Siemens iQ500 - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
Kleur(en)
wit
Fabrikant kleur(en)
wit

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 57 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Edwin 31-12-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Droger Siemens IQ 500

Algemene score

5,0
Na 5 jaar naar tevredenheid intensief gebruikt. Echter nu beginnen de problemen. 2 piepjes na de start, en er gebeurt niets. Alles ( óók intern) schoon gemaakt. Géén beweging in te krijgen. Alle op internet gevonden tips van deuren, knop na zoveel seconden indrukken, sensor reinigen etc geprobeerd. Reset knop zit er niet op.
Dat wordt dus kosten maken. Of een nieuwe als je het normaal vind dat hij maar 5 jaar meegaat.

Pluspunten

  • Geluid
  • Bedieningsgemak

Minpunten

  • Kastdroog is vaak toch iets te vochtig
  • Levensduur
Geschreven voor: Siemens iQ500

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

gphauer 09-06-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Het bedieningsgemak en het geluid dat deze machine maakt vinden wij fantastisch. Maar het verschil in stroomverbruik ten opzichte van onze , nog perfect werkende, 23 jaar oude Miele-droger gaven de doorslag bij onze keuze voor dit apparaat. Volgens onze electriciteitsmeter nog geen Kwh voor één droogbeurt . Dat is dus puur voordeel !!
Geschreven voor: Siemens iQ500

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wgs1961 05-10-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

6,2
Helaas hebben wij de monteur al op bezoek gehad, uit de machine komt een hele muffe geur. Volgens de monteur komt dit door het wassen op lage temperatuur en het drogen op een lage temperatuur. Inmiddels verschillende wasbeurten op hogere temperatuur gedaan en de droger met warm water gespoeld. Dit heeft niet het gewenste resultaat, de was ruikt ook muf, ook als we geurdoekjes erbij doen.
Dit is niet wat we van dit apparaat hadden verwacht.
Geschreven voor: Siemens iQ500

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Gerdol 28-08-2015

Stille en zeer energiezuinge macine.

Algemene score

10,0
Wij vervingen een 23 jaar oude , nog perfect werkende Miele condensdroger en ontdekten dat het energieverbruik van deze droger nog geen ëënderde bleek te zijn van de Miele . Machine levert de beloofde prestaties en maakt heel weinig geluid Heeft een eenvoudig en overzichtelijk te bedienen toetsenbord .
Geschreven voor: Siemens iQ500
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

wgs1961 16-06-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,0
Het apparaat +/- 3 maanden in gebruik, wij zijn er goed over te spreken. Minder lawaai en minder warmte afgifte dan ons vorige exemplaar.
Geschreven voor: Siemens iQ500

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Hubertus1940 03-04-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Droger bevalt prima en ziet er zeer modern en makkelijk in gebruik uit. Was komt er perfect uit en hoeft bijna niet meer gestreken te worden
Geschreven voor: Siemens iQ500

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

naam3237 08-03-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Een mooie droger, zeer zuinig ook. De was is veel sneller droog dan bij mijn oude droger. Hij droogt ook heel goed.
Geschreven voor: Siemens iQ500

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carootje80 03-03-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Voor de tweede keer gekozen voor een Siemens droger, hij ziet er mooi uit en doet zijn werk goed. Pas een aantal wasjes geprobeerd, maar nu al enthousiast.
Geschreven voor: Siemens iQ500

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans en maria 02-03-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Heb de droger een paar dagen in gebruik en hij bevalt me uitstekend.
Erg fijn dat er een zelf cleaner op zit zodat ik niet na elke wasbeurt met de stofzuiger het filter schoon hoef te zuigen.
Dit is voor mij een groot pluspunt
Geschreven voor: Siemens iQ500

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ans Linders 02-03-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
We zijn dik tevreden met de nieuwe aankoop.
Meer dan genoeg mogelijkheden en keuze voor de programma's.
Wasgoed komt er nagenoeg kreukvij uit.
Zeer gebruiksvriendelijk, ook voor de filterreiniging.
Mooie robuuste vormgeving. Kortom......een goede aanschaf.
De duurzaamheid kunnen we (nog) niet beoordelen.
Ans L.
Geschreven voor: Siemens iQ500

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jeurray 01-03-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
tot nu toe een hele fijne droger. Redelijk stil.
Energiezuinig.
Is wel wat zwaarder dan de oude droger, maar dat wil misschien ook wel wat zeggen over de kwaliteit.
Geschreven voor: Siemens iQ500

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jansen 1972 27-02-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Fijn apparaat om mee te werken makkelijk te bedienen en veel mogelijkheden door de glazen deur krijg je wel meer geluid als er producten in zitten met bijvoorbeeld knopen
Geschreven voor: Siemens iQ500

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WGS1961 26-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
Het apparaat ziet er strak uit de instellingen zijn duidelijk en goed overzichtelijk. De filters zitten op een logische plaats. Over 10 jaar kunnen wij iets over de duurzaamheid vertellen.
Geschreven voor: Siemens iQ500

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Laila538 24-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Heel stil en zuinig apparaat. Het is makkelijk in gebruik en droogt de kleding goed. Ik ben super tevreden met deze aankoop.
Geschreven voor: Siemens iQ500

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

G.Hofmeijer 23-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Het is een fijne droger, prima product!
De was wordt goed droog naar een wasbeurt, daarom daarvoor een 9.
Er zijn veel mogelijkheden, dus daarom een 10.
de droger is gemakkelijk te gebruiken daarom een 10 bij gebruiksgemak.
De droger ziet er modern uit en dat vinden wij mooi daarom een 9 bij vormgeving.
Duurzaamheid vonden wij lastig te beoordelen vandaar dat we daar niet van toepassing ingevuld hebben.
Geschreven voor: Siemens iQ500

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wencfrida 22-02-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Bedieningsgemak en veel mogelijkheden voor de soort was die je kunt drogen.
Makkelijk schoon te houden en energie zuinig!
Geschreven voor: Siemens iQ500

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeronim0 21-02-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Droogresultaat vergt bij ons nog wat finetunig (L00-L03), want standaard geeft kastdroog geen kastdroog resultaat. Dit is wel weer eenvoudig in te stellen. Helaas is er geen mogelijkheid voor aansluiting op de afvoer, maar wordt de condensor wel weer automatisch schoongemaakt. Vind een optie voor het aansluiten op de afvoer wel iets voor een apparaat in deze prijsklasse. Over het geheel genomen gewoon een goed apparaat.
Geschreven voor: Siemens iQ500

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

naam2136 17-02-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Super makkelijk in gebruik ,mooie vormgeving, gemakkelijk te bedienen ,heel erg handig, veel mogelijkheden ben er blij mee!
Geschreven voor: Siemens iQ500

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart BS 15-02-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Mooi vorm gegeven apparaat wat zijn werk doet!

Gekozen voor deze optie:
- Siemens goed betrouwbaar merk
- energie zuinig
- mogelijkheden (start uitstel, programma's)
- mooie vormgeving
- prijs

Zeer tevreden. Duurzaamheid zal blijken.
Geschreven voor: Siemens iQ500

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans Pauw 15-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
We hebben het apparaat nu een aantal dagen in ons bezit. Het droogresultaat is erg goed. Het energieverbruik t.o.v. van onze vorige machine (Siemens condensdroger) scheelt ook behoorlijk wat geld. Wat betreft mogelijkheden en gebruiksgemak van de machine zijn er erg veel (uitgestelde tijd, resterende tijd, enz.). Nog niet alles gebruikt
Geschreven voor: Siemens iQ500

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews