Bosch WAW28592NL - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
9 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau
71 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 490 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Monique 07-01-2017 Product paar maanden in bezit

Duidelijke programma's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze machine is heel makkelijk in gebruiken en heeft ook wasprogramma's waar je wat aan hebt. Er zijn instelmogelijkheden voor minder watergebruik en/of minder energieverbruik. Hier kun je zelf voor kiezen. Ideaal ook om tussendoor deur te kunnen openen om was toe te voegen. De trommel varieert met toerental tijdens wasprogramma om zo de was goed schoon te krijgen en om geen prop van je was te krijgen.
ik ben er heel blij mee.

Pluspunten

  • Tussendoor was tovoegen
  • Makkelijke wasprogramma's
  • Fijne grote trommel en vulopening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J. Boer 05-01-2017 Product paar dagen in bezit

Stil, zuinig, grote inhoud 9kg, overzichtelijk & veelzijdig!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasmachine gekozen vanwege de koolborstelloze motor, de inhoud van 9 kilo, het speciale vlekkenprogramma (wijn, bloed, gras en boter/olie), het korte 15 minutenprogramma voor een spoedwasje, de Variospeed- en Ecoperfectfunctie, het zeer overzichtelijke display en uiteraard ook het A+++-label.

Daarnaast nog handige opties Allergie+, Snel 15 min. programma en Trommel reinigen, maar er zijn nog veel meer handige opties. De trommelverlichting is niet alleen een mooie gadget, maar ook nog handig.

We hebben nu meerdere wasjes gedraaid en het valt ons op dat de machine ook nog eens heel stil is, ook bij het centrifugeren. Wil je het nog stiller bijvoorbeeld 's nachts dan kun je het Nightwash-programma kiezen.

Aan alles lijkt wel gedacht! Wij zijn erg tevreden en hebben geen spijt van de 849 euro. Over de levensduur valt niet veel te zeggen. Onze vorige Bosch ging 15 jaar mee. We verwachten dat deze zeker meer dan 10 jaar mee gaat en dan is elke uitgegeven euro het meer dan waard!!!

Pluspunten

  • Stil en zuinig A+++
  • Koolborstelvrij
  • Inhoud (9 kg)
  • Veelzijdige functies

Minpunten

  • Max. toerental 1400

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ria 20-08-2017 Product paar dagen in bezit

Makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Degelijk apparaat, duidelijke bediening, weinig geluid.
Makkelijk is ook dat hij de tijd aangeeft hoelang het programma nog duurt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Thonei 03-08-2017 Product paar maanden in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit is een perfect product mijn was is nog nooit zo schoon geweest.
Hij is zo geluidloos dat het geen probleem is om 's nachts te wassen ik woon nl.op een appartement.Hij is ook makkelijk te bedienen.
En de prijs valt reuze mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne Venema 20-07-2017 Product paar weken in bezit

Prachtige bijna geruisloze wasautomaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn product deze wasautomaat. Heel handig te bedienen en geeft via de display alles zelf aan. Je kunt precies zien hoelang een programma gaat duren en hoeveel tijd nog resteert. Nagenoeg geruisloos wast deze machine alles perfect schoon. Enorm aantal programma's voor allerlei verschillende soorten was.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nancy 03-07-2017 Product paar dagen in bezit

Super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Veel progamma's die je zelf ook nog aan kan passen, bv tijd, toeren, gras of andere hardnekkige vlekken bv kan je ook nog aantoetsen erg handig met kinderen! En een programma van 15 min, erg fijn om het op te frissen. Kortom, zeer tevreden dus de prijs /kwaliteit verhouding vindt ik goed

Pluspunten

  • Zelf programma aanpassen
  • Instelling voor hardnekkige vlekken
  • Zeer grote trommel, 9 kg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. van der Niet 03-07-2017 Product paar dagen in bezit

capaciteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
onlangs deze wasmachine gekocht, als opvolger van mijn oude machine die na ruim 13 jaar de geest had gegeven. wat opvalt is de hoeveelheid wasgoed die je kwijt kan( 9 kilo) verder de opvallende stilte bij het wassen en centrifugeren, ik wil nog geen cijfer 10 geven, gezien het gebruik in korte tijdbestek na aankoop.(maar als jarenlange gebruiker van de Bosch was- en droog apparaten twijfel ik absoluut niet aan de kwaliteiten van dit apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Victoria 29-06-2017 Product paar weken in bezit

Duidelijk display, wast, centrifugeert zeer stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Machine met grote vulopening, verlichting in trommel, wast en centrifugeert heel stil, was komt schoon en bijna droog uit de
machine.

Pluspunten

  • duidelijk display

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

bjorn 29-06-2017 Product paar weken in bezit

vet dat lampje in de trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Briljante machine.
van 4 kg naar het dubbele gegaan.
met minder stroom en water en ook nog eens mooi schoon.
we wisten niet wat ons overkwam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Faas 26-06-2017 Product paar dagen in bezit

Stil, schoon en zuinig

Algemene score

9,0
Wat een geweldige wasmachine. Makkelijk te bedienen, wast goed schoon en is zeer geluidsarm. Vele functies.
Goede machine voor de aankoopprijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Miranda 25-06-2017 Product paar maanden in bezit

Degelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een aantal goedkopere machines, die een jaar of 5 meegaan, hebben we dit keer gekozen voor deze Bosch wasmachine. We hebben hem nu 2 maanden en geen moment spijt van de €799,00. De was uit onze vorige machine had een muf luchtje als de was klaar was, nu komt alles er fris ruikend en schoon uit met het zelfde wasmiddel. De bediening is zeer eenvoudig en het bedieningspaneel is degelijk. De trommel is lekker groot en heeft verlichting wat soms wel handig is, ook heeft de trommel een speciale binnenkant wat je wasgoed beschermd tegen beschadigingen ( bij onze vorige machine hadden we nog wel eens kleine gaatjes in onze kleding). Ook het trommelreinigingsprogramma met herinneringsfunctie is handig. De EcoSilence Drive heeft een koolborstelloze motor en wast zeer zuinig en wat ons direct opviel, hij is zeer stil, zelfs tijdens het centrifugeren. Ook handig zijn het antivlekken-systeem en het extra snel programma waarmee je max 2kg licht bevuild wasgoed in een recordtijd van 15 minuten wast, met hoofdwas, spoelen en centrifugeren. Op het duidelijke display zitten nog meer handige functies. Wij hebben 4 kinderen dus hij staat vaak te draaien. Onze eerste indruk, een geweldige machine die goed wast, makkelijk te bedienen is, en vooral zuinig met water en stroom en zeer stil is. Over de levensduur kunnen we uiteraard nog niets zeggen, maar hier hebben we wel alle vertrouwen in.

Pluspunten

  • Zeer stil en zuinig
  • kinderslot
  • Eenvoudige bediening
  • handige functies

Minpunten

  • Nog niet tegen gekomen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lumeij 24-06-2017 Product paar dagen in bezit

Mijn nieuwe huisgenoot

Algemene score

10,0
Gisteren hier komen wonen , onze nieuwe huisbediende, glimmend, vrolijk knipogend als je op de startknop drukt. Alles wat we misten heeft hij in zijn repertoire, wat zullen we gaan genieten van hem , van de schone was, gespoeld, extra voorzichtig met mijn lievelingsblouse en zuinig met de energie, goed voor het milieu, maar ook voor ons budget! Onze dank voor Bosch !

Minpunten

  • Nig even wennen aan de nieuwe instellingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. van den Oever 24-06-2017 Product paar weken in bezit

lekkere grote trommel en geluidloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ik was een Siemens gewend en dit bleek nu Bosch te zijn geworden. eerst een beetje huiverig maar ik ben superblij met mijn aankoop.

Pluspunten

  • grote trommel
  • uitgebreid programma
  • maakt bijna geen geluid

Minpunten

  • prijs
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annette verhoeven 23-06-2017 Product paar weken in bezit

Bosch wasmachine, warmtedroger en koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Bovenvernoemde artikelen hebben een zeer goede kwaliteit tegen betaalbare prijzen.
Ik kan dan ook een ieder adviseren om hierna te kijken.
Eerder heb ik al een keer zaken met ze gedaan en als zeer prettig ervaren, vandaar dat ik daar weer terugkom.
Goede service, snelle levering en zeer klantvriendelijk

Pluspunten

  • aan te bevelen electro world waalwijk
  • aan te bevelen electro world waalwjk
  • Topverkoper Jacques

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke 23-06-2017 Product paar weken in bezit

Heerlijk stil!

Algemene score

8,0
Net voor de vakantie ging de oude wasmachine stuk, lastig natuurlijk! Terug gekomen is er snel een nieuwe geleverd, ook een Bosch omdat de vorige lang is mee gegaan. Keurig aangesloten, even uitgeprobeerd en de oude meegenomen door de firma Hoogendoorn te Alphen aan den Rijn. Blij met dit stille exemplaar en het feit dat het eco is.

Pluspunten

  • stil
  • Eco

Minpunten

  • doet lang over een eco was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peet 23-06-2017 Product paar dagen in bezit

Kleine wasjes, grote wasjes

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een aantal dagen aan het wassen met deze top wasmachine. Machine is heel makkelijk in gebruik een kind kan de was doen! Programma keuze is overzichtelijk. Er zijn instelmogelijkheden voor minder watergebruik en/of minder energie gebruik. Wasprogramma's waar je iets aan hebt!

Pluspunten

  • Zuinig
  • Makkelijk te bedienen
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p.manders 22-06-2017 Product paar weken in bezit

Fijne en duidelijke programma's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn dat deze wasmachine zulke duidelijke weergave van de diverse programma's heeft. Vooral die van 'sportkleding' is erg fijn! Want dan kunnen mijn kinderen zelf nadat ze terug zijn van training, direct gemakkelijk het programma kiezen en de wasmachine aanzetten.
Met het publiceren van je bericht help je andere consumenten een betere keuze te maken.
Wij willen je daarom vragen het plaatsen van uw bericht alsnog te bevestigen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rianne 21-06-2017 Product paar dagen in bezit

WAW28592-NL Wasautomaat

Algemene score

9,0
Aankoop nieuwe wasautmaat; Geweldig mooie vormgeving, digitaal, veel keuze en wast bijna geruisloos!!! Heerlijk! Zorgeloos wassen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 20-06-2017 Product paar weken in bezit

grote vulopening en heerlijk stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
de wasmachine presteert boven verwachting. Hij is heerlijk stil en zuinig in stroom en water. Het wassen duurt wel wat langer maar de besparing is enorm. Door de grote trommel kan je veel wassen in een keer,dus minder vaak wassen.
Door de nieuwste technologie is de machine ook zuinig met wasmiddel.
Kortom, zoekt u een nieuwe wasmachine dan beveel ik deze zeer aan!!

Pluspunten

  • zuinig
  • stil
  • makkelijke bedienig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anne D 20-06-2017 Product paar weken in bezit

Bosch wasmachine WAW28592NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg stille (eerste paar keren even gekeken of ik de machine wel aangezet had) ook tijdens het centrifugeren en zuinige wasmachine (in het eco programma was de machine extra zuinig)
Helder beeldscherm, goed leesbaar. Makkelijke bediening met draaiknop en tiptoetsen. /Beeldscherm geeft ook aan hoe zuinig de machine wast qua stroom en watergebruik
Een extra snel programma van 15 minuten (is de machine niet erg energiezuinig) voor wanneer je favoriete kleding snel gewassen moet worden (een hele trommel van 9 kg schoon krijgen lukt niet met het snelle programma)
Ook zit er een trommelreinigingsprogramma op voor als je machine gaat ruiken...

Vriendlief werkt in grondverzet en heeft vaak echt vieze kleding (kids kunnen er ook wat van;-) met veel zand en vet, er zit speciale vlekken programma op, voor vet, bloed en grasvlekken, ideaal voor als je tijdens het werk echt vies wordt of voor gezinnen met kinderen.
Programma's zijn ook met startuitstel, wat ik daar ideaal aan vind is dat ik kan instellen wanneer de was klaar moet zijn, over 8 uur als ik terug ben van werk of 's ochtends als ik opsta, zodat het niet te lang in de machine zit (scheelt strijken)
Ook in te stellen op temperatuur lager dan 30graden (20 en koud)
Machine geeft aan (piepje) wanneer de was klaar is en schakelt zichzelf uit
Erg tevreden over deze machine, nu nog even sparen voor de wasdroger uit dezelfde serie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews