Bosch WAJ28070NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAJ28070NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bazzio 17-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede compacte, stille en zuinige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28070NL

Algemene score

9,0
Omdat de vorige wasmachine wat kuren vertoonde en steeds aan de wandel ging bij centrifugeren, deze wasmachine na wat reviews lezen in een dagelijkse online aanbieding goedkoop kunnen aanschaffen.

Verrassing was bij levering dat de wasmachine minder diep is dan andere wasmachines en drogers, mooi compact dus.

Ook staat de wasmachine als een rots bij centrifugeren en is relatief stil gedurende het wasprogramma, dat was zoals gezegd een groot hekelpunt bij de oude wasmachine. Wat we ook deden, waterpas zetten, rubber doppen, rubberen mat, het maakte geen verschil.

De wasprogramma's (ruim voldoende aanwezig) duren wel lang, gemiddeld iets langer dan 3 uur. Wil je energie zuinig dan zal je daar mee moeten leven., voor ons echter geen probleem.
Een sneller programma kan maar dan kan de trommel slechts beladen worden met 4 kg ipv 7 kg.

Handig is ook de bijvul functie als een wasprogramma al draait.

De was en centrifugeer resultaten zijn gewoon meer dan goed, zoals je van een moderne wasmachine mag verwachten.

De duurzaamheid valt nog niet veel over te zeggen maar daar verwacht ik geen problemen mee.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Blijft bij vol centrifugeren op zijn plek staan
  • Minder diep dan andere wasmachines

Minpunten

  • Display simpel en in het rood maar voldoet
  • Wasprogramma's duren lang

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leen 11-05-2020

Mooie wasmachine en wast goed.

Geschreven voor: Bosch WAJ28070NL

Algemene score

6,0
De wastijd duurt erg lang in het boekje staat dat je deze kunt aanpassen met de knop Speed Perfect maar hoe, dit is wel heel erg onduidelijk omschreven ik kom er niet uit volgens de omschrijving hoe dit werkt. Waarom geen bijlage waar dit duidelijk is omschreven. Is er bij de andere programma's behalve 40 + hoofdwas geen voorwas omdat bij bv bij het programma 90 graden hij begint met water te pakken via waspoeder bakje 1 en 2 hoe zit dat? [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ganzz 19-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28070NL

Algemene score

7,0
Prima wasmachine. Eenvoudig & makkelijk in gebruik. Werkt goed, de was is goed schoon. Staat erg stevig, ook met centrifugeren. De wasmachine is alleen minder stil dan ik gehoopt had.

Verder duren de wasprogramma's langer dan ik gewend ben. Een 60 graden was duurt 3 uur. Bij de oude wasmachine was dit 2 uur. Op de ECO stand duurt het wasprogramma van de nieuwe wasmachine langer dan 3 uur.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Makkelijk in gebruik
  • Goede prijs / kwaliteit

Minpunten

  • Minder stil dan gehoopt
  • Wasprogramma's duren erg lang

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

HarCor 18-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer energiezuinige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28070NL

Algemene score

8,0
De prijs van de wasmachine was OK voor een A-merk, zeker in combinatie met de refund van Bosch in maart 2020. De machine past automatisch het programma aan op basis van het gewicht van de was in de trommel.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • droger kan niet op bovenblad

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

HKLA 13-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heldere gebruiksaanwijzing met voldoende capaciteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28070NL

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden over dit product.Prima wasmachine met goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer stil en zuinige wasmachine. Ben met deze wasmachine zeer tevreden.

Pluspunten

  • Heldere bediening
  • Goede prijs kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Batonhommme 25-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28070NL

Algemene score

8,0
Goede wasmachine voor een mooie prijs. Zeer stil en zuinige wasmachine. Ben met deze wasmachine zeer tevreden.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jasper 16-07-2020

Prima wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAJ28070NL

Algemene score

10,0
Hij is verrassend stil. Het is prima overzichtelijke machine, waar verder niets op af te dingen valt. Hij staat hier nog niet lang, maar ik verwacht dat hij een hele tijd mee kan. Ontzettend degelijk. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Wim 05-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Nog steeds tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28070NL

Algemene score

8,0
Ook na een aantal maanden zijn wij nog steeds tevreden over deze stille en zuinige wasmachine. Is een goede koop geweest bij Ibood, dus ook nog eens een goede prijs.

Pluspunten

  • zuinig
  • stil
  • goed geprijsd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

a kristalijn 16-06-2020

top

Geschreven voor: Bosch WAJ28070NL

Algemene score

10,0
top mijn vrouw is zeer te vreden en daar gaat het om [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Salvatore Barberio 05-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bosch WAJ28070NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28070NL

Algemene score

8,0
Veelzijdig wasmachine. Niet veel geluid. Even wennen met programmeren. Wasgoed wordt schoon en komt bijna droog uit de machine. Je kunt een programma een aantal uren later laten starten door op een knop te drukken. We gebruiken programma's op 40 en 60 graden, maar er zijn meer dan genoeg keuzes. We zijn trots op deze machine.

Pluspunten

  • Vele opties
  • Schoon en droog ressultaat

Minpunten

  • Indruk dat programma's iets lang duren
  • te lang handleiding. Even wennen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ingrid 22-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28070NL

Algemene score

9,0
Prima degelijke wasmachine, lekker stil. Top kwaliteit met een stille koolborstelvrije motor. Goede prijs voldoende capaciteit. Duidelijke programma's. Geen irritante lampjes.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Edwin 21-03-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bosch WAJ28070NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28070NL

Algemene score

8,0
Gekocht bij Ibood voor een scherpe prijs, met ook nog eens €50 cashback via Bosch. Werd overigens zeer snel overgemaakt. Ik heb hem gekocht voor mijn zoon en dit samen met hem ingevuld.
Wasmachine werkt prettig en stil. Hij staat bij mij op zolder. De startuitstel is fijn vanwege mijn zonnepanelen. Zo draait de machine overdag terwijl ik werk. Hij doet wat hij moet doen De was is schoon en redelijk droog. Het snelle programma is fijn.

Pluspunten

  • Prijs
  • Algehele kwaliteit

Minpunten

  • Met name geschikt voor kleine huishoudens

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

harry999 19-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stille wasmachine, zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28070NL

Algemene score

9,0
dit is prima wasmachine, prijs kwaliteit is zeer goed zeker na cashback van bosch. Maakt veel minder geluid dan mijn oude wasmachine en de programmas zijn ook korter dus zuiniger

Pluspunten

  • zuinig
  • stil
  • korte programma

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sangers 18-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Solide, stille wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28070NL

Algemene score

8,0
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding; zeer compleet aanbod aan verschillende wasfuncties, goede energieprestaties en een stille werking.
Verder een strak wit uiterlijk.

Pluspunten

  • uitgebreide lijst wasfuncties
  • goede energieprestaties
  • stil

Minpunten

  • voor 5 pers. gezin mag trommel iets groter zijn

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim 17-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie stille en zuinige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28070NL

Algemene score

8,0
Wij zochten een stille en zuinige wasmachine. Stil omdat we vaak 's nachts wassen. We denken een goede koop te hebben gedaan.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig met energie en water

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

S.karadag 11-03-2020
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAJ28070NL

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over dit product, de prijs is heel scherp en de kwaliteit is uitstekend. Echte aanrader.

Pluspunten

  • Goede leveringen
  • Netjes alles afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer