Bosch WAJ28071NL - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 38 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAJ28071NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 04-07-2021

Top kwaliteit

Geschreven voor: Bosch WAJ28071NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Op aanraden van mijn moeder die ook een Bosch heeft heb ik deze aangeschaft en ik kan alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben ,goed merk in die zin dat er achter de naam een heel research team zit ,het werkt perfect schone was daarvoor uiteraard gekocht maar je hebt ook zekerheid en voelt vertrouwd .
Ik ben altijd sceptisch maar ik kan het iedereen aanraden .
In een paar woorden is het voor mij en schoon zonder poespas ,techniek doordacht en vertrouwd dus ik blijf kiezen voor Bosch
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

f**3@g**l.com 16-06-2021
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
Doet wat hij moet doen. Prima! Genoeg programma's, waaronder half uur en een uur.

Reageer

Titia 19-04-2021

Prima apparaat met veel opties

Geschreven voor: Bosch WAJ28071NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Veel wasopties, goede prijs-kwaliteitsverhouding! Stillle machine.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Renée 17-03-2021

Top

Geschreven voor: Bosch WAJ28071NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] wast witter, zachter en centrifugeerd bijna droog.
Draai prive en zakelijk 5 wassen in de week, geweldige machine.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Veen 12-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en gemakkelijk te bedienen

Geschreven voor: Bosch WAJ28071NL

Algemene score

9,0
Bij Veiligkopen.nu zagen wij deze Bosch wasmachine in de actie langskomen, die bovendien als goed werd beoordeeld door de Consumentenbond. Onze 28 jaar oude Miele moest dus maar eindelijk eens het veld ruimen voor iets moderns. De Bosch is erg gemakkelijk te bedienen, behoorlijk stil en wast bovendien een stuk schoner dan we gewend waren. Als bonus konden we ook nog meedoen aan de Bosch "€50 cashback" actie. Top.
Let er wel op dat de machine goed waterpas staat (zeker bij plaatsing op een verhoging), om "wandelen" te voorkomen.
Duurzaamheid is nog niet te beoordelen, maar reputatie is goed en 5 jaar fabrieksgarantie op de (koolborsteloze) motor geeft vertrouwen. Deze krijgt van ons voorlopig het predicaat "goed".
Al met al zeer tevreden met deze aankoop met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • eenvoudige, overzichtelijke bediening
  • laag geluidsniveau
  • wast erg schoon

Minpunten

  • moet waterpas staan, anders neiging tot "wandelen"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ankie 11-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28071NL

Algemene score

8,0
Ik ben tevreden: de was is schoon, hij centrifugeert goed en de bediening is eenvoudige.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

M.E. Slangen 09-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk

Geschreven voor: Bosch WAJ28071NL

Algemene score

9,0
Deze wasmachine is voor mij heel gemakkelijk te bedienen ,gezien mijn leeftijd, 82 jaar. Heb voor dit product gekozen daar ik van te voren al een Bosch wasmachine, ruim 22 jaar, had. Ze zijn kwalitatief zeer goed, weinig reparaties. Wasgoed altijd schoon. Kan van mijn ervaringen alleen maar zeggen dat het een goed product/merk is.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • was is schoon
  • display aanduiding tijd
  • genoeg wasprogramma's

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Em 07-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28071NL

Algemene score

10,0
Ik wilde mijn dochter verrassen met een mooie wasmachine, niet te groot maar wel de capaciteit voor minstens 2 personen. Ik kwam op deze Bosch terecht en ook nog met cashback; hoe mooi is dat. Het werd keurig aangesloten door vriendelijke bezorgers. De wasmachine oogt en is heel mooi, heeft veel programma's en je kunt de programma's verkorten. Heel handig voor als je kleren maar een refresh nodig hebben. Dochterlief is er heel blij mee!!

Pluspunten

  • Optie voor verkorte programma
  • Wast schoon
  • Resttijd op schermpje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GJ de Laet 07-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine zonder veel poespas.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28071NL

Algemene score

8,0
Wasmachine met veel keuzemogelijkheden die je zelf in kunt stellen, zonder veel poespas. Nog niet zo lang is huis, maar werkt tot dusver prima. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • veel keuzemogelijkheden die je zelf kunt instellen
  • prijs-/kwaliteitsverhouding

Minpunten

  • Tussenstuk voor wasdroger past niet.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

D. Villa 05-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel stil & goede wasprogramma's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28071NL

Algemene score

9,0
-Gebruikersvriendelijke wasmachine-

Je kunt in het wasprogramma menu ervoor kiezen om de wasmachine op een later tijdstip klaar te laten zijn met de was. Op deze manier kun je bijvoorbeeld voordat je naar werk gaat het wasprogramma op 9 uur instellen en wanneer je weer thuis bent zijn je kleren fris en net gewassen.

Pluspunten

  • Stil
  • Wasprogramma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

John 04-03-2021

Fijn apparaat

Geschreven voor: Bosch WAJ28071NL

Algemene score

10,0
Na lang wikken voor deze machine gekozen. Geen spijt want het apparaat is stil, zuinig en heeft alle functies die ik nodig heb.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Frank 03-03-2021

Top wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAJ28071NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze wasmachine is eenvoudig in gebruik. Doet wat hij moet doen en is behoorlijk stil. Een prima machine voor een goede prijs.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ynnot 02-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Machine die doet, wat hij moet doen

Geschreven voor: Bosch WAJ28071NL

Algemene score

9,0
Fijne machine, geen toeters en bellen, veel programma,s die bij 4 kgr belading verkort kunnen worden. Zeer handig is de 40 gr mix was deze duurt 1 uur. Centrifuge toerental aan te passen.
Ik heb 1 x het boekje doorgelezen. Het wijst zich eigen vanzelf.

Pluspunten

  • Verkorte programma bv mix 40 graden duurt 1 uur
  • Centrifuge toerental aan te passen
  • Lange programma, s kun inkorten met de speed knop

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Beekman 27-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasautomaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28071NL

Algemene score

9,0
Verleden jaar een Bosch wasdroger gekocht, zeer tevreden over. Nu een wasmachine, ziet er mooi uit en heeft een ruime keuze wasprogramma's. De levering door cool-bleu was zeer klantvriendelijk.
En Bosch heeft bij ons een goede reputatie.

Pluspunten

  • Uitgebreid wasprogramma
  • Rvs trommel

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hermien. 27-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28071NL

Algemene score

9,0
Wasmachine net geïnstalleerd, eerste was ziet er goed uit. Machine is ook stil bij was en centrifugeren. Dus heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frank 26-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil, prima apparaat, zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28071NL

Algemene score

10,0
Gewoon een prima wasmachine met goede prijs-kwaliteit! Waar schoon, ook snel, weinig geluid, aan te bevelen voor slechts EUR 402,00.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Voordelig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 25-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28071NL

Algemene score

8,0
Oude machine was 17 jaar oud nu dus een nieuwe Bosch gekocht
Een prima machine wast goed
heel erg stil ook met centrifugeren
Dit is allesbij elkaar een verademing een goede aanrader

Pluspunten

  • erg stil
  • zeer goed bij centrifugeren

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joost 25-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke bouw, makkelijke en intuitieve bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28071NL

Algemene score

8,0
De machine is nu enkele dagen in bezit. Hij maakt een degelijke indruk, staat stabiel tijdens het centrifugeren, en laat zich zeer gemakkelijk bedienen. De hoeveelheid aan verschillende programma’s - met daarbij voor de meeste programma’s de mogelijkheid om een verkorte variant te kiezen - spreekt mij erg aan. Hierdoor kun je al een miniwas draaien vanaf 15 min. Wat verder opvalt is de gemakkelijke bediening. Je kiest een programma, past desgewenst tijdsduur en/of centrifugetoerental aan met 1 druk op de knop, en gaan. Geen overbodige bliepjes, touchscreens etc. De koolstofborstelloze motor is verder erg stil in vergelijking met de motoren van vroeger. Het wasresultaat is tot dusver conform verwachting.

Pluspunten

  • Diversiteit aan programma’s met speedmodus
  • Bedieningsgemak
  • Bouwkwaliteit maakt een degelijke indruk

Minpunten

  • Geen clips aan achterzijde voor vastmaken slangen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

E. Verbeek 25-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille wasmachine, makkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28071NL

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteitsverhouding is prima, fijne wasmachine, makkelijk is gebruik en veel keuze in verschillende programma's.
voor mij een goede aankoop.

Pluspunten

  • stil
  • veel programma's
  • makkelijk is gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bosch WAJ28071NL 25-02-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Bosh

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28071NL

Algemene score

10,0
Zeer fijne wasmachines ik heb in 45 jaar wel 3 van deze machines aangeschaft en gebruikt zonder enige problemen dus =/- 15 jaar gemiddeld per machine, ik moet erbij zeggen dat ik ook tussentijds een machine van een ander merk heb gebruikt die al na 2 jaar geheel de geest gaf.....natuurlijk terug gegaan naar Bosh. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • stil
  • goed wasresultaat
  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews