Siemens WM14Q363NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 367 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ingrid 24-02-2016
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

9,8
De machine is prettig in gebruik. Het is een stille machine. De was komt super schoon uit de machine. De start uitstel knop is super handig en laat zien over hoeveel uur de was klare is. Kortom een goede aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

QuiB 18-12-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

9,4
Dit is een fijne wasmachine al een half jaar in ons bezit. Hij is zuinig is met elektra en waterverbruik en dat is nu te merken als je het verschil ziet met het verbruik van onze oude machine . Hij heeft een makkelijke bediening, startuitstel en veel wasmogelijkheden. De display geeft diverse gegevens weer, waaronder ook de tijd die er nog rest. Hij maakt niet veel geluid zelfs niet bij het centrifugeren . Top apparaat en door de makkelijke bediening kan iedereen hier in het gezin er mee omgaan, ook degene met de 2 linkerhanden. ;-) 

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edend 08-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Prachtige machine die doet wat het moet doen maar dan wel erg zuinig en stil. De centrifuge zorgt zelfs niet voor enorm veel geluid!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huib 06-11-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Wij zijn erg blij met deze machine! Hij oogt in combinatie met de droger als een strak geheel. Zeer weinig geluid bij het wassen en centrifugeren. Overigens dit laatste met een prima resultaat. Wij kunnen er voorlopig weer mee vooruit. Trouwens alle apparatuur in de keuken is ook van Siemens en dat bevalt al enige jaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Leon 13-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Na een keer gebruiken liep de trommel aan.

Algemene score

1,0
Een slechte wasmachine. En de reactie van Siemens was bedroevend, het interesseerde ze niet. De service van Siemens houdt op na de aankoop.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Monique 02-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Stille machine met grote inhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Tot nu toe heel tevreden: stille machine waar niet alles vanaf schudt als hij gaat centrifugeren. Hiervoor had ik een apparaat voor 5 kilo; deze trommel voor 7 kilo ervaar ik als heel riant voor 2-persoonshuishouden. De handleiding lezend leek deze machine alleen te kunnen centrifugeren gecombineerd met een spoelbeurt (onhandig bij handwasje), maar als je de extra spoelgangknop uitzet gaat hij toch alleen centrifugeren.

Pluspunten

  • stil apparaat
  • verkort programma is handig
  • toerental centrifuge regelbaar

Minpunten

  • temperatuur niet vrij regelbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

avalon13@hetnet.nl 29-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de wasmachine net dus kan er nog niet heel veel over zeggen. Hij ziet er mooi uit. De testwas ging goed. Hij maakt niet veel minder geluid dan mijn oude Siemens, maar die maakte ook niet veel herrie dus dat is prima. Ik hoop dat hij ook net zo lang mee gaat (14 jaar). Resttijdindicatie is makkelijk en verder lekker simpel, geen overbodige poespas.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Resttijdindicatie

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marion 28-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Hele fijne machine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is een zeer fijne wasmachine. Bijzonder stil en gemakkelijk in gebruik. Duidelijke selectie knop en grote deur. In vergelijking met onze vorige machine (weliswaar 15 jaar oud) is deze zeer stil en zuinig, een echte verademing!

Pluspunten

  • grote deur
  • stil
  • zuinig
  • eenvoudig te bedienen
  • geen touchscreen!

Minpunten

  • was iets natter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oudshoorn 14-07-2016
  • Product kwartaal in bezit

Perfecte wasmachine voor een lage prijs

Algemene score

9,2
Voor weinig geld haal je kwaliteit van Siemens in huis. Een wasmachine met veel mogelijkheden en makkelijk blijft! Daarnaast is er gedacht aan het mileu door ecostanden die net zo goed wassen als de gewone stand of de snel stand. Centrifuge is vrij stil en 1400 toeren geeft een uitstekend droog resultaat. Prima bouw kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 03-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Wij hebben de wasmachine nog maar net, maar eerste indruk is erg goed. Vormgeving zou beter kunnen (minder uitgesproken en opvallend)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Christien 17-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Het is fijn dat je kunt kiezen voor een volledig wasprogramma van 1 uur. Machine blijft stevig op z'n plek staan bij centrifugeren en is vrij rustig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lejans 43 08-12-2017

Geweldige machine en heel gemakkelijke bediening.

Algemene score

10,0
Ik heb deze machine vorige maand gekocht en ben bijzonder blij met de zuinigheid en het geluid. Ze is n.l, fluisterstil en zeer zuinig in het gebruik . Het is een aanrader voor iemand die op zoek is naar een nieuwe wasmachine.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

LEON 43 30-11-2017

PRACHTIGE MACHINE.

Algemene score

10,0
WE HEBBEN AFGELOPEN DINSDAG GELEVERD GEKREGEN EN HEBBEN 1 KEER GEWASSEN. HEEL MOOI RESULTAAT EN LEKKER ZUINIG EN OOK NOG VEEL MINDER GELUID ALS DE OUDE MACHINE. IN EEN WOORD GEWELDIG.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Jens 29-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmaschine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb de wasmachine pas één dag in huis, maar kan nu al zeggen dat deze uitstekend voldoet. Zeer stil en zuinig in verbruik.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Grote deur
  • Duidelijk display

Minpunten

  • Geen standaard aquastop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk en Martha 23-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een wasmachine geheel naar onze wens

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekozen omdat hij de beste resenties heeft en aan onze wensen voldoet n wij vertrouwen erop dat ons was goed in de toekomst er spik en span uit blijft zien

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marlou 09-11-2017

Super technologie

Algemene score

10,0
Het was even wennen aan de technische snufjes die tegenwoordig op een wasmachine zitten, maar al gauw ben je gewend aan de mogelijkheden die geboden worden, en maak je er vollop gebruik van. Geweldig tevreden met deze aanschaf.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

petrus van beneden 08-11-2017

Waarom deze Siemens

Algemene score

10,0
Eigenlijk ging ik voor de Bosch WA Q28363 NL maar die kon pas via BCC na 4 weken geleverd worden.
Volgens verschillende beoordelaars en testen dezelfde machines en de Siemens kon direct geleverd worden.
Inmiddels een aantal keren gewassen en ik ben dik tevreden met het resultaat, met wassen is hij erg stil alleen met het centrifugeren is hij goed hoorbaar. In een test staat dat hij minder goed katoen zou spoelen dat kan dan opgelost worden met een extra spoelbeurt al na gelang dat nodig word geacht. Verder bied de machine nog een aantal functies waarvan het Eco Perfect, uitgestelde start, Super Kort en de keuze van snelheid voor het centrifugeren erg goed bevallen.
Mijn vorige machine een Bosch heb ik na 18 jaar werkend laten meenemen als deze met 10 jaar garantie op de motor in de buurt komt ben ik dik tevreden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

peter 08-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Waarom deze Siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eigenlijk ging ik voor de Bosch WA Q28363 NL maar die kon pas via BCC na 4 weken geleverd worden.
Volgens verschillende beoordelaars en testen dezelfde machines en de Siemens kon direct geleverd worden.
Inmiddels een aantal keren gewassen en ik ben dik tevreden met het resultaat, met wassen is hij erg stil alleen met het centrifugeren is hij goed hoorbaar. In een test staat dat hij minder goed katoen zou spoelen dat kan dan opgelost worden met een extra spoelbeurt al na gelang dat nodig word geacht. Verder bied de machine nog een aantal functies waarvan het Eco Perfect, uitgestelde start, Super Kort en de keuze van snelheid voor het centrifugeren erg goed bevallen.
Mijn vorige machine een Bosch heb ik na 18 jaar werkend laten meenemen als deze met 10 jaar garantie op de motor in de buurt komt ben ik dik tevreden.

Pluspunten

  • wast erg stil
  • meerdere zelf instelbare functies
  • prijs

Minpunten

  • gehorig bij cetrifugeren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucie 03-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wasmachine nu enkele weken in mijn bezit. Wordt intensief gebruikt en voldoet prima. Veel waar voor je geld en snelle levering en goede service van Coolblue.

Pluspunten

  • prijs
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nikki Poppelaars 29-10-2017

Stil apparaat met veel opties!

Algemene score

10,0
Net gekocht, en erg tevreden. Diverse programma's, waaronder een antikreuk programma. Ook koud wast hij de was goed schoon. Daarnaast geeft hij een geluidssignaal wanneer hij klaar is, erg handig!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Toon meer reviews