Siemens WM14UU00NL - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 3 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WM14UU00NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dennis F 13-06-2021

Aanrader voor een zeer stille wasautomaat

Geschreven voor: Siemens WM14UU00NL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze machine wast zeer goed; de was komt er fris en schoon uit. Verder is de machine zeer stil, je hoort hem nagenoeg niet, heerlijk!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mirrie 24-12-2020

Zeer stil en ruim!

Geschreven voor: Siemens WM14UU00NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prima wasmachine met veel ruimte voor groot gezin( denk aan vele handdoeken per dag) en erg stil. Aanrader.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

aadam.es@hotmail.com 25-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UU00NL

Algemene score

10,0
Prima wasmachine, ik ben super tevreden! Zeer goede functies en werkt ook erg stil!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hilde Hoenderdos 04-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede wasmachine van Siemens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14UU00NL

Algemene score

8,0
Heb een nieuwe wasmachine gekocht van Siemens nadat de oude van Bosch het niet meer deed, heel tevreden met het wasresultaat en maakt ook niet zoveel lawaai als de oude!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel 30-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en makkelijk te bedienen!

Geschreven voor: Siemens WM14UU00NL

Algemene score

9,0
Stille machine en zeer makkelijk te bedienen door de overzichtelijke programma knop. De opening is groot en handig.

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

PC Bot 08-05-2021

Stille genieter

Geschreven voor: Siemens WM14UU00NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De was komt er schoon en aardig droog uit. De machine is heel rustig en makkelijk in gebruik.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bartb 11-04-2021

Prima!

Geschreven voor: Siemens WM14UU00NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne wasmachine met goede programmas, precies wat je van siemens kunt verwachten.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

John 06-04-2021

Uitmuntend

Geschreven voor: Siemens WM14UU00NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Verrassend goed
Je weet het nooit van te voren. Je bekijkt de reviews en zoekt een machine die voldoet aan je vraag. Grote trommelinhoud, stil en goeie centrifuge. Voldoet hieraan, lekker schone was. Hoop dat ik er lang plezier van mag hebben.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Hetty 04-04-2021

Verrassend goed

Geschreven voor: Siemens WM14UU00NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Je weet het nooit van te voren. Je bekijkt de reviews en zoekt een machine die voldoet aan je vraag. Grote trommelinhoud, stil en goeie centrifuge. Voldoet hieraan, lekker schone was. Hoop dat ik er lang plezier van mag hebben.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Esther 03-04-2021

Goeie machine

Geschreven voor: Siemens WM14UU00NL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Veel wisselende programmas van lang en zuinig if sneller.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marina 27-01-2021

Te lang.

Geschreven voor: Siemens WM14UU00NL

Algemene score

6,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik vind er te veel programma's zijn die te lang duren .
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer