Siemens WM14Q492NL - Reviews

8,9 Lees 61 reviews
Specificaties
Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau centrifugeren
72 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 61 reviews

8,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Danno 09-11-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Good machine with high capacity drum. Only wish we'd realised that when you select some functions the washload capacity reduces and if you select EcoPerfect to make it more eco friendly, the wash cycle on 40C takes 3hrs 15 mins. Happy on the whole though

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Riekie1958 13-10-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,4
Prima wasmachine en zeer gebruiksvriendelijk. Nu een maand in gebruik en bevalt prima. Makkelijk te bedienen en dit apparaat heeft een mooie vormgeving.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
anita84 16-07-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,4
Ik geeft het gemiddelde van deze wasmachine een hoog cijfer. Er zijn veel verschillende mogelijkheden in programma's. Ik heb ze nog niet eens allemaal gebruikt. Daarom weet ik ook niet van alles het resultaat maar wat ik heb toegepast geeft een prima was resultaat. Omdat ik hem nog niet zo lang heb kan ik niet zoveel zeggen over de duurzaamheid, maar met wat ze mij hebben geïnformeerd gaat dat helemaal goed komen.
Verder wil ik er nog even aan toevoegen dat hij er mooi/modern uitziet en dat hij weinig lawaai maakt. ideaal!
Kortom, ik ben zeer tevreden over mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
M den Besten 12-07-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,4
Is een eenvoudig te bedienen apparaat, ziet er degelijk uit. Biedt voldoende mogelijkheden en is het geld meer dan waard.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Eveline85 10-07-2014 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Enorm fijn apparaat! Maakt zeer weinig geluid, ruime trommel, handige tiptoetsen met veel mogelijkheden qua soorten was en de duur van het wassen. Centrifugeert erg goed droog. Handige functie: ben je wat vergeten om erin te stoppen, zet de was op een pauze, doe het "vergeten" kledingstuk er in, en de was draait weer verder. Mooie vormgeving. Kortom: 'n top apparaat, erg blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Nely3 10-07-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Superblij met de aanschaf van mijn nieuwe Siemens wasautomaat.
Heerlijk grote trommel,
superzacht in gebruik!
Zuinige programma's, wel lange wastijd, maar met de timer prima in te stellen, klaar wanneer je zelf wilt.
Ziet er erg mooi uit, vooral met de grote vuldeur met zilverkleurige rand.
Bedieningspaneel wijst voor zich, alles kan, korte wasjes, zuinige was, temp per was in te stellen zo ook toerental.
Kortom ik ben erg blij met mijn aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
J.Stolk 04-07-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Deze machine sinds een paar dagen in gebruik werkt boven verwachting,uitermate stil en een schone was.
Echt een aanrader dus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Mistral99 01-07-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,4
Een machine, die geluidloos zijn werk doet. Het wasresultaat is goed en vooral de centrifuge voldoet uitstekend.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
LindaJO 29-06-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Makkelijk te bedienen, haast geruisloos en veel mogelijkheden.Een fijne machine en bovendien met een zeer luxe uitstraling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jo.and.Anna 28-06-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
De wasmachine is snel en eenvoudig te gebruiken. De temperatuur instelling en wastijd zijn duidelijk aangegeven en makkelijk te veranderen. De machine heeft alle wasprogramma's nodig voor een druk gezin. De eco was functie is erg handig. Als ik geen tijdsdruk heb, dan laat ik de was wat langer draaien met tot gevolg minder energie kosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
BruceN 28-06-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Sinds en aantal dagen deze wasmachine in huis. Ik ben er super blij mee! Het is een erg stille machine en heel erg makkelijk in het gebruik. Het was resultaat is goed. Enkele kledingstukken komen vrijwel droog uit de machine en het ruikt allemaal heerlijk!
Super snelle levering, aansluiting en goede service gehad bij Bemmel & Kroon. Zeker een aanrader.
Het enige minpuntje is misschien dat de handleiding wel heel erg beknopt is, maar eigenlijk wijst alles zich vanzelf en heb je de handleiding niet eens nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Marjo2710 25-06-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Hallo,

Ik ben super blij met mijn wasmachine.
Vooral vormgeving en mogelijkheden.
Ik had verwacht dat de wasmachine iets stiller was.

Maar kortom super wasmachine!!!!,

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Gerard Waalre 23-06-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Vanaf het begin onder de indruk van de vele mogelijkheden, de resultaten en het gebruiksgemak van deze krachtpatser. Die staat hier nog wel een paar jaartjes te draaien zonder problemen, schat ik in!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bianca van den Elst 18-06-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,5
Prachtige machine, makkelijk te bedienen.
Machine geeft aan wanneer er teveel was inzit.
Ook kun je aan de machine vragen of er meer was in kan!!! Dus nooit een overbeladen trommel.
Je kunt tijdens het wasproces nog bijvullen of het programma veranderen.

2 punten ter verbetering.
De bedieningstoetsen zijn zeer gevoelig. Pas op dat je er niet tegen aankomt terwijl hij draait.
De 8 kilo belading geld maar voor 1 stand. Bij andere standen mag je er minder in laden.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Goed
rene en bianca 11-06-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
design goed en mooi afgewerkt en ook de lade voor wasmiddel is goed alleen effe het blauwe klepje weghalen als je geen vloeibaarwasmiddel gebruikt.

maakt weinig herrie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
super huisvrouw 11-06-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
nette machine met voldoende mogelijheden. goede prijs-kwaliteit verhouding. wast goed.......................................

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Deesje1973 07-06-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Een mooi apparaat, zeer makkelijk in de bediening. Het enige nadeel is dat er geen mogelijkheid is om de begintijd uit te stellen..jammer Siemens.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Giebelen 05-06-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Wij zijn heel tevreden over de mogelijkheden,en de resultaat tot nu toe.Wij zijn heel blij met onze aankoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
simone den Dekker 29-05-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Geweldig zo'n 8 kilo trommel. Handig in gebruik en ook nog milieuvriendelijk. De vormgeving is mooi meegenomen. Display is gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Edithuitarnhem 27-05-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Ik heb deze wasmachine nog maar een paar dagen in het bezit en ben er tot nu toe erg blij mee. Het wasresultaat is prima. De was komt er schoon uit. En dat de machine met 1600 toeren kan centrifugeren is een bonus. Een geluidloze machine vergeleken met mijn oude. Er zitten voldoende mogelijkheden op qua programma's. Alles is digitaal in te stellen, super handig. Het enige wat ik mis is dat er een timer op zit, zodat je zelf kunt bepalen wanneer de machine begint te draaien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Toon meer reviews