Samsung WW90T684ALE - Reviews

Beste deals -9% prijsdaling
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1 review die zijn achtergelaten voor de Samsung WW90T684ALE op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

EUSJE 22-11-2020

Wat een top apparaat

Geschreven voor: Samsung WW90T684ALE

Algemene score

10,0
Een geweldige wasmachine, nu 3 dagen in gebruik.
Zeer stil tov oud wasmachine, zeer veel functies maar heel makkelijk te bedienen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

SULTAN 16-11-2020

Top Merk

Geschreven voor: Samsung WW90T684ALE

Algemene score

10,0
Mijn Samsung wasmachine was net te klein voor ons gezin nu hebben wij nog een Samsung wasmachine genomen. Was heel goed duidelijke programmas. Voor zo een prijs veel opties. Wat wil je nog meer
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

cobi 48 16-11-2020

wast geweldig, gemakkelijke bediening.

Geschreven voor: Samsung WW90T684ALE

Algemene score

10,0
Er zit een groot wasmiddel, vak in de wasmachine. Dus niet steeds wasmiddel of wasverzachter toevoegen. Dat vind ik handig. Extra was kan worden toegevoegd tijdens het wassen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 15-11-2020

geluidloze, veelvuldige en handige wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW90T684ALE

Algemene score

8,0
de geluidloze wasmachine heeft een mooie uitstraling. Veel handige wasprogramma’s, voor elke soort was is een compacte programma. de wasmachine wast zich zelf, dus geen vreemde geur in je was na langdurige gebruik. Ook de wasmachine heeft een automatische dosering waarbij de wasmachine zichzelf de gepast hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter geeft. Na lange zoektocht ben ik zeer blij met mn keuze.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Werner74 15-11-2020

Stille machine, veel programma's, app bediening

Geschreven voor: Samsung WW90T684ALE

Algemene score

10,0
Mijn tweede samsung addwash, deze weer wat moderner door andere programma's, instelling menu, automatische dosering en bediening via app.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

C Leenders 14-11-2020

Prima Product

Geschreven voor: Samsung WW90T684ALE

Algemene score

8,0
Machine is zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken, ook met smartthings te gebruiken voor de keuze van het juiste wasprogramma.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 29-10-2020

Super wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW90T684ALE

Algemene score

10,0
Omdat onze oude samsung wasmachine stuk ging hebben we een nieuwe samsung gekocht omdat die oude zo goed bevallen was! Top machine!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

FFleury 21-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uiteraard weer een goed product van Samsung!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90T684ALE

Algemene score

8,0
Deze Samsung wasmachine is wat je van Samsung verwachten mag. Veel opties, kinderlijk eenvoudig in bediening en fraai ogend. Weinig "herrie" zowel tijdens het wassen als tijden het centrifugeren. Dit was voor ons de reden om voor Samsung te gaan

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteit
  • Nuttige en veel functies
  • Eenvoudige bediening
  • Weinig herrie

Minpunten

  • Nog een minpunten kunnen ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

FFleury 15-10-2020

Prachtige machine

Geschreven voor: Samsung WW90T684ALE

Algemene score

10,0
Na wat gedoe via bestelling en levering via BCC uiteindelijk deze wasmachine kunnen laten installeren. Na het spoelprogramma direct in gebruik genomen. Helemaal goed. Logisch: Samsung levert op allerlei gebied geweldige producten!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer