Bosch Serie | 6 WAT28690NL - Reviews

9,0 Lees 218 reviews
Specificaties
Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++-30%
Geluidsniveau centrifugeren
72 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 218 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

John 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

Simpele bediening en super stil.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wasmachine gekozen om de grote trommel, zelfdosering wasmiddel en het eenvoudig te bedienen bedienpaneel.
Al diverse wassen gedaan en is was schoner en heerlijk fris na de wasbeurt.
Zeker een aanrader waar we door de borstelloze motor vele jaren plezier van zullen hebben.

Pluspunten

  • Borsteloze motor
  • Duidelijk bedienpaneel
  • IDos systeem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
n.p.wever 07-12-2016 Product paar weken in bezit

Bosch wit en schoon

Algemene score

8,0
zeer tevreden over de wasmachine van Bosch makkelijke bediening goed resultaat bakkerskleding wordt witter en schoon klasse.

Pluspunten

  • zelf toevoegen wasmiddel
  • witte was
  • goed droog na wassen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Aahome 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

deugdelijke wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na 13 jaar trouwe dienst van onze oude wasmachine en ca. 7000 was beurten hebben wij nu onze 2e gekocht. Het is een zeer betrouwbare machine welke probleemloos draait. Wij kunnen een bosch wasmachine dan ook zeer aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Cindy 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

duidelijke touchscreen, grote trommel, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wasmachine gekocht vanwege idos. Ideaal dat je zelf geen wasmiddel en wasverzachter moet toevoegen. Zo gebruik je nooit te veel en toch is de was ook nu perfect schoon en fris.
Ook handig is het licht dat aangaat wanneer je de wasmachine aan/uit zet.
Touchscreen is ook zeer overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Idos functie
  • touchscreen
  • grote trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Dorus 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

wasmachine Bosch WAT 28690

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wast bijzonder stil en daarbij erg zuinig met water en elektra en wasmiddel bij gebruik door het handige I-Dos systeem.

Pluspunten

  • erg stil
  • zuinig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Greetje Postma Visser 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

Stille wasautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Visueel een prachtige machine maar wat belangrijk is dat hij een prima, klantvriendelijk hanteerbaar is en super stil is en goed schoon wast.

Pluspunten

  • Goed was programma
  • Stille motor, geen koolborstels
  • gemakkelijke bediening
  • Prima infodisplay

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
van Duijnhoven 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze machine is energiezuinig, je kunt het wasmiddel automatisch laten doseren en de prijs is ook nog eens aangenaam. Dat noem ik nu een mooie prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • I-dos
  • Groot display
  • Energie zuinig
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Sander 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

iDos for life!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi touch disply en zeer simpel in gebruik. De motor is superstil en het iDos systeem een blijver for life!!!

Pluspunten

  • Stil
  • Elegant
  • Gemakkelijk

Minpunten

  • De grote tekst op de deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Henny 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

grote trommel, veel opties,

Algemene score

9,0
De machine is zuinig in gebruik, ook met de automatische wasmiddeltoevoer. Vele opties. Mooie uitvoering. Grote inhoud.

Pluspunten

  • zuinig
  • veel opties

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Tevreden klant! 30-11-2016 Product paar weken in bezit

Top apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een fijne machine. Nu 1 week in gebruik en wat een verschil met mijn vorige machine (whirlpool) . De was wordt écht goed schoon en de doseer functie is erg handig. Af en toe een turbo was voor als er weinig tijd is en met de handige timer kan ik alles instellen zoals ik wil. Handige toevoeging is het led licht in de trommel dan zie ik goed wat ik doe. Daarnaast is deze ook nog eens lekker stil dus zelfs 's nachts kan ik nu de was doen als de kids aan het slapen zijn. Top!

Pluspunten

  • idos
  • stil
  • zuinig
  • veel instellingen
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
WK 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Gemakkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Machine met mooie uitstraling, grote trommel en gemakkelijk te bedienen. Fijn dat je binnen de gekozen programma's, zelf nog de temperatuur en centrifugeer snelheid in kan stellen. Het i-dos systeem werkt fijn, en gemakkelijk. Een kind kan de was doen!

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Duidelijk LCD scherm

Minpunten

  • Dat de deur niet omgedraaid kan worden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Marion 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Kindvriendelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Door deze wasmachine een bijna kreukvrije was. Ideal met het idos doceersysteem. Zowel voor het wasmiddel als voor de wasverzachter. Verder erg handig dat je kunt voorprogrammeren, waardoor je een veel gekozen programma kunt instellen.

Pluspunten

  • Idos
  • Grote trommel
  • Erg stil
  • Lampje in de trommel
  • Gaat vanzelf op slaapstand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Johan 30-11-2016 Product paar weken in bezit

supercomplete wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
zeer makkelijk te bedienen wasmachine. I dos systeem is echt geweldig.
de machine wast heel mooi schoon en de was ruikt echt heel fris. je kunt ook heel gemakkelijk een korter programma kiezen.
prijs kwaliteit verhouding is prima. ik zou deze machine zeker aanraden.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • I dos systeem is erg handig
  • wast heel mooi schoon
  • was ruikt heel fris

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ron Mutsaars 28-11-2016 Product paar weken in bezit

Geweldige Wasautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super blij met onze nieuwe Bosch wasautomaat ,hij is snel stil en zuinig en wast alles super schoon.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Simon 28-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een review kun je eigenlijk pas schrijven nadat je het product voor een bepaalde duur getest hebt. Deze periode is bij het schrijven 4 dagen intensief gebruik.
Machine is handig in gebruik. Geluidsniveau is lager dan verwacht. Instellingen zijn makkelijk en duidelijk. Tot op heden: een goed product.

Pluspunten

  • Duidelijk in gebruik
  • Stil
  • I-dos

Minpunten

  • nvt
  • nvt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
frederix 28-11-2016 Product paar dagen in bezit

Intelligente wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gekozen voor een Bosch wasmachine vanwege de kwaliteit, het intelligente geheugen om het wasmiddel te doseren naar het type was, de betrouwbaarheid, duurzaamheid, de vele mogelijkheden en het uiterlijk.

Pluspunten

  • vele mogelijkheden
  • intelligent geheigen voor wasmiddel dosering
  • uiterlijk
  • kwaliteit
  • service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Peter 27-11-2016 Product paar weken in bezit

Bosch WAT28690NL

Algemene score

10,0
Makkelijke bediening. Goed wasresultaat. Veel laadvermogen. Stil in gebruik. Tot nu toe alleen maar positief!

Pluspunten

  • Bediening
  • Laadvermogen
  • Stil in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Opa de Planque 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

Futuristisch uiterlijk met vriendelijke stem

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
snel geleverd, goede instructie, passend in interieur, prijs/kwaliteit TOP en de levensduur zal verrassend blijken en ECO-minded

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • geluidsniveau

Minpunten

  • gewicht
  • formaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Miss Miller 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

Ideale Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb de BOSCH WAT28690NL sinds 2 dagen geleden en tot nu toe ben ik zeer tevreden. Hij wast schoon, geluidsniveau is stil en de i-Dos functie is super ideaal.

Pluspunten

  • i-Dos
  • Geluidsniveau

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
De stille trommel 25-11-2016 Product paar weken in bezit

De stille trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ook klein behuisd en geen zin in onnodig geluid van wasmachines? Deze stille vriend heeft magneetlagers en dus hoor je hem niet. Een verademing. Ergonomische en praktische eenvoudige digitale bediening garandeert foutloze instelling en optimale energetisch gebruik.
De verborgen technologische snufjes zoals optimale dosering, waarschuwing voor overbelasting en een nieuwe trommel design waardoor wasgoed minder slijt verhoogt het gebruikers gemak en comfort.

Pluspunten

  • een stille wasmachine
  • ergonomisch ontwerp
  • waarschuwing tegen overbelasting
  • optimale dosering
  • voorkeurs standen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Toon meer reviews