Bosch WAJ28071NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 30 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAJ28071NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A. Beekman 27-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasautomaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28071NL

Algemene score

9,0
Verleden jaar een Bosch wasdroger gekocht, zeer tevreden over. Nu een wasmachine, ziet er mooi uit en heeft een ruime keuze wasprogramma's. De levering door cool-bleu was zeer klantvriendelijk.
En Bosch heeft bij ons een goede reputatie.

Pluspunten

  • Uitgebreid wasprogramma
  • Rvs trommel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hermien. 27-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28071NL

Algemene score

9,0
Wasmachine net geïnstalleerd, eerste was ziet er goed uit. Machine is ook stil bij was en centrifugeren. Dus heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frank 26-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil, prima apparaat, zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28071NL

Algemene score

10,0
Gewoon een prima wasmachine met goede prijs-kwaliteit! Waar schoon, ook snel, weinig geluid, aan te bevelen voor slechts EUR 402,00.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Voordelig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 25-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28071NL

Algemene score

8,0
Oude machine was 17 jaar oud nu dus een nieuwe Bosch gekocht
Een prima machine wast goed
heel erg stil ook met centrifugeren
Dit is allesbij elkaar een verademing een goede aanrader

Pluspunten

  • erg stil
  • zeer goed bij centrifugeren

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joost 25-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke bouw, makkelijke en intuitieve bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28071NL

Algemene score

8,0
De machine is nu enkele dagen in bezit. Hij maakt een degelijke indruk, staat stabiel tijdens het centrifugeren, en laat zich zeer gemakkelijk bedienen. De hoeveelheid aan verschillende programma’s - met daarbij voor de meeste programma’s de mogelijkheid om een verkorte variant te kiezen - spreekt mij erg aan. Hierdoor kun je al een miniwas draaien vanaf 15 min. Wat verder opvalt is de gemakkelijke bediening. Je kiest een programma, past desgewenst tijdsduur en/of centrifugetoerental aan met 1 druk op de knop, en gaan. Geen overbodige bliepjes, touchscreens etc. De koolstofborstelloze motor is verder erg stil in vergelijking met de motoren van vroeger. Het wasresultaat is tot dusver conform verwachting.

Pluspunten

  • Diversiteit aan programma’s met speedmodus
  • Bedieningsgemak
  • Bouwkwaliteit maakt een degelijke indruk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

E. Verbeek 25-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille wasmachine, makkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28071NL

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteitsverhouding is prima, fijne wasmachine, makkelijk is gebruik en veel keuze in verschillende programma's.
voor mij een goede aankoop.

Pluspunten

  • stil
  • veel programma's
  • makkelijk is gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bosch WAJ28071NL 25-02-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Bosh

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28071NL

Algemene score

10,0
Zeer fijne wasmachines ik heb in 45 jaar wel 3 van deze machines aangeschaft en gebruikt zonder enige problemen dus =/- 15 jaar gemiddeld per machine, ik moet erbij zeggen dat ik ook tussentijds een machine van een ander merk heb gebruikt die al na 2 jaar geheel de geest gaf.....natuurlijk terug gegaan naar Bosh. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • stil
  • goed wasresultaat
  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Regina 25-02-2021
  • Product gekocht

MAKKELIJK IN GEBRUIK

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28071NL

Algemene score

8,0
IK HEB DIT PRODUCT GEKOCHT IVM PRIJS KWALITEIT VERHOUDING EN HEB GOEDE ERVARINGEN MET BOSCH PRODUCTEN

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tessa 24-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, maakt weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28071NL

Algemene score

10,0
De wasmachine ziet er mooi uit en is superstil! Het is echt een verademing na mijn vorige wasmachine

Pluspunten

  • Mooi design
  • Stul

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis 22-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28071NL

Algemene score

8,0
Deze wasmachine heeft een hele goede prijs/kwaliteitsverhouding en is heel degelijk en zuinig in het gebruik.

Pluspunten

  • degelijk
  • mooi design
  • stil in gebruik
  • zuinig in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P. Slangen 19-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi model

Geschreven voor: Bosch WAJ28071NL

Algemene score

8,0
mooie wasmachine van Bosch model WAJ 28071 NL doet het perfect
heel snel en droogt goed Zeer millieu vriendelijk

Pluspunten

  • snel
  • goed schoon

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

P. Slangen 19-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

uitstekende machine

Geschreven voor: Bosch WAJ28071NL

Algemene score

9,0
Extreem stil, krachtig, zuinig en duurzaam Zeer stille motor zeer zuinig in energie gebruik een zeer degelijke machine

Pluspunten

  • stil
  • krachtig

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lin 18-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine heeft goede prijs/kwaliteit!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28071NL

Algemene score

10,0
Gekozen voor deze Bosch wasmachine omdat deze als heel goed beoordeeld uit de bus kwam. Goede reviews, waarin stond dat de wasmachine weinig herrie maakt (check!), duidelijke aflezing wasprogramma's (check!), goede prijs/kwaliteitverhouding (check!), makkelijke bediening (check!). Dit vond ik allemaal hele belangrijke punten, waaraan een wasmachine moet voldoen. En goed schoonwassen natuurlijk, maar dat zit wel goed! Ook is het fijn dat er een "speed perfect" knop opzit. Dit houdt in dat je wasprogramma's kan verkorten. Al met al een goede prijs voor een goede wasmachine!

Pluspunten

  • maakt niet veel herrie
  • makkelijk te bedienen
  • goede prij/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch wasmachine 18-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28071NL

Algemene score

8,0
Prima prijs/kwaliteit verhouding. Goede oplossing voor het doel waar hij voor gekocht is nl. tweepersoonshuishouden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

bert elferink 14-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28071NL

Algemene score

9,0
dit is mijn 4e bosch hiervoor een vaatwasmachine, warmtepompdroger en 8 jaar geleden de eerste wasmachine van bosch aangeschaft helaas door vergeten aan te zetten van de verwarming de machine door de vorst gesneuveld zodoende een nieuwe wasmachine.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

T uit Diemen 12-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima, zeer gebruiksvriendelijke wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28071NL

Algemene score

8,0
Eenvoudig te bedienen wasmachine met moderne technologie. ruim voldoende gevarieerde programma keuzemogelijkheden met eenknopsbediening. Aparte mogelijkheden om centrifuge-snelheid te regelen. Handige mogelijkheid om programma te opnderbreken voor aanvulling of pauzeren.

Pluspunten

  • programma onderbreking mogelijk voor aanvulling
  • eenknopsbediening voor programmakeuze

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dekker 11-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen

Geschreven voor: Bosch WAJ28071NL

Algemene score

7,0
Ik heb deze wasmachine gekocht omdat mijn vorige zeer veel geluid maakte. Ik waste in de avond daarom niet, nu kan ik gewoon weer in de avond wassen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

De Bruijn 10-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28071NL

Algemene score

9,0
Super fijn wasmachine, veel programma'!
En maakt weinig geluid, heel tevreden en mooie prijs!! Beveel hem zeker aan!

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Goed droog

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ton 10-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed apparaat

Geschreven voor: Bosch WAJ28071NL

Algemene score

9,0
nu al blij eerste wasje gedaan super schoon.
voor deze bosch gekozen vanwegen de vele goede revieuws en het komt nog uit ook

Pluspunten

  • stil
  • schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michelle Swinkels 10-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine, zo goed als geluidloos!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28071NL

Algemene score

10,0
Super strakke en geluidloze machine. Alleen als hij water pakt hoor je hem!
Fijne ruime trommel tot 7 kg! Geen overbodige luxe met een gezin van 4!
Aangezien we overdag vaak aan het werk zijn kan de machine nu ook laat in de avond draaien want je hoort hem dus nauwelijks!
Heel blij mee :) fijn en makkelijk te bedienen. kleine wasjes, grote wasjes gooi ze in de Bosch wasmachine!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Stille machine
  • Grote trommel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews