AEG L63479NFL - Reviews

8,4 Lees 8 reviews
Specificaties
Vulgewicht
7 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau centrifugeren
78 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews

8,4

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Terpstranita 11-06-2016 Product maand in bezit

Zeer ontevreden!!

Algemene score

2,8
Zeer ontevreden over deze wasautomaat, de was komt er niet schoon uit en ruikt muf. Programma's doen er heel lang over. Maakt veel herrie tijdens het centrifugeren en tot overmaat van ramp blijft er ook nog water liggen na de laatste afpomp. We gaan binnenkort terug naar de winkel want dit is echt een waardeloze wasmachine. Geen AEG meer voor ons.

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht
Slecht
Slecht
Irry 04-01-2016 Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,0
Ben erg tevreden over het wasresultaat en het gebruiksgemak. De was komt er schoon uit en de bediening is overzichtelijk. Maar.......na 4 maanden na de aanschaf geeft de machine een foutcode aan. Volgens de handleiding betekent deze code dat het beveiligingssysteem tegen waterlekkage in werking is gezet. En inderdaad er ligt water op de bodem.
Een beetje jammer voor een wasmachine van nog geen half jaar oud. Ik ben ook benieuwd hoe dit opgelost gaat worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Slecht
hilde18juni 16-07-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,6
Inmiddels is dit mijn 3e AEG wasmachine. De vele mogelijkheden van deze machine ten opzichte van mijn 2 vorige AEG machines is een enorm verschil. Vooral de 7 kg wasgoed die er nu in kan is een groot voordeel. Waar voorheen 2 wassen gedraaid werden voor beddengoed kan dat nu in 1 keer.In de vorige was dat 5 kg. De vele mogelijkheden van deze machine, zoals o.a. tijdbesparing, startuitstel, en instellen op strijkvrij vind ik dan ook een echte vooruitgang. De machine neemt niet veel ruimte in beslag en is stil. Kortom een goede aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
KikaSnel 24-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Ik ben heel tevreden met mijn keuze.
Hij wast prima, heeft vele mogelijkheden om uit te kiezen en het centrifugeren is ook tot een prima droogte.
Kort om, ik denk dat ik weer jaren vooruit kan met mijn EAG.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
helmagotink 24-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Deze wasmachine bevalt mij prima. Duidelijke programma's en is compacter dan de vorige wasmachine, Marijnen 9 jaar oud. Er staan programma's op die je ook gebruikt. De was komt er fris en schoon uit. Daardoor meer ruimte in de badkamer. Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
brigit28 24-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,8
ik vind dat het wasresultaat oa afhankelijk is van het wasmideel dat je gebruikt, vandaar een 9
Voor de rest een 10, want in vergelijking met mijn vorige machine is deze gewoon perfect voor mij. Wat ik als bijzonder prettig ervaar is de tijd besparing en het van te voren kunnen instellen van de machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Noever 24-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,6
Ik ben heel blij met deze machine.
Precies afgestemd naar mijn behoefte. Een speciale trommel erin die je was beschermd, stil in gebruik en was super schoon.
Makkelijk in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Kelbyenpiwi 24-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Wij hebben deze wasmachine nu een maand en zijn hier erg blij mee. Deze gebruiksvriendelijke wasmachine is stil tijdens het wassen, makkelijk te bedienen en geeft een duidelijk piep als die klaar is.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Goed