Samsung WW80J6400CW - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 88 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MB 13-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prachtig apparaat

Algemene score

9,8
Nu een paar dagen deze prachtige machine in het bezit. Wat een verademing na 10 jaar verdienstelijk, maar met wat ongemakken wassen met mijn vorige whirlpool wasmachine. Los van alle technische snufjes, de handige programma's (waaronder babycare), het prachtige uiterlijk, en de grote trommel valt vooral de degelijkheid van het design op. De manier waarop de trommel en de manchethoes zo gemonteerd zijn dat het risico op het blijven haken van wasgoed minimaal is tov mijn vorige machine. Kortom ik ben blij! Mocht mijn mening wijzigen ivm opgedane ervaring dan zal ik mijn review updaten. Blijft de review ongewijzigd dan ben ik dus onverander positief gebleven over dit product.
Geschreven voor: Samsung WW80J6400CW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M te NWK 15-03-2016
  • Product kwartaal in bezit

even zoeken maar echt waar voor je geld

Algemene score

9,8
4 gaatjes gemaakt in laminaat en onderliggende isolatie thv pootjes staat nu op betonnen vloer en maakt nu o,o geluid bij centrifugeren (was tip van monteur)
Alleen centrifuge droogheid verschild wel,af en toe wat te nat
Geschreven voor: Samsung WW80J6400CW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wvr 21-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Wat een geweldige machine! alles goed schoon en gecentrifuseerd. uiterst stil en mooi om te zien. Ik hoop hier nog lang plezier van mogen te hebben.
Geschreven voor: Samsung WW80J6400CW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Tenten 13-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
De eerste wasresultaten geven een duidelijke verbetering t.o.v. onze oude wasmachine (Miele).
De mogelijkheden zijn vele malen beter!
Ondanks een indrukwekkend display is de wasmachine verbazingwekkend gemakkelijk in gebruik.
Door de grote wasopening, de fraai gevormde deur, het geringe gewicht vergeleken bij onze oude wasmachine en de prachtige display met muziek is deze wasmachine een aanwinst voor ons huishouden.
Nog maar net aangeschaft dus v.w.b. de duurzaamheid moeten we nog even afwachten dus, maar gezien de wasresultaten t.o.v. het gebruikte wasmiddel, het lage geluidsniveau en het stroomverbruik zal deze machine heel erg duurzaam zijn!
Geschreven voor: Samsung WW80J6400CW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos 07-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Alles wat je van een goede wasmachine mag verwachten. Prima wasresultaat, energiezuinig, weinig lawaai en makkelijk in gebruik.
Geschreven voor: Samsung WW80J6400CW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

st1300 01-04-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Samsung.Blijf bij telefoontjes,maar niet bij wasmachines.

Algemene score

1,0
Samsung gekozen vanwege de reviews en prijs (en te verwachte) kwaliteit.
Gekocht op 8 8 2016. Gelukkig 3 weken geleden opgehaald, want na 5 keer de monteur aan de deur gehad te hebben waren de problemen nog niet opgelost en Samsung wenste er eigenlijk niets aan te doen.
"Iedereen weet toch dat je een wasmachine niet op laminaat mag plaatse", aldus Samsung.
Ons probleem?
Als de wasmachine ging centrifugeren liep hij over de zolder heen en bongke de trommel zo hard dat wij er 's-nachts wakker van werden als hij op uitgestelde tijd stond. Niet wat ik verwacht had. Nooit last van gehad bij onze vorige wasmachine.
Zo'n antwoord verwacht je niet. Normaal wordt een product na 3x een monteur binnen de garantie omgewisseld, maar zo niet bij Samsung. Die boekte ieder bezoek onder dezelfde klacht waarmee we nooit tot 3 of meer kwamen. Uiteindelijk waren zij het zat en wilde niet meer op onze berichten en die van de leverancier reageren. Was onze eigen schuld. "Wie zet er nu ook een wasmachine op laminaat"? Nou daar heeft de vorige ook op gestaan en geen grijntje last 10 jaar.
Samsung kon ook nergens aantonen dat dat niet mocht, maar daar ging Samsung aan voorbij. Had parate kennis moeten zijn aldus Samsung.
Uiteindelijk nam Bemmel en Kroon, onze leverancier, heb moedige besluit om op eigen kosten de machine om te ruilen voor een Bosch. Deze staat als een huis en doet wat ik ervan verwacht had.
Bemmel en Kroon, chapeau. Samsung? Jammer dat 1 het laagste cijfer is, want liever had ik een negatieve waarde gegeven. De arrogantie ten top van een grote leverancier tegen de kleine consument. Waarin een grote leverancier klein kan zijn en waarin een kleine verkoper als Bemmer en Kroon (veel kleiner dan Samsung) groot kan zijn.
BM bedankt.

Pluspunten

  • Kan ik niet bedenken

Minpunten

  • Service Samsung
  • Kwaliteit van deze wasmachine
Geschreven voor: Samsung WW80J6400CW

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Michael 08-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Stuiterbal

Algemene score

1,0
Apparaat stuitert over de hele zolder bij het centrifugeren. Na aankoop hoorde we van de fabrikant dat de machine niet goed op een laminaatvloer staat. Werd bij aankoop, bij BCC, helaas niet vermeldt.

Minpunten

  • Centrifugeren
Geschreven voor: Samsung WW80J6400CW

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Slecht
Goed

Reageer

Daisy 16-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Prachtige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wasmachine gekocht bij Bemmel & Kroon. Goeie prijs en kwaliteitverhouding.
Werd goed geleverd en aangesloten. En de eerste was draaide fantastisch. Helaas ging ie wel aan de dans met de eerste centrifuge, maar dat vond ik niet erg. Mooie machine, leuke geluidjes en erg stil.

Pluspunten

  • Grootte opening
  • Erg stil
  • Kort was programma
  • BEMMEL&KROON goeie levering en aankoop
Geschreven voor: Samsung WW80J6400CW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rsnel 24-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Fijne wasmachine, makkelijk in gebruik, super leuk deuntje bij gereed wasprogramma :). verschillende opties en het is raadzaam om de handleiding goed te lezen alvorens gebruik. Montageservice is zeer prettig. (BCC)
Geschreven voor: Samsung WW80J6400CW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kromdijk 19-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Prima, mooie wasmachine. Veel mogelijkheden, vooral voor de sportwas. Eco-bubbleprogramma zorgt ervoor dat de was met hardnekkige vlekken ook schoon gaat. Erg fijn met kleine kinderen!
Geschreven voor: Samsung WW80J6400CW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 15-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Fijne wasmachine wast goed schoon. Centrifugeert ook goed, makkelijk in bediening. Muziekje aan het einde is wel wat vervelend na meerdere keren gebruiken. Duurzaam in gebruik.
Geschreven voor: Samsung WW80J6400CW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jo 15-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Deze wasmachine is geluidsarm, gebruiksvriendelijk, efficiënt, effectief en mooi en daarom erg aan te bevelen.
Geschreven voor: Samsung WW80J6400CW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brian 10-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Mooie machine (voor de vrouw) wast goed, maakt niet te veel geluid. ik vind het erg prettig dat je voor de verschillende programma's de temperatuur zelf kan instellen.
Geschreven voor: Samsung WW80J6400CW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rikki 29-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Was is lekker fris en schoon. Er zijn flink wat mogelijkheden, maar iets eenvoudigs als 'alleen water wegpompen' lijkt er niet op te zitten. Fijne overzichtelijke display met alle gekozen instellingen. Fraai apparaat (past leuk bij onze Samsung warmtepompdroger).
Geschreven voor: Samsung WW80J6400CW

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Laura 27-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Hele fijne wasmachine, de benodigde makkelijke menu's voor het drukke leven waarbij de wasmachine fijn ondersteunt.
Geschreven voor: Samsung WW80J6400CW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shanrie10 26-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Een hele fijne machine. Maak geen lawaii en de was is goed schoon! Qua uiterlijk is echt een mooie machine met goede kwaliteit!
Geschreven voor: Samsung WW80J6400CW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 24-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Machine ziet er goed uit. Bediening duidelijk. Veel instelmogelijkheden. Nog niet veel mee kunnen wassen, maar verwacht wel dat de machine doet wat beloofd is.
Geschreven voor: Samsung WW80J6400CW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Constance 24-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
We hebben 2 weken geleden onze wasmachine ontvangen. Inmiddels een aantal keer mee gewassen. Alle programma's zijn naar wens aan te passen - basis eco programma duurt 4 uur en is daarmee ongeveer het langste programma (uiteraard zorgt dit wel voor de besparing). Fijne grote trommel en de was is goed schoon.
Enige minpuntje, tijdens het centrifugeren produceert hij aardig wat geluid.
Geschreven voor: Samsung WW80J6400CW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik 24-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Makkelijk te bedienen lekker stil en schone was geen moeilijke instruktieboekjes nodig leuke vormgeving een plezier om mee te wassen
Geschreven voor: Samsung WW80J6400CW

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

mario 24-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Een top wasmachine makkelijk in gebruik en de mogelijkheden die hij heeft.
Ben zeer tevreden mee :)
Geschreven voor: Samsung WW80J6400CW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews