Siemens WT47W5G3NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Droogsysteem
condensdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 23 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WT47W5G3NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Piet 30-11-2019

droger

Geschreven voor: Siemens WT47W5G3NL

Algemene score

10,0
Goed apparaat energiezuinig en gebruiksvriendelijk met veelmogelijkheden [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Piet 30-11-2019

Nieuwe droger

Geschreven voor: Siemens WT47W5G3NL

Algemene score

10,0
Deze zuinige droger heeft veel opties. Is heel gebruiksvriendelijk [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Fransen 13-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens WT47W5G3NL warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5G3NL

Algemene score

10,0
Dit apparaat is van alle gemakken voorzien. Zeer gebruikersvriendelijk. Energie zuinig en een mooi design!
Geluidsarm en geeft weinig extra warmte af.

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • nvt
  • nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie 11-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens warmtepomp droger WT47W5G3NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5G3NL

Algemene score

9,0
Onze oude condensdroger vertoonde mankementen en dus wilden wij een nieuwe droger aanschaffen. Tot nu toe verbaast de machine ons positief. Omdat wij ook iets aan onze footprint wilden doen gekozen voor een warmtepompdroger. De machine doet er wel iets langer over dan de vorige maar het duurt nooit 3 uur! Meestal is een volle trommel klaar in 1,5 tot 2 uur. Dat is prima aangezien een gewoon programma op de wasmachine ook zeker 2 uur duurt. De machine is redelijk stil dus hij kan ook aan wanneer de kinderen in bed liggen.

Met de cashback actie van Siemens werd de prijs ook nog interessanter als hij al was!

Pluspunten

  • Redelijk stil
  • Grote trommel
  • Doorlooptijd van een programma

Minpunten

  • Stoffilter uitklappen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gerard 10-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat duidelijke display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5G3NL

Algemene score

8,0
Leuke aanbieding mooie machine en goede beschrijving ,mooie kwaliteit en goede reacties van kenners.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mat 05-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5G3NL

Algemene score

8,0
We zijn zeer tevreden over het advies in de winkel en deze geavanceerde warmtepomp-wasdroger type WT47W5G3NL ten opzichte van een reguliere warmtepompdroger, thefuturemovingin.nl

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Goede wasdroger 31-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fraai model, goede werking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5G3NL

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit verhouding, mooi uiterlijk, 9kg droger. Gemakkelijke gebruiksaanwijzing, eenvoudig te bedienen. Ook overhemden en dekbedden/kussens kunnen er in.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • korte aansluitslang

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kitty de Jong 31-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Rustige wasdroger eenvoudig in gebruik

Geschreven voor: Siemens WT47W5G3NL

Algemene score

8,0
Deze wasdroger is zeer eenvoudig in het gebruik, de droger is heel zuinig in gebruik en maakt weinig geluid. De waterbak zit bovenin wat veel eenvoudiger is met legen.

Pluspunten

  • eenvoudig
  • rustig en stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 28-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

grote deur en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5G3NL

Algemene score

9,0
erg blij met ik met mijn nieuwe, energiezuinige waterpompdroger. Je kunt kiezen uit verschillende programma's en hij past zelf de tijd aan wanneer hij merkt dat de kleding bijna droog is, heel fijn!

Pluspunten

  • grote deur
  • gebruiksvriendelijk
  • mooi design
  • veel verschillende programma's
  • energiezuinig

Minpunten

  • niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sylvia 25-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

siemens wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5G3NL

Algemene score

8,0
Apparaat makkelijk en duidelijk in gebruik. Het lijkt er wel op alsof het drogen iets langer duurt dan bij een reguliere condensdroger.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 20-10-2019

Super fijne droger!

Geschreven voor: Siemens WT47W5G3NL

Algemene score

10,0
In deze droger gaat meer wasgoed (9 kg) in mijn wasmachine. Nog nooit eerder een droger gehad waar zoveel was in paste en daar ben ik erg blij mee. Het aantal programma's is talloos, absoluut pluspunt! De droger maakt weinig geluid in het gebruik. Wat ook erg fijn is, is dat het dubbele uitneembare pluizenfilter uitklapbaar is en onder de warme kraan schoon gespoeld kan worden én er zit zelfs een pluizenfilter in de waterafvoerbak. Last but not least vind ik het apparaat mooi vormgegeven. Een absolute aanrader! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jan 11-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5G3NL

Algemene score

8,0
Na eerst een AEG voormalige "beste koop" op het oog te hebben toch deze gekozen vanwege het hogere vul gewicht, de zelfreinigende condensor en bijgesloten aansluitslang voor de afvoer. Met de cashback actie en de aanbieding bij de leverancier een prima aankoop kunnen doen. De was komt goed uit de droger vandaan.

Pluspunten

  • vulgewicht
  • zelfreinigende condensor

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

MarMeul 08-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk zo'n grote trommel, ideaal voor groot gezin.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5G3NL

Algemene score

9,0
Wij hebben een groot gezin. De wasdroger wordt dus iedere dag gebruikt. En het zijn bij ons geen mini wasjes. Dus ideaal dat er 9 kg wasgoed in kan. Daarbij ook energiezuinig en de droger maakt zeker niet teveel lawaai. Kwaliteit en vormgeving super.

Pluspunten

  • 9 kg
  • energiezuinig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ludolf 08-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel een droge was!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5G3NL

Algemene score

10,0
Lekker snel een droge was. Geen warme of benauwde lucht meer in de kamer en verder gewoon drogen zonder poespas. Zelfreinigend systeem is perfect; geen omkijken naar. Display mooi duidelijk en verder een fancy top-siemens produkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

evl 07-10-2019
  • Product gekocht

Met een 9 kilo trommel is het ideaal voor ons gezin

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5G3NL

Algemene score

9,0
Fijne machine en erg zuinig en omdat het een trommel is met een capaciteit van 9 kg is het ideaal voor ons gezin.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Martine 02-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Warmtepompdroger

Geschreven voor: Siemens WT47W5G3NL

Algemene score

9,0
We hebben deze droger gekocht ivm onze verhuizing en konden geen afvoerdroger meer plaatsen. Wat een heerlijke machine, hij droogt goed, geeft geen warmte in de ruimte af en je hoort hem nauwelijks. De was komt er goed droog uit en kreukelt niet. Door de timer kan je 's nachts draaien en is de droger nog zuiniger dan hij al is.

Pluspunten

  • droogte
  • geeft geen warmte of vocht in de kamer

Minpunten

  • hij is wat duurder, maar dat is hij zeker waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniemoes 01-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kreukvrij drogen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5G3NL

Algemene score

10,0
Wat een fijne droogtrommel is dit, vooral voor deze prijs. Minpunten nog niet tegengekomen! Nu al een week in gebruik.

Pluspunten

  • Prijs-kwaliteit
  • Kreukvrij drogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus 29-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Warmtepompdroger met moderne en robuuste uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5G3NL

Algemene score

9,0
Onze oude luchtafvoerdroger was aan vervanging toe. We hebben voor dit model gekozen voor de uitstraling, de grote glazen deur en de bediening met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Het apparaat heeft heel veel verschillende instellingen, maar toch een overzichtelijke en relatief eenvoudige bediening. Het ziet er zeer degelijk uit en we hebben ook gekozen voor deze 9 kg variant waardoor we een hogere levensduur en betrouwbaarheid verwachten.
Uiteraard moet dat laatste nog uit de praktijk gaan blijken.

Pluspunten

  • Grote glazen deur
  • 9 kg was
  • zelf reinigend
  • prijs i.c.m. € 75,- cash back
  • levensduur (verwachting, maar moet nog blijken)

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 23-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, gebruiksvriendelijk en duurzaam!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5G3NL

Algemene score

9,0
Ben heel blij met deze droger, doet precies wat we ervan verwachten....drogen.
Maakt weinig geluid, makkelijk te bedienen en heeft een sjieke uitstraling
Scheelt enorm in de energiekosten
Met zelfreinigende condensor
Droogt erg snel
Ruime belading
Weinig geluid
Wij kunnen geen minpunten opnoemen, erg blij met onze aankoop!

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Weinig tot amper geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

bamapian 10-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne stille wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT47W5G3NL

Algemene score

9,0
Blij met mijn droger, doet precies wat we ervan verwachten....drogen. Maakt weinig geluid, makkelijk te bedienen en heeft een sjieke uitstraling. Wel wordt de lucht in de omgeving warmer dan bij onze oude luchtafvoer droger. Maar zeer tevreden met de eerste resultaten.

Pluspunten

  • grote trommel
  • ruime programma keuze
  • zuinig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews