Siemens iQ300 WT45RV90NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Droogsysteem
warmtepompdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ300 WT45RV90NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Patrick 01-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WT45RV90NL

Algemene score

10,0
na het vervangen van de oude energie vretende condensdroger voor de Siemens WT45RV90 warmtepomp droger hebben wij spijt! Spijt dat we dit niet eerder hebben gedaan :)
We zijn aangenaamd verrast. Hij is stil. Heeft een ruime inhoud. Geeft weinig warmte af. Heeft fijne maar vooral handige programma's. Daarnaast gaat hij ons ook veel geld besparen in de energierekening.
Helemaal top!!!

Pluspunten

  • Stil
  • Fijne warmte afgeven in de ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan W 31-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WT45RV90NL

Algemene score

9,0
De droger doet wat van een droger verwacht wordt. Het wasgoed is goed droog . Dat geldt ook voor de verschillende programma's. De droger is redelijk stil.

Minpunten

  • de trommel draait maar een richting op.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 49 26-07-2019

Resultaat drooggramma

Geschreven voor: Siemens iQ300 WT45RV90NL

Algemene score

10,0
Na het eerste droogprogramma al geconstateerd dat de censor werkt en de machine weinig KwH verbruikt. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

SBou 10-07-2019

Zeer tevreden!

Geschreven voor: Siemens iQ300 WT45RV90NL

Algemene score

10,0
Daar ik reeds eerder Siemens producten heb gehad en daar erg tevreden over was, nu tijdens verhuizing opnieuw georiënteerd op siemens producten en weer zeer tevreden uitgekomen. De machine is erg stil en er kan gekozen worden om op de afvoer aan te sluiten of reservoirfunctie te gebruiken. Wat erg handig is, is het rekje dat geplaatst kan worden voor wol, schoeisel e.d.! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ruud46 21-05-2019

Prima machine

Geschreven voor: Siemens iQ300 WT45RV90NL

Algemene score

10,0
Na ca 20 jaar oude machine vervangen. Wat is er wat verandert in die jaren, moet er nog even aan wennen maar ben blij dat hij er staat.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Herfstpaddestoel 17-04-2019

Super stil

Geschreven voor: Siemens iQ300 WT45RV90NL

Algemene score

10,0
Wij hebben deze machine gekocht omdat hij energie zuinig is en mooi past bij de wasmachine van dit merk
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

siemens wt45rv90nl 09-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

siemens wt45rv90nl

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WT45RV90NL

Algemene score

9,0
prima product. Super stil en de was is prima droog . Ook het bedieningsgemak is mooi eenvoudig en duidelijk.

Pluspunten

  • droge was en vooral stil
  • zeer makkelijk bedieningspaneel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

O Hovens 04-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WT45RV90NL

Algemene score

9,0
is een goed product, handig in gebruik, alle knopjes zijn duidelijk. Monteur ook heel kundig en snelle levering en plaatsing
zeer tevreden

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EHA63 26-01-2019

Perfecte droger

Geschreven voor: Siemens iQ300 WT45RV90NL

Algemene score

10,0
Ik heb dit apparaat vorige maand aangeschaft en ben zeer te vreden.
Droogt uitstekend en heeft geode keuzemogelijkheden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

manmeet 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

siemen dry machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WT45RV90NL

Algemene score

9,0
SIEMENS is always the best choice. it is not too much noisy. energie saving. easy to use. more drying options

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer