Samsung DV9BN8289AW - Reviews

Best Reviewed jan 2019 Samsung DV9BN8289AW
Best Reviewed - januari 2019
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Droogsysteem
warmtepompdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung DV9BN8289AW op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

C. 20-09-2019
  • Product gekocht

Energiezuinig, stil, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung DV9BN8289AW

Algemene score

9,0
Wij hebben deze droger bijna een jaar en zijn er erg tevreden over. Wat zit er een verschil in drogers!!
Energiezuinig, makkelijk in gebruik, mooie uitstraling en 'stil' tijdens gebruik. En het belangrijkste, hij droogt perfect!! Voor alle soorten kleding/textiel en zelfs voor schoenen geschikt. (Schoenenrekje meegeleverd)

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Makkelijk in gebruik

Reageer

Zeynep 13-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Droger Samsung DV9BN8289AW Nieuwste van 9 kilo

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung DV9BN8289AW

Algemene score

10,0
Top uitvinding ben erg tevreden zoveel mogelijkheden op deze droger en kwaliteit verdient echt een 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 08-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung DV9BN8289AW

Algemene score

9,0
Prima product lekker zuinig,makelijk in gebruik. Ik raad hem iedereen aan.geen spijt dat ik hem heeft gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarijkeBK 31-01-2019

Zuinig en verrassend snel droog

Geschreven voor: Samsung DV9BN8289AW

Algemene score

8,0
De wasmachine hadden we al gekocht van Samsung, daar waren we al erg blij mee.
Onze oude droger was een energievreter en werd gevaarlijk, nu met deze geweldige nieuwe super zuinige warmtepomp droger is de was snel droog en ziet er nog fraai uit ook.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ferry 26-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superstille hele goede droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung DV9BN8289AW

Algemene score

10,0
Nog naar net in huis maar hij droogt supergoed! en is fluisterstil :-)
Aangesloten op de afvoer dus hoef nooit meer het waterbakje te legen.
Android app, simpel maar doeltreffend

Pluspunten

  • Stil
  • Android app :-)
  • Droogt heel goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne1313 24-01-2019

top droger, nieuwe technologie en energiezuinig

Geschreven voor: Samsung DV9BN8289AW

Algemene score

10,0
Zoals hier bovenstaand het is een nieuwe technologie, energiezuinig en keurig design al had ik de wasmachine droger set ook wel in het zwart gewild. Onze smart woning bevat veel energiezuinige apparaten dus dat deze droger ook energiebesparend is is heel fijn.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Hospers 17-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Warmtepompdroger Samsung

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung DV9BN8289AW

Algemene score

9,0
Mooie machine met goede droogresultaten. Er zijn diverse instellingen mogelijk. Voordeel van een warmtepompdroger is dat deze een stuk zuiniger is dan onze vorige droger (condens).

Pluspunten

  • goede droogresultaten
  • zuinig
  • mooi model

Minpunten

  • duurder dan conventioneel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Elsbeth 12-01-2019

mooie droger

Geschreven voor: Samsung DV9BN8289AW

Algemene score

8,0
Ik heb pas net mijn droger ontvangen dus kan er nog niet zo heel veel over zeggen maar hij maakt een hele goede eerste indruk!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

karin 12-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie droger makkelijk in gebruik

Geschreven voor: Samsung DV9BN8289AW

Algemene score

10,0
zeer mooie moderne droger mooie vormgeving makkelijk in gebruik heeft voor alle kleding een programma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RZ65 03-01-2019

Top wasdroger

Geschreven voor: Samsung DV9BN8289AW

Algemene score

10,0
Wij hebben laatst een Samsung wasdroger gekocht en deze bevalt nu al uitstekend. De vele programma's en daarmee mogelijkheden zijn een ware hulp in de huishouding, omdat je er geen omkijken naar hebt. We zijn dan ook heel blij ermee en bevelen deze droger van harte aan!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Tommie 03-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung DV9BN8289AW

Algemene score

9,0
De wasdroger werkt fantastisch, zeer stil/snel en heel erg droog!
Het probleem bij mijn andere droger was dat dit reservoir snel vol zat en de was steeds vochtig was als de machine klaar was.

Nu heb ik de Samsung aangesloten dmv het slangetje en werkt het perfect!

Pluspunten

  • Stil
  • Heel erg droog en zacht
  • Afvoerslang

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer