Siemens WM14Q363NL - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
7 kg
Energieklasse
A+++-20%
Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 338 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ingrid 24-02-2016 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,8
De machine is prettig in gebruik. Het is een stille machine. De was komt super schoon uit de machine. De start uitstel knop is super handig en laat zien over hoeveel uur de was klare is. Kortom een goede aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

QuiB 18-12-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,4
Dit is een fijne wasmachine al een half jaar in ons bezit. Hij is zuinig is met elektra en waterverbruik en dat is nu te merken als je het verschil ziet met het verbruik van onze oude machine . Hij heeft een makkelijke bediening, startuitstel en veel wasmogelijkheden. De display geeft diverse gegevens weer, waaronder ook de tijd die er nog rest. Hij maakt niet veel geluid zelfs niet bij het centrifugeren . Top apparaat en door de makkelijke bediening kan iedereen hier in het gezin er mee omgaan, ook degene met de 2 linkerhanden. ;-) 

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edend 08-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Prachtige machine die doet wat het moet doen maar dan wel erg zuinig en stil. De centrifuge zorgt zelfs niet voor enorm veel geluid!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

avalon13@hetnet.nl 29-08-2016 Product paar dagen in bezit

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de wasmachine net dus kan er nog niet heel veel over zeggen. Hij ziet er mooi uit. De testwas ging goed. Hij maakt niet veel minder geluid dan mijn oude Siemens, maar die maakte ook niet veel herrie dus dat is prima. Ik hoop dat hij ook net zo lang mee gaat (14 jaar). Resttijdindicatie is makkelijk en verder lekker simpel, geen overbodige poespas.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Resttijdindicatie

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Oudshoorn 14-07-2016 Product kwartaal in bezit

Perfecte wasmachine voor een lage prijs

Algemene score

9,2
Voor weinig geld haal je kwaliteit van Siemens in huis. Een wasmachine met veel mogelijkheden en makkelijk blijft! Daarnaast is er gedacht aan het mileu door ecostanden die net zo goed wassen als de gewone stand of de snel stand. Centrifuge is vrij stil en 1400 toeren geeft een uitstekend droog resultaat. Prima bouw kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 03-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Wij hebben de wasmachine nog maar net, maar eerste indruk is erg goed. Vormgeving zou beter kunnen (minder uitgesproken en opvallend)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Christien 17-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Het is fijn dat je kunt kiezen voor een volledig wasprogramma van 1 uur. Machine blijft stevig op z'n plek staan bij centrifugeren en is vrij rustig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huib 06-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Wij zijn erg blij met deze machine! Hij oogt in combinatie met de droger als een strak geheel. Zeer weinig geluid bij het wassen en centrifugeren. Overigens dit laatste met een prima resultaat. Wij kunnen er voorlopig weer mee vooruit. Trouwens alle apparatuur in de keuken is ook van Siemens en dat bevalt al enige jaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sannie65 11-04-2017

Uitstekend wasresultaat

Algemene score

10,0
Deze machine 10 dagen in gebruik, laatste Samsung machine 2 jaar mee gedaan (EcoBubble) ivm continue elektronische printplaat problemen, deze direct de deur uit gedaan, wasresultaat mag er zijn evenals de 1400 toeren van de centrifuge, druk gezin dus staat eigenlijk continue te draaien maar wast onverstoorbaar schoon, machine staat in bijkeuken dus geen last van geluid maar dat valt wel mee volgens mij, eenvoudige bediening, ik heb de slang met aquastop van oude machine laten overzetten want deze machine komt zonder aquastop, jammer maar geen drama voor mij, al met al prima koop !
Oorspronkelijk gepost op Siemens

Reageer

E 28-03-2017 Product paar dagen in bezit

Onder de indruk

Algemene score

8,0
Zeer stil en doet wat hij moet doen. Duidelijke bediening. Service via Coolblue zeer goed en netjes geinstalleerd. Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dianaaaa 27-03-2017 Product paar dagen in bezit

Stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Slechts een paar dagen deze machine in bezit. Grote opening, stil, ook met centrifugeren. Wel weinig programma's. Katoen duurt 2.45 uur, wanneer je de knop gebruikt om het programma te verkorten, duurt hij slechts een uur, wat wel eer heel weinig is. Het andere programma is namelijk ook een uur, maar iets er tussenin, zou fijner zijn

Pluspunten

  • stil

Minpunten

  • weinig programma's

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JvE 21-03-2017 Product paar dagen in bezit

Fijne wasmachine met lange en korte programma's

Algemene score

8,0
Fijne wasmachine, heft lange en korte programma's zodat je met een minder volle trommel ook wasjes kunt draaien.

Pluspunten

  • Lange en korte programma's
  • Kreukvrij programma
  • Eco programma
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Bij centrifugeren op 1200 toeren lawaaierig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Angelique 16-03-2017 Product paar dagen in bezit

Super schone was en lekker droog

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben deze wasmachine gekozen omdat hij als beste uit de test kwam bij de consumentenbond. De wasmachine wast goed en is erg stil en hoor je bijna niet.

Pluspunten

  • Erg stil
  • Wast goed
  • Centrifugeert goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

hoen 14-03-2017 Product paar dagen in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wat een geruisloze machine eerste indruk top!
niet vergelijkbaar met oude die net een diesel leek.
ook de programmas zijn eenvoudig in gebruik Top.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Houtense 12-03-2017 Product paar dagen in bezit

wasmachine siemens wm14q363nl

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
stille wasmachine, wast goed schoon en is niet duur, ik heb de machine nog maar kort maar ik ben heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

m. van eekeren 12-03-2017 Product paar dagen in bezit

een zuinige, stille en mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
het is een zuinige, stille en mooie wasmachine. Makkelijk te bedienen. En zelfs tien jaar garantie op de motor!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Chris 16-02-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie, stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie wasmachine met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wast goed schoon en is daarnaast ook nog zuinig! absoluut waar voor je geld!

Pluspunten

  • Stil
  • Wast goed schoon

Minpunten

  • Alarmsignaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

wasman 21-01-2017 Product paar dagen in bezit

Gewoon goed

Algemene score

8,0
Prima wasmachine, is lekker stil. Doet wat die moet doen en nog goed ook. Moet alleen wat wennen aan de tiptoets bediening.

Pluspunten

  • Prettig stil
  • Komt degelijk over

Minpunten

  • Moet wat wennen aan tiptoets bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wiebel 07-01-2017 Product paar dagen in bezit

Uitstekende wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Maakt weinig geluid tijdens centrifugeren en wast uitstekend! De mogelijkheden voor de verschillende programma's zijn eenvoudig via een draaiknop te kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Yvonne en Irving 28-12-2016 Product paar dagen in bezit

Wasmachine Siemens WM14Q363NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtige machine met voldoende programmakeuzes, is trillingsvrij en zeer stil.
Machine beschikt over een duidelijk en overzichtelijk bedieningspaneel.
Wij zijn er erg tevreden mee :-)

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • zeer stil
  • voldoende programmakeuzes

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews