Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch WAU28R70NL

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Wasmachines
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAU28R70NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kim 25-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

pff een nieuwe wasmachine kiezen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28R70NL

Algemene score

9,0
Onze Miele wasmachine ging na nog net geen 10 jaar kapot. De tweede die niet 15 of 20 jaar meegaat, dus nu op zoek gegaan naar een ander merk en een goedkopere versie.
Uiteindelijk op een Bosch uitgekomen en na een dikke week meer dan blij met onze keuze. Veel minder lawaai, echt heel stil. Niet alleen het centrifugeren, maar ook het wassen zelf. Was komt met 1400 toeren echt een stuk droger uit de machine. Uitgestelde start of in dit geval eindtijd van het wasprogramma is heel handig. Je ziet goed welk programma minder energie en water gebruikt.
Het enige wat mij wel opvalt is dat de was meer gekreukt is, dan in de vorige machine. (Misschien de was toch direct uit de machine halen)

Pluspunten

  • stil
  • korte programma's
  • eindtijd van wasprogramma instelbaar
  • duidelijk welk prog. meer water/energie gebruikt
  • duidelijke display

Minpunten

  • was gekreukter uit de machine

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bosch wasautomaat type WAU28R70NL 19-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving, ruime toegang voor het wasgoed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28R70NL

Algemene score

10,0
Pas éénmaal gebruikt, machine heeft diverse instelmogelijkheden, is zuinig en de was komt er zeer schoon uit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Si 16-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super stil en mooi afleesscherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28R70NL

Algemene score

9,0
Mooie prijs/kwaliteit verhouding. Mooie vormgeving, zuinig en makkelijk in gebruik. Mooi afleesbaar scherm, veel programma's. I-Dos dosering

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Ruim
  • Mooi uiterlijk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 12-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine, stil, wast schoon & grote inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28R70NL

Algemene score

9,0
Prima wasmachine, stil, wast schoon & grote inhoud. Goede/prijs kwaliteit verhouding. Standaard programma duurt wel lang (3,5 uur)

Pluspunten

  • stil
  • wast schoon
  • grote inhoud

Minpunten

  • tandaard programma duurt wel lang (3,5 uur)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KK 12-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

9kg inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28R70NL

Algemene score

8,0
Werkt zoals verwacht. Was resultaat is erg goed. Duidelijke bediening. Erg stil en geen trillingen bij het centrifugeren.

Pluspunten

  • stil
  • duidelijke bediening
  • 9kg inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

welling 11-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk en betrouwbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28R70NL

Algemene score

10,0
Prima prijs en kwaliteit. Zuinig en stil. Prima wasmachine voor een mooie prijs. Er zijn verschillende programma te kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Vries 07-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28R70NL

Algemene score

9,0
Mooie wasmachine met grote trommel.
Handige bediening met mooi display.
Stil en zuinig. Erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia 05-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super stille machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28R70NL

Algemene score

8,0
We hebben nu 2 maal met de machine gewassen en hij is echt super stil. Daar zijn wij heel blij mee want de machine staat op een houten vloer. Qua instellingen is het ook een simpele machine. Kortom echt een goede machine voor het geld wat je betaald.

Pluspunten

  • Stil
  • Snel programma

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer