Bosch Serie 6 WAT28690NL - Reviews

Best Reviewed sep 2017 Bosch Serie 6 WAT28690NL
Best Reviewed september 2017
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 530 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Piet en Greetje Haagmans 15-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

fijn de tijdsduur naar het aantal wasgoed die erin is.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heel prettige machine, ben tevreden over het geluid en hij wast prima. Blij met mijn aankoop. maar ook blij met de leverancier voor de uitstekende uitleg en service.

Pluspunten

  • geluid
  • schone was

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

t. saal 05-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

voor mij goed genoeg

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
is zeer zuinig en geruisloos en een genot van het niet steets bij iedere was beurt te hoeven vullen en ziet er ook nog eens goed uit.

Pluspunten

  • geruisloos
  • niet steets hoven vullen bij iederewasbeurt
  • geen omkijken naar

Minpunten

  • voor mij geen minpunten
  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Yvonne 04-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

makkelijk bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prettige machine, makkelijk bedienbaar, grote vulopening en het Idos nooit teveel of te weinig wasmiddel gebruik. Kortom zeer tevreden over deze aankkop!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dennis 18-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Simpel en eenvoudig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie en stille machine, simpel en eenvoudig in gebruik. I-dos werkt perfect. Geen omkijken meer naar wasmiddel.
Display is zeer gebruiksvriendelijk en erg duidelijk.

Zeer tevreden met de aankoop!

Pluspunten

  • Eenvoudig
  • mooie vormgeving
  • stil

Minpunten

  • geen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Drukke moeder 30-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel stil, lekker ruim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geweldig apparaat tot nu toe de WAT28650NL i_DOS. I -DOS systeem gebruik ik niet heel vaak maar wel handig. Heel stil, staat op 2e verdieping met open trappen. Lekkere ruime trommel 8kg. Makkelijk met tiptoetsen; hou wel je peuter uit de buurt ;).

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hmk 29-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat en erg gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie wasmachine die erg gebruiksvriendelijk is. De I-dos functie werkt perfect. Het touchscreen en de trommelverlichting maken de wasmachine echt af.

Pluspunten

  • I-dos functie
  • Touchscreen
  • Erg zuinig
  • Trommelverlichting

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Martha Boer 19-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk rustig...

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Perfecte wasmachine, heerlijk rustig. En belangrijker: alles wordt weer zo mooi schoon. Heerlijk geurend naar fris gewassen kleding ga ik weer op pad...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gerda 16-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine en droger

Algemene score

8,0
Super de luxe stel zeker voor een eenpersoonshuishoudens omdat er zoveel mogelijkheden opzitten niks krimpt mee en zeker dat jr niet meer iedere keer met je wasmiddel aan de gang moet hij is super zuinig ideaal

Pluspunten

  • Fles wasmiddel per keer erin gooien
  • Zoveel korte programma’s

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacqueline 08-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een machine die doet wat hij hoort te doen schoon wassen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Aanschaf van deze Bosch serie 6! Is er 1 waar wij geen spijt van hebben we hebben hem nu een maand of 3 in ons bezit voorheen altijd een Miele gehad maar het werd tijd voor iets anders, ons oog viel op deze Bosch wasmachine. De wasmachine heeft tal van opties en is zeer makkelijk te bedienen aan de hand van touchscreen veel keuze uit programmas. Het i dos dosseer systeem is een groot plus punt nooit meer te veel of te weinig de machine doseert precies wat resulteerd in een heerlijk geurende was. Wij bevelen deze machine dan ook zeker aan. Een kind kan de was doen ;-)

Pluspunten

  • Overzichtelijk menu
  • Stil
  • Energie besparend
  • Uitgebreide wasprogramma's
  • I dos zeker een plus punt

Minpunten

  • Prijs! Mits je hem buiten een aanbieding koopt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene 30-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handige extras

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Verlichting intrommel zeer handig om te checke of er niet een sok is blijven liggen, ideaal dat de wasvloeistof in kan zodat je dit niet kunt vergeten (25 wasbeurten) veel gebeurt er automatisch en ook aan het milieu is gedacht

Pluspunten

  • Verlichting in trommel
  • Wasmiddel reservoir

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Bol 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasautomaat WAT28490NL

Algemene score

8,0
Altijd een Miele gehad en mede door de reviews en de gelezen tests overgestapt. Dit is een stille schone en energiezuinige machine en dat ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs. Wij zijn er blij mee.

Pluspunten

  • Stil
  • schoon
  • Niet zo enorm zwaar als de Miele

Minpunten

  • (nog) geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Irina 26-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig apparaat dat meer kan dan ik kan bedenken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nu net een paar dagen in huis. Prachtig apparaat, met oneindig veel opties. In praktijk denk ik dat ik de meesten niet eens nodig ga hebben. Maar grote trommel is fijn. I-dose is makkelijk en programma’s werken tot nu toe prima. Ook zonder het boekje te lezen te bedienen.

Pluspunten

  • I-dose
  • Veel opties

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

lith002 19-12-2017

een kind kan de was doen

Algemene score

8,0
pluspunten: prima wasmachine, makkelijk te bedienen, erg veel mogelijkheden, weinig lawaai, grote trommel
minpuntje: wasprogramma duurt behoorlijk lang, zeker met ECO. Met SPEED is het korter, maar dat kost meer energie
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Cees 10-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Algemene score

8,0
handig display, stil en goed te bedienen en een uitstekende verkoper die ook wist hoe hij de machine bedienen

Pluspunten

  • handig display
  • stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Demeers 30-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hadden met spoed een wasmachine nodig, en zeer snel en goed geholpen door Witgoed reparatie Heuvelrug te Amerongen

Pluspunten

  • Super service
  • snel geleverd
  • werkt eenvoudig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jos de Witte 29-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Het touch screen werkt perfect en is in 1 oog omslag

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
prijs is echt niet duur voor zo,n hip apparaat.
ik heb gekozen omdat het toch screen is en met zeep dispenser

Pluspunten

  • tochscreen
  • zeep dispenser
  • heel stil
  • snel klaar
  • kan veel in

Minpunten

  • als de was klaar is met robot stem

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wil 29-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Even wennen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Altijd alles van Bosch gehad en nu onze oude wasmachine van 20 jaar oud vervangen door een WAT28690NL. Machine staat zeer stabiel en is redelijk stil, zeker bij centrifugeren. I-Dos is fantastisch. Ook wel minpunten: tiptoetsen zijn niet altijd even nauwkeurig en de was komt er gekreukt uit. Mis mijn mogelijkheid voor extra spoelen en intensief wassen toch wel.

Pluspunten

  • I-Dos!
  • Relatief stil

Minpunten

  • Was kreukt
  • was krimpt

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Karin 28-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De was is en ruikt fris. Heerlijk en gemakkelijk om met het I-Dos systeem te werken. De wasmachine maakt weinig geluid, zodat ik hem ook 's nachts kan gebruiken.

Pluspunten

  • Niet teveel zeep, vanwege het I-Dos systeem. .
  • Maakt weinig geluid tijdens gebruik.
  • Er kan 8 kilo aan wasgoed in.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Y .Reitsma 25-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima, wasmachine, grote trommel. zeer stil, en energie zuinig. Touch screen display, gebruiksvriendelijk. een moderne machine van deze tijd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corrie 25-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille wasmachine met gebruiksvriendelijk bedieningsscherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Direct na het installeren van deze wasmachine begint het bedieningsgemak. De deur wordt ontgrendeld na het aanzetten van de machine, daarna licht de ruimte van de trommel op waardoor de inhoud goed zichtbaar is. De grote hoeveelheid programma's maakt het bijna mogelijk om elke gewenste voorkeur in te stellen. Na de keuze te hebben bevestigd start de wasmachine en het gebruiksgeluid klinkt als muziek in je oren. Je krijgt alleen spijt dat je deze wasmachine niet eerder hebt gekocht.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk verlicht bedieningspaneel
  • geluidsarm wasmachine geluid
  • Mooie design
  • Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews