Bosch WAW32592NL - Reviews

Best Reviewed aug 2018 Bosch WAW32592NL
Best Reviewed - augustus 2018
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 443 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nanneke Ooms 30-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Positief over nieuwe wasdroger en wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Eerste bevindingen zijn prima, prima stille wasmachine. Eenvoudig in bediening, zelfs zonder het lezen van de handleiding!

Pluspunten

  • machine is stil tijdens wasbeurt,
  • staat stabiel tijdens het centrifugeren.
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aldwin 27-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine serie 8, WAW32592NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een prima wasmachine , veel stiller dan onze oude Bosch wasmachine , kan goed merken dat hier serieus een verbetering is behaald . Voldoet aan al mijn wensen. Prijs /kwaliteit in goede verhouding.

Pluspunten

  • lekker stil
  • veel mogelijkheden
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Nvt.
  • Nvt.
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tiny cuijk 30-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

duidelijk en overzichtelijk machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
hebben 18 jaar een bosch wasmachine gehad , heel goed bevallen, nu deze nieuwe machine , hier in cuijk gekocht bij Ronco altijd goede service , kunnen er weer jaren tegen
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 29-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Bosch WAW32592NL

Algemene score

8,0
Zeer mooie en stille wasmachine met veel opties en mogelijkheden. Door het lage water gebruik moet je er wel opletten dat je de machine niet te vol doet. Verder wordt er aangegeven dat het een 9 kg trommel is, maar in de praktijk kun je dit niet volledig benutten. Dit is eigenlijk bij alle wasmachines zo.

Pluspunten

  • stil
  • bedieningsgemak

Minpunten

  • 9kg is geen 9kg
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Dick 12-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alles is goed aan deze machine.

Algemene score

10,0
Het product is van alle gemakken voorzien.
Bediening is erg eenvoudig.
Is erg zuinig met water en energie.

Pluspunten

  • Veel wasprogramma''s
  • Erg zuinig
  • Hoegenaamd geen lawaai.

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 03-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote verlichte trommel; eenvoudige bediening; zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Krachtige machine (9kg) met zeer laag energieverbruik A+++
Duidelijk display, wel even zoeken naar de aan en uit knop :-)
Veel opties om schoon te wassen

Pluspunten

  • Display
  • Verlichting in trommel
  • 9 kg maar toch laag energieverbruik
  • aparte vlekken toets

Minpunten

  • Even zoeken naar aan / uit knop
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bijke 06-09-2018

geweldige bediening

Algemene score

10,0
prima bediening en alles goed aangegeven op display kan niets fout gaan
over energie verbruik : afwachten andere bosch is 12 jaar meegegaan zonder rep.kosten daarom weer een Bosch gekocht
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Sander Schouwenaars 09-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasmachine heeft een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Makkelijk in gebruik, zeer geschikt voor gezin met jonge kinderen

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Energiezuinig
  • Veel extra programma's mogelijk
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

W & W 04-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze Bosch WAW32592NL is een prachtige wasmachine die bovendien zeer zuinig omgaat met energie. Hier kunnen we weer jaren mee vooruit.

Pluspunten

  • Mooi ontwerp
  • Energiezuinig
  • Vlotte en vakkundige installatie
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 01-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben super blij met deze wasmachine het is niet mijn 1e Bosch maar wel de beste tot nu toe. De was wordt mooi schoon komt goed droog uit de machine. De uitgestelde start is ideaal voordat je naar je werk of andere activiteiten gaat is de was klaar. De verschillende standen voor diverse stoffen werken ook uitstekend. Kortom een super wasmachine.

Pluspunten

  • Uitgestelde start
  • Wast goed schoon door vlekken programma's
  • Eco toets wast zuinig
  • Sneltoets als je geen uren de tijd hebt
  • Nog veel meer kwestie van uitproberen
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathilda 31-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine, lekker grote trommel.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ontzettend fijn zo'n grote trommel van 9 kg. Zelfs de dekbedden kunnen er gemakkelijk in. Met een huishouden van 8 personen wordt er dagelijks gewassen. Nu zijn het grotere wassen door meer inhoud. Zusje de droger hebben we ook dus bij slecht weer kan het in zijn geheel de droger in. Erg blij mee!
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nel Brouwers 26-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine voorlader

Algemene score

10,0
De adviseur van electroworld waalwijk heeft ons diversen merken en types laten zien maar de keus kwam toch weer uit bij de serie 8 exclusiv van Bosch.

Pluspunten

  • uiterlijk en mooi en gemakkelijk bedienings scherm
  • diversen wassen gedaan het was geweldig.

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janny 20-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine voorlader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen wasmachine door tiptoetsen. Heeft verschillende wasprogramma's en de programma's zijn zo nodig ook aan te passen naar andere graden/ toerental.

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • grote vulopening

Minpunten

  • bij vloeibaar wasmiddel, schuif eruit.
  • bij vullade wasmiddel
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ML de Ruijter van Loon 13-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine en droger van Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben ontzettend in mijn nopjes met mijn nieuwe wasmachine en droger van Bosch exclusive! Heerlijk om met deze prachtapparaten de was weg te werken!
Na 19 jaar alleen een wasmachine en droogrek te hebben gehad, is de was doen nu een feestje! Mooie machines, er zit zelfs licht in! Makkelijk te bedienen met duidelijke display! En wat ook belangrijk is, weer een heerlijke frisse zachte was die snel weer in de kast ligt! Ik ben er superblij mee!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Goede resultaten
  • Mooi om te zien (ook als set)
  • Zuinig in gebruik
  • Stil

Minpunten

  • Geen
  • Geen
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marit 11-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasmachine is makkelijk in gebruik en er kan veel was in. Hij is stil en geeft een duidelijk signaal als de was klaar is. Als je daar niet op reageert gaat hij van zelf uit. Zuinig met energie dus.

Pluspunten

  • Geen druk knoppen meer
  • Deur kan extra ver open
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Babs 06-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine serie 8

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima wasmachine, makkelijk in gebruik, overzichtelijke display, mooie grote tommel, staat heel stevig op de ‘pootjes’, is erg stil, vooral bij het centrifugeren, de machine voldoet aan de verwachtingen.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik.
  • Vrij geluidloos

Minpunten

  • Minpunten zijn mij nog niet opgevallen.
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Elly 05-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een fijne rustige machine met duidelijke aanwijzingen . Gemakkelijk in te stellen. Gaat als de was klaar is uit.
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fisher 04-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil en solide

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Lekker simpel, geen toeters en bellen, maar wel stil en geschikt voor 9 kg was. Ecoprogramma is erg lang (4,5 uur) dus daar moet je wel geduld voor hebben.

Pluspunten

  • stil
  • eenvoudig

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Francien 03-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke display ,speed wasprogramma’s

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Al jaren fan van Bosch. Verschillende producten, lange levensduur en duidelijke werking.
De vorige wasmachine was 13 jaar oud en met 2 kinderen die veel sporten( veel was) heeft de machine tropen jaren doorstaan.

Pluspunten

  • Veel verschillendewasprogramma’s
  • Licht in trommel en display
  • Licht in trommel en display
  • Licht in trommel en display
  • Licht in trommel en display
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jessie 03-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geruisloze wasmachine, droogt super!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn vorige Bosch wasmachine begaf het na 20 jaar trouwe dienst, daarom weer voor Bosch gekozen. Omdat ik mijn wasdroger zo optimaal mogelijk wil gebruiken is mijn voorkeur uitgegaan naar deze machine vanwege het hoge toerental (1600), de 9kg inhoud, de speciale toetsen voor bepaalde vlekken en de zuinigheid (o.a. ecoprogramma's) Het display is functioneel en duidelijk en daarbij ziet de machine er supermooi uit!

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • 9 kg inhoud
  • goed droogresultaat
  • Toetsen voor bepaalde vlekken
  • Zuinig
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews