Bosch WAU28S70NL - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 38 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAU28S70NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

limbodanser 17-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

pracht wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28S70NL

Algemene score

9,0
tijdens het wassen kan ik met een gerust hart slayer trainen. Hierbij word ik niet constant afgeleid door geluiden van bijvoorbeeld een wasmachine. Deze draait heerlijke op de achtergrond. Er zit 1 maar aan. Deze wasmachine heeft geen geduld. Meneer begint uiteraard te piepen als hij klaar is, vervolgens roep ik nog dat ik er aan kom.. Denkt meneer goh laat mij nog een keer piepen want het duurt mij te lang. Verder degelijke wasmachine

Pluspunten

  • lekker wassen

Minpunten

  • ongeduldig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Alwin 11-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch WAU28S70NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28S70NL

Algemene score

10,0
Goede, stille wasmachine. Meerdere programma’s te kiezen voor zeer makkelijk gebruik. Door het doseersysteem ideaal in gebruik.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alie VERDUIN 01-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine Serie6 WAU28S70NL

Geschreven voor: Bosch WAU28S70NL

Algemene score

9,0
Onze was machine een Miele was 12 jaar oud en deed het niet meer, wij zijn naar Mediamarkt gegaan en hebben toen de Bosch
wasmachine Serie6 gekocht zeer mooie machine veel opties er op en erg stil wij kunnen hem aanraden hij bevalt veel beter dan de Miele eens een Bosch altijd een Bosch.

Pluspunten

  • zeer stil
  • veel makkelijke programmaas

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rineke 01-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Superfijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28S70NL

Algemene score

9,0
Deze wasmachine gekocht omdat onze Beko wasmachine het na 9 jaar trouwe dienst begaf... Deze keer voor een wat duurdere machine gekozen. Geen spijt! We hebben de wasmachine nu 2 weekjes en zijn heel tevreden. Was komt ‘droger’ uit de trommel dan bij de vorige, daar moesten we echt wel 2 keer mee extra centrifugeren. Ook is het fijn dat de wasmachine gewoon direct open kan als hij klaar is. Het I-dos systeem gebruiken wij niet, want wij wassen met poeder, dus daar kan ik niets over zeggen (wel jammer dat het met waspoeder niet werkt, want dat is beter voor je machine).
Wat ik ook fijn vind is dat er wel verschillende wasprogramma’s zijn, maar niet zo veel dat je ze eigenlijk niet meer gebruikt.
Tot slot is de trommel lekker groot. Dus als we echt een grote was hebben, past dat er gewoon allemaal in (wel handig met 2 kleine kinderen in huis).
Oja, en de wasmachine is een stuk stiller dan de vorige!

Pluspunten

  • Lekker grote trommel
  • Was komt ‘droger’ uit de trommel
  • Deur kan gelijk open als programma klaar is
  • Erg stil

Minpunten

  • I-dos werkt alleen met vloeibaar wasmiddel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cuppen 26-04-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAU28S70NL

Algemene score

10,0
Makkelijk te bedienen geruisloos en super is de zeeppoeder dosering
Fijne machine duidelijk display

Pluspunten

  • Display
  • Waspoeder dosering
  • Stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

cynthia 14-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk, duidelijk en fijn machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28S70NL

Algemene score

8,0
Een degelijke wasmachine, met duidelijke tekens en handleiding. Wast goed en van gemakkelijke snufjes voorzien. Geen waterkraan meer open of dicht draaien. De functie voor het doseren van de wasmiddel en wasverzachter is ideaal, dit was niet een specifieke eis bij de aankoop. Heel blij met deze functie, hier kun je met handmatig doseren niet tegenop!

Pluspunten

  • automatische dosering
  • regelt zelf water

Minpunten

  • tot heden geen minpunt kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ellen 09-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie stille machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28S70NL

Algemene score

9,0
Het is een hele stille machine. Zelfs het centrifugeren gaat veel stiller dan mijn oude wasmachine. Ook de automatische dosering is super handig. In de wasmachine trommel kan veel was in en het heeft vele verschillende programma's. Ik ben heel blij met mijn aankoop. Had ik veel eerder moeten doen!

Pluspunten

  • stil
  • grote trommel

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Stéphanie 05-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28S70NL

Algemene score

8,0
Ik ben onwijs blij met deze wasmachine. Het is mijn eerste wasmachine die ik gekocht heb, en ik ben er nu al heel blij mee. De i-Dos functie is de perfecte uitvinding en hij is zuinig en maakt weinig geluid. In een woord geweldig!

Pluspunten

  • I-Dos
  • Zuinig
  • Weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

D 29-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De WAU waard

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28S70NL

Algemene score

8,0
Zeer tevreden. Gekocht in combinatie met droger, omdat dat mooi staat. Betrouwbaar en vriendelijk geprijsd door de tijdelijke Bosch Cash Back.

Pluspunten

  • I-Dos
  • Duidelijk scherm
  • Makkelijk te besturen

Minpunten

  • Piepje na wasbeurt stopt niet vanzelf
  • iets meer dan gemiddeld lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Tom 19-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine wau28s70nl ,Wast goed ,ook mooi om te zien

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28S70NL

Algemene score

9,0
De keuze voor deze machine is genomen mede door de reviews van andere mensen en de prijs was aantrekkelijk

Pluspunten

  • Mooi in aanzicht
  • Super stil

Minpunten

  • Iets te zwaar maar daardoor staat hij wel stevig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gadget freak 28-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28S70NL

Algemene score

9,0
Voor mij mist alleen nog 1 optie, het verbinden met telefoon. Voor de rest heeft het apparaat handige opties en maakt de was makkelijker en lekker zuinig.

Pluspunten

  • opties
  • zuinigheid
  • tijd instellen wanneer de was klaar moet zijn
  • design

Minpunten

  • kan niet verbinden met telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda 23-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Slimme wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAU28S70NL

Algemene score

9,0
Heel fijne wasmachine met iDos. De hoeveelheid was wordt gewogen en daarop wordt de hoeveelheid wasmiddel, wasverzachter en water afgestemd binnen de mogelijkheden van het gekozen programma. Prijs-kwaliteit-verhouding lijkt mij prima.

Pluspunten

  • iDos - automatische dosering
  • Veel programmakeuzes
  • Stil en zuinig bij juiste instelling
  • Duidelijke display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hatice 15-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28S70NL

Algemene score

9,0
Ik heb dit wasmachine gekocht en ben hartstikke tevreden. Als eerst wist ik niet zo goed hoe de pictogrammen betekende maar met de handleiding was dit gelukkig goed te volgen. Het is echt een praktisch systeem met veel duidelijkheid en zeker aan te raden voor alle moeders want dit heeft ook een kinderslot systeem. Wat ik ook fijn vind is dat na het wasprogramma de deurluik met een klik automatisch opent.

Pluspunten

  • Kinderslot
  • Veel keuzes uit wasprogramma’s
  • Digitaal af te lezen
  • Handleiding die duidelijk te volgen is

Minpunten

  • Er is geen extra wasprogramma voor de 90 graden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jannie 13-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie stille en ruime wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28S70NL

Algemene score

8,0
Stille machine waar veel in past. Verschillende programma's en eenvoudige bediening. Nog maar een paar dagen in bezit maar al veel was gedraaid. Veel stiller dan onze vorige wasmachine.

Pluspunten

  • Stil
  • ruim

Minpunten

  • Als de was zwaar is doet centrifuge het niet
  • startuitstel is eigenlijk een eindtijd opgeven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

El83 13-12-2020
  • Product gekocht

Slimme wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28S70NL

Algemene score

8,0
Deze wasmachine gekocht ivm met de prijs/kwaliteit verhouding, het geluidsniveau en het idos systeem.
Dat idos systeem lijkt me echt ideaal. Momenteel nog niet gebruikt omdat ik mijn poederwasmiddel nog aan het opmaken ben. Maar ook dat is super fijn! Je kunt er gewoon ander wasmiddel naast gebruiken en het idos systeem met een simpele toets uitschakelen. Dat is ook wel handig want je kunt in het idos systeem 1 soort vloeibaar wasmiddel gebruiken en 1 was verzachter.
Het geluidsniveau van de wasmachine is echt geweldig. Tot nu toe super tevreden dus.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Automatisch doseersysteem
  • Groot volume
  • Goede prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Een wat kleinere vulopening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Annemieke 12-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

gebruiksvriendelijke wasmachine met een grote opening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28S70NL

Algemene score

9,0
Deze bosch wasmachine is zeer gebruiksvriendelijke. De gebruiksaanwijzing is zeer makkelijk te lezen, het i-dos functie is een zeer goede uitkomst en men bespaard erg veel op het wasmiddel op deze manier.
Ook is de wasmachine erg stil en de was komt en fris ruikend uit.
Veel functies en ook nog eens Energiezuinig.
Prijs / kwaliteit staat super in verhouding, wij zullen niet snel afwijken van Bosch. Al onze overige apparatuur in ons huishouden is ook afkomstig van Bosch, denk hierbij aan stofzuiger, droger, koel/vriescombi en vaatwasser. Nooit geen problemen.

Pluspunten

  • Zuinig in wasmiddel gebruik
  • Erg stil
  • Goede prijs/kwaliteits verhouding
  • Energie zuinig
  • mooi design

Minpunten

  • normale wasprogramma is 3,5 uur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sahin1976 10-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

MACHINEKWALITEIT

Geschreven voor: Bosch WAU28S70NL

Algemene score

9,0
De belangrijkste reden voor mij om bosch wasmachine te kopen.is mijn vertrouwen namelijk bosch. His is zuinig, stil, en betrouwbaar.. ik ben zeer tevreden met aankoop

Pluspunten

  • zuining

Minpunten

  • Duur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariëlle van Manen 09-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

geluiddempende trommel, makkelijke bediening, veel functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28S70NL

Algemene score

9,0
super wasmachine!!
grote trommel.
draait heel rustig
geeft weinig geluid
heeft veel functies
makkelijke bediening
kortom: een geweldige wasmachine.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sandra 07-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanpasbare was progamma's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28S70NL

Algemene score

8,0
Heb de wasmachine nu een week, en de proamma's die ik nodig heb kon ik aanpassen naar eigen wens.
Ik liep een week achter ivm oude kapotte machine.
Dus een witte was op 90 graden zou te lang duren, er is een verkort programma voor dit, je energie gaat dan wel omhoog maar handig als je een keer geen tijd heb voor een lang programma.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Petra 06-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk bedienen, genoeg programma’s. Grote vulopening.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAU28S70NL

Algemene score

9,0
Je kunt tijd instellen, wasmiddel wordt automatisch toegevoegd als je dat insteld. Veel keuze in programma’s.
Makkelijk bedienbaar. En is stil in gebruik, ook het centrifugeren.
Ben heel tevreden.

Pluspunten

  • Ruime vulopening
  • Stil
  • Automatisch toevoegen wasmiddel en verzachter
  • Klok instelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews