Siemens WM14UU00NL - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WM14UU00NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nolh1 04-09-2021

Geweldige machine

Geschreven voor: Siemens WM14UU00NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze machine is geruisloos was komt er droog schoon en lekker fris ruikend uit.
Onze beste wasmachine aankoop in 30 jaar.
Wij zijn erg blij met deze machine.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Gert 26-08-2021

Super wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM14UU00NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne wasmachine, grote trommel, stil qua geluid en trilt niet van zijn plaats, heel erg blij mee
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Chris 11-08-2021

gewoon goed.

Geschreven voor: Siemens WM14UU00NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] gemakkelijk in bediening en doet stil wat hij moet doen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Wasmachine 06-08-2021

Prima wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM14UU00NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Erg tevreden over deze wasmachine, is zeer stil en de was is perfect schoon.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Patricia 03-08-2021

Warmtepomp droger

Geschreven voor: Siemens WM14UU00NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wat is het handig met verlichting en super stil goede koop
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Prima machine 24-07-2021

prima apparaat

Geschreven voor: Siemens WM14UU00NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Doet wat hij moet doen en een beetje meer. Goede prestaties en heel stil
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Dennis F 13-06-2021

Aanrader voor een zeer stille wasautomaat

Geschreven voor: Siemens WM14UU00NL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze machine wast zeer goed; de was komt er fris en schoon uit. Verder is de machine zeer stil, je hoort hem nagenoeg niet, heerlijk!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

PC Bot 08-05-2021

Stille genieter

Geschreven voor: Siemens WM14UU00NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De was komt er schoon en aardig droog uit. De machine is heel rustig en makkelijk in gebruik.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bartb 11-04-2021

Prima!

Geschreven voor: Siemens WM14UU00NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne wasmachine met goede programmas, precies wat je van siemens kunt verwachten.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

John 06-04-2021

Uitmuntend

Geschreven voor: Siemens WM14UU00NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Verrassend goed
Je weet het nooit van te voren. Je bekijkt de reviews en zoekt een machine die voldoet aan je vraag. Grote trommelinhoud, stil en goeie centrifuge. Voldoet hieraan, lekker schone was. Hoop dat ik er lang plezier van mag hebben.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Hetty 04-04-2021

Verrassend goed

Geschreven voor: Siemens WM14UU00NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Je weet het nooit van te voren. Je bekijkt de reviews en zoekt een machine die voldoet aan je vraag. Grote trommelinhoud, stil en goeie centrifuge. Voldoet hieraan, lekker schone was. Hoop dat ik er lang plezier van mag hebben.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Esther 03-04-2021

Goeie machine

Geschreven voor: Siemens WM14UU00NL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Veel wisselende programmas van lang en zuinig if sneller.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marina 27-01-2021

Te lang.

Geschreven voor: Siemens WM14UU00NL

Algemene score

6,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik vind er te veel programma's zijn die te lang duren .
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mirrie 24-12-2020

Zeer stil en ruim!

Geschreven voor: Siemens WM14UU00NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prima wasmachine met veel ruimte voor groot gezin( denk aan vele handdoeken per dag) en erg stil. Aanrader.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer