Bosch Serie 4 WTR85V81NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht
Droogsysteem
condensdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 4 WTR85V81NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kees 21-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WTR85V81NL

Algemene score

8,0
Mooie stille wasdroger met grote trommel. Vooral de trommelverlichting is een fijn extraatje voor erbij.

Pluspunten

  • Design
  • Trommelverlichting
  • Wolrek

Minpunten

  • Tijd kan niet worden ingesteld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

John 13-01-2019

Uitstekende koop!

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WTR85V81NL

Algemene score

10,0
Het apparaat is zeer energiezuinig. De wasruimte waar ook de vorige droger stond was altijd erg warm. Nu blijft het koel. Ik heb met een tussenmeter het energieverbruik gemeten en dat is minder dan de helft van mijn vorige droger!
Kortom, ik ben erg tevreden.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

J Smitshoek 07-11-2019

Gebruiksgemak

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WTR85V81NL

Algemene score

10,0
Makkelijk in te stellen.
Overzichtelijk en duidelijk display [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ankie 05-11-2019

Fijne stille droger

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WTR85V81NL

Algemene score

10,0
Fijne droger die prima droogt en weinig geluid maakt. Bij het aanzetten wordt een bepaalde tijd aangegeven maar vaak is de droger eerder klaar. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 18-10-2019

Super

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WTR85V81NL

Algemene score

10,0
Slim en uitstekend werkend apparaat met veel bruikbare mogelijkheden. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Michel en Ingrid 12-10-2019

Perfect droge was zonder veel geluid!

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WTR85V81NL

Algemene score

10,0
Oude Bosch wasdroger was goed en ging lang mee dus nu weer voor Bosch gekozen. Echter nu voor de nieuwe warmtepomp technologie die energie bespaart. Bevalt uitstekend! Weinig geluid en een perfecte droge was. Komt er mooi los en niet gekreukeld uit. De display geeft eerst een lange tijd aan om te drogen maar stelt deze later bij tot een veel kortere tijd. Heel tevreden weer met onze nieuwe Bosch droger! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Daniel 10-10-2019

Warmtepompdroger goede keus

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WTR85V81NL

Algemene score

10,0
Deze warmtepomp droger werkt zoals verwacht zeer goed
Ook zijn de diverse keuzeinstellingen zeer veelzijdig [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Chella 28-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Warmtepomp droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WTR85V81NL

Algemene score

8,0
Fijne droger. Netjes afgewerkt. Makkelijke bediening. Stille droger. Handig rackje is standaard meegeleverd! TOP

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pietje 27-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WTR85V81NL

Algemene score

10,0
Een heel fijne droger, was word lekker zacht, geen vocht en warmte meer in het vertrek is beter voor mijn astma, super.

Pluspunten

  • Warmte komt niet in het vertrek
  • Geen vocht in het vertrek
  • was is lekker zacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dianne Porreij 19-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk, werkt prima.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WTR85V81NL

Algemene score

9,0
De droger is energiezuinig, handige aansluiting op bestaande afvoer, droog resultaten zijn goed.
goede prijs/kwaliteit. maakt weinig lawaai.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • niet lawaaig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo en Anny 14-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Trots apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WTR85V81NL

Algemene score

10,0
Onze oude droger defect. Toen de Bosch gekocht bij Wouters in Valkenburg. Keurig geïnstalleerd en de droger staat er nu. Mooi, robuust en mooi om te zien. Hij droogt perfect en is gemakkelijk in gebruik. Het mag meer zijn dan alleen maar een droger. Ook het oog mag wat hebben. Maar het belangrijkste gebeurt. De was is perfect droog.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Engbers 13-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Warmetpomodroger

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WTR85V81NL

Algemene score

9,0
Na jarenlang een luchtdroger van Bosch gebruikt te hebben, die jammer genoeg wegens verbouwing weg moest, nu de warmtepompdroger aangeschaft.
Ik dacht dat het erg lang duurde voordat de was droog was, maar het ging bijna net zo snak als de luchtdroger, met minder kreukels. Fantastisch. Ik ben er blij mee.

Pluspunten

  • Snel droog
  • Grote trommel
  • Minder kreukels
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.B. 09-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gewoon goed en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WTR85V81NL

Algemene score

9,0
Bosch is pure kwaliteit, dit apparaat werkt super
Droger is energiezuinig en geluidsarm.
Veel instelmogelijkheden.
Wel duurt het drogen lang.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • geluidsarm

Minpunten

  • prijs
  • droogtijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wendy 05-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vriendelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WTR85V81NL

Algemene score

9,0
Zeer compleet en vriendelijk in gebruik. Ik ben Bosch gewend en deze droger is een mooie verbetering qua energielabel (A++) en compleetheid (rekjes voor schoenen of andere kwetsbare stoffen). Geeft ook aanzienlijk minder warmte af tijdens het drogen. Veelbelovend en tot nu toe supertevreden!

Pluspunten

  • droogtijd
  • gebruiksvriendelijk
  • geeft minder warmte af
  • compleet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

fam. martens 30-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WTR85V81NL

Algemene score

8,0
makkelijk te bedienen machine. Gekozen voor een niet zelfreinigend filter, ivm met tegenvallende resultaten van de vorige warmtepompdroger. Daarom verhouding prijs/kwaliteit is hier op zijn plaats. Scheelt voor ons gezin toch zo'n 250/300 euro op jaarbasis tegenover het gebruik van een normale condensdroger. (circa 300 droogbeurten per jaar)

Pluspunten

  • simpel in gebruik
  • zelf filter reinigen

Minpunten

  • nog niets kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Nell Wösten - Geleijnse 29-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch Warmtepomp wasdroger.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WTR85V81NL

Algemene score

10,0
Ondanks de uitleg van de installateur was het even uitzoeken (en vanwege mijn leeftijd 77 jaar wat langer uitzoeken) hoe droog ik mijn was wilde hebben. Nu ik het allemaal onder de knie heb, ben ik meer dan tevreden.

Pluspunten

  • Minder stroom verbruik!!!

Minpunten

  • Niet gevonden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rinie 23-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WTR85V81NL

Algemene score

9,0
Goede service van dealer en correct advies. Werkt uitstekend, zeer tevreden. Doet uitstekend wat hij moet doen nl. drogen 😁

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sarah 03-08-2019

Aanrader!

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WTR85V81NL

Algemene score

10,0
De droger is makkelijk in gebruik en het werkt goed. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Henkes 01-07-2019

Top product

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WTR85V81NL

Algemene score

10,0
Wat een machine, prachtig om te zien, maar bovenal hij doet wat hij beloofd en is nog eens zeer energie zuinig. Onze vorige Bosch machine was al meer dan 17 jaar oud en deet het nog prima, alleen hij verbruikte een stuk meer energie dan onze nieuwe machine. Kortom wij zijn er blij met deze aanschaf!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Martin 24-06-2019

Voorbeeldig

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WTR85V81NL

Algemene score

10,0
Doet wat ik wil en komt ook na wat er wordt gezegd. Tijd verspringt wel eens. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews