AEG L7FENS86 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 27 reviews die zijn achtergelaten voor de AEG L7FENS86 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MCan 21-07-2021

AEG de Beste

Geschreven voor: AEG L7FENS86

Algemene score

10,0
Ik ben een alleen wonende man, en de spullen van aeg bevallen mij heel goed. Het is makkelijk te gebruiken en werkt perfect.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Denise 12-07-2021

Doet wat die moet doen

Geschreven voor: AEG L7FENS86

Algemene score

10,0
Prima wasmachine! Ik ben van Samsung overgestapt op aeg omdat de Samsung al snel kapot ging. Ik heb de wasmachine nu ongeveer een half jaar. Voordeel is dat je 1 tshirt even snel in de wasmachine kan gooien. Ik heb alleen nog niet uitgevonden hoe je de was alleen kan laten centrifugeren.
Maar ik ben blij dat ik niet meer zo vaak hoeft te strijken hihi
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Wilgo 22-06-2021

Geweldige mooie AEG L7FENS86

Geschreven voor: AEG L7FENS86

Algemene score

10,0
Ik en mijn vrouw wij zijn zeer tevreden met deze keus om een AEG te kopen met zoveel mogelijkheden prima apparaat had eerder moeten weten maar nu eindelijk gekocht wil geen andere .!!!!!
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Willie 02-04-2021

Verkeerde info aan de telefoon

Geschreven voor: AEG L7FENS86

Algemene score

8,0
De vorige wasmachine, een Samsung van net 7 jaar, was ermee gestopt. De zoektocht naar een vervanger was reden om telefonisch contact op te nemen met AEG. Aan de telefoon uiteindelijk gekozen voor de L7FENS86, mede omdat aangegeven werd dat de machine in aanmerking komt voor de garantie-uitbreiding naar 5 jaar. Maar wat schetst de verbazing, deze machine hoort daar niet bij.
Over de functionaliteit en de was-kwaliteit kan ik op dit moment nog niets schrijven, de machine heeft pas één was gedraaid. Aanraden doe ik hem voorlopig nog wel, maar dat kan in een latere review nog veranderen.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Angelique 03-03-2021

Mooi, fijn, makkelijk en stil

Geschreven voor: AEG L7FENS86

Algemene score

10,0
Mooi design, oude AEG verruild voor nieuwe AEG, omdat dit apparaat me heel goed bevalt. Het is makkelijk in gebruik en deze is nu heel stil. Ben er heel blij mee!
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

petra 24-02-2021

witter dan wit

Geschreven voor: AEG L7FENS86

Algemene score

10,0
super wasmachine alles geweldig schoon enfris enigste minpunt is dat ik jaren geleden een AEG had moeten kopen
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Astrid 23-02-2021

Mooi apparaat

Geschreven voor: AEG L7FENS86

Algemene score

10,0
Super mooi apparaat!
Mijn dochter heeft hem en is er superblij mee! Vandaar dat ik ook deze hebt gekocht.
Wast prima! En maakt bijna geen geluid!
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Gerard 30-01-2021

Fijne wasmachine

Geschreven voor: AEG L7FENS86

Algemene score

10,0
Wast goed. Drie weken geleden gekocht. Programma’s duren wel langer dan die van de vorige machine. Maakt weinig geluid, ook tijdens centrifugeren.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Frenk 14-01-2021

Forever AEG!

Geschreven voor: AEG L7FENS86

Algemene score

10,0
Altijd al onder de indruk geweest van de prestaties van AEG-machines. En natuurlijk het design springt eruit tussen alle andere witgoedmerken. Mijn keuze is AEG en blijft AEG!
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Mark 13-01-2021

Het draaien van een wasje is een feest

Geschreven voor: AEG L7FENS86

Algemene score

10,0
Fijne machine, duidelijke gebruikers interface, fraai uiterlijk en wast goed. Het wassen is weer leuk!
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Liesbeth 13-01-2021

Alles wat ik ervan verwachte

Geschreven voor: AEG L7FENS86

Algemene score

10,0
Een degelijke en veelzijdige machine. Overzichtelijk display en makkelijk in gebruik. Vooral de stoomfunctie, het draaien van kleine wasjes en wastijd verkorten zijn ideaal. Tevreden klant!
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Irma 03-01-2021

AEG lavamat wasmachine prosteam technology

Geschreven voor: AEG L7FENS86

Algemene score

8,0
Geweldige machine voor een druk gezin. Met het compacte design, vele programma's, mogelijkheden tot inkorten van de wasduur en instellen van de starttijd, het toevoegen van de prosteam wat het strijken tot het minimum beperkt en daarbij ook nog heel zuinig.
Fijne degelijke machine, geheel naar tevredenheid.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Jjan 01-01-2021

Prachtige design machine

Geschreven voor: AEG L7FENS86

Algemene score

10,0
Sinds een paar dagen in het bezit van een nieuwe type wasmachine van AEG met Prosense functie. Mijn oude AEG heeft het na trouwe dienst helaas begeven. Hier had ik de functie stoomwassen - opfrissen erop zitten. Dit vind ik echt een toegevoegde waarde bij een machine omdat je hierdoor zeker je kleding een dag langer aan kunt dan normaal gesproken. Op de nieuwe machine zit nog eens de functie stoom op het eind van het wasprogramma. Wat een genot. De was komt er echt losser, zachter en kreukvrij eruit. Wassen wordt hierdoor echt een plezier omdat dit bij de strijkwas een boel strijkwerk scheelt. Zal dan ook zeker AEG aanbevelen bij mijn vriendengroep.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Peter 31-12-2020

Mooi sierraad voor in de keuken

Geschreven voor: AEG L7FENS86

Algemene score

10,0
Eerste indruk is dat het een erg mooi apparaat is. Het ziet er chic uit, kleuren zijn mooi en wat als eerst opvalt is de grote laadopening.

De wasmachine is stil, een eco programma duurt wel erg lang (meer dan 3 uur), maar daar heb je 's nachts natuurlijk geen last van.
Verder is het apparaat erg stil, zeker vergeleken met mijn oude wasmachine, ook een AEG, die het bijna 20 jaar heeft volgehouden.

Zo merkte ik dat er in 20 jaar veel is veranderd:
-stiller
-zuiniger
-mooier
-minder waterverbruik

Dus ja, ik ben blij met mijn nieuwe wasmachine en hoop dat ik er nog lang van zal genieten.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Joel 30-12-2020

Een stille maar zeer efficiënte wasmachine!

Geschreven voor: AEG L7FENS86

Algemene score

10,0
Het is een zeer degelijke machine die zeer stil is in zijn was beurten, fijn dat verschillende functies op zitten waarmee je een programma kunt uitstellen tot later en zelfs extra kunt verkorten
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

MG 28-12-2020

Eindelijk... een nieuwe AEG

Geschreven voor: AEG L7FENS86

Algemene score

10,0
Reeds AEG in gebruik, overgestapt naar 8kg, 1600tpm, 7 serie. Stoomfunctie werkt perfect. Bruikbare, efficiente programma's - niet teveel onnodige keuze. Tijd besparen is ideaal.
Binnen een uur schone was.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

monique 19-12-2020

fantastisch!

Geschreven voor: AEG L7FENS86

Algemene score

10,0
Heel blij met mijn nieuwe wasmachine. was komt er superdroog uit en je hoort hem bijna niet draaien. duidelijke display.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Rob 17-12-2020

Fijne wasmachine

Geschreven voor: AEG L7FENS86

Algemene score

10,0
Goede wasprogramma's
Zuinig
Handig in gebruik
Stoomfunctie is echt een aanrader
Prima prijs-kwaliteit verhouding
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Maarten 17-12-2020

Topmachine

Geschreven voor: AEG L7FENS86

Algemene score

8,0
Door reviews gekozen voor deze machine. Nu na enkele weken in gebruik moet ik toegeven dat hij zeker doet wat de reviews aangaven. Met enig leeswerk ben ik mij de machine eigen geworden en experimenteer nog steeds met de verschillende programma's. Sommige zijn iets moeilijker te vinden dan andere maar als je het eenmaal weet kan er zeer veel. Echte een aanrader. Let wel op gevoeligheid van de toetsen. Programma's beginnen met de langste draaitijd maar eenvoudig in te stellen voor kleinere en kortere wasprogramma's.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Ton 26-11-2020

Altijd Een Goed product en design!

Geschreven voor: AEG L7FENS86

Algemene score

10,0
Sinds meer dan 30 jaar een trouw gebruiker van AEG wasmachines. Ze zijn erg betrouwbaar en kwalitatief op een hoge standaard ontworpen, weinig tot geen onderhoud, makkelijk te programeren, zuinig in gebruik en bovenal een mooi ontwerp dat meegaat met de tijd. Komt nooit voor vervelende verrassingen te staan.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Toon meer reviews