Bosch WAW32592NL - Reviews

Best Reviewed jul 2019 Bosch WAW32592NL
Best Reviewed - juli 2019
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 496 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAW32592NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nanneke Ooms 30-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Positief over nieuwe wasdroger en wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

10,0
Eerste bevindingen zijn prima, prima stille wasmachine. Eenvoudig in bediening, zelfs zonder het lezen van de handleiding!

Pluspunten

  • machine is stil tijdens wasbeurt,
  • staat stabiel tijdens het centrifugeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaimy 12-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine, met mooie functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

9,0
Mooie prijs-kwaliteit, ziet er mooi en luxe uit, heeft fijne wasopties, doet zijn werk goed . Erg fijn product in omgang en heeft ook speedfunctie en eco functie dus je kan er alle kanten mee op. Maakt ook niet mega veel lawaai ook wel zo prettig. Bij in-en uitladen brandt er een lampje leuk en handig.

Pluspunten

  • Veel wasopties + eco-en speedstand.
  • Luxe uitstraling en doet zijn werk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

k wielemaker 22-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

9,0
mooie machine erg stil en wast mooi schoon is onze tweede Bosch de andere hebben we na veertien jaar weg gedaan deze wasmachine wast veel schoner en is energie zuiniger .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RT 06-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

9,0
Het is een geweldige machine mooi om naar te kijke. Wast schoon, makkelijk in gebruik en is heel erg stil.Dit is de beste aankoop in de huishouding ooit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eveline 23-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Logische opbouw scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

8,0
Makkelijk te gebruiken, logisch aangegeven welke verschillende programma’s mogelijk zijn en zinvolle info zichtbaar op het scherm. Dat wat je nodig hebt om deze klus wat aangenamer te maken,

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Het blijft een noodzakelijke klus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Aldwin 27-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine serie 8, WAW32592NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

9,0
Het is een prima wasmachine , veel stiller dan onze oude Bosch wasmachine , kan goed merken dat hier serieus een verbetering is behaald . Voldoet aan al mijn wensen. Prijs /kwaliteit in goede verhouding.

Pluspunten

  • lekker stil
  • veel mogelijkheden
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Nvt.
  • Nvt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tiny cuijk 30-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

duidelijk en overzichtelijk machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

10,0
hebben 18 jaar een bosch wasmachine gehad , heel goed bevallen, nu deze nieuwe machine , hier in cuijk gekocht bij Ronco altijd goede service , kunnen er weer jaren tegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 29-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Bosch WAW32592NL

Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

8,0
Zeer mooie en stille wasmachine met veel opties en mogelijkheden. Door het lage water gebruik moet je er wel opletten dat je de machine niet te vol doet. Verder wordt er aangegeven dat het een 9 kg trommel is, maar in de praktijk kun je dit niet volledig benutten. Dit is eigenlijk bij alle wasmachines zo.

Pluspunten

  • stil
  • bedieningsgemak

Minpunten

  • 9kg is geen 9kg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Syjorealda 03-07-2020

Geweldige machine

Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

10,0
Super wasmachine, veel keuze programma's, vooral blij met de in te stellen centrifuge [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

W Bergwerff 17-06-2020

Vormgeving

Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

8,0
Het ziet er solide uit ,zoals je mag verwachten van BOSCH.
De vorige was 22 jaar oud en nooit iets aan gehad
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

J. van duyn 16-06-2020

Met deze BOSCH - Wasmachie zit je goed.

Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

10,0
De informatie over deze wasmachine was voor ons overtuigend om voor deze wasmachine te kiezen. Geen spijt, doet aan alle eisen zoals omschreven, een alles kunner binnen de Bosch Formatie. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

inge 14-06-2020

hij is erg stil

Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

10,0
de wasmachine is erg stil en bevalt prima en is eenvoudig te bedienen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Top wasmachine 01-06-2020

Top wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

10,0
Hele stille machine
Tot nu toe zeer tevreden [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Loes 22-05-2020

Eindelijk weer schoon wassen!

Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

10,0
Toen onze wasmachine kapot ging moesten we op zoek naar een nieuwe. We hadden een paar eisen: een superkort programma, 1600 toeren en een stille wasmachine. En uiteraard tegen een goede prijs. We kwamen uit bij deze Bosch wasmachine en we hebben er nog geen moment spijt van. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

GertW 28-04-2020

Megamachine

Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

10,0
Een bonk degelijkheid, easy operating, muisstil, ruime trommel en wast perfect schoon! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

JP Nieuws 24-04-2020

Geweldig

Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

10,0
Super eenvoudig te bwdienen met alle presets en fluisterstil. Heb wel een paar keer moeten controleren of hij echt wel centrifugeerde. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

BenR 21-04-2020

Super wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

10,0
Pracht wasmachine, super functioneel, lekker rustig. Veel vulgewicht, gemakkelijk instelbaar, voldoende programma's en prima centrifuge toerental instelbaar tot 1600 toeren per minuut. Een prima wasmachine voor een twee persoons gezin. Alles wat in de brochure staat en door de verkoper werd gemeld klopt. Mooi design ook nog eens. Dit is onze derde Bosch wasmachine en ik denk niet dat we ooit over gaan op een ander merk. Bosch voldoet goed, de kwaliteit overstijgt de prijs en elke machine houdt het zo'n beetje tien jaar vol. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Maria 06-04-2020

Goed

Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

8,0
Bevalt prima , bediening gemakkelijk. Mooie grote trommel. De was is prima schoon. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jacqueline 29-03-2020

Zeer tevreden

Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

10,0
Hij doet wat hij moet doen, genoeg keuze en energie zuinig. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Cees 28-03-2020

Efficiente wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

10,0
Wasmachine ziet er strak uit en is zeer overzichtelijk te bedienen [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews