Bosch WTU87660NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Droogsysteem
condensdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WTU87660NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frits 21-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU87660NL

Algemene score

9,0
Prima warmtepompdroger van Bosch. Met name het bedieningsdisplay is bijzonder gebruiksvriendelijk, beter dan de meeste andere modellen.

Pluspunten

  • Bedieningsdisplay

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gerry 21-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Grote vulopening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU87660NL

Algemene score

8,0
Een fijne droger.
Er zitten verschillende extra programma's op.
Dekens,dons sport.
Het handdoekenprogramma en kort programma ook fijn.

Pluspunten

  • Kort programma
  • Handdoeken programma
  • Allergieprogramma

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mathias 22-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prettige Warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU87660NL

Algemene score

10,0
Wij kozen voor deze warmtepompdroger omdat het zuinig is, gemakkelijk te bedienen is en een goede moderne uitstraling heeft. Na een paar keer al te hebben gebruikt, zijn wij er erg blij mee. De instructies zijn verder ook duidelijk en de opties die deze warmtepompdroger heeft is luxe. Dat maakt dat het een prettige warmtepompdroger is.

Pluspunten

  • Gemakkelijk
  • Luxe
  • Modern
  • Veel droog opties
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tg 22-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super stille wasdrager

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU87660NL

Algemene score

9,0
De grote en stilte van de wasdroger was voor ons een reden om voor deze wasdroger te kiezen. Daarnaast heeft hij nog een gunstig verbruik.

Pluspunten

  • stilte
  • zuinigheid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lian 10-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Rustig en fijne programma's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU87660NL

Algemene score

9,0
Weinig geluid, fijne programma's. Jammer dat je deur van links naar rechts open gaat en niet van rechts naar links zoals van de wasmachine.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • fijne programma's
  • droogtijd hoef niet perse erg lang te duren
  • deur gaat wel ver open

Minpunten

  • deur gaat van links naar rechts open
  • is niet aan te passen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Peter 07-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU87660NL

Algemene score

9,0
Na een mindere ervaring met een AEG droger, hebben we gekozen voor deze Bosch warmtepompdroger. De een bediening zagen we als een pluspunt en dat bleek na ingebruikname ook echt! Er zijn veel keuzemogelijkheden om bij elk programma nog wat aan te passen, bijvoorbeeld als je kwetsbare kleding hebt. Het geluid dat de droger produceert valt enorm mee en het droogresultaat is goed. Erg blij met deze aankoop!

Pluspunten

  • Bediening
  • Droogresultaat
  • Duidelijke trommelverlichting

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Andre 05-01-2020

Fijne gebruiksvriendelijke machine

Geschreven voor: Bosch WTU87660NL

Algemene score

10,0
Vanaf het eerste gebruik is de machine goed bevallen. Het gebruik is gemakkelijk en ook het resultaat is perfect. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Sassenheim 03-01-2020

Fijn apparaat

Geschreven voor: Bosch WTU87660NL

Algemene score

10,0
Stil, veel opties en duurzaam!! Echt een aanrader. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Yvette 23-12-2019

Topdroger!

Geschreven voor: Bosch WTU87660NL

Algemene score

10,0
Wat een fijne machine! Ik dacht dat een was drogen lang duurde in een warmtepompdroger maar dat is echt niet zo. En de machine wordt ook niet zo heel warm. Dat is ook wel fijn omdat de droger in een washok staat. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Kris 22-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch Bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU87660NL

Algemene score

9,0
Heb al ruim 15 jaar Bosch producten. Nog nooit teleurgesteld. Nu weer een Bosch van de serie 6.
Mooi en degelijk. Makkelijk te bedienen en aantesluiten. Super makkelijke installatie. Alleen waterafvoer aansluiten indien gewenst of gewoon met interne waterafvoer, en in de stopcontact en draaien maar.
Lekker stil. Makkelijk te bedienen. Borstelloze motor. Degelijk apparraat. Wij zijn er blij mee.

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk aantesluiten
  • Makkelijke bediening
  • Goede sterke lamp in de trommel
  • Aan te sluiten op waterafvoer

Minpunten

  • Alleen in het wit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Frank 22-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch Warmtepompdroger WTU87660NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU87660NL

Algemene score

10,0
Deze Bosch Warmtepompdroger is een hele mooie en super zuinige A+++ warmtepompdroger met wel 14 verschillende droogprogramma`s en een inhoud van 8 kg. Met wat heel handig is een verlichting in de trommel, en een zelfreinigende condensor wat handig is en minimaal onderhoud geeft, de prijs kwaliteit verhouding is prima. en nog een voordeel hij past goed boven op de wasmachine.

Pluspunten

  • Heel Zuinig A+++
  • 14 Verschillen Programma`s
  • Licht in de Trommel
  • Zelf Reinigende Condensor
  • 8 kg Was Inhoud

Minpunten

  • Zwaarder dan Condendroger
  • Prijs t.o.v Condensdroger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

E. Janssens 18-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige bediening via displa

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU87660NL

Algemene score

9,0
We hebben de wasdroger nog maar 1 dag in huis, maar na het opstellen en op de afvoer aansuiten van de wasdroger, maar meteen de reeds gewassen kleding in de trommel en via de combinatie van draaiknop en bedieningsdisplay de droger ingesteld. In vergelijking met onze oude wasdroger (te horen op de begane grond), kon er naast het washok op de zolderverdieping nu gewoon geslapen worden. Met een energieklasse van A++ zeker een goede aankoop.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Stil
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Nog niet ondekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Daniel Heinen 23-11-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU87660NL

Algemene score

10,0
Het is een echt kwaliteitsproduct, dat merk je aan alles. Het apparaat droogt erg goed en verbruikt zeer weinig energie. Daarnaast is het apparaat zeer gebruiksvriendelijk en is makkelijk in te stellen met de draaiknop en het touchscreen. Echt een aanrader

Pluspunten

  • zeer gebruiksvriendelijk
  • energiezuinig
  • mooi touchscreen
  • stopt vanzelf als de was droog is.

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bosch wasdroger 03-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

werkt heel goed erg naar ons zin.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU87660NL

Algemene score

9,0
werkt heel erg goed naar ons zin ik raad iedereen aan om de bosch droger te kopen.
prima prima goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

- 30-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede wasdroger tegen acceptabele prijs

Geschreven voor: Bosch WTU87660NL

Algemene score

8,0
Eerste indruk is uitstekend, idem uitstraling en maar zeer beperkt geluid. Wij hopen er jaren plezier van te hebben.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 17-10-2019

Eindelijk een goede droger!

Geschreven voor: Bosch WTU87660NL

Algemene score

10,0
Na jaren te hebben gemodderd met één van de erste warmtepompdrogers van het eerste uur én van een ander merk, is het een verademing om mijn was eindelijk goed droog en na niet al te lange tijd uit de droger te halen. Ben er heel blij mee! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Saïda 17-06-2018

Geweldig super toppie

Geschreven voor: Bosch WTU87660NL

Algemene score

10,0
De droger heeft vele functies die ik al allemaal uitgeprobeerd heb en wat een genot was dat.
Deze droger voldoet aan al mijn verwachtingen.
Ben er ook super blij mee.
Bosch blijft toch voor mij het beste merk
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jobo 02-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU87660NL

Algemene score

10,0
Mooi apparaat die aan alle verwachtingen voldoet. Veel programma mogelijkheden, geluid stil, grote trommelinhoud.

Pluspunten

  • Trommelinhoud
  • Geluidsstil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer