Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch WTU876C0NL

Vergelijkbare producten

Bosch WTYH8782NL

Bosch WTYH8782NL Best Reviewed mrt 2020
9,0 (70)
Best Reviewed mrt 2020

Siemens iQ500 WT44W4E3NL

Siemens iQ500 WT44W4E3NL Best Reviewed sep 2019
9,0 (50)
Best Reviewed sep 2019

Bosch Serie 6 WTW8444ENL

Bosch Serie 6 WTW8444ENL Best Reviewed jun 2020
8,9 (239)
Best Reviewed jun 2020
Bekijk alle Wasdrogers
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 79 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WTU876C0NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Klaas 16-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU876C0NL

Algemene score

8,0
Eerste droger die ik kocht. Daarom weinig te vergelijken. Wat ik kan zeggen: apparaat is makkelijk te bedienen en droogt goed. Hij is stil genoeg, maar je hoort hm wel.
Ik heb hm uitgezocht omdat hij A+++ was. Ben benieuwd naar de stroomrekening.
Installatie was eenvoudig. Hij past perfect op de Bosch wasmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bart 02-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil!! makkelijke installatie, fijne programma's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU876C0NL

Algemene score

8,0
Vervanging van een 20 jaar oude Siemens condensdroger. Benieuwd of deze ook zo lang mee gaat. Stil, makkelijk.

Pluspunten

  • Stil
  • Programma's

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen 01-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU876C0NL

Algemene score

8,0
Tot zover geen klachten. Alles komt er goed droog uit. De machine loopt heerlijk stil. Nu nog hopen dat ie zo zuinig is als beloofd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bananenbuiger 01-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU876C0NL

Algemene score

8,0
Nadat de oude droger de geest had gegeven hebben we in de jungle van wasdrogers gekozen voor de Bosch WTU876C0NL.
In vergelijking tot de oude droger is hij erg stil en hebben we het idee dat het wasgoed ook minder slijt. In vergelijk tot de oude condensdroger neemt de warmtepompdroger zeker minder (piek) spanning. Het is nu mogelijk om de droger samen met de wasmachine en de (20 jaar) oude vaatwasser aan te zetten zonder dat de aardlekschakelaar eruit vliegt.

Wij zijn tot dusver tevreden over de nieuwe droger

Pluspunten

  • stil
  • makkelijk om te bouwen naar vaste waterafvoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Christian 30-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk display, overzichtelijk makkelijke bediening

Geschreven voor: Bosch WTU876C0NL

Algemene score

9,0
Ik heb deze wasdroger gekocht omdat deze zich in dezelfde serie bevond als de best geteste wasdroger. Heb hem pas een aantal keren gebruikt maar ben tot nu toe al erg positief. Grote droogtrommel goede verlichting alles is overzichtelijk en alles is goed bereikbaar. Het schoonmaken van het zeefje en de houder vond ik bij mijn vorige wasdroger (Miele) toch net wat fijner. Neemt niet weg dat ik deze iedereen kan aanraden. Duurzaamheid heb ik nu met goed beoordeeld maar heb hem pas heel kort om hier een goed oordeel over te kunnen geven.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Energieverbruik
  • Geluidsniveau

Minpunten

  • Zeefje beetje onhandig schoonmaken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Barbara 30-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer zuinig en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU876C0NL

Algemene score

9,0
Zeer fijne machine, erg stil en zeer energie zuinig. Hergebruikt de warmte waardoor de omgeving van de droger niet meer zo warm wordt zoals het voorheen in de ruimte werd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marja van der Velde 30-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch warmtepomp droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU876C0NL

Algemene score

9,0
Na 12 jaar was het tijd voor een nieuwe wasdroger. De Bosch is zeer gebruiksvriendelijk en zeer stil. Wij zijn er zeer content mee.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Stl

Minpunten

  • Blijft stand-by staan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JATIN SETHI 29-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Good sturdy machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU876C0NL

Algemene score

10,0
Using now for 1 month. No issues. Clothes dry nicely, no wrinkles. Shirts can be ironed immediately with very good results.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anton 28-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wat een kanjer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU876C0NL

Algemene score

10,0
eindelijk een wasdroger die doet wat hij moet doen NAMELIJK drogen.
geen halfdroge spullen na drie uur drogen uit de wasdroger.
dus reuze blij met deze zuinige en prima wasdroger.

Pluspunten

  • rustige en goede droger

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Casper 25-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU876C0NL

Algemene score

8,0
De Bosch warmtepompdroger is echt perfect. Tot nu toe kan ik niets negatiefs over de machine zeggen. Doet zijn werk naar behoren zonder dat je hem zal horen.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 24-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Muisstil en heel snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU876C0NL

Algemene score

10,0
Onze oude condensdroger ging kapot dus tijd voor een nieuwe. Niet heel erg gelet op opties behalve dat het een warmtepomp droger moest zijn en 8kg moest aankunnen.
Al diverse wasjes gedroogd en het komt er heerlijk fris en droog uit. Wat me opvalt is dat de droger ontzettend stil is. Dat is al snel het geval als je een condensdroger gewend bent, maar het is echt opvallend stil. Ook de allergie stand is echt een uitkomst voor het beddengoed ivm de huisstofmijt allergie.
Laat je niet mislijden door de tijden die her en der vermeld staan voor de duur van een droog programma. De droger merkt zelf wanneer de was droog is en stopt dan. Nog geen enkele keer is bij mij de volledige tijd gebruikt. Max 1,5 uur is doorgaans genoeg.

Top droger. Nu hopen dat die ook betrouwbaar is. Daar valt nog niets over te zeggen.

Pluspunten

  • Muisstil
  • Allergie programma

Minpunten

  • Scherm niet goed leesbaar in volle zon
  • "klaar" deuntje heel zacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Johannes 24-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil, makkelijk in bediening en goed droge was

Geschreven voor: Bosch WTU876C0NL

Algemene score

10,0
De machine staat er nu een week en bevalt goed. De bediening is eenvoudig, er kan veel in en ook heel fijn dat het water gewoon via de afvoer wordt afgevoerd, eindelijk van het gedoe met de losse slang of bakjes water af. Waar we met name enthousiast over zijn, is dat de machine zelf de lengte van 't programma aanpast aan hoe nat of droog de was is, én doorgeeft wanneer 't stoffilter moet worden schoongemaakt. Top.

Pluspunten

  • Automatische aanpassing programma
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Essie 23-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede droogresultaten en gemakkelijk in bediening.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU876C0NL

Algemene score

9,0
Ik ben erg tevreden over deze droger van Bosch! Mijn vorige droger hield er plotseling mee op en ik wilde meteen een nieuwe want ik kan eigenlijk niet zonder. Mijn oude (condens)droger was meer dan 18 jaar oud, dus ik moest me eerst verdiepen in de nieuwe generatie drogers. Na mij ingelezen te hebben (via coolblue.nl) besloot ik een warmtepompdroger te kopen. Ik heb zeker geen spijt van mijn keuze voor deze Bosch. Hij is gemakkelijk in gebruik, geruisloos en heeft veel functies, afhankelijk van het soort textiel kun je de selecties inschakelen. Het touchscreen werkt ook erg fijn. Een kind kan de was doen...

Pluspunten

  • energiezuinig
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Boris 23-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU876C0NL

Algemene score

10,0
De Bosch WTU876C0NL werkt perfect, alle kleding en wasgoed zijn erg snel droog.
De gebruiksaanwijzing is wel heel kort, maar je komt er wel uit. De droger is makkelijk in gebruik, door de droogstanden uit te proberen komt er het beste achter hoe het werkt.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • duidelijke droogstanden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. de Vries 17-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne machine, heel stil en grote deuropening.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU876C0NL

Algemene score

9,0
Energiezuinig en heel stil. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Veel mogelijkheden om de verschillende wassen te drogen.

Pluspunten

  • stil
  • energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dahoit 17-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne, stille droger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU876C0NL

Algemene score

9,0
Wederom een top witgoed product van Bosch. Heerlijk stil apparaat, veel droogprogramma's, mooi bedieningspaneel en subtiele bliepjes...

Pluspunten

  • Stil
  • Laag stroomverbruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

FamFaria 16-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU876C0NL

Algemene score

9,0
Bosch, omdat wij alles van Bosch hebben,
Wasmachine, Vaatwasser, afzuigkap, Koelkast, Combioven, Kookplaat en nu ook een nieuw Bosch Droger.

Deze is muisstil. Met 8 kg kun je ook veel was drogen. Enorm tevreden. En niet teveel poespas bij de bediening.
Simpel en effectief in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mooie luxe droger! 16-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een luxe apparaat

Geschreven voor: Bosch WTU876C0NL

Algemene score

8,0
Een mooie luxe uitvoering van een droger. En het allerbelangrijkste, hij doet het goed. Een aantal keer gedroogd en helemaal blij met het resultaat. Hij stopt er zelf mee als hij droog is, dat is fijn.

Pluspunten

  • Redelijk snel voor een warmtepompdroger

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Erik Peters 16-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU876C0NL

Algemene score

8,0
Eerste indruk van onze nieuwe warmtepompdroger is dat hij heel erg stil is en zuinig! Lekker dat hij zelf reinigend is en we veel minder vaak de condensor moeten schoonmaken want dat doet de machine zelf! ….jammer dat hij zichzelf nog niet vult en leeg maakt ;-)

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 13-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU876C0NL

Algemene score

10,0
Prijs / kwaliteit zeer goed, even wennen aan het feit dat warmtepompdrogers er langer over doen maar dat was vooraf bekend.

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Droogcyclus duurt lang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews