Bosch WTU876C0NL - Reviews

Beste deals -16% prijsdaling
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Droogsysteem
condensdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 41 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WTU876C0NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Klaas 16-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU876C0NL

Algemene score

8,0
Eerste droger die ik kocht. Daarom weinig te vergelijken. Wat ik kan zeggen: apparaat is makkelijk te bedienen en droogt goed. Hij is stil genoeg, maar je hoort hm wel.
Ik heb hm uitgezocht omdat hij A+++ was. Ben benieuwd naar de stroomrekening.
Installatie was eenvoudig. Hij past perfect op de Bosch wasmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Christine 30-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een verschil met mijn oude Bosch wasdroger

Geschreven voor: Bosch WTU876C0NL

Algemene score

9,0
Mijn serie 6 is nu compleet met mijn nieuwe Bosch wamtepomp wasdroger. Alhoewel mijn oude condensdroger nog prima functioneerde wilde ik 'm toch ruilen voor een energiezuinige. En wat een verschil. Als ik dat geweten had, dan was de oude wasdroger zeker een paar jaar geleden al vervangen. De nieuwe droogt super goed, is stil en heeft heel veel droogopties.
Bij het instellen van een droogprogramma komt de officiële tijd in beeld (die soms echt lang is). Echter tijdens het drogen gaat de droger zelf bepalen hoe lang het gaat duren. En dat is absoluut korter dan de officiële tijd.

Pluspunten

  • stil
  • veel droogopties
  • energiezuinig
  • drogen duurt korter dan afgegeven droogtijd
  • uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald 30-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, groot scherm en juiste prijs/kwaliteit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU876C0NL

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, grote trommel, kan in een keer 2 hoeslakens 3 kussenslopen 1 twee- en een eenpersoons dekbedhoes drogen. Groot touch scherm en juiste prijs/kwaliteit. Zuinige energieklasse. Eenvoudig te bedienen, ook zonder het boekje te lezen.

Pluspunten

  • Grote capaciteit
  • Zuinige energieklasse

Minpunten

  • Apparaat is dieper dan de oude machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jennifer Koenen 24-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk stil en luxe uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU876C0NL

Algemene score

9,0
Een warmtepompdroger met luxe uitstraling en die ontzettend stil is. Wij zijn geen droger gewend maar met kind nummer 2 in de wasbare luiers een verademing :)

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Luxe uitstraling
  • Een duurzamere droger

Minpunten

  • Kost wat

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 19-12-2019

Alles naar wens

Geschreven voor: Bosch WTU876C0NL

Algemene score

10,0
Wasdroger die volledig naar wens is. De verschillende programma's maken dat je ook delicaat wasgoed kunt drogen. Het is even zoeken naar de juiste droogtegraad, maar dat is prima. Maakt zeer weinig geluid. De ruimte raakt niet oververhit. Handleiding heel duidelijk. Zeer tevreden [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

ineke 17-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasdroger

Geschreven voor: Bosch WTU876C0NL

Algemene score

9,0
bosch apparaten werken fantastisch en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Prima service en goede garantie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vikki 13-12-2019

Fabulous

Geschreven voor: Bosch WTU876C0NL

Algemene score

10,0
Very happy with my new dryer. It's easy to use, the clothes are all coming out in great condition too. Highly recommend. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Vikki 13-12-2019

Fabulous

Geschreven voor: Bosch WTU876C0NL

Algemene score

10,0
Very happy with my new dryer. It's easy to use, the clothes are all coming out in great condition too. Highly recommend. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

ralph 05-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU876C0NL

Algemene score

9,0
Een goede droger, die makkelijk te bedienen is en maakt weinig geluid en is zuinig
het ombouwen van condens-bakje naar waterafvoer is simpel te doen

Pluspunten

  • stil
  • zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DJZ 23-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Design droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU876C0NL

Algemene score

9,0
Buiten zijn bedoelde functies is deze droger door zijn mooie uitstraling een ware "design droger" die perfect past in een open ruimte. De droger is gemakkelijk te bedienen en zeer stil vergeleken met een conventionele droger.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Zeer stil
  • Gemakkelijk bediening
  • Gemakkelijk te onderhouden

Minpunten

  • Zwaarder dan de conventionele droger

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arun de Jong 21-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU876C0NL

Algemene score

9,0
De oude handdoeken komen er fluffy uit en ruiken nog lekker naar wasmiddel! Ik was echt aangenaam verrast. Hiervoor had ik ook een Bosch, een iets minder luxe model. Door die 75 euro cashback actie toch een beetje over de streep getrokken, na het lezen van reviews online. Het is echt een aanrader en hij is ook nog eens stil.

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi design
  • Oude handdoeken als nieuw

Minpunten

  • Prijs
  • Wellicht verbruikt deze meer energie?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

helma 19-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU876C0NL

Algemene score

10,0
Prijs ligt hoger bij warmtepompdrogers maar dat verschil haal je met je energierekening eruit. Fijne droger . Droogt goed en minder pluizen in de filter zodat wasgoed minder slijt. machine is eenvoudig te bedienen met uitgebreid programma.

Pluspunten

  • droog
  • minder pluizen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eikenaar 17-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU876C0NL

Algemene score

9,0
Wat een fijne wasdroger. Goed eindresultaat, stil, veel keuzemogelijkheden en de condensafvoer via een waterafvoerslang is erg prettig! Tevens hebben wij bewust gekozen voor een ruimer vulgewicht (8kg) en dat is perfect om alle lakens tegelijk te drogen.
Wij hebben een 4-p huishouden. Wij hebben tevens de wasmachine erbij gekocht van deze serie. Kunnen nu gewoon wassen en drogen als de kinderen liggen te slapen (zolder heeft een houten vloer).

Pluspunten

  • Eindresultaat
  • Stil
  • Ruim vlugewicht
  • Handige, vanzelfsprekende bediening
  • Condensafvoer via waterafvoer

Minpunten

  • Trommellicht gaat snel uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jthf 13-11-2019

Bosch warmtepompdroger

Geschreven voor: Bosch WTU876C0NL

Algemene score

10,0
Blij mee. Erg stil bij mijn vorige warmtepompdroger. Duidelijk display en gemakkelijke bediening. Was komt er héérlijk droog en zacht uit. Erg tevreden.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Arno 11-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Warmtepomp wasdroger

Geschreven voor: Bosch WTU876C0NL

Algemene score

10,0
Nadat onze Bosch wasdroger het na 15 jaar niet meer deed op zoek naar een andere wasdroger. Zijn uiteindelijk uitgekomen bij een warmtepomp wasdroger en gezien de goede ervaringen met Bosch-produkten weer voor een Bosch gekozen. Na installatie de wasdroger in bedrijf genomen en deze blijkt de was sneller te drogen dan de oude en de was is kastdroog.
Prima apparaat, doet waarvoor deze is gekocht en een veel lager energieverbruik.

Pluspunten

  • Laag energieverbruik
  • Weinig geluid als deze draait
  • Slang voor afvoer condenswater wordt meegeleverd.

Minpunten

  • Nog niet gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Simone 10-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super duurzaam apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU876C0NL

Algemene score

10,0
Veel opties, dat vinden wij heel handig. Verder bewust gekozen voor deze warmtepompdroger: we wilden in onze kelder enerzijds weinig vocht laten ontstaan én nog belangrijker: deze is heel erg energiezuinig!

Pluspunten

  • energiezuinig
  • weinig vocht
  • mooi en strak design
  • veel opties
  • touch-screen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannah 09-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU876C0NL

Algemene score

9,0
Prima warmtepompdroger. Veel functies en duidelijke instructie.
Het enige nadeel vind ik de pluizenfilters; dit zijn er twee die in elkaar steken. Dit vind ik niet zo handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 05-11-2019

Zoals verwacht!

Geschreven voor: Bosch WTU876C0NL

Algemene score

8,0
Snelle en eenvoudige installatie. Bediening eenvoudig en droogkwaliteit is prima. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Michelle 05-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch Wasdroger WTU876C0NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU876C0NL

Algemene score

9,0
Ik heb de Bosch wasdroger aangeschaft via Coolblue. Het is een mooi apparaat en werkt makkelijk! Is erg stil.

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk

Minpunten

  • Start knopje soms lastig aan te klikken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 02-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Energiezuinige wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU876C0NL

Algemene score

9,0
Wilde een warmtepompdroger .v.m. het lage energieverbruik.
Teven heb ik een goede ervaring met mijn vorige Bosch wasdroger. Deze was 20 jaar oud en heeft ons nooit in de steek gelaten.

Pluspunten

  • Stil
  • zuinig
  • ziet er goed uit
  • eenvoudige bediening
  • snelle levering door Coolblue

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews