en dat de eerste wasbeurt reeds perfect is voltooid: alles schoon!

Pluspunten

  • groot scherm
  • eenvoudig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

José Cevat 22-09-2017 Product paar dagen in bezit

I-dos, zeer geluidsarm, flexibele programma's en 8 kg

Algemene score

9,0
i-dos systeem: automatisch doseren is super praktisch, machine maakt zeer weinig geluid en er kan heel veel wasgoed in.
Verder zijn er vele programma's die ook nog heel flexibel in te stellen zijn en is er zelfs een heel kort programma.
Lampje in de trommel ook wel handig om te voorkomen dat je er niets vergeet uit te halen.

Pluspunten

  • economisch/zuinige machine
  • i dos doseringssysteem
  • veel flexibele programma's
  • lampje in trommel
  • 8 kg trommel

Minpunten

  • economisch en daardoor langere duur programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Heuver 22-09-2017 Product paar weken in bezit

Super Handig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het i-dos sorteersysteem werkt helemaal geweldig. Nooit meer te veel waspoeder / wasverzachter.
Machine maakt weinig lawaai. Genoeg programma's om uit te kiezen.
Volledig van deze tijd!
Ik heb een goede keuze gemaakt.

Pluspunten

  • idos sorteersysteem
  • -weinig lawaai
  • voldoende keuze uit programma's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maikel 22-09-2017 Product paar dagen in bezit

stil, helder display, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
het is een mooie, stille en makkelijke wasmachine, Snel te gebruiken, geen ingewikkelde instellingen. Ook makkelijk door het i-dos doseersysteem voor zeep, nooit teveel zeep gebruiken op deze manier.

Pluspunten

  • Stil
  • makkelijk
  • duidelijk touchscreen display

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews