Siemens WM14S495NL - Reviews

9,1 Lees 78 reviews
Laagste prijzen
Specificaties
Vulgewicht
9 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau centrifugeren
73 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 78 reviews

9,1

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

peterspanjers 29-11-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,5
de wasmachine werkt naar alle tevredenheid,goed wasresultaat en makkelijke bediening al met al een goede aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Ri van delft 17-10-2014 Product maand in bezit

Algemene score

9,8
Zeer goede wasmachine Wast perfect schoon en heel veel mogelijkheden veel wasprogrammas en zeer eenvoudig in de bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Mark040 28-07-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Ruim voldoende keuze programma's, waarmee het gebruiksgemak gewaarborgd is. Was komt schoon en na centrifuge ook heel droog al uit de wasmachine (waardoor ook de droogtijd in de wasdroger aanmerkelijk verkort wordt!). Apparaat ziet er modern, strak en mede door de chrome-look hip uit. Geluidsniveau is extreem laag, je hoort de wasmachine bijna niet! Aanrader voor diegene die op zoek is naar een betaalbare wasmachine met modern design en prima wasresultaat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
ee trouwe siemens fan 25-07-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Tot nu toe had ik wel alle keukenapparatuur van Siemens, maar nog geen wasmachine. Ik heb de Siemens wasmachine nu een paar weken, en ik ben heel tevreden over het apparaat, in het bijzonder over het bedieningsgemak, de snelle was mogelijkheid van 15 minuten, de centrifuge keuzemogelijkheden en het wasresultaat en het feit dat hij erg stil is. Kortom: een voortreffelijke keuze gemaakt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
scorpio1970 19-07-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Prima apparaat. goede prijs kwaliteit verhouding. Onze vorige wasmachine was ook een Siemens en die heeft het 15 jaar volgehouden zonder noemenswaardige problemen, dat zegt genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
marina57 13-07-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Werkelijk een hele goede aankoop geweest deze goedwerkende wasmachine. Heel rustig wast hij alle wasjes in elk gewenst programma. Makkelijke bediening wij hebben het boekje niet nodig gehad alles wijst zichzelf! Een dikke 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
fdielissen 07-07-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Rust!... was het eerste wat opviel toen onze gloednieuwe wasmachine voor het eerst draaide. Misschien hadden we toch al eerder onze oude apparaat moeten opruimen.

Mogelijkheden: te over - maar eerlijkheid geliefd te zeggen dat we alles vergelijken met onze oude Siemens - het werkpaard dat naar jaren trouwe dienst met pensioen moest. Dit geldt ook voor de vele opties en mogelijkheden en duurzaamheid die we gewend zijn van Siemens. Daarom allemaal achten. Wanneer we een jaar verder zouden zijn zouden het negens en/of tienen zijn. Nu is dat nog te vroeg om te zeggen maar we hebben er wel alle vertrouwen in (anders was het natuurlijk weer geen Siemens geworden).

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Mevr. Nicolaes 05-07-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Ik heb de machine nog maar net, maar hij bevalt erg goed tot nu toe.
Hij heeft een fijne grote trommel en ook een grote vulopening.
Ik heb mijn eenpersoonsdekbedden er ook al in gewassen, heerlijk!
Ik moest wel wennen aan het feit dat er zoveel minder wasmiddel in moest.
Het lampje begon bij de eerste paar wasbeurten steeds te knipperen en toen ik de handleiding bekeek, zag ik dat ik waarschijnlijk te veel zeep erin had gedaan.
Het verbaast me wel dat ik nu voor een volle machine (van max 9kg!) maar een half bolletje in de machine hoef te doen.
Ik was een beetje bang dat ik mijn was niet schoon zou zijn bij zo weinig zeep, maar toen ik tijdens het wassen in de trommel keek schuimde het nog gigantisch!! Geweldig.
Dat was bij mijn trouwe Siemens Siwamat plus wel anders, daar deed ik letterlijk anderhalf bolletje in de trommel, hahaha.
Het enige waar ik me een beetje zorgen om maak zijn de kleine gaatjes in de nieuwe trommel. Ik hoop maar dat ook ernstig bevuild water erdoor kan worden afgevoerd (voetbalkleding met modder etc).
Conclusie: Fijne machine op het eerste oog, nu maar hopen dat hij het net zo lang zal doen als mijn ouwe trouwe Siwamat!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Kimv88 05-07-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Ben erg tevreden over deze wasmachine. Hij is erg stil vergeleken met de andere wasmachine's waarmee ik heb gewerkt. Hij is erg gemakkelijk te bedienen, ook mijn partner snapt hoe hij werkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
E. Bruins 01-07-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Heb de machine nu 4 weken in gebruik. Voldoet prima, vooral 9 kg trommelinhoud. Kan nu eindelijk zelf dekbedden wassen. Prettig is ook dat in elk programma zelf de temperatuur gekozen kan worden. Verder 'stille' machine, ook tijdens centrifugeren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Susan990 30-06-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine met ideale timer.
Was blijft mooi en beschermd.
Eenvoudig in gebruik en maakt amper geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
M.Vissers 30-06-2014 Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Een Gebruiksvriendelijke en praktische wasmachine voor een competitieve prijs. Een prima aanbeveling door onze leverancier EP Lunenburg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
verhuis 29-06-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
een geweldig wasmachine, duidelijk verder doorontwikkeld
d.m.v.nieuwe technieken en zeer stil.mooi
vorm gegeven gebruikvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
wasvrouw1983 29-06-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Deze machine ziet er niet alleen goed uit van buiten, maar hij wast ook stil en met een goed resultaat. Heel handig is het kinderslot.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
H. Melissen 29-06-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Wij ervaren de Siemens WM14S495NL als heel prettig; hij is makkelijk te bedienen en erg stil (ook bij centrifugeren).

Leuk detail: bij het openen van de deur gaat een lampje branden; dat is erg makkelijk bij het leeghalen van de wasmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Lotje05 25-06-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Standaard programma's centrifugeren op laag toerental. Moet ik handmatig steeds aanpassen, dat vind ik een minpuntje.
Goed apparaat, mooie vormgeving. Lekkere royale trommel! Stil tijdens wassen, ook niet onbelangrijk. Handig dat eindtijd wasprogramma in te stellen is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
sensis 25-06-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
een mooie machine. Die niet veel lawaai maakt en heel fijn is in gebruik en bovenal een schone frisse was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
aart b 16-06-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
het is een fijne machine, met veel verschillende opties.
vooral de funtie eco in combinatie met klaar in, vind ik ideaal. zo was ik zuinig en is mijn was klaar wanneer ik wil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ytcp 15-06-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Het apparaat maakt zoveel minder geluid, dat ik nog steeds even cheque of ik hem wel aangezet heb. Het piepje dat het programma klaar is, is duidelijk maar niet irritant. En er zijn vele mogelijkheden qua programmering! In het kort: ik ben verheugd over de aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Wilthe04 14-06-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Wij hebben de machine pas enkele dagen maar de grote vulopening en de trommel van 9 kg zijn erg makkelijk voor grote stukken wasgoed. dekbedovertrekken e.d.
Ook de koolborstel loze motor met 10 jaar garantie is zeer stil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Toon meer reviews