Samsung WF80F7E6P6W - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 526 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M. Gerritsma 17-06-2016 Product jaar of meer in bezit

Garantie erg slecht, na jaar al kapot

Algemene score

3,8
We waren redelijk tevreden over de machine. Tot hij na 16 maanden al kapot ging (ophanging van de motor) en de klacht door zowel BCC als Samsung slecht verholpen wordt. Een half uur wachten aan de telefoon, monteurs die de goede onderdelen niet bij zich hebben, monteurs die kapotte onderdelen toegestuurd krijgen (geeft ook weinig vertrouwen)en last minute de afspraak weer verzetten. In totaal nu al 2 weken met kapotte wasmachine, de monteur komt op zijn vroegst over 5 dagen (mits hij de goede onderdelen nu wel op tijd toegestuurd krijgt). BCC en Samsung willen geen enkele andere oplossing aanbieden. Nooit meer een Samsung! Miele of Bosch zijn beter, ook in wasresultaat.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

Joke maas 30-03-2017 Product half jaar of langer in bezit

Manchet gescheurd

Algemene score

3,0
Na anderhalf jaa twee scheuren bovenin het manchet, gebruiksslijtage!? En dat bij een machine va van 600 euro De vorige machine heeft 17 jaar gedraaid met een manchet,

Minpunten

  • manchet kapot na 1,2 jaar
  • Slechte service van het kastje naar de muur

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

catharina 15-03-2017 Product half jaar of langer in bezit

wast goed maar.....

Algemene score

6,0
De eerste 2 jaar stil , en toen scheurde het manchet ( valt niet onder de garantie en behoorlijke klus om zelf te vervangen maar gelukt) Nu 3 jaar verder wast nog steeds goed schoon maar maakt een herrie ?? ik kan in de avond bv niet wassen. dat kan ik mijn buren niet aan doen. Hij maakt net zoveel herrie als mijn aeg na 12 jaar .. ik bedoel maar. nu zijn apparaten tegenwoordig niet meer gemaakt om 15 jaar mee te gaan maar na 3 jaar al.. neu.. geen samsung meer voor mij de volgende keer

Pluspunten

  • wast goed schoon op 0 graden

Minpunten

  • manchet snel kapot
  • veel herrie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

ajw 26-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

Defect binnen 3 jaren, niet te repareren.

Algemene score

3,0
We waren altijd tevreden over deze wasmachine. Wast goed schoon. We missen wat korte programma's. Helaas gebruikt de wasmachine 13 watt als deze uit staat. Maar nu defect. Betreft de ophanging. Nog geen 3 jaar oud (met gemiddeld een 1 was per dag).

Minpunten

  • Onbetrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

Hans 29-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

Samsung eco bubble

Algemene score

1,0
Samsung eco bubble, tien jaar garantie op de motor. Na iets meer dan twee jaar foutmelding motorstoring. Zou printplaat zijn die motor aanstuurt en dus geen gewone garantie. Wacht nu al 2 maanden op Samsung voor een oplossing, vele telefoontjes, uren in de wachtstand en nog steeds geen wasmachine. Wordt telkens afgescheept door de eerste lijn dat de tweede lijn die het op moet lossen erg druk is (er gaan zeker veel Samsungs kapot). Na 6 weken en weer klagen kreeg ik te horen dat ik nog niet eens twee maanden aan eht wachten ben zoals de meesten.... foei Samsung!

Minpunten

  • kapot
  • geen fatsoenlijke garantie

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Slecht

Reageer

Maria 04-08-2016 Product jaar of meer in bezit

korte levensduur

Algemene score

6,2
Wij hebben in oktober 2014 deze wasmachine aangeschaft. Echter na anderhalf jaar was de klip om de deur te sluiten stuk. Deze kon de plaatselijke monteur repareren. Nu na nog geen 3 jaar deed de machine het helemaal niet meer. Ik heb vandaag een week geleden Samsung gebeld. Na 3 keer gebeld te hebben besloten dat er een monteur langs moet komen. Echter geen garantie, deze geld alleen voor de motor. Monteur van Samsung zou bellen tussen 1 en 7 dagen. Wij zijn nu een week verder.....nog niets gehoord. Monteur uit de buurt langs laten komen. Wat blijkt de motor is totaal uit de ophanging gescheurd. Reparatie gaat rond 300 euro kosten. Dus dat wordt na nog geen 3 jaar weer een nieuwe machine. En dat is zeker geen Samsung. Ik snap niet dat deze machine zo goed uit de test komt.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

G2al3dino4 14-05-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,2
REEDS 4 MAANDEN IN gebruik 1. maakt toch wel meer geluid dan ik dacht en trilt nog al. 2. Stabiel is hij wel ondanks dat hij op een houten vloer staat, met een dikke plank er onder. 3. Makkelijk Menu, van alles mogelijk,4.Veel te veel programma's. 5. Bij sommige programma's moet je de temperatuur instellen. Corrigeren is makkelijker, je vergeet het dan niet. 6. En is beveiligd tegen verkeerd gebruik, hij doet er dan langer over en met minder toeren. 7. Ik krijg er niet meer dan 7 kg in, i.p.v. 8kg. 8. De gemengde was is de meest gebruikte, in ruim een uur is alles schoon.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 07-07-2017 Product half jaar of langer in bezit

Slechte ervaring

Algemene score

2,0
Gekocht na positieve recenties. Echter gaan die vaak uit van de eerste maanden. Deze eerste maanden was het een goed werkende machine echter na deze maanden is enthousiasme omgeslagen. Reparatie vanwege rammelede trommel en nu weer alles rammelt en maakt lawaai.

Pluspunten

  • Redelijk wasresultaat

Minpunten

  • Lawaai
  • Levensduur

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Chris 10-05-2017 Product half jaar of langer in bezit

Slechte machine. Binnen 3 jaar volledig kapot

Algemene score

3,0
Wij hebben deze wasmachine slechts drie jaar gehad. In die drie jaar is hij drie keer gerepareerd. Alleen de eerste keer is kosteloos uitgevoerd, omdat de andere twee keer net buiten de garantietermijn vielen. Naast de aanschafprijs hebben we dus nog eens 300 euro aan reparatiekosten betaald voor een machine die het inmiddels helemaal niet meer doet. De machine is slecht, maar de service van Samsung nog veel slechter.

Pluspunten

  • Hij doet het ongeveer 3 maanden probleemloos

Minpunten

  • Na 3 maanden begint de machine het te begeven
  • Reparatie na reparatie
  • Na 3 jaar volledig kapot

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Chris Assen 20-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

Zeer slechte machine

Algemene score

1,0
Wij hebben zeer slechte ervaringen met deze wasmachine. Hij heeft nog geen drieeneenhalf jaar dienst gedaan en in die periode moest hij drie keer gerepareerd worden. De eerste reparatie viel net buiten de garantie. Betalen dus. Vier maanden na de reparatie viel de machine opnieuw uit. Inderdaad, net na de garantie op de reparatie. We hebben toen vier maanden moeten touwtrekken (en dreigen met onze rechtsbijstandverzekering) om te zorgen dat Samsung als "geste" kosteloos een reparateur liet komen. Vier maanden! Na deze laatste reparatie heeft hij het precies drie weken gedaan voordat hij opnieuw de geest gaf. Samsung gaf aan dat ze niet aan de gang konden blijven met "gestes". We mochten hem tegen dikke betaling opnieuw laten repareren. Service van niks dus. Advies: . Wij hebben de moed opgegeven en verbannen alles van Samsung uit onze woning.

Minpunten

  • Valt steeds uit
  • Vertoont het ene na het andere mankement

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

mhdejong 23-10-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,6
Prima wasresultaat, maar moesten na twee jaar onze manchet al vervangen: valt niet onder garantie, normale gebruiksslijtage volgens Samsung. Volgende keer toch ander merk!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Dinaatje 29-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Wij hebben de Samsung Ecobubble wasmachine nu een paar weken in gebruik en hij bevalt ons prima! Hij is fluisterstil (heerlijk ook in de avonduurtjes geen last). Het heeft uitgebreide programma's die makkelijk te bedienen zijn. En een moderne uitstraling en design met een mooie grote blauwe scherm. En het apparaat is zuinig en dus goed voor het milieu. Dat was voor ons een belangrijke overweging + de 10 jaar garantie!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

dena1970 29-03-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
heel gebruiksvriendelijk. kleren komen er schoon uit.
prima wasmachine.muziekje na afloop.mooi design. ik heb hem nu 2 maanden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mymy 29-03-2015 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Een geweldige wasmachine! Veel wasprogramma's maar toch overzichtelijk. Was komt er heerlijk schoon uit en de geur van de wasverzachter blijft er veel langer in hangen dan in onze oude wasmachine. Daarnaast heeft hij maar heel weinig wasmiddel nodig. Ik ben helemaal gelukkig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingeltje12345 27-03-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Het is een erg fijne wasmachine, met veel verschillende makkelijk instelbare programma's mogelijk. Ook naderhand nog extra centrifugeren vind ik erg fijne optie, was komt er dan eerder vochtig dan nat uit. Bij mijn vorige wasmachine kwam de was er wel eens wat muffig uit, dat heb ik met deze samsung geen een keer last van gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne'81 15-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,8
Erg blij met onze ECO-Bubbel!
Tot nu toe erg tevreden en de juiste keuze gemaakt.
Het aanbod is natuurlijk erg groot en dat maakt het er niet makkelijk op.
We hebben hem nog niet zolang maar wat ik zeg tot nu toe zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ThomasMason 11-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Een fantastisch mooie wasmachine waarvan het eigenlijk zonde is dat hij in de berging staat waar niemand hem ziet :)
Veel mogelijkheden met een duidelijke handleiding, enige minpunt is de beperkte mogelijkheden met het ''kort'''programma.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Naomi03 10-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Een zeer stille fijne wasmachine met veel opties.
De wasjes die ik heb gedraaid waren makkelijk snel en lekker ruikend.
Ben zeer blij met deze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Onnie12 06-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Mooie degelijke machine zeer stil veel mogelijkheden ook voor korte programma's.
Over de duurzaamheid is nog niet veel te zeggen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Anjessieee 06-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Hij is zo ontzettend mooi, maakt niet veel geluid, heeft veel opties, ik ben er tot nu toe ontzettend blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews