Bosch WAXH2E90NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
10 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 57 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAXH2E90NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 02-06-2020

Een prima wasmachine. Werk makelijk.

Geschreven voor: Bosch WAXH2E90NL

Algemene score

8,0
Wij zijn zeer tevreden . Makelijk bediening.
Gebruikt wel wat meer wasmiddel en wasverzachter dan wat ik gewent was [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anneke 29-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2E90NL

Algemene score

10,0
Stil en goede machine. Kiest zelf de hoeveelheid wasmiddel. Duidelijke scherm om alles in te stellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stichting Zorg Westerwolde 28-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Prima wasmachine met uitstekende mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2E90NL

Algemene score

9,0
Voor onze Stichting voor mensen met een verstandelijke beperking hebben we deze wasmachine aangeschaft. Vele dagelijkse wassen hebben een goede wasmachine nodig. Deze wasmachine is klantvriendelijk, simpel maar wel gericht op de toekomst qua wasmogelijkheden. Prima prijs/kwaliteit.

Pluspunten

  • mogelijkheden
  • zelfdosering
  • lage geluidsniveau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bert 26-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inteligente wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAXH2E90NL

Algemene score

10,0
Het fijne van deze wasmachine is , dat het wasmiddel automatisch wordt toegevoegd. Geen gedoe meer met het bolletje en deze precies af te meten. en veilig voor volwassenen en kinderen.
Ondanks dat bij het centrifugeren 1600 toeren maakt, staat het erg stabiel en minimaal aan geluid.

Pluspunten

  • Wasmiddel automatisch bijvullen
  • Weinig geluid
  • Erg stabiel
  • programma makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Robby 08-08-2020

Matige prijs kwaliteit

Geschreven voor: Bosch WAXH2E90NL

Algemene score

6,0
Ik had meer van de machine verwacht was komt er niet echt fris uit bij korte programma
Komt er ook te nat uit voor de droger
Beetje spijt van deze aankoop
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Gerda 22-07-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Nog steeds fantastisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2E90NL

Algemene score

10,0
Na 7 maanden nog steeds fantastisch, wast zeer schoon en droogt ook zeer goed.
Maakt weinig lawaai en is veel gemakkelijker in het gebruik dan ik eerst dacht.

Pluspunten

  • Zeer energie zuinig A +++
  • Goede prestatie`s
  • Maakt weinig lawaai

Minpunten

  • Was duur in aanschaf maar het geld meer dan waard
  • verder geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 15-07-2020

Prima wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAXH2E90NL

Algemene score

8,0
Mooie wasmachine, vol techniek, veel mogelijkheden en gebruiksvriendelijk. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

fam danhof 14-07-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

beste wasmachine ooit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2E90NL

Algemene score

10,0
Update: deze wasmachine doet wat hij moet doen, geen gedoe met hoeveel wasmiddel er in moet. de wasmachine meet zelf hoeveel wasmiddel nodig is en of de was echt schoon is alvorens hij een melding op je telefoon geeft dat de was klaar is.
en met de app op de telefoon kan je de wasmachine instellen als je bijvoorbeeld vlekken hebt in de kleding en welke vlekken, en ja de vlekken zijn dan ook echt weg.
kort om deze wasmachine is de eerste wasmachine die het waar maakt, je kleding echt schoon en fris en de kleding blijft mooi.

Eerdere review 26-3-2020: Goed product zonder onodige toepassingen en goed advies van expert radio ypey groningen.
Na het aansluiten de wasmachine vullen en aan zetten, de machine meet zelf hoeveel was er in zit en hoeveel wasmiddel en wasvezachter er in moet. zo verbruik je niet onnodig was middellen en water en stroom.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • geen gedoe met wasmiddel
  • enorme trommel vulling
  • handige app voor de telefoon
  • reinigt zelf de trommel en machine

Minpunten

  • tot nu toen niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wauw wasmachine 13-07-2020

Wauw wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAXH2E90NL

Algemene score

10,0
Wat er zo handig is aan deze machine. Je hoeft niet na te denken hoeveel wasmiddel je gebruikt met het idos systeem pakt dit zelf de hoeveelheid van jou was.
Je hebt 2 bakjes en nog 1 aparte dus 1 voor wit zwart en een voor kleur en een aparte voor was erzachter.
Ideaal.
Ook handig is dat je alles via de app kan instellen en een appje krijgt wanneer de was klaar is.
Het uiterlijk van de machine is mooi en chic

Voor de rest is de machine stil wat ook fijn is.

Kortom een wauw wasmachine [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Wauw wasmachine 13-07-2020

Wauw wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAXH2E90NL

Algemene score

10,0
Wat er zo handig is aan deze machine. Je hoeft niet na te denken hoeveel wasmiddel je gebruikt met het idos systeem pakt dit zelf de hoeveelheid van jou was.
Je hebt 2 bakjes en nog 1 aparte dus 1 voor wit zwart en een voor kleur en een aparte voor was erzachter.
Ideaal.
Ook handig is dat je alles via de app kan instellen en een appje krijgt wanneer de was klaar is.
Het uiterlijk van de machine is mooi en chic

Voor de rest is de machine stil wat ook fijn is.

Kortom een wauw wasmachine [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Peter 16-06-2020

Prima wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAXH2E90NL

Algemene score

8,0
Fijne machine. De handleiding kan beter want hij is niet altijd duidelijk. De wasmachine is stil en er kan erg veel in. Handig grote trommelopening [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Moens 05-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stille Machine

Geschreven voor: Bosch WAXH2E90NL

Algemene score

9,0
Machine wast prima en is eenvoudig te bedienen. Ook tijdens het centrifugeren is de machine erg stil. Enige nadeel was dat hij lastig te verbinden was via home connect.

Pluspunten

  • Geluidsniveau
  • Mogelijkheden
  • Bediening

Minpunten

  • Aansluiten home connect

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Koen 04-05-2020

Gebruiksgemak

Geschreven voor: Bosch WAXH2E90NL

Algemene score

10,0
De Gebruiksaanwijzing is erg goed geschreven. Even rustig lezen met een kopje koffie en je begrijpt de machine. Het hoofdstuk bedieningsfilosfie is erg behulpzaam. Schoolvoorbeeld hoe high-tech laagdrempelig te maken
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jannie 21-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fantastische wasmachine en beauty om te zien

Geschreven voor: Bosch WAXH2E90NL

Algemene score

10,0
Ik heb hem gekocht omdat hij zoveel mogelijkheden heeft en je hem heel precies kan inregelen voor alle soorten wasgoed. Ik heb nog lang niet alles uitgezocht en uitgeprobeerd. Ik verheug me erop om me daar in te verdiepen.

Pluspunten

  • Wast heel schoon en zuinig
  • Regelt zelf hoeveelheid zeep

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Armand 17-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2E90NL

Algemene score

8,0
We hadden een Bosch die ruim 15 jaar trouwe dienst heeft gedaan, deze nieuwe is nog stiller, grotere trommel en wat belangrijk is. Wast goed schoon.

Pluspunten

  • Stil
  • Grote trommel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Geert 16-04-2020

Wasfeest

Geschreven voor: Bosch WAXH2E90NL

Algemene score

10,0
Wat een gebruiksgemak, wat een geweldig wasresultaat [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Frank Schornstadt 15-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2E90NL

Algemene score

9,0
Deze wasmaschine heeft een perfecte prijs /kwaliteit verhouding en is uitermate stil en gebruikersvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

B. Faassen 02-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2E90NL

Algemene score

10,0
Het betreft een wasmachine die we voor onze zoon hebben gekocht. Hij gaat samenwonen en hebben hemdit cadeau gedaan. We hebben zelf ook zo'n wasmachine en zijn er dik tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 01-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAXH2E90NL

Algemene score

10,0
Wij zijn eerlijk en goed voorgelicht door de verkoper. De service was goed ook de totale afhanedling hiervan mbt het plaatsen en installeren van de wasmachine. Kortom Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 01-04-2020

Kind kan de was doen

Geschreven voor: Bosch WAXH2E90NL

Algemene score

10,0
Geweldige professionele wasmachine en zeer eenvoudig te bedienen [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews