Bosch WAW32592NL - Reviews

Best Reviewed jul 2019 Bosch WAW32592NL
Best Reviewed - juli 2019
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 496 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAW32592NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nanneke Ooms 30-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Positief over nieuwe wasdroger en wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

10,0
Eerste bevindingen zijn prima, prima stille wasmachine. Eenvoudig in bediening, zelfs zonder het lezen van de handleiding!

Pluspunten

  • machine is stil tijdens wasbeurt,
  • staat stabiel tijdens het centrifugeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RT 06-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

9,0
Het is een geweldige machine mooi om naar te kijke. Wast schoon, makkelijk in gebruik en is heel erg stil.Dit is de beste aankoop in de huishouding ooit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eveline 23-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Logische opbouw scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

8,0
Makkelijk te gebruiken, logisch aangegeven welke verschillende programma’s mogelijk zijn en zinvolle info zichtbaar op het scherm. Dat wat je nodig hebt om deze klus wat aangenamer te maken,

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Het blijft een noodzakelijke klus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Aldwin 27-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine serie 8, WAW32592NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

9,0
Het is een prima wasmachine , veel stiller dan onze oude Bosch wasmachine , kan goed merken dat hier serieus een verbetering is behaald . Voldoet aan al mijn wensen. Prijs /kwaliteit in goede verhouding.

Pluspunten

  • lekker stil
  • veel mogelijkheden
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Nvt.
  • Nvt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tiny cuijk 30-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

duidelijk en overzichtelijk machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

10,0
hebben 18 jaar een bosch wasmachine gehad , heel goed bevallen, nu deze nieuwe machine , hier in cuijk gekocht bij Ronco altijd goede service , kunnen er weer jaren tegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 29-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Bosch WAW32592NL

Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

8,0
Zeer mooie en stille wasmachine met veel opties en mogelijkheden. Door het lage water gebruik moet je er wel opletten dat je de machine niet te vol doet. Verder wordt er aangegeven dat het een 9 kg trommel is, maar in de praktijk kun je dit niet volledig benutten. Dit is eigenlijk bij alle wasmachines zo.

Pluspunten

  • stil
  • bedieningsgemak

Minpunten

  • 9kg is geen 9kg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jaimy 12-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine, met mooie functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

9,0
Mooie prijs-kwaliteit, ziet er mooi en luxe uit, heeft fijne wasopties, doet zijn werk goed . Erg fijn product in omgang en heeft ook speedfunctie en eco functie dus je kan er alle kanten mee op. Maakt ook niet mega veel lawaai ook wel zo prettig. Bij in-en uitladen brandt er een lampje leuk en handig.

Pluspunten

  • Veel wasopties + eco-en speedstand.
  • Luxe uitstraling en doet zijn werk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

rene de koning 28-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

grote trommel, stil, goed merk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

9,0
ideaal tot 9 kilo, lekker stille motor en centrifuge, blijft een goed en betrouwbaar merk. Kon voor ander merk kiezen maar de vorige was ook een bosch en die hebben we 21 jaar gehad

Pluspunten

  • grote trommel
  • lekker stil

Minpunten

  • prijs maar rickelman is uitstekend qua service

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Miranda 19-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote trommel makkelijk te bedienen

Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

9,0
Voldoet volledig aan de verwachting, top machine. Zelf gezocht naar nieuwe machine en deze kwam als beste uit de bus. De witgoed leverancier kwam onafhankelijk van mijn zoek actie met dezelfde machine als aanbeveling. Dit bevestigde dus mijn eigen bevindingen.

Pluspunten

  • makkelijk en duidelijk te bedienen
  • grote trommel
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Janssen 08-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goeie wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

8,0
Deze wasmachine kwam al hoog uit de test. Daardoor heb ik voor deze wasmachine gekozen. Verder bleek bij het gebruik ook een goeie en vooral makkelijke wasmachine te zijn.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Was goed
  • Stil

Minpunten

  • Moet ik nog vinden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

hama 06-10-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Heel fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

10,0
wast heel schoon. en is zeer rustig fijne machine perfect .we hadden al een Bosch droger
ook een goede keus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Madelon 29-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Niets van gelogen! Briljant!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

10,0
Ik ben fantastisch geholpen door de dealer van Duppen in Helmond!
In onze situatie; gezin met 2 kleine kinderen. Sluit dit type Bosch perfect aan op onze huidige en toekomstige behoefte. De goede uitleg en tips door de monteur bij ons thuis sluite daar ook nog eens goed op aan. Een makkelijke en duidelijke bediening van de machine. Waardoor je heel makkelijk de verschillende functies kan inzetten. Er zitten zelfs blokkades op, waardoor je eigenlijk ook niet meer een fout kan maken bij het zelf onjuist instellen. Geruisloos wat briljant! Ons huis trilt niet meer weg en de kinderen worden er niet wakker van, wat betekend dat ik nu weer in de avond kan wassen!

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Makkelijke bediening van heel veel functies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Amsterdam 27-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

9,0
Fantastische wasmachine voor het grotere gezin. Wast super schoon en de machine is lekker stil. Bosch is echt een kwaliteitsmerk!

Pluspunten

  • Wast echt goed schoon
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

k wielemaker 22-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

9,0
mooie machine erg stil en wast mooi schoon is onze tweede Bosch de andere hebben we na veertien jaar weg gedaan deze wasmachine wast veel schoner en is energie zuiniger .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Antje 07-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote inhoud, handige bedieningspaneel

Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

9,0
Een prima wasmachine, snel geleverd door de plaatselijk leverancier. Grote deur en ruime inhoud, eenvoudig te bedienen. De eerste wasbeurten gedaan en uitstekend resultaat.

Pluspunten

  • ruime inhoud
  • bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 01-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille, handige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

8,0
Ik heb deze machine nog slechts kort in bezit, maar ben nu al erg tevreden over de duidelijkheid van het menu en het lage volume van het centrifugeergeluid.

Wel valt het me op dat de machine langer draait dan het programma van tevoren aangeeft. Dit zal ongetwijfeld te maken hebben met het feit dat de machine vindt dat de was nog niet droog genoeg is. Zojuist veranderde 0:01 in 0:02 en ging hij nog wat langer door.

Ik heb er nog maar weinig mee gewassen, dus over de betrouwbaarheid en de resultaten van verschillende programma's kan nog niet zo veel gezegd worden.

Pluspunten

  • stil
  • duidelijk menu

Minpunten

  • tijdsduur van programma klopt niet altijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique 01-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine weinig geluid en perfect schone was

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

10,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat het een super wasmachine is. Was perfect niet veel geluid lekker grote trommel en energiezuinig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marco 30-07-2019

Geweldig fijne wasmachine!

Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

10,0
Deze wasmachine is stil, heeft mooie verlichting (ook in de trommel = erg fijn), simpele bediening, en het belangrijkst het wast voortreffelijk. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Marijke 30-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wonderschoon ,letterlijk en figuurlijk én Geluidsarm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

9,0
Gekozen voor dit product vanwege prijs/kwaliteit/mogelijkheden/design. Nu maand in huis en boven verwachting, na altijd een dure .. gehad te hebben, heel tevreden met was en centrifuge resultaten en lekker geluidsarm. Zelfs oude vlekken uit oud damasten tafellaken bij 90 gr zo goed als weg, super. Kan over duurzaamheid nog geen oordeel geven

Pluspunten

  • Wast superschoon
  • Bijna geruisloos
  • Centrifugeert heel goed

Minpunten

  • ‘Tijd’ apart centrifugeren niet zelf in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Loes 26-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote trommel, stil apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32592NL

Algemene score

9,0
Met deze Bosch hebben we een deugdelijke wasmachine aangeschaft! Mooie opties voor alle soorten was die per programma nog aan te passen zijn qua temperatuur, centrifugeersnelheid en totale wasduur. Fijn dat je met deze machine op 1600 toeren kunt wassen, zo droogt alles, zeker in een minder warme periode, alsnog snel aan de lijn en hebben we geen droger nodig. Uitgesteld starten is handig zodat de was bijvoorbeeld 's ochtends klaar is. Als je iets vergeten bent kun je de boel op pauze zetten en alsnog toevoegen (mits het programma niet al vergevorderd is).
De optie voor het gebruiken van vloeibaar wasmiddel in het wasmiddelenbakje is ook fijn.
De wasmachine wast bijna geruisloos, prettig!
Per programma zie je de hoeveelheid watergebruik en stroomverbruik. dit kun je dus ook aanpassen als dat je niet aanstaat.
Tot slot nog een handigheidje mocht de deur niet meer open gaan, bij het filterdeurtje zit een touwtje waar je aan kunt trekken zodat je altijd (in geval van storing) de deur open krijgt.
Mooie machine voor niet teveel geld!

Pluspunten

  • 1600 toeren centrifugeren
  • mogelijkheid om na starten nog was toe te voegen

Minpunten

  • erg zware machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews