Siemens WM6HXL70NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
70 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WM6HXL70NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ameland 22-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL70NL

Algemene score

10,0
2 weken geleden deze Siemens wasmachine gekocht en ben er ZO blij mee.
Een Siemens wasmachine met een centrifuge van 1600 r/min was voor mij een must en daarbij het sensoFresh programma en de grote trommelinhoud van 9 kilo een extraatje. De vele mogelijkheden met alle programma's maken wassen tot een feest.

Pluspunten

  • erg stil en energiezuinig
  • makkelijk in gebruik
  • diverse korte en snel-programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van bergen 26-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prettige bediening en erg stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL70NL

Algemene score

9,0
machine gekocht op advies van onze witgoed monteur voor gezin met 3 kinderen is de 9 kg trommel ideaal verder prettige bediening en erg stille machine

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • erg stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Koendert 17-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goeie wasmachine voor een redelijke prijs.

Geschreven voor: Siemens WM6HXL70NL

Algemene score

9,0
Goed werkende wasmachine. Duidelijke informatie over programma's.Een machine met veel functies.
Makkelijke bediening en zelfs op afstand via een app te bedienen.

Pluspunten

  • Energie zuinige machine.
  • Duidelijke informatie over de programma's.
  • Super handig op afstand te bedienen via App.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

C. de Jong 13-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luxe wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL70NL

Algemene score

9,0
Super machine met mooi hoog toerental, luxe uitstraling!
Fluister stil apparaat en hopen we weer op jaren wasplezier.....net als onze vorige Siemens!!
Een echte aanrader!💪💪

Pluspunten

  • Wifi
  • Licht in de trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

margreet 10-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fan van Siemensapparatuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL70NL

Algemene score

10,0
Als het mogelijk is schaf ik graag een apparaat aan van Siemens. Mijn vorige Siemens wasmachine ging 15 jaar mee.

Pluspunten

  • goede service
  • duurzame aanschaf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam de Jong 02-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine Siemens WH6HXM70NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL70NL

Algemene score

10,0
keurige en degelijke machine, netjes en goed afgewerkt, doet wat hij moet doen, kortom stil in het werk en zuinig en zeer gebruiksvriendelijk, wij zijn dik tevreden.
hiervoor hadden we een Bosch serie 8 , dan is dit een goede opvolger voor de komende jaren, hij draait bij ons bijna dagelijks vandaar dat wij voor deze kwaliteitsmachine hebben gekozen.

Pluspunten

  • motor die geen koolborstels heeft
  • een hele goede wastrommel
  • zeer zuinig met water en stroom
  • als je wilt kun je hem op afstand bedienen
  • voldoet aan de verwachtingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 22-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL70NL

Algemene score

8,0
Mooie, stille wasmachine, makkelijk in gebruik en was komt er schoon uit. Fijne grote trommel. Het enige nadeel vind ik zelf dat je in eco stand niet zelf de temperatuur kan instellen, dus dan weet ik niet hoe warm hij wast.

Pluspunten

  • Erg stil
  • Schoon
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Joost 08-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL70NL

Algemene score

8,0
Heel fijn apparaat, makkelijk te bedienen . De was komt er droog uit.
Prima prijs-kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

nederlof 08-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL70NL

Algemene score

9,0
Top wasmachine. Geluidloos en genoeg programma keuze. Idiaal voor een gezin! Instellen via telefoon.

Pluspunten

  • geluidloos
  • programma keuze
  • instellen via telefoon
  • speed programma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lei 03-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens wasmach

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL70NL

Algemene score

8,0
Super machine, heel veel mogelijk heden .
prijs kwaliteit goed, mooi uitstraling.
Overzichtelijk display.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

H.J.Kieft 29-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Siemens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM6HXL70NL

Algemene score

9,0
Prettige wasmachine heerlijk stil ben er erg blij mee. Wast goed en heeft veel mogelijkheden . Was op zoek nasr de machine met deze programma's en één die minder lawaai maakt bij het centrifugeren en dat is zeker gelukt.

Pluspunten

  • Weinig DB
  • Veel programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer