Bosch WAW32592NL - Reviews

9,1 Lees 205 reviews
Specificaties
Vulgewicht
9 kg
Energieklasse
A+++-30%
Geluidsniveau centrifugeren
73 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 205 reviews

9,1

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

kleblo 04-12-2016 Product paar weken in bezit

Prima wasmaschine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede wasmachine, praktisch fluisterstil, ook bij centrifugeren.
Alle keuzemogelijkheden voor je was, goed schoon en al heel droog bij ophangen.
Hij is niet heel goedkoop, maar zijn prijs meer dan waard.

Pluspunten

  • stil
  • veel programmamogelijkheden

Minpunten

  • stevige prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
John 03-12-2016 Product paar weken in bezit

Zeer stil, grote inhoud, goede wasprestaties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekocht na 15 jaar een Miele te hebben gehad. De Bosch is veel stiller, wast goed schoon en centrifugeert aanzienlijk beter dan de miele, ondanks hetzelfde maximale toerental. Machine kan door het lage geluid ook 's-nachts draaien. Grote inhoud is erg prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Nils 03-12-2016 Product paar weken in bezit

Grote trommel, stil en eenvoudig te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne stille wasmachine! Vooral de grote trommel is voor ons gezin perfect. Makkelijk te bedienen en simpele programma,s

Pluspunten

  • Stil
  • Grote trommel
  • Eenvoudig te bedienen

Minpunten

  • Geen luchtprogramma

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Leon Packbier 02-12-2016 Product paar weken in bezit

Tijd voor kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
"Nu wordt het tijd voor wasmachine die langer meegaat dan drie jaar"
(dat was zo ongeveer de tijd van onze laatste twee wasmachines). Bang dat dit een duur grapje zou worden, maar dat viel uiteindelijk best wel mee. Met onze nieuwe Bosch (exclusieve serie 8) zijn wij erin geslaagd om een wasmachine aan te schaffen die voldoet aan onze eisen, niet te duur, lekker zuinig, veel was in een keer, degelijk, niet zo'n computerding met toeters en bellen).
En verhip..................bijna niet te horen, wat maakt dat ding weinig geluid, ideaal!.
Zojuist een coupon ingevuld zodat ik ook nog 75 euro retour krijg (twee jaar fabrieksgarantie, en nog een verzekering afgesloten zodat ik de komende 7 jaar mijzelf geen zorgen meer hoef te maken, tenminste niet over de wasmachine.
Oh ja, de was super is schoon en heelijk fris (natuurlijk ook wel belangrijk voor een wasmachine)

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • weinig geluidsoverlast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Adrie Steenbergen 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Wasmachine Bosch

Algemene score

9,0
Ja reeds bijna 16 jaar een Bosch wasmachine gehad Nooit iets gemankeerd
Maar nu wast die bij witte was minder vandaar op zoek naar een nw.
Goed voorgelicht en uiteraard wilde wij weer graag een Bosch vanwege het bovengenoemde Is zuinig in gebruik heeft nu een 9 kg lader gewicht en een fijne grote deur opening zodat beddengoed ed. makkelijker er in en uit gehaald kunnen worden.Heeft zeer vele programma's zodat je nooit denkt dit of dat kan iet in de machine echt een Bosch wasmachine die inspeelt op de tegenwoordige tijd van daar hem uiteraard gekocht en..................moet wennen aan de handelingen maar nu na 2 wassen is het DE WASMACHINE waar ik jaren van hoop te genietn een echte aanrader hoor!

Pluspunten

  • grote inlader
  • weinig geluid
  • zuinig in gebruik
  • vele wasprogramma's
  • fijn volle tot korte was programma TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
annie spexgoor 28-11-2016 Product paar maanden in bezit

mijn eerste Bosch was machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De nieuwe Bosch wasmachine bevalt mij uitstekend,hij is zuinig in gebruik,de was ruikt weer lekker (de vorige wasmachine was 15jaar oud en was een siemens)En als je de machine aanzet,brand er licht dus je kunt in de machine kijken.En een duidelijke gebruiks aan wijzing!!

Pluspunten

  • zuinig
  • stil

Minpunten

  • programma kan lang duren

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Goed
Corrie Heikamp 28-11-2016 Product paar maanden in bezit

Bosch Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een geweldige wasmachine. Wast goed schoon en is zeer stil. Heel veel wasprogramma's, dus keuze genoeg voor elke was.

Pluspunten

  • grote trommel
  • zeer stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Wasmachine Bosch 28-11-2016 Product paar weken in bezit

Wasmachine Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor de Bosch wasmachine WAW32592NL gekozen omdat ik op het advies van de verkoper ben afgegaan. Deze wasmachine kun je vergelijken met een Miele in de prijsklasse van € 1300,00. Het is een hele degelijke wasmachine met een extra grote trommel. hij wast geluidloos, zit een speedknop op. Ook heel prettig. Hij wast grandioos schoon. Duidelijke display erop en heel gebruiksvriendelijk. Een prima aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Harm Lenten 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze wasmachine is mooi om te zien. Hoewel hij een ruim aantal programma opties heeft is de bediening eenvoudig. Handig is ook dat de benodigde hoeveelheid water wordt aangepast aan de hoeveelheid was in de trommel.

Pluspunten

  • Door de electronica eenvoudig te bedienen
  • grote 9 kg trommel
  • De 'speed perfect' snel klaar functie.

Minpunten

  • Aardig aan de prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Ward 26-11-2016 Product paar weken in bezit

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na uitgebreide voorlichting voor deze Bosch gekozen. Geen spijt. Zeer stille machine met goede was resultaten. Kan alles wat de duurdere Mieles ook kunnen, voor een betere prijs

Pluspunten

  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Zeer stil
  • Goede was resultaten
  • Was ao als als droog na centrifugeren
  • Kan veel in trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
EW 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Goed en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Altijd goede ervaringen met Bosch apparatuur. Ook hier weer tevreden over. Veel opties en wast goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Meeuwissen 26-11-2016 Product paar weken in bezit

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, gemakkelijk te bedienen, heldere display, lekker grote trommel en op verschillende temperaturen een heel schoon resultaat!

Pluspunten

  • Heldere display
  • Makkelijke bediening
  • Schoon resultaat

Minpunten

  • Iets groter dan vorige machine
  • Tekst op rand iets te groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Annemieke 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

wasmachine met kerstverlichting

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Net deze wasmachine aangeschaft van de Bosch. Ziet er super de luxe uit, makkelijk te bedienen en je hebt zelf veel keuze in programma's. Extra grote trommel, ideaal voor ons grote gezin. En op kleinere wasjes past het programma zich vanzelf aan. Was komt er schoon, fris en dankzij de 1600 toeren vrij droog uit. En hij ziet er ook nog eens mooi uit met al die lampjes.
Erg tevreden en blij mee.

Pluspunten

  • grote trommel
  • makkelijk te bedienen
  • veel programma's en kan je zelf instellen
  • mooi design

Minpunten

  • standaard programma's doen er erg lang over

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
wasmachine WAW32592NL 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

wast goed schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Net gekocht. Tot op heden goed in het gebruik nadat ik 2x een witte was en 2 x een fijne was heb gedraaid . goede omschrijving in het boekje wat er bij geleverd was. gemakkelijk: verlichting in de trommel

Pluspunten

  • wast schoon
  • grote opening

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Fam. Peeters 20-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Degelijke wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zijn nu in het bezit van een Bosch wasmachine. Deze machine is simpel in het gebruik en hij wast ook nog super.
Ook handig is de trommel reiniger functie, dit is ook weer goed voor het behoud van de machine.
Verder is het display oon handig.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Handig in gebruik
  • Machine is stil

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Harm 20-11-2016 Product paar dagen in bezit

Wasmachine Bosch WAW32592NL

Algemene score

9,0
Veel mensen gevraagd welke wasmachine we moesten kopen, vele reactie van een hoop mensen. uiteindelijk na deskundig advies van Ep Janssen Elektro Huissen voor deze wasmachine gekozen.
zojuist voor de 1e keer aangezet en dit was toch wel een beleving, mooi groot display, verlichting in de trommel,en ook de 9 liter trommel een verrijking.
eenvoudige bediening van standen, en heeft een zelfreinigings functie.
Vooral erg stille wasmachine, ideaal!
Wat vooral opviel

Pluspunten

  • Stil
  • ruime verlichte trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Sander Siebelink 19-11-2016 Product paar dagen in bezit

Duidelijke,digitale display.Veel keuze wasprogramma,s.Super

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele goede prijs/kwaliteitverhouding. Erg tevreden over de werking. Zeker wij, groot gezin met vier kinderen, draaien meerdere wasjes per dag. Prettig dat er veel keuze in wasprogramma is en alles specifiek is in te stellen naar wens. Instellen van programma gaat erg makkelijk en wijst zich eigenlijk vanzelf, omdat de digitale display precies aangeeft wat de volgende stap is, Top apparaat! Blij mee!

Pluspunten

  • Duidelijke digitale display
  • Ruime keuze in wasprogramma
  • Zeer makkelijk in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Jan 19-11-2016 Product paar dagen in bezit

Eenvoudige bediening, heerlijk geluidsarm!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi vormgegeven machine met voor ons prima inhoud van 7 kg. Toch weer een kilootje meer dan onze oude machine. Deze vanwege een lagerprobleem met daarbij behorende straaljagergeluiden op non-actief gezet. Wat een verademing deze geluidsarme wasmachine met eenvoudige, doch zeer uitgebreide bediening!

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • uitgebreide mogelijkheden
  • geluidsarm

Minpunten

  • display kon duidelijker

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
HenkC 19-11-2016 Product paar dagen in bezit

Moderne machine

Algemene score

8,0
Een prima apparaat met heel veel mogelijkheden.
Er wordt je heel wat denkwerk en afweging uit handen genomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Arjan & Marielle 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

Perfecte machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Perfecte prijs-kwaliteitverhouding en mooi design. Duidelijk display en grote trommel. Zeer energiezuinig.

Pluspunten

  • grote trommel
  • duidelijke display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Toon meer reviews