Zanussi ZWF81663W - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
78 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 51 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

k 01-05-2017

zanussi zwf81663w

Algemene score

6,0
gisteren heb ik de wasmachine gekocht. ik heb nu enkele wasjes gedraaid maar ik heb een probleem met 1 trui In de wasmachine dan wil hij nl niet centrifugeren. Kennen jullie dit probleem.? graag een reactie
Geschreven voor: Zanussi ZWF81663W
Officiele reactie van Zanussi 02-05-2017

Het kan inderdaad dat het apparaat dan in onbalans treedt omdat er te weinig wasgoed in zit. Om goed te kunnen centrifugeren moet het gewicht verdeeld kunnen worden.
Als je er een paar handdoeken bij doet, is het probleem opgelost.

Reageer

helga 30-03-2016
  • Product paar dagen in bezit

stille fijne wasmachine

Algemene score

8,5
De wasmachine is erg stil, het is dan ook erg fijn dat er een signaal klinkt als hij klaar is, supertevreden over het resultaat, fijne grote trommel. Alleen jammer dat niet alles onafhankelijk in te stellen is, ik wil soms het 30minuten programma op hoog aantal toeren maar dat kan dan niet hoger dan 800 toeren. Zou ook graag gezien hebben dat hij na het centrifugeren de was even los gooit, die functie hadden we over het hoofd gezien, verder een hele fijne wasmachine.
Geschreven voor: Zanussi ZWF81663W

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

rh58610 26-12-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,0
prima toestel reeds meer dan een jaar in bezit, door zijn 16 00 toeren is de was al goed droog daardoor hoeft de droger minder lang te lopen
is mijn tweede wasm van Zanussi
prima
Geschreven voor: Zanussi ZWF81663W

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerrit33 19-03-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Mooie uitziende wasmachine,gemakkelijk de bedienen,
Genoeg mogelijkheden. Was komt er mooi droog uit.
zeer gemakkelijk dat hij aangeeft wanneer hij klaar is.
Mooie grote trommel,terwijl wasmachine niet groot oogt.
Geschreven voor: Zanussi ZWF81663W

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Torbijn 25-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Prima wasmachine. Zeer tevreden over resultaten.
Was komt er schoon uit, op alle programma's.
Veel mogelijkheden om te kiezen: verkorte duur van programma's, toerental bij centrifugeren.
Geruisloos wassen en centrifugeren.
Geschreven voor: Zanussi ZWF81663W

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Danny085 02-07-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

10,0
Wasmachine inmiddels 2 weken in gebruik genomen. Mijn vorige was een oude Miele van bijna 35 jaar oud die inmiddels aan zijn einde is gekomen.

Gebruikersgemak:

Ik ben zeer tevreden over de Zanussi wasmachine. Een grote inhoud van 8KG is hier zeer gewenst (kwam van een 5KG). Ook is de machine eenvoudig in te stellen en doet uitstekend zijn werk. Programma's zijn gemakkelijk in te stellen middels tiptoetsen. Ook de resterende tijd in het display is erg handig.

Mogelijkheden:

Er zijn voldoende mogelijkheden voor alle soorten was. Ik kan me er tenminste prima mee redden.

Duurzaamheid:

Lijkt me een prima degelijke wasmachine. Echter nog maar 3 maanden in gebruik dus hier is nog niet veel over te zeggen. centrifugeren gaat ook erg stil vanwege waarschijnlijk de speciale motor.

Wasresultaat:

De was komt er goed schoon uit en tevens veel droger dan wat ik gewend was.
Geschreven voor: Zanussi ZWF81663W

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zanusssssi 07-03-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Prima apparaat en wast goed schoon. Ook een stuk stiller dan onze vorige machine. Handig dat hij de hoeveelheid water aanpast aan de hoeveelheid was die erin zit, is weer goed voor het milieu en je beurs !
Geschreven voor: Zanussi ZWF81663W

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Bokkie57 23-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Heb nu 3 verschillende wassen gedraaid , 2x fijne was en 1x katoen.
Het wasresultaat is prima.
De wasprogramma's zijn met de functie "snel" inderdaad zo klaar.
Vooral de functie uitgestelde starttijd is voor nachtstroom gebruikers ideaal.
De prijs/kwaliteit verhouding vindt ik zeer goed.
Geschreven voor: Zanussi ZWF81663W

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter-G 28-01-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,8
Wat vreemd dat we gevraagd worden om direct een review
te schrijven terwijl we de machine nog niet (goed) kennen.
Dus eerst maar even gebruikt voordat we een mening geven.
Het wasrultaat van machine bevalt ons uitstekend en vooral de programmakeuzes zijn super. Het eco program werkt ook perfect en wordt door ons vrijwel altijd gebruikt.
De vraag over duurzaamheid hebben we voorlopig maar
een 8 gegeven uit ervaring van anderen zelf zullen we dat nog moeten ervaren we hebben daar wel vertrouwen in.(echt slechte machines blijven toch niet zolang op de markt.)
Geschreven voor: Zanussi ZWF81663W

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E.C. 27-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil, wast schoon, grote vulopening, makkelijk in bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na 16 jaar de Zanussi wasmachine Briljant 1600 gehad te hebben (5 wasjes p.w.), heb ik deze ingewisseld voor Zanussi ZWF81663W.
De machine vind ik stil in gebruik, wast schoon, grote vulopening, grote trommel, programma's zijn makkelijk te bedienen.
Vergeleken met de vorige machine vind ik de wasprogramma's van dit nieuwe apparaat overdreven lang duren. Waarom zo lang??
Wanneer het apparaat aangesloten staat, maar wel uit staat, is er iedere keer een zacht piepje te horen. Dit valt uit wanneer het apparaat losgekoppeld is van stroom.

Pluspunten

  • Stil in gebruik
  • Wast schoon
  • Grote vulopening
  • Grote trommel
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Wasprogramma's duren lang
  • piep te horen bij stand-by
Geschreven voor: Zanussi ZWF81663W

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Agnes Bol 01-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Bijna geruisloos!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Makkelijk bediening, je hoeft geen studie te volgen om te weten hoe het werkt! Wanneer je hem goed recht en stevig neerzet is hij op 1600 touren zelfs bijna geruisloos!!!
Grote inhoud en modern design, een echte aanrader!

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Hoge touren
  • Grote inhoud

Minpunten

  • Afdek dopjes achterkant moeilijk erin te krijgen
Geschreven voor: Zanussi ZWF81663W

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter de Jong 31-05-2016
  • Product paar weken in bezit

Goed en makkelijk

Algemene score

9,5
Wast uitstekend, makkelijke programma's, heel stil en een geluidssignaal als de was klaar is.
Prima machine, zeer tevreden.
Geschreven voor: Zanussi ZWF81663W

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mark 15-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Super stille wasmachine sta er echt versteld van wassen en instellen is ook helemaal niet moeilijk en de was komt er al bijna droog uit
Geschreven voor: Zanussi ZWF81663W

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

LB Berli 05-01-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Super stabiele en zeer stille machine met makkelijke programma's die naar wens te wijzigen zijn.
Kortom we zijn er erg tevreden mee.
Geschreven voor: Zanussi ZWF81663W

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

har12 26-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
+
Mooi machine
Stil
Diverse was programma's
ruime wastrommel 8kg
2 jaar garantie met extra aktie nu van nog 1 jaar extra garantie dus 3 jaar garantie.
-
Enige min puntje als je een droger er op wil zetten moet je rekening houden dat je er een plank tussen plaatst doordat wasmachine erg ondiep kan droger er anders niet op staan.
Geschreven voor: Zanussi ZWF81663W

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

eric 20-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zanussi wasmachine ZWF81663W

Algemene score

8,0
Mooie wasmachine.erg stil.bij 1600 toeren heel stabiel en weinig geluid.
Programma''s duren erg lang,ondanks de snelknop.
De rest van de programma;s 1400 toeren of minder,dit is dan erg jammer.

Pluspunten

  • mooi design
  • erg stil
  • wast goed schoon

Minpunten

  • proramma's duren erg lang
  • 1600 toeren alleen katoenwas
Geschreven voor: Zanussi ZWF81663W

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

P.kooper@htm.nl 05-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede machine

Algemene score

10,0
Goede machine , mooie prijs, stille machine en dat is fijn , ook bij centrifugeren.
Snel toets bij programma s fijn anders duurt programma erg lang , grote trommel.
Piep bij afloop , gaat vanzelf uit !
Geschreven voor: Zanussi ZWF81663W

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Emil 29-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine, kwaliteit kan beter...

Algemene score

4,0
De Zanussi wasmachine een prima. Hij wast goed schoon. Maakt niet te veel herrie. Bij 1600 toeren komt de was er voldoende droog uit.

In het verleden had ik goed ervaring met de levensduur van Zanussi. Maar valt het tegen. De machine is stuk, een euvel met de print plaat. Onze Zanusdi droger heeft hetzelfde probleem geha na een kleiner vier jaar. Geen coulance meer en een onderdeel van 125 euro... dus ook toen maar iets anders gekocht.

Pluspunten

  • Redelijk stil tijdens wassen
  • Goed was resultaat
  • Goede werking centrifuge

Minpunten

  • Binnen vier jaar kapot
Geschreven voor: Zanussi ZWF81663W

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Dorien 18-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima machine, onverwachte tegenvaller bij bezorging

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eergisteren de wasmachine online gekocht bij Mediamarkt, gisteren ontvangen. Gisteravond alle achterstallige was weggewerkt in 5 wassen. Fijn is dat de wasmachine een 'snel'-programma heeft.

De bezorging via PostNL was een ramp. Toegegeven, ze hadden een mail gestuurd waarin stond dat de wasmachine watervrij moest zijn. Ik heb daarom vlak voordat de bezorgers kwamen, nog een programmaatje aangezet, waardoor het water weggepompd werd. Echter, het probleem met mijn oude wasmachine was nu juist dat deze niet meer centrifugeerde. Ik heb deze wasmachine een paar jaar geleden overgenomen van een oude man, en ik heb nooit de filterknop kunnen vinden.
De bezorgers rukten met geweld een klepje los aan de voorkant, dat met schroeven vast zat. Daarachter bevond zich de knop om het filter schoon te maken. Ze draaiden kort aan die knop, er kwam wat water uit, draaiden de knop weer dicht, en schudden de machine een paar keer heen en weer. 'Er zit nog water in, die nemen we niet mee'. De wasmachine stond in de badkamer, als ze die knop open hadden gedraaid, was het water er gewoon uitgelopen, maar dat weigerden ze: 'Duurt te lang'.

Kortom: nu zit ik met mijn oude wasmachine waar ik zelf van af moet zien te komen.

Conclusie: als je deze prima wasmachine wilt kopen, doe het dan niet bij de Mediamarkt.

Pluspunten

  • Grote trommel (8 kg)
  • Snel-programma
Geschreven voor: Zanussi ZWF81663W

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Paula 15-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ruime trommel en weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasmachine is eenvoudig in gebruik, stapsgewijs programma instellen door op knopjes te drukken van links naar recht. Dan kom je vanzelf bij knopje start😊.
De 8 kg ruime trommel is heel fijn , economisch was ik per kleur 1 was minder. Persoonlijk heb ik dan minder werk en tijd aan wasjes draaien.
Fijne machine .

Pluspunten

  • 8kg laadruimte
  • Eco katoen knop
Geschreven voor: Zanussi ZWF81663W

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews