Bosch WAW32592NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 389 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tiny cuijk 30-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

duidelijk en overzichtelijk machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
hebben 18 jaar een bosch wasmachine gehad , heel goed bevallen, nu deze nieuwe machine , hier in cuijk gekocht bij Ronco altijd goede service , kunnen er weer jaren tegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nanneke Ooms 30-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Positief over nieuwe wasdroger en wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Eerste bevindingen zijn prima, prima stille wasmachine. Eenvoudig in bediening, zelfs zonder het lezen van de handleiding!

Pluspunten

  • machine is stil tijdens wasbeurt,
  • staat stabiel tijdens het centrifugeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 29-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Bosch WAW32592NL

Algemene score

8,0
Zeer mooie en stille wasmachine met veel opties en mogelijkheden. Door het lage water gebruik moet je er wel opletten dat je de machine niet te vol doet. Verder wordt er aangegeven dat het een 9 kg trommel is, maar in de praktijk kun je dit niet volledig benutten. Dit is eigenlijk bij alle wasmachines zo.

Pluspunten

  • stil
  • bedieningsgemak

Minpunten

  • 9kg is geen 9kg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

G. W. 14-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en stil apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stil apparaat met groot scala aan wasprogramma’s. Geeft zelf aan wanneer de trommel schoon gemaakt dient te worden. Geinig lampje in de trommel. Was komt er fris een al behoorlijk droog uit.

Pluspunten

  • Design
  • Stilte
  • Grote vulopening
  • Duidelijke bedieningsvoorschrift

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Berger 09-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een prima en makkelijk bedienbare wasmachine met voldoende was- en centrifuge mogelijkheden. Een stuk kwaliteit en degelijkheid, een prima investering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne-Marie Burggraaf 09-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Afleesvenster; grote letter, snel overzicht

Algemene score

10,0
In de machine gaat een lampje aan tijdens het vullen. Grote vulopening. Je kan nog navullen tot een kwartier na het draaien. Eenvoudig bedieningspaneel en de grote letters zijn zeer prettig. Van afstand is het paneel goed te zien. De tijd dat het programma draait klopt ook echt. Het is prettig stil. Doseerbakje is geschikt voor poeder en vloeibaar, klepje valt terug, maar geen hinder van. Automatisch schoningsprogramma ook heel prettig. Installatie werd vakkundig gedaan. We zijn erg tevreden.

Pluspunten

  • grote vulopening
  • duidelijk groot leesbaar display
  • lampje in trommel
  • lang, korter, heel kort wasprogramma
  • wast rustig/nauwelijks geluid

Minpunten

  • poederbakjeklepje valt dicht, geen hinder van

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lummeluppien 07-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wat een super machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Echte een super machine
Mooi
Makkelijk
super stil
perfecte wasresultaat

Niet verwacht dat er zoveel verschil zou zitten tussen een whirlpool uit 2010 en deze

Pluspunten

  • Zie omschrijving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Lies Sneep 06-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij vinden het belangrijk dat de wasmachine gebruiksvriendelijk is en energiezuinig stil en weinig water gebruikt.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

dterburg 05-01-2018

Wasmachine het is super

Algemene score

10,0
De wasmachine is heel stil, makkelijk te bedienen. lampje in de trommel is fijn.
Geweldig apparaat.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Vissers Oisterwijk 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede ervaringen met Bosch wasmachines

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Vanwege de lange levensduur van onze vorige Bosch wasmachine (11 jaar met intensief gebruik) voldoende reden om nu weer een Bosch wasmachine te kopen. Prijs- kwaliteit verhouding uitstekend. Gebruiksmogelijkheden staan duidelijk aangegeven op de wasmachine alsmede meerdere bespaarmogelijkheden op energie.

Pluspunten

  • Uitstekende kwaliteit
  • Duidelijk bedieningspaneel
  • Geluidsarm en energie besparend

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Ven 04-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch apparaat, veel mogelijkheden, voor goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wat een mooi apparaat voor relatief goede prijs, zeker vergeleken met miele. Veel programma's maar toch eenvoudig bedienbaar. Grote vulopening en erg mooi design.
Snel geleverd door Wakkermans Beesd, altijd de beste leverancier.

Pluspunten

  • Veel programma's
  • Goede prijs
  • Grote vulopening

Minpunten

  • afvoer bij verstopte pomp
  • dit staat garant voor knoeipartij
  • deurscharnier alleen links

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

H 04-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine

Algemene score

9,0
Fijne en goede machine en kan ik iedereen aanbevelen. Gemakkelijk in gebruik en goede programma's. Onze oude Miele heeft het na 23 jaar trouwe dienst de geest gegeven en zijn nu overgegaan naar Bosch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 04-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine WAW32592NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Nieuwe wasmachine gekocht, bewust voor Bosch gekozen vanwege de grote inhoud 9 kg.
Verlichting in de trommel, makkelijk te bedienen, ook ideaal voor een kort wasje draaien van 15 minuten, en zeer weinig wasmiddel verbruik en toch zeer schoon resultaat.

Pluspunten

  • Grote trommel inhoud 9 kg
  • Automatisch waterslot
  • Verlichting in de trommel
  • Weinig wasmiddel verbruik
  • Zeer stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariette Veraart 03-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

motorgarantie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ik heb eindelijk "mijn Bosch wasmachine" kunnen kopen. Grote trommel waar nu mij dekbed ik kan, die hoeft niet meer naar de stomerij. Ik kan ook de tijd instellen zodat de was gedraaid is als ik opsta, hoe heerlijk is dat....
Verder kan ik alles zelf intoetsen of eventueel aanpassen, de centrifuge, de warmtestand, zitten er vlekken in de was, vele mogelijkheden. Jij bepaalt hoe je de was wilt laten draaien, eco of op speed.....mijn bosch is een echte aanrader! Wel duur maar je motor heeft 10 jaar garantie en mijn vorige bosch is mij meer dan 20 jaar trouw geweest! Prijs, kwaliteit is in keurige balans.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anke Schoemans 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer te vreden en zuinige droger en wasmachine.
Wasmachine zit zelf reiniger op .
Dat is een plus punt

Pluspunten

  • Zelf reiniger
  • verlichting in de trommel
  • Stabiel met wassen
  • Groot en duidelijk display met blauwe verlichting

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wielens 30-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische wasmachine

Algemene score

9,0
Onze vorige bosch (20 jr oud) had het na een zwaar leven begeven. We hadden dit jaar reeds een gelijke machine aangeschaft ter vervanging van onze LG. Die Bosch machine bevalt zo goed, dat we besloten hebben een tweede aan te schaffen.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • verbruik
  • prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helma 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine het is super

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijke en duidelijke wasmachine . Super apparaat.
Zeer stil en duidelijk leesbare display. verlichting in de trommel,

Pluspunten

  • makkelijk
  • zeer stil

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

E.K. 30-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bedieningsgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze wasmachine is defect gegaan en zijn opzoek gegaan naar een nieuwe. Deze moest voldoen aan, een grote trommel (veel pubers in huis), stil (huis is van 1924 dus gevoelig voor geluid) en meer dan € 700,- wilde we niet uitgeven.
Het is gelukt op het budget na dan. dankzij de cashback actie kwamen we toch in de buurt.

De wasmachine is enorm gebruiksvriendelijk, eenmaal genoten van een goede instructie van de verkoper en de wasmachine is een genot voor wat betreft de bediening. Daarnaast is de wasmachine stil, de verlichting in de trommel is praktisch en de programma mogelijkheden zijn gericht op een gezinsgebruik.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Schoone 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snelle service, goede voorlichting.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Goede degelijke wasmachine met veel mogelijkheden en opties. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Kunnen weer jaren vooruit.

Pluspunten

  • 9 kg inhoud
  • 1600 toeren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

haas 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
deze wasmachine is makkelijk te bedienen, hoor je niet als hij aan staat.handig dat het lampje aan gaat om te kijken in je trommel.ook handig dat je als je bepaalde vlekken hebt dat je dit kun aangeven..display is goed duidelijk..ben super blij me deze wasmachine

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • geluidloos

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews