Bosch Serie | 6 WAT28690NL - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++-30%
Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 373 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dennis 18-10-2016 Product paar dagen in bezit

Simpel en eenvoudig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie en stille machine, simpel en eenvoudig in gebruik. I-dos werkt perfect. Geen omkijken meer naar wasmiddel.
Display is zeer gebruiksvriendelijk en erg duidelijk.

Zeer tevreden met de aankoop!

Pluspunten

  • Eenvoudig
  • mooie vormgeving
  • stil

Minpunten

  • geen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huishoudhulpje 24-05-2017 Product paar dagen in bezit

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijke machine, ziet er gelikt uit.
duidelijke beschrijving en bediening. en nog stil ook nog.
Voor mensen op leeftijd goed te doorgronden.
TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Christian 11-05-2017 Product paar weken in bezit

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Supermooie en stille machine. Idos doseersystee is ideaal. En instellen van de programma's is super makkelijk. Een kind kan de was doen...

Pluspunten

  • Stil
  • I dos doseersysteem
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Maurice D 08-05-2017 Product paar dagen in bezit

geweldig die idos werkt perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De oude bosch exclusief hebben we nu naar 18 jaar weggedaan en een nieuwe bosch exclusief aangeschaft.
De wasmachine is erg stil werkt perfect in combinatie met idos .
ook de nieuwe touchscreen werk heel erg makkelijk en prettig in gebruik.
Wij mannen kunnen nu ook de was goed doen😀.
Geen wasbolletjes meer zoeken.

Pluspunten

  • Idos
  • Touchscreen
  • Stil
  • Makkelijk in gebruik
  • Ziet er ook mooi uit

Minpunten

  • Geen😀

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Trom 07-05-2017 Product paar weken in bezit

Duidelijk en goed verlicht scherm. Makkelijk te bedienen.

Algemene score

8,0
Wij kozen dit deze wasmachine omdat we een ruime trommel wilden, geruisloos. Gemakkelijk in gebruik en een acceptabele prijsverhouding. Ook het gemak van de wasmiddelboxen die zelf de hoeveelheid doceert.

Pluspunten

  • zuinig in gebruik
  • knoppen werken makkelijk
  • wij kunnen er nog niet veel over zeggen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peterbianca 06-05-2017 Product paar dagen in bezit

Stilte

Algemene score

8,0
Super fijne wasmaschine! Alles voldoen aan onze eisen en hij is nog super stil ook! Kunnen we eindelijk in de dalstroomuren wassen draaien, zonder dan het gezin er wakker van wordt. Ideaal!

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk in gebruik
  • IDos
  • Pauze functie, zodat er vergeten was bij kan!

Minpunten

  • Lange duur van de wasprogramma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

WAT28690NL 06-05-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een schitterende wasmachine die een heel duidelijk gebruiksaanwijzing heeft. Hij is gebruiksvriendelijk en het installeren van een programma voor een bepaalde wassoort gaat heel gemakkelijk. Ook het automatische doseringssysteem werkt geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Echt aan te bevelen! 03-05-2017 Product paar dagen in bezit

Dolgelukkig met de aankoop!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De prijs is het waard, er zijn vast goedkopere maar deze ziet er solide uit. Werkt prettig (Ook voor mannen) óverzichtelijk en handig.

Pluspunten

  • Geruislooos
  • Gemakkelijk te behandelen
  • Schone was
  • Prettig geplaatst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam Berkel 01-05-2017 Product paar dagen in bezit

Grote trommel, handig met wasmiddel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ziet er mooi uit, wast goed en voordelig. Trommel grote is prima. Dosering en touchscreen zijn heel handig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Boudewijn 01-05-2017

Uitmuntende prestaties

Algemene score

10,0
Wast super schoon, is zeer stil zelfs tijdens het centrifugeren, simpele bediening een aanrader. Goed voor het milieu dankzij de eco stand.
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

Joop Sens 23-04-2017 Product paar dagen in bezit

goed ogende wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
de verkoper had zeer goed uitgelegd wat de voordelen zijn energiezuinig en waterbesparend en zeep besparend en zeer gemakkelijk te bedienen

Pluspunten

  • zeer gemakkelijk te bedienen
  • stil als hij aanstaad

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bosch WAT28690NL 21-04-2017 Product paar dagen in bezit

Besparend doseer en watersysteem

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Van Siemens overgestapt naar Bosch, mede door de nieuwe innovaties met betrekking tot het doseersysteem is de keuze op deze machine gevallen. Relatief geluidsarm en zeer goede spoelfunctie. Mede gekeken naar diverse beoordelingen, waaronder consumentenbond, waarbij de Bosch machines zeer goed uit de test komen.

Pluspunten

  • Doseersysteem
  • Mogelijkheid tot pauzeren
  • Mogelijkheid van tussentijds openen, in beginfase
  • Trommelverlichting
  • Redelijk geluidsarm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jacqueline 19-04-2017 Product paar dagen in bezit

Bosch wasmachine type WAT28690NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
zeer comfortabele wasmachine,voldoet aan alle moderne eisen met een duidelijke en helder toetsen display.dus makkelijk in gebruik.pakt zelf de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilma 19-04-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer praktische machine

Algemene score

8,0
Erg handig dat het wasmiddel automatisch wordt toegevoegd, gebruik je ook niet te veel. Erg zuinig in gebruik van water en daardoor energie. Makkelijke bediening. Dus ideale machine voor iemand die van niet te veel snufjes houdt.

Pluspunten

  • bediening
  • zuinig in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

putters 13-04-2017 Product paar dagen in bezit

Bosch wasautomaat WAT 28690NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasautomaat is bijna geruisloos en via het display is alles eenvoudig in te stellen. Handig is ook het automatische doseersysteem. Schoonmaken van de wasmiddel en wasverzachterbakjes is zeer eenvoudig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Klapwijk 12-04-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Naast een mooi uiterlijk is het een fantastisch apparaat. Bijna geruisloos en een hele soepele bediening

Pluspunten

  • Goed uiterlijk
  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van der Bijl 09-04-2017 Product paar dagen in bezit

retour bedrag gehalveerd

Algemene score

4,0
Bij de aankoop staat heel slim dat je 50 euro terug krijgt eenmaal geregistreerd dan blijkt dat maar 25 euro te zijn.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Inny Camps 08-04-2017 Product paar dagen in bezit

licht in de trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn wasmachine is duidelijk in het gebruik alles staat op de display en je ziet hoever die is met wassen. De keuzes die je hebt zijn fijn om te gebruiken.

Pluspunten

  • licht in de trommel
  • display
  • wasmiddel opslag

Minpunten

  • de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Roos 07-04-2017 Product paar dagen in bezit

Stoere sterke uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb het product aangeschaft na een goede en correcte voorlichting/demonstratie. Het testen in de winkel qua geluidsniveau heb ik als positief ervaren en heeft mij doen besluiten tot aankoop. De mogelijkheid van de instelling om gedoseerd je wasmiddel en wasverzachter toe te voegen vindt ik ideaal.

Pluspunten

  • uitstraling
  • bedieningspaneel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon 18-03-2017 Product half jaar of langer in bezit

Goede vaatwasser, handig, wast goed, relatief veel herrie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben de vaatwasser nu een half jaar in bezit. Over het wasresultaat, droogresultaat en bediening zijn we uiterst tevreden, geen enkele opmerking. Wel vinden we dat de machine veel geluid maakt. Het geluid wat je hoort is van sijpelend/klotsend water, dus geen pomp geluid. Het is moeilijk in te schatten of de constructie van de keuken hier aan mee draag (deze is standaard naar mijn weten). Als we dit van te voren geweten hadden dan hadden we deze machiene toch aangeschaft. Zeer goede prijs/was/droog kwaliteit.
Als eerder genoemt, het droogresultaat is ook erg goed. Zelfs plastic bakjes zijn over het algemeen droog tot bijna droog. Wat wel belangrijk is: gebruik een goed glansspoelmiddel (Sun bijvoorbeeld). Onze ervaring met goedkope merkloze alternatieven is slecht. De vaat komt dan nat uit de machine.

Pluspunten

  • Was goed
  • Droogt erg goed
  • Handig in gebruik
  • Relatief goedkoop

Minpunten

  • Maakt best veel geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews