Bosch WAW32592NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 415 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nanneke Ooms 30-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Positief over nieuwe wasdroger en wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Eerste bevindingen zijn prima, prima stille wasmachine. Eenvoudig in bediening, zelfs zonder het lezen van de handleiding!

Pluspunten

  • machine is stil tijdens wasbeurt,
  • staat stabiel tijdens het centrifugeren.
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiny cuijk 30-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

duidelijk en overzichtelijk machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
hebben 18 jaar een bosch wasmachine gehad , heel goed bevallen, nu deze nieuwe machine , hier in cuijk gekocht bij Ronco altijd goede service , kunnen er weer jaren tegen
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 29-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Bosch WAW32592NL

Algemene score

8,0
Zeer mooie en stille wasmachine met veel opties en mogelijkheden. Door het lage water gebruik moet je er wel opletten dat je de machine niet te vol doet. Verder wordt er aangegeven dat het een 9 kg trommel is, maar in de praktijk kun je dit niet volledig benutten. Dit is eigenlijk bij alle wasmachines zo.

Pluspunten

  • stil
  • bedieningsgemak

Minpunten

  • 9kg is geen 9kg
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

n.v.t. 14-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stoere wasautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gisteren 13.06.2018 ontvangen. Inmiddels 2 witte wassen gedraaid. Schoon uit de machine. Zeer stil met draaien en centrifugeren. Grote trommel voor 9 kg wasgoed (katoen)
Verder nog 1 programma fijne was gedraaid. ook prima. Gemakkelijke bediening.
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

J. van Ooijen 14-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na meer dan 20 jaar trouwe dienst hebben wij de oude Bosch- machine ingeruild voor een nieuwe. Weer een Bosch natuurlijk, want kwaliteit gaat boven alles ! We hebben gekozen voor een machine uit de 8-serie, we kunnen voorlopig weer vooruit, want aangepast als hij is aan de eisen van deze tijd: een laag energieverbruik en waterbesparende programma-instellingen. Ook is hij zeer stil in bedrijf Wat wil je nog meer?

Pluspunten

  • laag energieverbruik
  • stil in bedrijf
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

D 14-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede machine. Veel programma’s. Erg stil. Tijdschakelaar functie is erg fijn. Net zoals reinigen van trommel

Pluspunten

  • Stil
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Domhof 03-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gewoon heerlijk om te zien dat nadat je Bosch wasmachine na 10 jaar trouwe dienst vervangen moet worden de tijd niet heeft stil gestaan en dat onze nieuwe Bosch wasmachine nu zoveel extra's heeft dat het een genot is om met deze machine aan de slag te gaan. Helemaal top en voldoet aan alle verwachtingen.
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

L.Dijkman 01-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Algemene score

9,0
De wasmachine wast prima. Is zuinig met water en energie en is geluidsarm. Een prima wasmachine! Duidelijk display, voldoende programma-opties.

Pluspunten

  • duidelijk display
  • zuinig met water en energie
  • geluidsarm

Minpunten

  • geen minpunten kunnen ontdekken
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Floor 30-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille wasmachine. Duidelijk display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De vorige Bosch wasmachine heeft het 18 jaar zonder problemen gedaan. Toen deze eindelijk de geest gaf was de keuze niet moeilijk om weer voor een Bosch te gaan. Vergeleken met een Miele is de prijs/kwaliteit verhouding een stuk hoger ten voordele van Bosch. Specifiek voor dit model gekozen omdat we niet houden van wasmiddelcups. De machine en deur voelen degelijk aan en sluiten "luxe". De uitstraling is robuust. Machine weegt 80 kg wat handig is om 'lopen'bij centrifuge te voorkomen.
Het touchsreen is wat gevoelig, het reageert al op langsstrijkende kleren maar de machine vervolgt wel gewoon zijn programma.

Pluspunten

  • voldoende kabel en slang lengte
  • waterslot
  • stil
  • volume signaal instelbaar
  • handige wasprogramma's

Minpunten

  • Deur niet omkeerbaar
  • geen warmwater aansluiting
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

De Lange 30-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Echt een heel fijne wasmachine, makkelijk te bedienen, en dat terwijl er oneindig veel wasprogramma's op het apparaat zitten
De trommel verlichting zorgt er voor dat ik achter gebleven sokken e.d meteen zie.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Trommel verlichting
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • geen enkel minpunt gevonden
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

verstegen 26-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Wasmachine WAW32592nl en Droger WTW87590nl

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze week zowel wasmachine als droger gekocht bij Van Lieshout Witgoed in Tilburg.
Bosch Wat een Super geweldige apparaten.
Beide zeer gebruiks- vriendelijk, energie zuinig, duidelijk display, mooie vormgeving.
Wasmachine zeer geruisloos.
En wat het belangrijkste is de wasmachine doet wat hij moet doen; zorgen voor een zeer schone was.

Pluspunten

  • energie zuinig
  • duidelijk display
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 20-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima wasmachine

Algemene score

9,0
ik ben heel tevreden over het wasresultaat en gebruiksvriendelijke bediening van dit apparaat. Veel mogelijkheden en makkelijk te bedienen.
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ria 18-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Bosch serie 8 exclusive

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een zeer stille machine die doet wat wij van dit product hadden verwacht, goede prijs-kwaliteit verhouding. De verkoper heeft ons netjes te woord gestaan en was zeer kundig op dit gebied. De monteur die hem heeft geplaatst heeft alles prima uitgelegd.
Kortom wij zijn zeer tevreden.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lizette aerdts 15-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine en droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na altijd Miele wasmachine en droger werd het tijd voor verandering. Eerst de droger van Bosch en nu een wasmachine.
De Bosch apparaten zijn zuinig betaalbaar en van uitstekende kwaliteit.
Daarbij vindt ik ze bijna geruisloos en makkelijk te bedienen .
Top apparaten !

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Makkelijk te bedienen
  • Zuinig
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 14-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine 9 kilo

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldig zoveel kilo's in een keer wassen. Makkelijke bediening en je kunt heel zuinig wassen.
Je was is echt goed schoon. Hij is erg rustig in geluid. Je kunt ook je wasbeurt uitstellen.

Pluspunten

  • 9 kilo
  • zuinig

Minpunten

  • niet
  • niet
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 13-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie wasmachine, erg stil en wast prima schoon. Lekker veel programma's, zowel lange als korte.
Makkelijke bediening!

Pluspunten

  • trommelinhoud
  • uiterlijk

Minpunten

  • nog niet ondekt
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arthur vd Bosch 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geruisloos!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima apparaat! Wij zochten een stille wasmachine en dat is zeker gelukt. Bijna geruisloos. Maar naast dat wast hij uiteraard prima, en het bedieningspaneel is ook zeer makkelijk te bedienen en duidelijk wat er gaat gebeuren.

Pluspunten

  • Bijna geruisloos
  • Duidelijk display
  • Wat goed
  • Grote voorlader incl. lichtje (toch handig)
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Zi-zz-ART (werkplaats voor hedendaagse kunst) 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

"schoon en voordelig wassen" !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Allereerst: de uitstekende voorlichting van de dealer (Expert Tromp - Leeuwarden);
tweedens: een bijzonder mooie lay-out;
na eerste gebruik (afgelopen avond/nacht): zeer stille apparatuur die meer dan berekend is voor haar functie (uitstekend resultaat!)
resumé: heel erg content met deze Bosch!!

Pluspunten

  • zie bovenstaand
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matt Verstappen 05-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Natuurlijk alweer een wasmachine van Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 17 jaar trouwe dienst is onze wasmachine van Bosch aan vervanging toe.
Deze machine heeft ons in die 17 jaar niet een keer in de steek gelaten, daarom kiezen we weer voor een Bosch wasmachine. En de nieuwe wasmachine heeft een zeer duidelijke bediening en qua geluid is het prima in orde.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Degelijke machine
  • Deur gemakkelijk te openen en sluiten
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Peer 02-05-2018

Erg stil en veel instelmogelijkheden

Algemene score

10,0
De wasmachine zelf maakt weinig geluid, je hoort eerder de waterleiding ruisen en de afvoer "borrelen" tijdens een draai. Aangezien we de machine vaak 's-nachts draaien is het erg fijn dat de (eind)pieptoon zachter of zelfs uitgezet kan worden. Een uitkomst !
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews