Siemens WM6HXL70NL - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WM6HXL70NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ameland 22-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL70NL

Algemene score

10,0
2 weken geleden deze Siemens wasmachine gekocht en ben er ZO blij mee.
Een Siemens wasmachine met een centrifuge van 1600 r/min was voor mij een must en daarbij het sensoFresh programma en de grote trommelinhoud van 9 kilo een extraatje. De vele mogelijkheden met alle programma's maken wassen tot een feest.

Pluspunten

  • erg stil en energiezuinig
  • makkelijk in gebruik
  • diverse korte en snel-programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes K. 23-07-2021

Fijne wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM6HXL70NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze machine is makkelijk te bedienen en heel stil in het gebruik. De programma's zijn duidelijk. Grote inhoud, dus minder wasjes te draaien. Ik ben er erg blij mee. .
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Nicole 22-07-2021

Zeer fijne machine

Geschreven voor: Siemens WM6HXL70NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De machine bevalt zeer goed. Veel functies voor diverse soorten was en ook de mogelijkheid om tijd in te verkorten. Erg stil en de was komt er goed droog uit. De machine geeft aan hoelang het programma nog duurt.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

A de Jong 22-07-2021

Super wasmachine!

Geschreven voor: Siemens WM6HXL70NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne wasmachine, makkelijk in gebruik, de programma's zijn aan te passen in tijd en temp en centrifuge toeren!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Sylvie 12-07-2021

Super fijn apparaat

Geschreven voor: Siemens WM6HXL70NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zeer gemakkelijke bediening met zeer goed wasresultaat. Fluisterstil in gebruik
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bart 28-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine i700 van Siemens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL70NL

Algemene score

10,0
Al meer dan 40 jaar steeds witgoed apparatuur gekocht uit het topsigment van " er is geen betere" Altijd een forse meerprijs betaald.

Nu toch maar eens overgestapt op deze Siemens wasmachine. Echt verrassend super wasmachine en, voor echt een betaalbare prijs. Zijn er erg blij !!

Pluspunten

  • Degelijk
  • Betaalbaar
  • Veel technische snufjes
  • Erg gebruikers vriendelijk
  • Zuinig in gebruik en erg stil

Minpunten

  • Geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

van bergen 26-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prettige bediening en erg stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL70NL

Algemene score

9,0
machine gekocht op advies van onze witgoed monteur voor gezin met 3 kinderen is de 9 kg trommel ideaal verder prettige bediening en erg stille machine

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • erg stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Koendert 17-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goeie wasmachine voor een redelijke prijs.

Geschreven voor: Siemens WM6HXL70NL

Algemene score

9,0
Goed werkende wasmachine. Duidelijke informatie over programma's.Een machine met veel functies.
Makkelijke bediening en zelfs op afstand via een app te bedienen.

Pluspunten

  • Energie zuinige machine.
  • Duidelijke informatie over de programma's.
  • Super handig op afstand te bedienen via App.

Minpunten

  • Heb ik nog niet kunnen vinden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

C. de Jong 13-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luxe wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL70NL

Algemene score

9,0
Super machine met mooi hoog toerental, luxe uitstraling!
Fluister stil apparaat en hopen we weer op jaren wasplezier.....net als onze vorige Siemens!!
Een echte aanrader!💪💪

Pluspunten

  • Wifi
  • Licht in de trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

fam de Jong 02-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine Siemens WH6HXM70NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL70NL

Algemene score

10,0
keurige en degelijke machine, netjes en goed afgewerkt, doet wat hij moet doen, kortom stil in het werk en zuinig en zeer gebruiksvriendelijk, wij zijn dik tevreden.
hiervoor hadden we een Bosch serie 8 , dan is dit een goede opvolger voor de komende jaren, hij draait bij ons bijna dagelijks vandaar dat wij voor deze kwaliteitsmachine hebben gekozen.

Pluspunten

  • motor die geen koolborstels heeft
  • een hele goede wastrommel
  • zeer zuinig met water en stroom
  • als je wilt kun je hem op afstand bedienen
  • voldoet aan de verwachtingen

Minpunten

  • voor ons gewoon goed, geen min punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 22-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL70NL

Algemene score

8,0
Mooie, stille wasmachine, makkelijk in gebruik en was komt er schoon uit. Fijne grote trommel. Het enige nadeel vind ik zelf dat je in eco stand niet zelf de temperatuur kan instellen, dus dan weet ik niet hoe warm hij wast.

Pluspunten

  • Erg stil
  • Schoon
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • In eco stand kan je de temperatuur instellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rudolf 16-12-2020

Verfrissend

Geschreven voor: Siemens WM6HXL70NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De nieuwe wasmachine levert schoon en fris wasgoed op.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Joost 08-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL70NL

Algemene score

8,0
Heel fijn apparaat, makkelijk te bedienen . De was komt er droog uit.
Prima prijs-kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

nederlof 08-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL70NL

Algemene score

9,0
Top wasmachine. Geluidloos en genoeg programma keuze. Idiaal voor een gezin! Instellen via telefoon.

Pluspunten

  • geluidloos
  • programma keuze
  • instellen via telefoon
  • speed programma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

W.F. van Ingen 07-12-2020

uitstekende machine

Geschreven voor: Siemens WM6HXL70NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De afgelopen week mijn vijfde Siemens Wasautomaat aangeschaft in een periode van 60jaar huwelijk. Over al deze machines iets dan lof. Geen van deze vijf liet ons ooit in de steek. Drie keer van deze machines alleen de manchet hoeven vervangen, verder bleven de machines tot volle tevredenheid werken. Dit type wasmachine is een aanrader voor mensen die hoge eisen aan hun wasautomaat stellen. ook de service is buitengewoon goed.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Lei 03-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens wasmach

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL70NL

Algemene score

8,0
Super machine, heel veel mogelijk heden .
prijs kwaliteit goed, mooi uitstraling.
Overzichtelijk display.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

H.J.Kieft 29-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Siemens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL70NL

Algemene score

9,0
Prettige wasmachine heerlijk stil ben er erg blij mee. Wast goed en heeft veel mogelijkheden . Was op zoek nasr de machine met deze programma's en één die minder lawaai maakt bij het centrifugeren en dat is zeker gelukt.

Pluspunten

  • Weinig DB
  • Veel programma's

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer