Samsung WF80F7E6P6W - Reviews

8,8 Lees 520 reviews
Specificaties
Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Energieklasse
A+++ energieklasse
Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 520 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans 29-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

Samsung eco bubble

Algemene score

1,0
Samsung eco bubble, tien jaar garantie op de motor. Na iets meer dan twee jaar foutmelding motorstoring. Zou printplaat zijn die motor aanstuurt en dus geen gewone garantie. Wacht nu al 2 maanden op Samsung voor een oplossing, vele telefoontjes, uren in de wachtstand en nog steeds geen wasmachine. Wordt telkens afgescheept door de eerste lijn dat de tweede lijn die het op moet lossen erg druk is (er gaan zeker veel Samsungs kapot). Na 6 weken en weer klagen kreeg ik te horen dat ik nog niet eens twee maanden aan eht wachten ben zoals de meesten.... foei Samsung!

Minpunten

  • kapot
  • geen fatsoenlijke garantie

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Slecht

Reageer

Maria 04-08-2016 Product jaar of meer in bezit

korte levensduur

Algemene score

6,2
Wij hebben in oktober 2014 deze wasmachine aangeschaft. Echter na anderhalf jaar was de klip om de deur te sluiten stuk. Deze kon de plaatselijke monteur repareren. Nu na nog geen 3 jaar deed de machine het helemaal niet meer. Ik heb vandaag een week geleden Samsung gebeld. Na 3 keer gebeld te hebben besloten dat er een monteur langs moet komen. Echter geen garantie, deze geld alleen voor de motor. Monteur van Samsung zou bellen tussen 1 en 7 dagen. Wij zijn nu een week verder.....nog niets gehoord. Monteur uit de buurt langs laten komen. Wat blijkt de motor is totaal uit de ophanging gescheurd. Reparatie gaat rond 300 euro kosten. Dus dat wordt na nog geen 3 jaar weer een nieuwe machine. En dat is zeker geen Samsung. Ik snap niet dat deze machine zo goed uit de test komt.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

M. Gerritsma 17-06-2016 Product jaar of meer in bezit

Garantie erg slecht, na jaar al kapot

Algemene score

3,8
We waren redelijk tevreden over de machine. Tot hij na 16 maanden al kapot ging (ophanging van de motor) en de klacht door zowel BCC als Samsung slecht verholpen wordt. Een half uur wachten aan de telefoon, monteurs die de goede onderdelen niet bij zich hebben, monteurs die kapotte onderdelen toegestuurd krijgen (geeft ook weinig vertrouwen)en last minute de afspraak weer verzetten. In totaal nu al 2 weken met kapotte wasmachine, de monteur komt op zijn vroegst over 5 dagen (mits hij de goede onderdelen nu wel op tijd toegestuurd krijgt). BCC en Samsung willen geen enkele andere oplossing aanbieden. Nooit meer een Samsung! Miele of Bosch zijn beter, ook in wasresultaat.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

mhdejong 23-10-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,6
Prima wasresultaat, maar moesten na twee jaar onze manchet al vervangen: valt niet onder garantie, normale gebruiksslijtage volgens Samsung. Volgende keer toch ander merk!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

G2al3dino4 14-05-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,2
REEDS 4 MAANDEN IN gebruik 1. maakt toch wel meer geluid dan ik dacht en trilt nog al. 2. Stabiel is hij wel ondanks dat hij op een houten vloer staat, met een dikke plank er onder. 3. Makkelijk Menu, van alles mogelijk,4.Veel te veel programma's. 5. Bij sommige programma's moet je de temperatuur instellen. Corrigeren is makkelijker, je vergeet het dan niet. 6. En is beveiligd tegen verkeerd gebruik, hij doet er dan langer over en met minder toeren. 7. Ik krijg er niet meer dan 7 kg in, i.p.v. 8kg. 8. De gemengde was is de meest gebruikte, in ruim een uur is alles schoon.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dinaatje 29-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Wij hebben de Samsung Ecobubble wasmachine nu een paar weken in gebruik en hij bevalt ons prima! Hij is fluisterstil (heerlijk ook in de avonduurtjes geen last). Het heeft uitgebreide programma's die makkelijk te bedienen zijn. En een moderne uitstraling en design met een mooie grote blauwe scherm. En het apparaat is zuinig en dus goed voor het milieu. Dat was voor ons een belangrijke overweging + de 10 jaar garantie!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

dena1970 29-03-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
heel gebruiksvriendelijk. kleren komen er schoon uit.
prima wasmachine.muziekje na afloop.mooi design. ik heb hem nu 2 maanden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mymy 29-03-2015 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Een geweldige wasmachine! Veel wasprogramma's maar toch overzichtelijk. Was komt er heerlijk schoon uit en de geur van de wasverzachter blijft er veel langer in hangen dan in onze oude wasmachine. Daarnaast heeft hij maar heel weinig wasmiddel nodig. Ik ben helemaal gelukkig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingeltje12345 27-03-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Het is een erg fijne wasmachine, met veel verschillende makkelijk instelbare programma's mogelijk. Ook naderhand nog extra centrifugeren vind ik erg fijne optie, was komt er dan eerder vochtig dan nat uit. Bij mijn vorige wasmachine kwam de was er wel eens wat muffig uit, dat heb ik met deze samsung geen een keer last van gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne'81 15-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,8
Erg blij met onze ECO-Bubbel!
Tot nu toe erg tevreden en de juiste keuze gemaakt.
Het aanbod is natuurlijk erg groot en dat maakt het er niet makkelijk op.
We hebben hem nog niet zolang maar wat ik zeg tot nu toe zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ThomasMason 11-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Een fantastisch mooie wasmachine waarvan het eigenlijk zonde is dat hij in de berging staat waar niemand hem ziet :)
Veel mogelijkheden met een duidelijke handleiding, enige minpunt is de beperkte mogelijkheden met het ''kort'''programma.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Naomi03 10-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Een zeer stille fijne wasmachine met veel opties.
De wasjes die ik heb gedraaid waren makkelijk snel en lekker ruikend.
Ben zeer blij met deze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Onnie12 06-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Mooie degelijke machine zeer stil veel mogelijkheden ook voor korte programma's.
Over de duurzaamheid is nog niet veel te zeggen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Anjessieee 06-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Hij is zo ontzettend mooi, maakt niet veel geluid, heeft veel opties, ik ben er tot nu toe ontzettend blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam39 06-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Mooi uiterlijk!Gemakkelijk bedienpaneel, veel mogelijkheden. Vooral het uistellen van het wasprogramma is handig. Energiebesparing moeten we nog afwachten natuurlijk. Toen ik het eerste wasprogramma deed twijfelde ik of de machine het deed, maar hij draaide al. Superstil dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kitsuneki 02-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Wasresultaat is schoon en met veel minder vloeibaar wasmiddel dan ik hiervoor gebruikte. Persoonlijk vind ik dit een heerlijke machine niet alleen omdat hij zulke grappige muziekjes maakt bij start en het einde maar ook om het gemak. Hij zet zichzelf uit waardoor het me stroom bespaard als ik hem s'nachts aanzet. Maakt weinig geluid. Ziet er modern uit en er zitten handige programma's op voor bijvoorbeeld mijn outdoorkleding. Ik zou zeggen elke vrouw zou hier blij van worden !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Frank 91013 02-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Wat een prachtige stille machine. Veel stiller als mijn oude LG. Was resultaat is zeer goed en komt heel droog uit de machine wat ontzettend scheelt met de wasdroger die overigens ook van samsung is. Machine is ontzettend makkelijk in gebruik alles wijst voor zich. Duurzaamheid kan ik nog niets over zeggen, ik hem net.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wesley3005 27-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
deze mooie wasmachine is een mooie en vooral duurzame wasmachine die goed in gebruik is en er kan lekker veel was in goed product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan en Marianne 27-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Geweldige machine, geruisloos en wast perfect schoon.
Deur opening is extra groot en was is makkelijk in en uit te laden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JHage 27-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Het is een erg fijne wasmachine, er moet wel eerst even door het boekje heen gebladerd worden voor duidelijk is waar welke knop voor is maar daarna wijst het zichzelf. Duurzaam wordt deze wasmachine door het korte programma wat kan worden gedraaid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews