Siemens WT47W5E7NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Droogsysteem
condensdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 23 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WT47W5E7NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

H. Vos 07-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zuinige goede en snelledroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5E7NL

Algemene score

8,0
Voor het eerst een warmtepompdroger gekocht. Ivm een gezin met vele wasjes, incl 's avonds nog even willen drogen, zat ik van te voren wel een beetje met de voorspelde lange droogtijd. Maar niets is minder waar, in nog geen uur is een volle was perfect droog. Bij start programma wordt een tijd van meer dan 2 uur voorspeld, maar door de sensor is die droogtijd veel korter. (ik heb wel een wasmachine die 1600 toeren centrifugeert). Kortom, heel tevreden. Ook is hij erg stil. Bijkomend voordeel is dat hij erg weinig energie kost per droogbeurt, goed voor milieu en voor de portemonnee ook, als de energieprijzen gaan stijgen de komende 10 jaar.
Enige minpuntje is het pluizenfilter, die bestaat uit 2 delen en moet je openklappen om schoon te maken. Bij onze vorige droger was dit gewoon 1 filter die je in 1 beweging schoon kon vegen. Bij deze is het wel een werkje, volgens handleiding moet ik die 2 delen ook nog afwassen elke keer. En laten drogen voor nieuw gebruik. Ja doei! Tip voor de fabrikant om dit klantvriendelijker te maken.
Maar dat is het enige, en het apparaat is verder helemaal prima, snel, stil en droogt goed.

Pluspunten

  • snel
  • goed droog

Minpunten

  • pluizenfilter is onhandig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 22-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden met dit stille apparaat

Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Geschreven voor: Siemens WT47W5E7NL

Algemene score

9,0
Dit was onze eerste warmtepompdroger. We kenden vooraf de verhalen over de lange droogtijden. Wij merken hier echter niks van. Wat ik zo fijn vind is dat deze droger echt de tijd aanpast als de was droog is. Dit scheelt zeer veel energie.
Verder is de droger stil (voor zover een droger stil is uiteraard) en geeft totaal geen warmte af. Vooral in de zomer kon het op zolder bij de droger nog wel eens 35+ graden worden door warmteverlies. Nu helemaal geen last meer van.

Pluspunten

  • Wordt niet warm
  • Neemt zelf initiatief
  • Mooi design
  • Licht in de trommel
  • Groot

Minpunten

  • Duurder dan gewone droger
  • Kan wat langer duren

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Willie 13-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zonder studie aan de slag

Geschreven voor: Siemens WT47W5E7NL

Algemene score

9,0
Speciaal gekocht voor de dekens en hoofdkussen keuze met een gunstige prijs van het apparaat.
Goed een keuze kunnen doen hoe zuinig het apparaat zijn werk kan doen mbv de hoeveelheid lampjes die gaan branden.
Zelf een andere temperatuur kunnen kiezen.
Uiteraard droogt het goed.

Review 08-11-2019:
Mooi en degelijk Apparaat .
Doet wat hij moet doen. erg stil.
ook mooi zuinig met energie.
Kan hem iedereen aanbevelen

Pluspunten

  • duidelijk en makkelijk in gebruik
  • droogt prima
  • dekens en hoofdkussen keuze
  • zuinig met energie

Minpunten

  • nog niet ondekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

BroC 11-11-2019

In ons gezin al 30 jr betrouwbare techniek!

Geschreven voor: Siemens WT47W5E7NL

Algemene score

10,0
Weer een prachtige machine met handige functies. Vooral erg stil met de warmtepomp techniek. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Annemarie 11-11-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zuinig, stil en zeer compleet apparaatu

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5E7NL

Algemene score

9,0
Fijne warmtepomp droger. Stil en superzuinig. Zoals alle warmtepomp drogers doet hij er wel wat langer over maar dat is geen probleem. Veel programma's zodat je eigenlijk alle was er wel in kunt drogen. Bediening is simpel. Door de afvoermogelijkheid hoef je niet de lade iedere keer te legen, wel zo praktisch. De pluizenfilters zijn makkelijk schoon te houden en door de zelf reinigende condensator blijft hij ook goed drogen.

Pluspunten

  • veel programma's
  • stil
  • superzuinig
  • zelfreinigende condensator

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henry Tempel 07-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer snelle droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5E7NL

Algemene score

10,0
Een zeer mooi apparaat met mooie innovatieve functies makkelijk te installeren.
Ook aan het afvoerslangetje is gedacht al met al een perfect apparaat.
Wat ik een groot pluspunt vind is de dubbele pluizenzeef perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raman 06-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

silent en ruime deur opening

Geschreven voor: Siemens WT47W5E7NL

Algemene score

8,0
Mooie design en makkelijk in gebruik met duidelijke programma's. Het is super stil en zuinig in energie verbruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

AML 06-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stille warmtepompdroger die doet wat hij moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5E7NL

Algemene score

10,0
stille warmtepompdroger die doet wat hij moet doen. De was is snel droog en is gemakkelijk te bedienen

Pluspunten

  • droogt snel
  • stil

Minpunten

  • gen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cas 04-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

luxe, zuinige en stille warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5E7NL

Algemene score

9,0
een zeer complete warmtepompdroger. Veel vergeleken en reviews gelezen, deze sprong er qua prijs/kwaliteit uit.
Veel waar voor je geld.

Pluspunten

  • zeer zuinig, triple A
  • groot vulgewicht
  • solide
  • gemakkelijk te bedienen

Minpunten

  • je hoort compressor, niet hinderlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VINIE 31-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

MOOI DESIGN

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5E7NL

Algemene score

8,0
MAAND IN BEZIT DOET WAT HIJ BEHOORT TE DOEN VEEL OPTIES
mooi design zou dit zeker aanbevelen aan andere

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 27-10-2019

vriendelijke energiezuinige huisgenoot

Geschreven voor: Siemens WT47W5E7NL

Algemene score

10,0
zacht, snel, geluidsarm, energiezuinig, sierlijk design, aanwinst voor ons huishouden [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

jack vinders 19-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stijlvol product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5E7NL

Algemene score

10,0
Deze wasdroger is eenvoudig in gebruik, super zuinig, heeft veel verschillende mogelijkheden voor verschillende soorten was, makkelijk te reinigen en zelfs zelfreinigende condensator, bovendien is het een beauty om te zien : stijlvol. Onze eerste droogbeurten verliepen soepel met mooi en zacht wasgoed resultaat.

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • zelfreinigend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 14-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5E7NL

Algemene score

8,0
Snelle levering door AO.NL, en tevens cashback via Siemens. Goede degelijke kwaliteit. Stil apparaat functioneerd ideaal.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander 13-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5E7NL

Algemene score

9,0
Siemens is een goed merk dat wij al jarenlang hebben.
Nu gekozen voor een warmtepomp droger ivm energiezuinig en omdat de oude kapot was hebben we hiervoor gekozen.

Pluspunten

  • geruisloos
  • energiezuinig

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. de Gooijer 01-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Weer een Siemens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5E7NL

Algemene score

9,0
Na 13 jaar trouwe dienst gaf onze Siemens wasmachine de geest, Dus nieuwe besteld bij Coolblue en gelijk een nieuwe warmtepompdroger (de oude Blomberg warmtepompdroger is doorgegeven ). Het is een groot verschil in geluid en bedieningsgemak. Het nieuwe duo draait nu 3 weken bijna geruisloos onze was.Hopelijk weer voor 13 jaar !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

esther 01-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5E7NL

Algemene score

10,0
Heel gebruiksvriendelijke wasdroger, laag in verbruik, zelf reinigend, met trommelverlichting, kortom een mooie strakke machine met genoeg verschillende programma's.

Het is een goede en mooie wasdroger, je zult er veel plezier van hebben!

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • zuinig
  • zelf reinigend
  • trommelverlichting
  • Mooie vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 30-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5E7NL

Algemene score

10,0
We hadden deze al eerder gekocht zo'n 2 jaar geleden, maar tezamen met onze woning aan de nieuwe bewoners doorverkocht. Maar ja, je wilt wel weer over dezelfde kwaliteit kunnen beschikken dus deze wasdroger opnieuw besteld. Ken merken apparaat: super stil. kan het wasgoed kurkdroog krijgen, mooie verlichting, topapparaat!

Pluspunten

  • Bijzonder stil
  • Energiezuinig +++
  • Wasgoed komt er kurkdroog uit
  • Levering via Coolblue

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon 23-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil, zuinig en werkt super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5E7NL

Algemene score

9,0
Mooie wasdroger, stiller dan onze oude condensdroger en daarnaast veel zuiniger. Droogt goed en vaak sneller klaar dan initiële aangegeven tijd, prima dus! Ook het feit dat de ruimte waar de droger staat niet meer heel warm wordt is erg prettig. Het schoonmaken van het filter vinden sommige mensen vervelend, ik vind het wel meevallen, het is prima te doen. De wasdroger is wat mij betreft een aanrader!

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Ziet er mooi uit
  • Straalt kwaliteit uit

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank van Hengel 15-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk in bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5E7NL

Algemene score

10,0
Naast dat het prachtig uiterlijk heeft is hij erg makkelijk in de bediening en gebruik, daarnaast is hij heel zuinig en stil.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Makkelijk in bediening
  • Mooi uiterlijk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 15-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5E7NL

Algemene score

9,0
Wij vinden deze droger fantastisch omdat deze eenvoudig is om te bedienen en ervoor zorgt dat we minder hoeven te strijken. Er zit nl een speciaal programma op voor blouses / overhemden!
Minpunten hebben we nog niet ontdekt.

Pluspunten

  • Bediening
  • Programma's
  • Geluid, is erg stil
  • Energiezuinig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews