Bosch WAXH2E90NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
10 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAXH2E90NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anneke 29-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2E90NL

Algemene score

10,0
Stil en goede machine. Kiest zelf de hoeveelheid wasmiddel. Duidelijke scherm om alles in te stellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stichting Zorg Westerwolde 28-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Prima wasmachine met uitstekende mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2E90NL

Algemene score

9,0
Voor onze Stichting voor mensen met een verstandelijke beperking hebben we deze wasmachine aangeschaft. Vele dagelijkse wassen hebben een goede wasmachine nodig. Deze wasmachine is klantvriendelijk, simpel maar wel gericht op de toekomst qua wasmogelijkheden. Prima prijs/kwaliteit.

Pluspunten

  • mogelijkheden
  • zelfdosering
  • lage geluidsniveau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bert 26-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inteligente wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAXH2E90NL

Algemene score

10,0
Het fijne van deze wasmachine is , dat het wasmiddel automatisch wordt toegevoegd. Geen gedoe meer met het bolletje en deze precies af te meten. en veilig voor volwassenen en kinderen.
Ondanks dat bij het centrifugeren 1600 toeren maakt, staat het erg stabiel en minimaal aan geluid.

Pluspunten

  • Wasmiddel automatisch bijvullen
  • Weinig geluid
  • Erg stabiel
  • programma makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J. van Langeveld 09-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2E90NL

Algemene score

9,0
Ik heb deze Bosch wasmachine (WAXH2E90NL) nu twee dagen in huis en er inmiddels een aantal achterstallige wassen mee gedaan en tot zeer grote tevredenheid. De bediening lijkt bij eerste kennismaking wat ingewikkeld maar alles is logisch opgebouwd en bij de tweede was had ik er al geen boekje meer bij nodig. De machine springt veel zuiniger met wasmiddel om dan mijn handmatige dosering met de oude machine. Verder is deze Bosch stil ook bij centrifugeren bij hoge toerentallen.

Pluspunten

  • zuinig in gebruik
  • stil en stabiel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Carybei de Goot 04-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Economisch en millieuvriendelijk

Geschreven voor: Bosch WAXH2E90NL

Algemene score

9,0
Automatische zeepdosering in de wasmachine waardoor voordeliger en milieuvriendelijker met bijbehorende droger met warmtepomp waardoor energiezuiniger en duurzaam.

Pluspunten

  • duurzaam, energiezuinig, economisch in gebruik
  • duurzaam, energiezuinig, economisch in gebruik

Minpunten

  • nog niet ontdekt
  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 03-11-2019

Fijne wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAXH2E90NL

Algemene score

8,0
Mooie wasmachine die doet wat het moet doen.
Fijne grote trommelinhoud....en 1600 toeren.
Zelfdoseren...fijne uitvinding
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jeroen 01-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mijn bijdrage aan een betere wereld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2E90NL

Algemene score

8,0
Met de automatische dosering en het slim wassen is mijn was schoon en is de belasting op de omgeving minimaal. Erg fijn met een gezin van 5 personen waarbij de wasmachine elke dag draait

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Automatische dosering

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

WAXH2E90NL 22-10-2019

De beste wasmachine die je nu kunt kopen

Geschreven voor: Bosch WAXH2E90NL

Algemene score

10,0
Dit is echt de beste wasmachine die je nu kunt kopen als je hem vergelijkt met de topmerken springt deze machine er echt wel uit . [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer