Siemens WM6HXL70NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
70 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WM6HXL70NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ameland 22-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL70NL

Algemene score

10,0
2 weken geleden deze Siemens wasmachine gekocht en ben er ZO blij mee.
Een Siemens wasmachine met een centrifuge van 1600 r/min was voor mij een must en daarbij het sensoFresh programma en de grote trommelinhoud van 9 kilo een extraatje. De vele mogelijkheden met alle programma's maken wassen tot een feest.

Pluspunten

  • erg stil en energiezuinig
  • makkelijk in gebruik
  • diverse korte en snel-programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 22-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL70NL

Algemene score

8,0
Mooie, stille wasmachine, makkelijk in gebruik en was komt er schoon uit. Fijne grote trommel. Het enige nadeel vind ik zelf dat je in eco stand niet zelf de temperatuur kan instellen, dus dan weet ik niet hoe warm hij wast.

Pluspunten

  • Erg stil
  • Schoon
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • In eco stand kan je de temperatuur instellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rudolf 16-12-2020

Verfrissend

Geschreven voor: Siemens WM6HXL70NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De nieuwe wasmachine levert schoon en fris wasgoed op.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Joost 08-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL70NL

Algemene score

8,0
Heel fijn apparaat, makkelijk te bedienen . De was komt er droog uit.
Prima prijs-kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

nederlof 08-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL70NL

Algemene score

9,0
Top wasmachine. Geluidloos en genoeg programma keuze. Idiaal voor een gezin! Instellen via telefoon.

Pluspunten

  • geluidloos
  • programma keuze
  • instellen via telefoon
  • speed programma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

W.F. van Ingen 07-12-2020

uitstekende machine

Geschreven voor: Siemens WM6HXL70NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De afgelopen week mijn vijfde Siemens Wasautomaat aangeschaft in een periode van 60jaar huwelijk. Over al deze machines iets dan lof. Geen van deze vijf liet ons ooit in de steek. Drie keer van deze machines alleen de manchet hoeven vervangen, verder bleven de machines tot volle tevredenheid werken. Dit type wasmachine is een aanrader voor mensen die hoge eisen aan hun wasautomaat stellen. ook de service is buitengewoon goed.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Lei 03-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens wasmach

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL70NL

Algemene score

8,0
Super machine, heel veel mogelijk heden .
prijs kwaliteit goed, mooi uitstraling.
Overzichtelijk display.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

H.J.Kieft 29-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Siemens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL70NL

Algemene score

9,0
Prettige wasmachine heerlijk stil ben er erg blij mee. Wast goed en heeft veel mogelijkheden . Was op zoek nasr de machine met deze programma's en één die minder lawaai maakt bij het centrifugeren en dat is zeker gelukt.

Pluspunten

  • Weinig DB
  • Veel programma's

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.J.Kieft 26-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Siemens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL70NL

Algemene score

9,0
Prettige wasmachine heerlijk stil ben er erg blij mee. Wast goed en heeft veel mogelijkheden . Was op zoek nasr de machine met deze programma's en één die minder lawaai maakt bij het centrifugeren en dat is zeker gelukt.

Pluspunten

  • Weinig DB
  • Veel programma's

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer