Bosch WAW28592NL - Reviews

9,0 Lees 345 reviews
Specificaties
Vulgewicht
9 kg
Energieklasse
A+++-30%
Geluidsniveau centrifugeren
71 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 345 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerrit van der Wiel 07-12-2016 Product paar weken in bezit

Fijn dat het een groot scherm,goed instelbaar prima.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
het is een mooi en fijne machine de was word goed schoon.Ik heb altijd een miele gehad,die heeft ook goed gewerktik hoop dat dezenet zogoedis of nog beter Ik heb hem nog maar pas in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Marcel Schaafstra 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

Wat een stille wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een stille wasmachine met zeer goed resultaat. De hoeveelheid opties op de machine zorgen ervoor dat je met alle was uit de voeten kan. Nette stille machine met vele opties, aanrader!

Pluspunten

  • Stil
  • 9KG
  • Mooi helder display
  • Verlichting in de trommel

Minpunten

  • Tot op heden niets

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Rian 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

makelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De machine is makkelijk in te stellen. Door de het zichtbaar maken van het verbruik in water en energie ben ik veel bewuster bezig met het kiezen van het juiste programma.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • erg stil

Minpunten

  • nog niet ondekt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Neijssen 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goede ervaring met Bosch en goede service van Electro World Waalwijk en correcte behandeling naar klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Marcelle 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne grote trommel makkelijk gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een grote trommel voor grote wasjes. Heerlijk stil dus in de nacht draait hij ook hier. Makkelijk en duidelijk display.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Stil
  • Duidelijk display

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bianca Overdijk 29-11-2016 Product paar weken in bezit

mooi strak model

Algemene score

10,0
Het apparaat maakt vrijwel geen geluid en slaat van zelf uit als het programma klaar is.
Tevens allerlei mogelijkheden wat betreft soort wasgoed.
Zeer overzichtelijk in gebruik.
Ben er heel blij mee.

Pluspunten

  • zacht geluid
  • automatisch afschakelen
  • zeer overzichtelijk gebruikerspalet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jolanda 28-11-2016 Product paar dagen in bezit

Blij met mijn nieuwe Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Helemaal gelukkig met deze zeer gebruiksvriendelijke wasmachine. Hij werkt zo simpel, dat zelfs het boekje grotendeels overbodig blijkt. Hij werkt bijna geruisloos, heeft een grote trommel en is erg energiezuinig. De programma's zijn zeer gebruiksvriendelijk en praktisch. Ook handig is, dat je van te voren kunt instellen wanneer de was klaar moet zijn.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • nagenoeg geruisloos
  • energiezuinig
  • grote trommel
  • voor te programmeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
M. 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

Stil, Makkelijk in te stellen, duidelijk afleesbaar.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Doet bijzonder stil zijn werk, veel bedieningsgemak, wast schoon en centrifugeert uitstekend. Fijne grote verlichte trommel.
Het display is zeer duidelijk afleesbaar.
1 aandachtspuntje het deurtje gaat alleen naar links open.

Pluspunten

  • speed perfect programma
  • stil
  • standaard programma's ruim voldoende
  • Grote trommel
  • goed afleesbaar display

Minpunten

  • deurtje alleen links draaiend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
willem 25-11-2016 Product paar dagen in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
product is makkelijk te bedienen en erg goed wasresultaat en plezierig stil kan niet beter bedankt bosch

Pluspunten

  • stil
  • mooie wasmachine
  • makkelijk bedienbaar

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
toni 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

wat een mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
echt een goedkoop gedaan lekker stil makkelijk te gebruiken al snel zonder gebruiksaanwijzing speedperfect doet wat het belooft

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Guda Bosdijk 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijke deur, kan helemaal naar achteren open.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een hele mooie machine, geruisloos, en heel mooi de lichtjes op het dashbord. Heel makkelijk instelbaar qua temperatuur. En een mooie grote trommel die het programma aanpast aan de hoeveelheid wasgoed. Dat is super handig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
M 24-11-2016 Product paar weken in bezit

Fantastisch apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fantastische machine. Grote trommel, vrijwel geruisloos, speed programma's zijn snel klaar en wassen toch perfect schoon. Al met al zeer tevreden!

Pluspunten

  • grote trommel
  • speed programma s
  • geruisloos
  • vlekkenprogramma s

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Marianne Meijlink 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

Zuinig, stil en schoon wat wil men nog meer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gezien de ervaring met onze vorige machine, ook deze keer weer voor een Bosch gekozen. Een stille en zuinige wasmachine met veel keuze mogelijkheden voor elke wassoort en die ook nog eens fraai oogt.

Pluspunten

  • Zuinig
  • stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
WAUW Wasmachine van Bosch 21-11-2016 Product paar weken in bezit

super wasmachine Bosch

Algemene score

9,0
Sinds 2 weken de gelukkige eigenaar van een Bosch wasmachine, de WAW28592NL. Wat mij betreft zijn ze bij Bosch de letter U vergeten. Want we hebben het hier over een wasmachine met een WAUW-effect; geruisloos, perfect wasresultaat, no-nonsene machine met heldere keuzes, meteen zichtbaar wat het water- en stroomverbruik is. Kind kan de was doen, maar dan écht ;-) Ben er zó blij mee!!

Pluspunten

  • wasresultaat
  • eenvoudige gebruiksaanwijzing
  • geruisloos
  • design

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Sjoukje 20-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Prachtige wasmachine met vele was opties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
In de winkel werd deze machine mij aangeraden en hij voldoet aan alle verwachtingen. De wasmachine kent vele opties ook voor de meest lastige vlekken. Daarnaast heeft de machine een extra kort programma van 15 min om kleding mee op te frissen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
sacha van duijn 15-11-2016 Product paar weken in bezit

ruim en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ik ben erg blij met mijn nieuwe machine een mooie grote stille zuinige machine ziet er mooi uit en ik kan de tijd zelf instellen.

Pluspunten

  • ruim
  • stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
C. Rebel 08-11-2016 Product paar weken in bezit

Grote trommel, makkelijke bediening, stille motor

Algemene score

9,0
Mooie machine, grote vultrommel, heel makkelijk in de bediening en stil wat betreft geluid. Het water en dus ook de tijd past zich automatisch aan aan het aantal kilo wasgoed wat er in de trommel wordt gedaan.

Aan de binnenkant een lamp die blijft branden aan het begin.
Handige en licht bedienbare knop en touchknoppen.
Geen op- en of aanmerkingen.

Onze vorige Bosch is, op een kleine reparatie na, ruim 9 jaar mee gegaan. Prima ervaringen mee dus.

Pluspunten

  • grote trommel
  • makkelijke en lichte bediening
  • stil
  • automatisch aanpassen waterverbruik en duur

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Rini 08-11-2016 Product paar dagen in bezit

Dhr

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mede op advies van firma van Duppen deze machine aangeschaft, en heb er geen spijt van, deze machine is heel makkelijk in gebruik mede door het grote en verlichte display ende trommel is ook verlicht en de 10 jaar motor garantie

Pluspunten

  • verlicht display
  • verlichte trommel

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rene van Boxtel 08-11-2016 Product paar dagen in bezit

Ideale gezins wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Lang gezocht naar een voor ons perfecte wasmachine. Door de verscheidenheid aan programma keuzes op ieder nivo en gewenst moment kan er gewassen worden. Gekocht bij Electro World in Waalwijk, Prima advisering. Bij aflevering uitgebreide informatie over de werking gekregen. Chapeau!!

Pluspunten

  • veel programma's
  • overzichtelijk scherm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Astrid 06-11-2016 Product paar dagen in bezit

Superstil en makkelijk bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voor ons gezin met 5 personen een zeer geschikte machine omdat het tot 9 kg wasgoed kan wassen. Het bedieningspaneel is erg overzichtelijk. De programma's zijn gemakkelijk in te stellen en eventueel naar eigen voorkeur te veranderen. Zoals bv. een lagere centrifugeerstand . Tussentijds kan er ook nog was toegevoegd worden. Verder is de machine superstil

Pluspunten

  • grote vulopening
  • zeer stil
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews