Beko WTV8814MMC - Reviews

Specificaties
KiesGroen
Nee
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 22 reviews die zijn achtergelaten voor de Beko WTV8814MMC op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sylvia 14-11-2019
  • Product gekocht

Goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV8814MMC

Algemene score

9,0
Ik vind het een goede wasmachine. Duidelijk met veel mogelijkheden. Hij maakt weinig geluid en is betaalbaar.

Pluspunten

  • Duidelijk
  • Stoom voor kreukvrije was

Reageer

Marjan 12-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV8814MMC

Algemene score

9,0
Ging eigenlijk voor een voor mij vertrouwde Bosch.
Het feit van drie jaar garantie tov vele andere merken gaf mij genoeg vertrouwen om deze fijne mooie machine aan te schaffen.
Leuke snufjes zoals op je telefoon zien wanneer het programma is afgelopen.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Lekker grote vulopening
  • Stil

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M. van Hunnik 10-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine en super service

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV8814MMC

Algemene score

9,0
Ik heb al meerdere apparaten van Beko en zodoende ook ook een wasmachine. Mooie machine om te zien lekker stil en een mooi design.

Pluspunten

  • Mooi desgin
  • Stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Trui 10-11-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

grote opening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV8814MMC

Algemene score

10,0
fijne machine zuinig en goed in te stellen en bijna geluidloos mooie vormgeving envan alle gemakken voorzien

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan van Excel 07-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV8814MMC

Algemene score

9,0
Prachtige wasmachine makkelijk in gebruik. Ziet er goed uit dus een kind kan de was doen goed merk dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Magdalena 07-11-2019
  • Product gekocht

Beko wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV8814MMC

Algemene score

10,0
Super fijne wasmachine voor een goede prijs, zijn genoeg verschillende programma's die je kunt gebruiken en de wasmachine is ook nog een mooi stil en ziet er goed uit.
Kortom een goede aankoop!

Reageer

Shannon 06-11-2019
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV8814MMC

Algemene score

8,0
Fijne wasmachine!
Was word goed schoon
Veel was programma's en de wasmachine is vrij stil! blij met mijn nieuwe wasmachine!!

Pluspunten

  • Stil
  • Korte wasprogramma

Minpunten

  • Blijft beetje water zitten in de rubber

Reageer

Ka 05-11-2019
  • Product gekocht

Super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV8814MMC

Algemene score

10,0
Wat als eerste opvalt is de luxe uitstraling die deze wasmachine heeft. De eenvoudige bediening is makkelijk te gebruiken en tijdens het centrifugeren vraag ik mezelf af of de wasmachine wel centrifugeert, wat een rust! Het wasgoed komt er afhankelijk van het centrifuge toerental droog uit. Bij broeken houdt ik het op een iets lagere waarde ivm kreuken. Gelukkig is dit met de tiptoetsen makkelijk in te stellen. Kortom een aanrader deze wasmachine!

Pluspunten

  • Homewhiz app
  • Minimal geluid
  • Mooi design
  • Grote deur
  • Veel programma's

Minpunten

  • Geen

Reageer

E.A 02-11-2019
  • Product gekocht

Beko

Geschreven voor: Beko WTV8814MMC

Algemene score

8,0
Erg fijne wasmachine! Erg stil, De 8kg wastrommel is ruim voldoende voor ons 2. Ik ben erg blij met deze nieuwe aankoop en ik kan er genoeg was mee draaien

Pluspunten

  • Stil
  • Veel programma's

Minpunten

  • Geen.

Reageer

Rafi 02-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed kwaliteit wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV8814MMC

Algemene score

10,0
Goed kwaliteit voor deze prijs.Een stil wasmachine met veel verschilende programmas. Ik raad deze wasmachine aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wtv8814mmc 31-10-2019
  • Product gekregen

Zakaria

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV8814MMC

Algemene score

10,0
Super fijne wasmachine voor een goede prijs, zijn genoeg verschillende programma's die je kunt gebruiken en de wasmachine is ook nog een mooi stil en ziet er goed uit.
Kortom een goede aankoop!

Reageer

Dianne 30-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil

Geschreven voor: Beko WTV8814MMC

Algemene score

8,0
Erg fijne wasmachine. Erg stil. De 8kg wastrommel is ruim voldoende voor ons 2. Ik ben erg blij met mijn nieuwe aankoop en ik hoop er genoeg was mee te draaien!

Pluspunten

  • Stil
  • Ruim
  • Prijs

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharon 28-10-2019
  • Product gekocht

Super fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV8814MMC

Algemene score

10,0
Super fijne wasmachine voor een goede prijs, zijn genoeg verschillende programma's die je kunt gebruiken en de wasmachine is ook nog een mooi stil en ziet er goed uit.
Kortom een goede aankoop!

Pluspunten

  • Stil
  • Goede wasprogramma's

Reageer

Marja V 27-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV8814MMC

Algemene score

8,0
Prachtig mooie uitstraling, stil apparaat, wast schoon, zuinig en een fantastische prijs, ik ben zeer trevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cas 24-10-2019
  • Product gekregen

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV8814MMC

Algemene score

9,0
Betrouwbare wasmachine met veel mogelijkheden, stil in gebruiken en goede was resultaten voor weinig geld.

Reageer

Birol Topsan 23-10-2019
  • Product gekocht

Süper wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV8814MMC

Algemene score

8,0
Süper wasmachine, met heel veel functies, ook lekker stilletjes, wast goed en doe gewoon wat ie moet doen. Zeker een aanrader voor zijn prijs.

Pluspunten

  • Veel functies
  • Wast goed
  • Stilletjes

Minpunten

  • Nog niets opgemerkt

Reageer

Bella 22-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV8814MMC

Algemene score

10,0
Stille wasmachine in vergelijking met mijn oude wasmachine. Ik had niet eens door dat het aan het centrifugeren was. Er hoeft niet al te veel wasmiddel/wasverzachter in. Je kleding komt er schoon en fris uit. Ook met een volle trommel. Aanrader!

Pluspunten

  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M.Raslan 11-10-2019
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV8814MMC

Algemene score

9,0
Mooi design, Niet teveel lawaai
Voor deze prijs is dit een prima wasmachine. Hij maakt niet teveel lawaai, kleding word goed schoon en hij heeft een

Reageer

Levi 07-10-2019
  • Product gekocht

Top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV8814MMC

Algemene score

9,0
Super blij mee! Goede was programma’s. Ook korte programma’s. De deur schiet wel open voor dat het programma start en de machine vol zit. Wasmachine ziet er mooi uit en makkelijk in gebruik.

Reageer

Peter 29-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima Prijs/ kwaliteit!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Beko WTV8814MMC

Algemene score

9,0
Wat een verrassing dat ik voor dit merk zou kiezen! Maar na vergelijkingen online en een scherpe actie bij Mediamarkt ging ik voor deze machine. Wat een hoop voor weinig geld!! Prima apparaat! 1 nadeel: Hij is zo stil dat ik steeds moet kijken of de machine wel draait!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews