Bosch Serie 4 WTR85V81NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht
Droogsysteem
condensdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 29 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 4 WTR85V81NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joop. 13-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer hoge kwaliteit en maakt de belofte ruimschoots waar.

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WTR85V81NL

Algemene score

9,0
Een merk met kwaliteit en zijn geld dubbel en dwars waard !, met recht alle waarden voor zijn geld en dat is zeker met zo'n kwaliteitsmerk !.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Nog niet gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kees 21-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WTR85V81NL

Algemene score

8,0
Mooie stille wasdroger met grote trommel. Vooral de trommelverlichting is een fijn extraatje voor erbij.

Pluspunten

  • Design
  • Trommelverlichting
  • Wolrek

Minpunten

  • Tijd kan niet worden ingesteld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

John 13-01-2019

Uitstekende koop!

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WTR85V81NL

Algemene score

10,0
Het apparaat is zeer energiezuinig. De wasruimte waar ook de vorige droger stond was altijd erg warm. Nu blijft het koel. Ik heb met een tussenmeter het energieverbruik gemeten en dat is minder dan de helft van mijn vorige droger!
Kortom, ik ben erg tevreden.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Else 17-06-2020
  • Product gekocht

Kreuk verdwijnt niet echt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WTR85V81NL

Algemene score

7,0
Ik heb deze droger nu een aantal maanden in gebruik. Op zich droogt hij prima en hij is ook makkelijk te bedienen. Maar ik heb twee mindere puntjes. Mijn vorige droger, een hele eenvoudige Miele, haalde veel beter de kreuk (vh centrifugeren) uit de was dan deze Bosch. En dat is voor mij een van de belangrijkste redenen om een wasdroger te gebruiken. Misschien komt het door het tegenwoordig 'verplichte' lage stroomverbruik, de droger droogt nl. op een veel lagere temperatuur dan mijn oude Miele naar mijn ervaring.
Mijn tweede minpuntje vind ik het pluizenfilter (of eigenlijk: de twee pluizenfilters die boven elkaar zitten). Je moet ze - wat moeizaam - openklappen en dan de pluizen eruithalen, en ik heb de indruk dat ze snel kapot zullen gaan op de verbinding tussen de twee 'helften'. Ze zijn nu overigens nog in orde, maar ze voelen niet erg duurzaam aan. Mijn oude Miele had een eenvoudig enkel filter dat je zó schoon kon vegen. Dat filter is, net als de droger zelf, 25 jaar (!) meegegaan zonder problemen. Ik betwijfel of deze Bosch dat ook haalt (misschien bestaat zo'n degelijk apparaat zelfs niet meer!), maar de prijs is natuurlijk ook een stuk lager dan van een Miele.

Pluspunten

  • Eenvoudig te bedienen
  • Glazen deur

Minpunten

  • Filter
  • Kreukels verdwijnen niet zo goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mw. M.P.T. Koppen - Duivenvoorden 04-06-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Perfecte Bosch wasdroger.

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WTR85V81NL

Algemene score

10,0
Fijne machine, en erg prettige advies bij aankoop. Bosch een naam om te onthouden, z'n prijs tot in verhouding met het geleverde product meer dan waard !.

Pluspunten

  • Vrij stil en gebruiksvriendelijk
  • Laag energieverbruik.

Minpunten

  • Sorry, ik zou het niet weten.
  • Misschien, dat ik hem betalen moest ?

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

piet 10-05-2020

fijne complete droger

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WTR85V81NL

Algemene score

10,0
eenvoudige bediening met veel mogelijkheden. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

WTR85V81NL 11-04-2020

Bevalt zeer goed

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WTR85V81NL

Algemene score

10,0
De warmtepompdroger nu enkele weken in gebruik.
De was komt er droger uit dan uit onze vorige condensdroger.
En door de lagere temperaturen veilig, geen krimp van je was.
Het schoonmaken van de filters gaat gemakkelijk.
Kortom, een aanrader. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ottjes 706 11-03-2020

Super

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WTR85V81NL

Algemene score

10,0
De droger is super en voldoet boven onze verwachting [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Else 28-02-2020
  • Product gekocht

Prettige droogtrommel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WTR85V81NL

Algemene score

8,0
Deze droogtrommel heb ik nu enkele weken in huis. Ik gebruik het meest het 'tijdprogramma warm' omdat het voor mij vooral om het 'aandrogen' en ontkreuken vh wasgoed gaat, zodat ik het niet hoef te strijken. Daarna hang ik het op. De machine doet wat ik ervan verwachtte. Wel valt het me op dat mijn wasgoed, ook als ik tussentijds de deur open, eerder koud-lauw aanvoelt dan warm. Geen idee of dat normaal is omdat het een warmtepomp-droger betreft. Voor het drogen was het geen probleem.
Als ik zo nu en dan een vd droogprogramma's gebruik, dan doet de droger ook wat hij moet doen. Verder heb ik geen toeters en bellen nodig.
Bij deze droger is een inhang-mand meegeleverd voor wol of voor sportschoenen. Ik heb hem nog niet gebruikt, maar misschien is hij best handig!
Het pluizenfilter (of liever de pluizenfilters, want het zijn er twee) vind ik iets lastiger in gebruik dan dat van mijn oude Miele. De Miele had gewoon 1 uitschuifbare 'plaat', het Boschfilter moet je eerst openklappen (en het klemt!) voor je het schoon kunt maken. Het lijkt me ook iets kwetsbaarder, maar dat moet de tijd leren.
Deze warmtepompdroger heeft meer tijd nodig om te drogen, maar daar staat minder slijtage (denk ik) vh wasgoed en lager energieverbruik tegenover dan bij mijn oude Miele condensdroger.
Tenslotte: de prijs vond ik in orde.

Pluspunten

  • Glazen venster in deur, je ziet wat er gebeurt
  • Lager energieverbruik dan oude condensdroger

Minpunten

  • Langere droogtijd dan oude condensdroger

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

R.Schuh 14-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

was droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WTR85V81NL

Algemene score

10,0
Prisma apart is seunik in gebruik me handig in die stelen de condenser werkt perfect
Compact en goed weekend

Pluspunten

  • Zuinig met stroom
  • zonder slang

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koelewijn 02-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch warmte pomp droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WTR85V81NL

Algemene score

9,0
Ik heb de droger nog maar net, maar het ziet er qua design fraai uit. Grote trommel met grote deuropening. Makkelijk in te stellen. Blij dat er een wolkorf en schoenenrekje bij zitten, om bijzondere materialen te kunnen drogen. Fijn! De droogtijd die nodig en energiebesparend is, is even wennen.

Pluspunten

  • design
  • grote deuropening
  • wolkorf
  • schoenenrekje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Geertje van Abcoude 31-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wauwwwww wat een fantastische droger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WTR85V81NL

Algemene score

10,0
Makkelijk te bedienen en de was komt er mooi droog uit!
Ook het geluid is veel stiller dan mijn oude machine, ook die was van Bosch trouwens.
Ik ben in mijn nopjes ermee!! 🎉🎉🎉

Pluspunten

  • Stil
  • Duidelijke bediening

Minpunten

  • Nog niet kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Martien 30-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WTR85V81NL

Algemene score

8,0
De droger werkt prima en is ook gemakkelijk te bedienen. Een veelzijdig apparaat. Ben er zeer tevreden mee..

Pluspunten

  • Gemakkelijk
  • Duidelijk display

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron Witjes 30-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klantvriendelijke instelling van benodigde droogprogramma

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WTR85V81NL

Algemene score

9,0
Ik heb deze wasdroger, de WTR85V81NL,gekocht met oogpunt op energieverbruik. De terugverdientijd in vergelijking met een condensdroger met hitte element bij gemiddeld verbruik is mijns inziens ca 3 jaar. Bij een gemiddelde levensduur en gebruik van de droger spaar ik dus duidelijk op de energiekosten. De bediening van de wasdroger is uiterst gebruikers vriendelijk ("een kind kan de was drogen"). En er zijn voor alle soorten was heldere, duidelijke droogprogramma's. Droogresultaat is prima.

Pluspunten

  • energie zuinig
  • bediengemak
  • esthetisch mooi model
  • korf om bijvoorbeeld sloffen te drogen
  • goed droogresultaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hanny 26-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WTR85V81NL

Algemene score

9,0
Zeer duidelijk aangegeven welke programma's er mogelijk zijn. Daardoor zeer gebruiksvriendelijk.
Machine heeft ook een mooie uitstraling!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Gemakkelijk te legen pluizenfilter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wasdroger 24-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WTR85V81NL

Algemene score

10,0
Al heb ik de wasdroger pas een keer gebruikt, ik kan nu al zeggen dat hij uitstekend bevalt. De droger maakt weinig lawaai, de was komt er keurig droog uit, met nauwelijks kreukels.

Pluspunten

  • fluisterzacht geluid
  • (katoenen) was komt er nauwelijks gekreukt uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

piet van Lieshout 22-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch toonbeeld van schoonheid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WTR85V81NL

Algemene score

9,0
Wij zijn al 40 jaar klant bij de Fa Van Duppen in Helmond en kopen uitsluitend producten van Bosch wat witgoed betreft, De reden is de kwaliteit van de App en service van van Duppen. naast WA en DD koelkast en stfz is de nieuwste aankoop de warmtepomp droger en hopen hier veel plezier van te hebben. met vr gr PvL.

Pluspunten

  • kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Warmtepomp droger bosche 10-01-2020

Bosche warmtepomp droger

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WTR85V81NL

Algemene score

10,0
Prima droger doet wat ik ervan verwacht.
Heb ook de wasmachine van bosche [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Marina 04-01-2020

Meer dan tevreden

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WTR85V81NL

Algemene score

10,0
Een zeer prettige warmtepompdroger die de tijd vanzelf aanpast.
Maakt weinig geluid.
Overzichtelijke bedieningsknoppen en werkwijze [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anouk 02-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WTR85V81NL

Algemene score

8,0
Goed en snel werkende wasdroger met veel droog mogelijkheden. En ook nog eens zuinig, en maakt weinig geluid.
Vorige bosch ging jaren mee, dus hopelijk gaat deze dat ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews