Samsung WW90T684ALE/S2 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung WW90T684ALE/S2 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JaWa 20-03-2022

Geweldige wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW90T684ALE/S2

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het is een hele mooie grote wasmachine via de telefoon te bedienen met zoveel extra's ik ben er nog niet eens aan toegekomen om dit alles uit te proberen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

f**d@g**l.com 08-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90T684ALE/S2

Algemene score

10,0
Uitstekende wasmachine. Gemakkelijk in gebruik en bediening.
Mooie actie van Samsung.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Blessing 07-03-2022

Heel goed

Geschreven voor: Samsung WW90T684ALE/S2

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De samsung werkt heel goed voor de prize. Het werk met mijn telephone.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Sarah1 06-03-2022

Fantastische wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW90T684ALE/S2

Algemene score

10,0
De wasmachine is gemakkelijk te bedienen en heeft veel keuzemogelijkheden en maakt weinig geluid. Ik ben zeer tevreden.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

f**0@l**e.nl 01-03-2022
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
heel tevreden over de wasmachine, ik heb hem sinds 2 weken thuis, korte en snelle wasprogramma´́s.

Reageer

Anoniem 26-02-2022

Een geweldige was machine

Geschreven voor: Samsung WW90T684ALE/S2

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een super wasmachine stil zuinig en onze was ruikt weer lekker fris en super schoon.
De kwaliteit ten opzichte van de prijs is geweldig heb echt het gevoel dat het een koopje is.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Abdullahiknouz@hotmail.com 20-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Extreme en radicale wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90T684ALE/S2

Algemene score

10,0
Deze wasmachine is op elke front extreem en radicaal goed in. Naast dat die de was heel goed verzorgd, maakt hij bijna geluid ter vergelijking met de vorige wasmachine die ook Samsung was. Wegens de wifi technologie kun je via je smartphone je was goed op temperatuur, programma's, spoelingen, centrifugeren en economisch instellen. Ik heb nog de geluk gehad dat ik de wasmachine via wehkamp voor 599 euro heb gekocht en nu na 2 dagen is verhoogd naar 750 euro.

Pluspunten

  • Zuinig
  • geavanceerd
  • Add Wash
  • WIFI

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Anoniem 19-02-2022

Geweldig

Geschreven voor: Samsung WW90T684ALE/S2

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooi apparaat en veel handige menu mogelijkheden die je kan personaliseren. Ook handig via smart things.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

NansNL 16-02-2022

Mooie veelzijdige wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW90T684ALE/S2

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Dit is de tweede keer dat wij voor een Samsung Ecobubble hebben gekozen omdat we al jarenlang tevreden zijn over de was prestaties. In deze nieuwere versie zijn fijne extra’s verwerkt zoals de stoom functie en Addwash deur. We hebben hem nog maar net, dus moeten alle snufjes nog ontdekken, maar de eerste indruk is goed. Daarbij is het een stille machine, eenvoudig in de bediening en ziet hij er mooi uit.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

t**d@l**e.nl 16-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90T684ALE/S2

Algemene score

9,0
Prima wasmachine met handige extra functies zoals automatisch doseren en was toevoegen terwijl de machine bezig is. Wast tot nu toe goed schoon, spoelt goed, is stil. Zelfs bij het centrifugeren. We hebben hem nog niet zo lang maar zijn tot nu toe erg tevreden.

Pluspunten

  • add wash
  • autodose
  • stil
  • zuinig

Minpunten

  • deurtje gaat niet ver open

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

w**w@g**l.com 16-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90T684ALE/S2

Algemene score

8,0
Een nieuwe wasmachine nodig die energie zuinig is en niet te duur isl
Oude wasmachine Miele gebruikte veel water en niet zuinig in gebruik.

Pluspunten

  • zuinig in gebruik
  • weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lies23 16-02-2022

Fijne en goede wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW90T684ALE/S2

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De wasmachine wast goed schoon en is makkelijk in bediening. Via de app kun je de machine in de gaten houden, maar ook zonder app is de machine goed en eenvoudig te bedienen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

r**h@z**t.nl 15-02-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90T684ALE/S2

Algemene score

8,0
Net nieuw maar werkt goed de was is schoon.
Duidelijk hoe machine werkt.
Geluidsvriendelijk niet te veel lawaai.

Reageer

Pvbn 14-02-2022

Super fijne wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW90T684ALE/S2

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wat ben ik blij met mijn nieuwe Samsung wasmachine (WW90T684ALE)

Voordelen:
- maakt niet veel geluid
- elektronische bestuurd, maar niet moeilijk
- veel wasprogramma's
- niet veel lawaai
- wast mooi schoon
- extra luikje aan de voorkant voor de vergeten was

Nadelen:
- tot nu toe nog niet kunnen ontdekken
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

JG Vink 13-02-2022

Geweldige machine

Geschreven voor: Samsung WW90T684ALE/S2

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een stille wasmachine, met een grote trommelcapaciteit.
Veel programma's die ook individueel aan te passen zijn.
Een app waardoor je rustig in je stoel kan zien wanneer de machine klaar is.
Machine wat goed schoon ook bij lage temperaturen.
En dat alles voor een redelijke prijs, helemaal bij gebruik van een actie op dit moment
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 12-02-2022

Zeer goede mooi wasmachine voor een goede prijs

Geschreven voor: Samsung WW90T684ALE/S2

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik ben zo wie zo fan van Samsung en ik ben zeer blij met mijn nieuwe wasmachine. Hij is geruisloos, ook bij het centrifugeren. Ik kan deze wasmachine zeer goed aanraden. Makkelijk is gebruik en een mooi ontwerp voor een zeer goede prijs
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 10-02-2022

Great washing machine

Geschreven voor: Samsung WW90T684ALE/S2

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Great washing machine with manny great features such as Add wash, auto dosing and App support. Looks beautiful, works like a charm and not very loud also.
Very satisfied with the purchase.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Gevers 09-02-2022

Superfijn deze wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW90T684ALE/S2

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne wasmachine met vele opties.
Ook erg handig met de app waarmee je alles kan instellen.
Erg Handig apparaat
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Ash09 08-02-2022

Add wash is echt een uitkomst!

Geschreven voor: Samsung WW90T684ALE/S2

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Onze vorige Samsung wasmachine is stuk gegaan na 9 jaar gebruik, 9 jaar! Daarom weer voor Samsung gekozen. En inmiddels heb ik ook kinderen. De addwash is echt een uitkomst! Ergens vind je wel weer een verloren kledingstuk van de kinderen of een vies slabbetje wat je nog even erbij wilt doen. Hoppa, zo gedaan! Verder vind ik de stoomfunctie fijn om te hebben, hygiënisch schoon!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 24-01-2022

van lg naar samsung wat een vooruitgang

Geschreven voor: Samsung WW90T684ALE/S2

Algemene score

10,0
hadden eerst een lg in bezit en nu 1 week een samsung. echt super.
ook via tel bericht krijgen dat hij klaar is is top.
stil, geeft de goede verbruikers tijd aan.
aanrader
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews