Bosch WAW32542NL - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
9 kg
Energieklasse
A+++-30%
Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.nl

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Admir Foric 17-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Een zuinige, van alle gemakken voorzien en strakke wasmachine! Alle soorten wasprogramma's mogelijk die ik nodig heb. Voor vlekken, strijken, kreukelprogramma, trommelreiniger en daarnaast een grote trommel van 9kg. Naast alle gemakken voorzien extra zuinig AAA plus 30 procent extra zuinig geeft waterverbruik, kilogram en stroomverbruik aan zeer handig! Zelfs de lange programma van katoen die 2,5 uur duurt kun je met de eco knop verlagen naar 1,08 uur! waauww! Daarnaast nog de extraakorte programma van 15 minuten! voor de snelle was. In 1 wasomdraai en in 1 woord is dit een geweldige wasmachine! helemaal blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corine 15-01-2017 Product paar weken in bezit

Nieuwe Bosch wasmachine gebroederlijk naast Bosch wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Bosch wasmachine is helemaal blij, nu hij gebroederlijk naast de Bosch wasdroger is komen te staan. Ook wij zijn uitermate tevreden met de nieuwe machine welke op prettige, professionele wijze werd aanbevolen door onze vast witgoed leverancier. Levering en installatie werd dan ook prompt verzorgd en registratie op website was een fluitje van een cent.
Super tevreden en dus een dikke pluim voor Bosch !!

Pluspunten

  • Makkelijk in bediening
  • Voldoende programma's
  • Spaarzaam in water/stroom verbruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Prenger 07-01-2017 Product paar weken in bezit

stil en veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een heel fijne wasmachine, lekker stil ook tijdens het centrifugeren en veelzijdig in de wasprogramma's!

Pluspunten

  • veelzijdig
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Corinne 22-12-2016 Product paar dagen in bezit

Gebruiksvriendelijke en stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Omdat onze oude wasmachine het begaf zochten wij naar een nieuwe. Gelet op ons gegroeide gezin zochten we naar een apparaat wat beter geschikt is voor het draaien van veel was. We kwamen op deze machine uit vanwege het hoge toerental (1600) zodat de was droger uit de machine komt en vanwege de hoge capciteit (9kg). Deze machine is één van de beter betaalbare machines met vergelijkbare capaciteit.

Alhoewel ons vorige apparaat nog niet zo oud was (6 jaar) staan we echt verstelt van het zeer lage geluidsniveau. Zelfs het centrifugeren is nauwelijks hoorbaar en zeker niet storend. Omdat de wachmachine bij ons in de keuken staat is dat een duidelijk pluspunt.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Geluidsniveau

Minpunten

  • Geen tot nu toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rotterdam 21-12-2016 Product paar dagen in bezit

Machine met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de wasmachine pas net dus ik weet nog niet precies hoe goed hij werkt. Echter, uit de gebruiksaanwijzing maak ik op dat veel mogelijk is (soort vlekken aangeven, snachts wassen in zuinige stand zonder harde piep dat hij klaar is, extra lang en zuinig wassen (eco) en extra snel). Verschillende toeren mogelijk.
Ben benieuwd naar het programma voor blouses met lage toerental en daarna niet hoeven strijken :-)

Pluspunten

  • keuzemogelijkheden
  • goede prijs

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 17-12-2016 Product paar weken in bezit

Energiezuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een energiezuinig apparaat wat zowel gunstig is voor het milieu als voor de portemonnee. Maakt weinig geluid.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Prima wasresultaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mame 10-12-2016 Product paar dagen in bezit

Wasmachine WAW32542 NL

Algemene score

9,0
Hele fijne wasmachine! We hadden de pech na 1e wasje code E23 te krijgen waardoor er 4 dagen later door Bodch-reparateur naar gekeken werd! Daarna niets dan lof! Ben zeer tevreden over het korte 15 min wasprogramma?

Pluspunten

  • Korte wasjesprogramma
  • Goede service vanuit Bosch
  • Goed droog gecentrifugeerde was

Minpunten

  • na eerste was code E23, super opgelost!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kertil 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Groot, zeer stil en superzuinige wasautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor dit product wegens 9kg uitvoering. Een geweldig apparaat. Zeer stil, design is erg goed, overzichtelijk en zeer gemakkelijk in gebruik. Beslist een aanrader voor mensen die kwaliteit erg hoog hebben staan en zorgeloos willen gebruiken.

Pluspunten

  • Zeer stil, gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MJW 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

Wasmachine

Algemene score

9,0
grote inhoud; eenvoudige bediening; ruime keus uit programma's; geluidsarm; temperatuur voor ieder programma apart in te stellen; programmaduur kan ook apart worden ingesteld.

Pluspunten

  • zeer ruim laadvermogen
  • veel opties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laszlo Bakker 06-12-2016 Product paar dagen in bezit

Oase van rust

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben voor dit product gekozen vanwege de stille motor en dat is zeker niet tegengevallen. Het apparaat doet exact wat je wil dat hij doet, maakt je was stil, snel en goed schoon. Pure Duitse degelijkheid.

Pluspunten

  • Stilte
  • Maakt kleren schoon
  • Kleren zeer droog naar wassen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Marjan 25-11-2016 Product paar dagen in bezit

Grote vulopening die ver opengaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat mij erg aanpreekt in deze machine is het aantal kg wat er mee gewassen kan worden. Superhandig voor ons grote gezin.
Verder vind ik dat er genoeg keuzemogelijkheden zijn wat betreft programma's
Het is ook erg makkelijk in te stellen.

Pluspunten

  • grote vulopening
  • aantal kg
  • makkelijke bediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cora 12-11-2016 Product paar dagen in bezit

Goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is een zeer goede wasmachine. Hij is heel rustig en stil, goede variatie en keuze in programma's, mooi design, maakt goed schoon.

Pluspunten

  • Stil en rustig
  • Veel mogelijke programma's
  • Mooi design
  • Maakt goed schoon

Minpunten

  • Geen light in de trommel (zit wel in de droger)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ul-Haq 11-11-2016 Product paar dagen in bezit

Zachte was

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een top product, want de was is heerlijk zacht en is snel droog ook vind ik bosch een goede merk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 10-11-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Net in huis maar wast lekker stil mooie uitstraling lekker een grote trommel hopelijk gaat hij langer mee dan mijn vorige wasmachine

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

waw3542 06-07-2016 Product paar dagen in bezit

Fantastisch produkt

Algemene score

9,0
Lay-out en wasgenot is prima. Er zijn veel mogelijkheden om gevarieerd te wassen. Energiezuinig is een pre.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch altijd goed 04-07-2016 Product paar dagen in bezit

Boschgenot

Algemene score

8,4
wat een genot, heerlijk stil en eenvoudige bediening met een groot display die precies laat zien wat de instelling zijn en eenvoudig tussendoor te corrigeren indien gewenst

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 13-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
kan veel was in(9kg) en is stil naast dat de trommel kleding beschermd. Naast dat hij goed getest is door de consumentenbond

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

naam1969naam1963 19-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
super machine!! met een gezin van 9 personen is het ideaal om een wasmachine te hebben waar zoveel in kan en die toch zo schoon wast! ook de keuze mogelijkheden zijn groot! hij loopt als een zonnetje, je hoort hem bijna niet. ik ben echt blij met deze aankoop en weet dat ik er lang van kan genieten omdat het een Bosch is! echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C Grijs 11-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Super machine !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Schoon ,zuinig , ruime keus aan programma's, geluidloos ......................teveel om op te noemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nta 17-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Ik vind het een heerlijke wasmachine, was komt er schoon uit en de machine heeft tal van mogelijkheden. Je kunt hem helemaal zo instellen zoals je zelf wilt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews