Bosch WAW32542NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++-30% energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 214 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAW32542NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Admir Foric 17-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Een zuinige, van alle gemakken voorzien en strakke wasmachine! Alle soorten wasprogramma's mogelijk die ik nodig heb. Voor vlekken, strijken, kreukelprogramma, trommelreiniger en daarnaast een grote trommel van 9kg. Naast alle gemakken voorzien extra zuinig AAA plus 30 procent extra zuinig geeft waterverbruik, kilogram en stroomverbruik aan zeer handig! Zelfs de lange programma van katoen die 2,5 uur duurt kun je met de eco knop verlagen naar 1,08 uur! waauww! Daarnaast nog de extraakorte programma van 15 minuten! voor de snelle was. In 1 wasomdraai en in 1 woord is dit een geweldige wasmachine! helemaal blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

darifa 31-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Algemene score

9,0
Heb zo lang moeten wachten op mijn wasmachine omdat ik er eerst voor moest sparen. Heb steeds moeten wassen bij een wasserette. Deze wasmachine is zo stil in gebruik en de was komt er super schoon uit beter nog dan bij de wasserette. Krijg ook een geluidje te horen als de was klaar is. Op het schermpje wordt de graden aangegeven op welke temperatuur er gewassen wordt en de tijdsduur van de was. Dus dan weet je precies wanneer de was klaar is. Ben zoooo blij dat ik niet meer naar de wasserette hoef en dat ik nu een betere wasmachine thuis nu heb.

Pluspunten

  • van alle gemakken voorzien

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

maurice 16-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie wasmachine met veel gebruiksmogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Algemene score

9,0
de wasmachine moets worden vervangen, omdat de oude kapot ging. Na goede ervaringen met warmtepompdroger van het merk Bosch, viel de keuze op deze machine vanwege 9 kg en max. 1600 toeren/minuut centrifugeren. Display is helder en eenvoudig te bedienen. Ingebouwde aqua-stop is prettig. geluidsniveau is goed te doen bij centrifugeren. de machine staat in een aparte ruimte. wasresultaat is prima. na1600 toeren komt de was er al redelijk droog uit. machine geeft zelf aan wanneer er een reinigingsprogramma dient te worden gedraaid om vervuiling in de machine tegen te gaan.

Pluspunten

  • redelijk geluidsniveau centrifugeren
  • design en bediening van het display

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolanda Theunissen 11-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote trommel

Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Algemene score

9,0
Het is een gele fine wasmachine. Alles staat heel duidelijk op het scherm aangegeven. Grote trommel.Ik heb een groot gezin. Mooie vormgeving. Verder is hij tijdens het wassen heel erg stil.

Pluspunten

  • grote trommel
  • is stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

F V Reto Zarate 29-11-2016

werk uitstekend

Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Algemene score

10,0
We hadden een oude Bosch wasmachine , maar die spoelde niet goed meer en het wasgoed rook niet fris.
Deze nieuwe machine werkt en spoelt uitsteken en het wasgoed ruikt heerlijk fris.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Marco 17-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtige ruime wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Algemene score

8,0
Het is een mooie krachtige en ruime wasmachine, die doet wat er verwacht wordt. Grote ruime trommel en je kan zelfs nog was toevoegen tijdens de wasbeurt. nog niet getest met de vlekkenstand, maar ik verwacht dat hij dat ook goed doet. Werkt tot nu toe naar volle tevredenheid, prettige bijkomstigheid is dat hij lekker stil is.

enige minpuntje is, is dat bij het centrifugeren de was ook nog een keertje gespoeld wordt, waardoor dat in totaal 22 minuten duurt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Esther 16-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen grote inhoud!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Algemene score

9,0
Mooie machine, handig in gebruik. Grote inhoud, er kan echt veel in. Makkelijk te bedienen door duidelijke wasprogramma’s. Prima prijs.

Pluspunten

  • Inhoud trommel
  • Bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mark Konings 16-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi machine duidelijk ingebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Algemene score

8,0
Duidelijke aangeven verbruik stroom en water aantal toeren en de tijdsaanduiding super gewoon
Verder is hij super stil en geeft geen trillingen door ideaal met de houten Vloer.zeer tevreden mee. Hiervoor ook een bosch gehad de Maxx serie uit 2001 machine was ook perfect nooit stuk nu nog niet maar uit voorzorg en energie redenen nieuwe aangeschaft. Hopen dat deze machine ook zolang meegaat!

Pluspunten

  • Stil
  • Duidelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Chamcham 15-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Algemene score

8,0
We zijn erg blij met deze wasmachine. Goede prijs kwaliteit verhouding! Ook tevreden met de inhoud per wasbeurt.

Pluspunten

  • Veel was
  • Mooi ontwerp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

fam van Es 14-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Algemene score

9,0
Erg blij met de aankoop van deze wasmachine. is erg stil zelfs met het centrifugeren. kan lekker veel was in en ook fijn is het programma voor vlekken. je kan dit instellen op soort vlek. super handig met kids die voetballen en dus vaak onder de blubber thuis komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Huisvrouw 14-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel wasprogramma's, snel klaar, weinig geluid.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Algemene score

8,0
Je krijgt waar je voor betaald. Product wast zuinig, geluidloos en snel. Met zijn 9kg ruimte is het een aan te raden product.

Pluspunten

  • Zuinig water gebruik
  • Weinig geluid
  • Weegt de kg van je was

Minpunten

  • Tijdprogramma kan je niet wijzigen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Martijn 14-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Algemene score

8,0
Dit is mijn 1 e wasmachine, met de blackfriday actie heb ik deze machine gekocht. Een mooi apparaat, betrouwbaar merk en betaalbaar voor mij door deze actie.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

willie kemmink 13-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een heerlijke wasmachine nog nooit zoiets gehad

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Algemene score

10,0
geweldige wasmachine na 53 jaar huwelijk eindelijk een goede wasmachine. weet nu wat ik al die jaren gemist heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. 13-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdig en gemakkelijk wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Algemene score

9,0
Mooie en veelzijdige wasmachine. Past op de plaats van 5 kilo was wasmachine. Met 9 kilo was kan ik eindelijk minder vaak wassen.

Pluspunten

  • Veel was kan aan
  • Korte programma mogelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Miriam van leuken 12-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Was goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Algemene score

9,0
Mijn wasmachien was stuk na 25 jaar. Ik heb gekozen voor dit machine mooie prijs en goede kwaliteit. Ik ben erg tevreden met het wasmachien.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Richard 11-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goeie design, zeer stil en snel.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Algemene score

8,0
Goeie design
Stil
Meerdere opties

Zekere aanrader als wasmachine. Grote trommel waardoor alle was in een keer gedaan kan worden.

Pluspunten

  • design
  • stil
  • vele opties

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Stotefalk 11-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Algemene score

8,0
Werkt makkelijk met de programma´s die de machine heeft. Kan een grote hoeveelheid was aan in 1 wasbeurt.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • grote hoeveelheid was in 1 keer

Minpunten

  • niet duidelijk welk programa je hebt gedraaid

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Steven 11-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Algemene score

9,0
Op mijn zelf gaan wonen en nog nooit een was gedaan. Maar met deze wasmachine maakt dat niet uit. Elke was krijgt hij gedaan zonder problemen!

Pluspunten

  • Lekker groot
  • Kan elke was aan
  • Zelfs hele vieze

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre van der Heijden 10-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stille uitgebreide wasmachine.

Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Algemene score

9,0
Zeer stille waschmachine. Centrufugeert zeer goed en dus ideaal in combinatie met warmtepomp droger. Nog even zoeken naar de juiste wasprogramma's maar e.a. is zeer gebruikersvriendelijk.

Pluspunten

  • stil
  • energiezuinig
  • Invloed op programmaduur middels snel en eco.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

heidy 10-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geruisloze wasmachine, erg gebruikersvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine, is erg geluidsarm en zeer gebruikersvriendelijk. Door een beetje te "spelen" met de extra opties kun je jouw was en wasprogramma helemaal personaliseren. Ik zeg gewoon een topmachine.

Pluspunten

  • geruisloos
  • gebruikersvriendelijk
  • veel programma mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews