Bosch WAW32592NL - Reviews

Best Reviewed aug 2018 Bosch WAW32592NL
Best Reviewed - augustus 2018
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 427 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAW32592NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nanneke Ooms 30-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Positief over nieuwe wasdroger en wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

10,0
Eerste bevindingen zijn prima, prima stille wasmachine. Eenvoudig in bediening, zelfs zonder het lezen van de handleiding!

Pluspunten

  • machine is stil tijdens wasbeurt,
  • staat stabiel tijdens het centrifugeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aldwin 27-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine serie 8, WAW32592NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

9,0
Het is een prima wasmachine , veel stiller dan onze oude Bosch wasmachine , kan goed merken dat hier serieus een verbetering is behaald . Voldoet aan al mijn wensen. Prijs /kwaliteit in goede verhouding.

Pluspunten

  • lekker stil
  • veel mogelijkheden
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Nvt.
  • Nvt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tiny cuijk 30-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

duidelijk en overzichtelijk machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

10,0
hebben 18 jaar een bosch wasmachine gehad , heel goed bevallen, nu deze nieuwe machine , hier in cuijk gekocht bij Ronco altijd goede service , kunnen er weer jaren tegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 29-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Bosch WAW32592NL

Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

8,0
Zeer mooie en stille wasmachine met veel opties en mogelijkheden. Door het lage water gebruik moet je er wel opletten dat je de machine niet te vol doet. Verder wordt er aangegeven dat het een 9 kg trommel is, maar in de praktijk kun je dit niet volledig benutten. Dit is eigenlijk bij alle wasmachines zo.

Pluspunten

  • stil
  • bedieningsgemak

Minpunten

  • 9kg is geen 9kg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Monique 14-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille machine en uitgebreid en overzichtelijk menu

Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

10,0
Ik heb bewust gekozen voor deze Bosch wasmachine en ben zeer tevreden. Voor elke was een verschillend programma. En ook als je iets met de hand gewassen hebt, kun je de was in de wasmachine centrifugeren. Het display is eenvoudig te bedienen door de toetsen aan te raken. Als je wilt, kun je extra snel wassen maar je kunt ook kiezen voor economisch en dan duurt het programma langer. Ik gebruik deze programma's vaak 's nachts of als ik overdag toch weg ben en de was is net zo schoon! Het is een heel stille machine. Tijdens het centrifugeren op 1600 toeren hoor je em natuurlijk wel maar dit is zeker niet storend. Het lampje in de trommel vind ik erg handig. Deze brandt alleen als je de trommel met was vult en na het wasprogramma. Dan kun je goed zien of je alle was eruit hebt gehaald en er niet per ongeluk iets achterblijft.

Pluspunten

  • stil en eenvoudig in gebruik
  • grote trommel
  • lampje in de trommel

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 13-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

verlichtte trommel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

9,0
De wasmachine heeft een grote verlichtte trommel, dit werkt erg fijn. Duidelijke programma instelling waarbij je kunt zien op de display hoeveel water en stroom desbetreffend was programma gebruikt. Hij is stil! En de was komt er heerlijk schoon uit. Een aanrader!

Pluspunten

  • overzicht water en stroomverbruik
  • verlichtte trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toine 11-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet wat hij moet doen...wassen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

9,0
Vrijdag besteld en op dinsdag al vol in bedrijf. Snelle levering, goede uitleg. De bediening van de machine is eenvoudig en met weinig toeters en bellen. Redelijk stil. Zoals gezegd, doet wat hij moet doen....wassen en centrifugeren.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Redelijk stil

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeanine S 10-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie stille machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

9,0
De machine pas een week in huis, maar al dik tevreden! Mooie grote en stille machine. Vele functies en instel mogelijkheden.
Het enige waar ik nog aan moet wennen is dat de programma's langer duren dan ik was gewend.
Maar desondanks was ik met veel plezier! :)

Pluspunten

  • Stil
  • Grote trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tevreden klant 09-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

9,0
Wat een fantastische en gebruiksvriendelijke wasmachine.
Ook de veiligheid van het water slot is heel fijn!
Kortom: Ben er heel blij mee.

Pluspunten

  • Zuinig en veel mogelijkheden voor een goede prijs
  • Gebruiksvriendelijk
  • Goede wasresultaten

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 09-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

alles wat een wasmachine nodig heeft , heeft deze Bosch

Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

9,0
Super fijne wasautomaat , ik zelf een paar maanden geleden een gekocht, zo tevreden erover . Dat ik er nog maar een gekocht heb voor mijn dochter die samen gaat wonen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bosch WAW 32592 NL 05-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

vlot uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

9,0
Strakke uitvoering , duidelijke display en gemakkelijke bedieningsvorm, SUPER blij mee. Daar zal ik nog jaren plezier aan beleven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.A.Hoogendonk 05-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijke bediening " een kind kan de was doen"

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

9,0
Energiezuinig, fraai uiterlijk,trommelverlichting, 1600 toeren regelbare centrifugefunctie, zeer ruime programmakeus; ook korte programma' s mogelijk, machine geeft zelf aanwijzingen over belading.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Energieprogramma duurt lang

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Christien 03-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk bedienbaar, heldere display.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

9,0
Veel mogelijkheden in wasprogramma's. Hoog toerental centrifuge (wel wat rumoerig). Mooie design. Handig kort programma van 15 minuten. Pauzestop is makkelijk. Programma past zich aan aan het gewicht.

Pluspunten

  • Mogelijkheden
  • Hoog toerental
  • Overzichtelijk programma
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Enigszins rumoerig centrifugeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nijhof 01-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote opening, weinig lawaai

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

9,0
Na slechte ervaringen met een merk dat reclameert altijd de beste te zijn hebben we in 1999 een Bosch voorlader gekocht. Die machine heeft probleemloos zijn rondjes gedraaid en wil zelfs na 19 jaar maar niet kapot. Nu preventief maar een nieuwe voorlader gekocht, Een Bosch WAW32592NL. Hij is zeer stil, zelfs bij 1600 toeren centrifugeren en doet zeer goed wat ie moet doen. Wat een technische vooruitgang. Qua prijs is de machine nog goedkoper dan 19 jaar geleden.

Eén ding valt tegen. Het kaartje en de verkoper meldde: maximaal € 75 retour. Ik meld de machine bij Bosch aan en wat blijkt op de site: tót € 75 retour. Op onze machine wordt een bedrag van € 50 retour gestort.
Meneer Bosch: u hebt geen misleidende reclame nodig om uw producten te verkopen. Toch? Wees gewoon eerlijk tegen de klant en meld per product het juiste bedrag wat de klant retour kan verwachten. Want dit voelt niet goed.

Pluspunten

  • Goede was/centrifuge resultaten
  • stil
  • geen vibraties

Minpunten

  • geld retour actie misleidend

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 01-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne goede wasmachine, duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

8,0
Gekozen voor deze wasmachine vanwege zijn grote duidelijke scherm en de gemakkelijke programmas. Heel makkelijk te bedienen, ziet er ook modern en degelijk uit.

Pluspunten

  • groot scherm
  • zuinig

Minpunten

  • 2 jaar garantie, niet naar 5 jaar te verlengen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ans Burcksen 30-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Was prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

9,0
Machine werkt uitstekend, zeer duidelijke display !! Grote kg-capaciteit !!
Weinig geluid ! Ook centrifuge geeft uitstekend resultaat !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Fischer / Smit 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beoordeling Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

10,0
Deze wasmachine gekocht om bedieningsgemak, groot en duidelijk scherm. De machine vervangt een ouder type Bosch wasmachine die na 15 jaar trouwe dienst nog steeds goed werkt maar vervangen is omdat we pech willen voorkomen.
Ook de Bosch droger is na 15 jaar vervangen om dezelfde redenen.

Pluspunten

  • Groot en duidelijk scherm/bediening
  • Goede ervaring met Bosch (service, 1x)

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barry 27-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi, duurzaam en praktisch

Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

10,0
We zochten een goede, praktische wasmachine met een grootte inhoud (9 kg). We wilde een betrouwbaar merk en kwamen uit bij Miele, AEG en Bosch. Miele vonden wij te duur. Bosch en AEG zijn de gulde middenweg. Bosch heeft nu ook nog eens een mooie refund actie, dus de keus was snel gemaakt. Kei praktisch bedieningsscherm en super zuinig. En ook nog eens mooi om te zien. Binnenkort kopen we ook de droger van dezelfde serie!

Pluspunten

  • Mooi design
  • veel inhoud
  • zuinig
  • veel programma's, maar wel praktisch
  • mooie prijs-kwaliteit-verhouding

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H.de Greef 27-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie en goede machines.Hoge kwaliteit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

9,0
Ben al meer dan 40 jaar in het bezit van Bosch machines.
Weet was voor kwaliteit ik in huis haal,daarom nu weer gekozen voor Bosch machines.
Wasmachine,droogtrommel,vaatwasser en Vrieskast.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert 27-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote was inhoud, 1600 toeren.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

10,0
Judo pakken gaan er zonder problemen in en komen redelijk droog uit wasmachine. Geen ingewikkelde bediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews