Bosch WAW32542NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++-30% energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 125 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Admir Foric 17-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Een zuinige, van alle gemakken voorzien en strakke wasmachine! Alle soorten wasprogramma's mogelijk die ik nodig heb. Voor vlekken, strijken, kreukelprogramma, trommelreiniger en daarnaast een grote trommel van 9kg. Naast alle gemakken voorzien extra zuinig AAA plus 30 procent extra zuinig geeft waterverbruik, kilogram en stroomverbruik aan zeer handig! Zelfs de lange programma van katoen die 2,5 uur duurt kun je met de eco knop verlagen naar 1,08 uur! waauww! Daarnaast nog de extraakorte programma van 15 minuten! voor de snelle was. In 1 wasomdraai en in 1 woord is dit een geweldige wasmachine! helemaal blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda Theunissen 11-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote trommel

Algemene score

9,0
Het is een gele fine wasmachine. Alles staat heel duidelijk op het scherm aangegeven. Grote trommel.Ik heb een groot gezin. Mooie vormgeving. Verder is hij tijdens het wassen heel erg stil.

Pluspunten

  • grote trommel
  • is stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc 17-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Bosch wasmachine 8serie is een erg stil, stijlvol en goed wassende machine, met een erg duidelijk en gemaks vriendelijke bediening

Pluspunten

  • 9kg grote trommel
  • Stil
  • Makkelijke en duidelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

saar 14-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

hele mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Pas aangeschaft en zeer tevreden. Mooi apparaat met diverse was-opties. Maakt weinig geluid waardoor ik ook 'savonds nog een wasje kan draaien zonder de hele straat wakker te houden

Pluspunten

  • kan veel wasgoed in
  • maakt bijna geen lawaai
  • ziet er mooi uit
  • makkelijk te bedienen
  • veel wasopties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

familie Kools 14-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bosch Wasmachine met grote opening & digitale display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk in gebruik & super goed funktionerende Wasmachine.
Grote Opening & 9 kg wasgoed mogelijk

Pluspunten

  • grote opening
  • gemakkelijk in gebruik
  • Sportkleding programma
  • 15 minuten was programma

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Harro 13-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil, modern en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze Bosch wasmachine gekocht omdat onze oude Samsung na jaren ermee ophield. Paniek...met 3 kinderen en hun sporten draaien wel bijna dagelijks wel 2 wassen. Techniek heeft de afgelopen jaren niet stilgestaan, wat een verademing deze Bosch. Ten eerste een mooie nette moderne machine om te zien, daarnaast....heerlijk stil. Belangrijk omdat de wasmachine bij 1 van de kinderen op zolder staat. Trommel van 9 kg heerlijk ruim en verder heel gebruiksvriendelijk ondanks de vele opties. Prima aankoop en erg blij mee.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Stil
  • Ruim

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sum 13-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stille/snelle wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
prijs-kwaliteit verhouding is in orde. zeer mooie en stille wasmachine met veel opties en mogelijkheden. Door het lage water gebruik moet je er wel opletten dat je de machine niet te vol doet. Verder wordt er aangegeven dat het een 9 kg trommel is, maar in de praktijk kun je dit niet volledig benutten. Dit is eigenlijk bij alle wasmachines zo.

Pluspunten

  • stil
  • snel

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

isaira 09-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer makkelijk in gebruik en erg stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie grote trommel heel handig voor een groot gezin. Makkelijk in gebruik. Hij is heel stil en dat is voornaam omdat hij bij ons in de bijkeuken staat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J.Rovers 08-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Algemene score

9,0
De wasmachine is gebruiks vriendelijk en zuinig in stroom en water, hij produceert heel weinig geluid .

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Druktoetsen zijn heel gevoelig
  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mandy de vries 07-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk en goedkoop wassen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze machine gekocht omdat hij een heerlijke grote trommel (9kg), hoog toerental heeft (1600) en super zuinig is... hij heeft een lekker groot scherm waar alles duidelijk op word aangeven. Zelfs de hoeveelheid stroom! Zet m zelf altijd op de Eco stand... bespaart toch weer terwijl het maar eventjes langer duurt. Wat ook fijn is, is dat de lekbak in de machine zit verwerkt, dus niet meer die lelijke bak om de wasmachine die binnen no time vol stof ligt. Ik ga niet zeggen dat wassen een feest word, maar met deze machine zeker wel een stuk makkelijker!

Pluspunten

  • Grote trommel (9kg)
  • Hoog toerental (1600)
  • Heel zuinig in stroomverbruik (A+++)
  • Groot scherm
  • Eco stand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veronica 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geluidsarme wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Lekker veel was (8 kg) gemakkelijk in gebruik, duidelijk leesbaar digitaal venster en draaiknop met vele was-mogelijkheden.

Pluspunten

  • veel wasgoed
  • geluidsarm
  • uitgebreid was-programma
  • duidelijk digitaal display
  • tiptoetsen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rieske 03-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker groot en stil

Algemene score

9,0
Nadat mijn vorige wasmachine (bovenlader) de geest had gegeven , een nieuwe wasmachine uitgezocht. Na goed rondgekeken te hebben kwam ik bij deze mooie, stille en grote machine uit.
Ik ben er zeer over te spreken en zal hem ook aan andere aanbevelen

Pluspunten

  • Stil
  • Grote trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

AndreOpSitecom 01-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

HEE, een apparaat met een NEDERLANDSE handleiding

Algemene score

9,0
Ziet er goed uit, strak en clean ontwerp. Uitzonderlijk duidelijke handleiding met gebruiks- en installatie-instructies. HEEL DUIDELIJK DISPLAY !!!!! Dus niet meer gokken wat is ingesteld! Een voorbeeld voor andere merken.
Zeer stille werking.
Uitgebreide mogelijkheden.

Pluspunten

  • mooi ontwerp
  • uitstekende handleiding
  • DUIDELIJK DISPLAY
  • lekker stil

Minpunten

  • geen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AvdB 30-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille en Zuinige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ondanks dat we hen kort hebben bevalt de machine uitstekend. Veel stiller en zuiniger dan onze vorige Bosch.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

HetDuveltje 28-11-2017

Super fijne wasmachine

Algemene score

10,0
Fantastische wasmachine, erg zuinig en stil. Veel mogelijkheden. Wast erg schoon zelfs op het kortste programma tijdsduur 15 minuten. Mooi uiterlijk. Zeker een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Mohammed 26-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

5,0
goede wasmachine goed bezorgt. snel levering.
alleen moest een stoom apparaat krijgen was niet.
die moet nog aanvragen en krijgen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Klaas 25-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine/duidelijk afleesbaar scherm in het Nederlands

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Erg stil. Zeer prettig dat het toerental variabel is to 1600 toeren. Ik denk een goede prijs kwaliteit verhouding. Machine behoort niet tot de goedkopere machines, maar kwalitatief staat hij ook een stuk hoger.

Pluspunten

  • Goed afleesbaar scherm
  • Nederlandse tekst op machine
  • Zeer gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

H. Ruyter 23-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een Bosch wasmachine en een Bosch wasdroger gekocht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hebben een Bosch wasmachine en een Bosch wasdroger in een keer gekocht, voor de uitstraling zijn het mooie machines, er zit een mooi en duidelijk display op, de machines zijn makkelijk hanteerbaar, wij hebben voor de 9 kg. gekozen omdat mijn vrouw af en toe de dekbedden wil wassen , dat gaat perfect.
Prijs/kwaliteit verhouding: Prima.
Het zijn goede machines, ook bespaar je er veel energiekosten mee.
Al met al, een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis 23-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super grote trommel en heerlijk stil

Algemene score

8,0
Mooie wasmachine, heeft een grote trommel en is eenvoudig te bedienen. Net de eerste wasjes gedaan en ben zeer tevreden, machine is superstil zeker in vergelijk met de oude.

Pluspunten

  • grote trommel
  • stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

whatever 22-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

energiezuinig en hoge toerental

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Uitstekende wasmachine voor de prijs. De was is prima schoon en goed gecentrifugeerd. Daarna kan het in mijn Bosch wasdroger. Ik heb ze zowel thuis als op de zaak (weliswaar andere modellen). Gaat gewoon jarenlang goed.

Pluspunten

  • energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews