AEG L89496FL - Reviews

9,1 Lees 43 reviews
Specificaties
Vulgewicht
9 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau centrifugeren
75 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 43 reviews

9,1

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

famifun 02-06-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

10,0
De AEG wasmachine is ons door de verkoper aanbevolen.
De wasmachine is stil, elegant, eenvoudig en zuinig in gebruik. Wij zijn tot zover zeer tevreden over de wasmachine.
Wij raden de AEG wasmachine absoluut aan.
Nu staat de aanschaf van een wasdroger in de planning. Een AEG wasdroger behoort nu door onze positieve ervaring met de wasmachine tot de serieuze opties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
aeg 2015 02-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Ik vind het een fijne machine wat ik het mooiste vind dat is de stoom functie echt perfect. Het is zo weer fris mijn mooie rokje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
gvhoeven 01-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen, ontzettend stille machine! automatische programma's, wastijd wordt vanzelf aangepast aan de lading.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
martin88111 01-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,6
werkt stil, stabiel, en zuinig. gemakkelijk in te stellen.
duidelijk voor de hoeveelheden wasmiddel, en de hoeveelheid was die in de machine gaat is ruim voldoende.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Annemarie Rommers 01-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,4
Een fijne stille machine. Weinig waspoeder nodig en toch een schone was. Grote trommel, ideaal voor dekbedden. Deze komen er bijna droog uit. Ideale tijdsbespaarknop en kleine wasjes kosten ook minder tijd. Makkelijk afleesbaar display, kortom een topmachine voor dat geld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Dan29 01-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Deze wasmachine wast goed schoon met weinig wasmiddel.
Ook vind ik hem in vergelijking met mijn vorige wasmachine een stuk rustiger/stiller zijn werk doen.

Het display is duidelijk.

De inhoud van de wasmachine is echt een groot + punt van deze wasmachine. Je kan hier gemakkelijk je beddengoed in kwijt. Geen geprop zoals met bijv een 7kg wasmachine.

Wat mij betreft een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
dickbouwman 01-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
heerlijke machine,lekkere grote trommel, geruisloos, loopt als een zonnetje wij zijn zeer te vrede over onze wasmachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
jannigje26 01-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,5
Fijne wasmachine. Grote trommel, kan heel veel in. Veel keuze mogelijkheden: ook wanneer je snel een was wilt draaien. Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
bunnyke1983 01-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
wat een genot om met deze machine te wassen. verbruikt minder wasmiddel voor een grotere hoeveelheid wasgoed, is stiller, kortom heel content van onze aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Maria112453 15-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
De wasmachine wast goed en verbruikt minder wasmiddel en water. Geluid centrifugeren is minder maar kan eventueel nog verder verbeterd worden

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Cas_ 09-04-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Wasmachine is heel stil tijdens het wassen en centrifugeren. Verder is de wasmachine erg gemakkelijk in bediening en gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Kamma6 05-04-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Mooie en vooral stille wasmachine met een grote capaciteit. Zeer gebruiksvriendelijk.

Zeer tevreden tot nu toe!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
224 04-04-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Makkelijk te bedienen wasautomaat met een perfect wasresultaat waarbij het geluid van het apparaat een lust voor het oor is qua geluidsarmte de energiemeter weinig geactiveerd wordt en de was sprankelijk uitgehaald kan worden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
mollie86 01-04-2014 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,6
de wasmachine
is er makkelijk in gebruik erg stil verschillende programma's en stop zit erop..
alleen als je de wasmachine op spoelen zet gaat ie niet centrifugeren is weer een los programma voor.
er zit een korte was op van 20 min tot kilo.
de was komt er goed uit en droog en niet kreukelig toeren tal kan je zelf bepalen en je heb niet zoveel was middel nodig erg fijn was in begin wel wennen want je doet automatisch te veel wasmiddel in..

mvg janneke

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Mookiekie 25-03-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Super mooi moderne wasmachine, wij hebben ook de daarbij horende droger gekocht (tenminste dat werd ons aangeraden en qua vormgeving pas ie er ook prima bij) de AEG electroluc LAVATHERM 76489 IH2. We zijn er super blij mee! het enige minputje is dat in de droger verlichting aanwezig is in de droogtrommel en in de wasmachine niet. Verder een top wasmachine die doet wat het doen moet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
BiankaBianka 18-03-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,6
De wasmachine wast zeer schoon en de was komt er bijna droog uit. En door de speciale inverter motor is de machine ook heel erg stil. Ook de stoom-functies zijn zeer handig.
Zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Twan3821 18-03-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
erg fijne machine erg stil en makkelijk in het gebruik en zelfs het dekbed was weer mooi schoon voordeel er hoeft maar heel weinig zeep in.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Kaitlyn Konijn 16-03-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
't Is nog even zoeken, maar door vele keuze-mogelijkheden en de eenvoudige bediening, lijkt 't wel of ik ALWEER met deze AEG's een schot in de roos heb gekocht.
De vorige wasautomaat en droger zijn 15 jaar lang m'n trouwe maatjes geweest. Ik heb het gevoel dat dit stelletje me ook nooit in de steek zal laten en zeker de levensduur van het vorige koppel zal evenaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
semiha 11-03-2014 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Heel tevreden met mijn nieuwe aankoop. Hij is stil, hij zuinig, hij is makkelijk om te bedienen, mooie uitzicht, super was resultaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
semiha 09-03-2014 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
het wasmashine is stil, zuinig, hij wast goed hij is een super wasmashine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews