Siemens iQ500 WT45W491NL - Reviews

Specificaties
Droogsysteem
warmtepompdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rietepiet54 02-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ben zeer blij met mijn nieuwe Siemens warmtepompdroger WT45 W491NL. Heb hem eigenlijk nog te kort om een heel goede indruk te geven van mijn bevindingen. Heb hem nu drie keer gebruikt en ik ben vol lof over hoe het wasgoed is gedroogd! Ik zal over een paar maand opnieuw een review schrijven omdat ik dan een beter beeld heb van het geheel.
Ik heb 2 jaar geleden een Siemens wasmachine gekocht extra klasse en deze warmtepompdroger is ook een extra klasse.
Het staat erg mooi bij elkaar en mijn wasmachine is zo wie zo helemaal perfect! Ik twijfel er eigenlijk niet aan dat mijn nieuwe droger dat ook zal zijn. Wordt vervolgd!

Pluspunten

  • Mooie uitstraling!
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT45W491NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hobertshof 31-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat ziet er geweldig uit. Belooft heel laag energieverbruik. Nog maar enkele droogbeurten gedaan maar wat mij betreft zeer goed droogresultaat en redelijk stil.

Pluspunten

  • ruime inhoud
  • alleen pluisfilter verschonen
  • heeft afvoerslang naar riool

Minpunten

  • nog geen ontdekt
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT45W491NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

TWE 30-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil, ruim en energiezuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stil in gebruik. Er past veel wasgoed in. Je kan handig de programma's zoals kastdroog aanpassen en dan blijft de laatst ingevoerde instelling automatisch staan voor de volgende keer.

Pluspunten

  • stil
  • ruim
  • genoeg keuze in programma
  • energiezuinig
  • zelfreinigend
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT45W491NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jojanneke 13-05-2018

Handig! Wasdroger met zelfreinigende condensor.

Algemene score

8,0
Een maand geleden deze wasdroger gekocht.
Het programma geeft aan dat hij er 3,5 uur over doet voordat de was droog is. Maar deze tijd heeft hij alleen nodig als de droger tot het maximum gevuld is. Doordat de droger is uitgerust met een vochtigheidssensor meet deze de vochtigheid van het wasgoed en verkort eventueel het programma.
De wolkorf is fijn voor het drogen van wolgoed.
De zelfreinigende condensor is heel handig. Je hebt hier geen omkijken meer naar.
Doordat het een warmtepompdroger is, is hij ook nog eens energiezuiniger.
Een minpunt vind ik dat het signaal om het einde van de droogtijd aan te geven maar even gaat. Dit had gerust iets langer mogen zijn.
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT45W491NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Schotanus 02-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi model

Algemene score

10,0
is perfect zeer tevreden handig in gebruik energie zuinig makkelijk te inhaleren door jezelf goede handleiding ik kan niks negatiefs bedenken bij deze droger top product klasse siemens

Pluspunten

  • grote vulopening
  • makkelijk te bedienen goed resultaat
  • stil
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT45W491NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hélène M 16-02-2018

Geweldig!

Algemene score

10,0
Vorige week mijn nieuwe droger in gebruik genomen; wat een geweldig apparaat! Mooi en heel efficient
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT45W491NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Kees 28-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een machine!
Simpel te bedienen en snel in zijn programma's.
Stil, geen warme ruimte meer en dan ook nog een stuk zuiniger!
Het is zijn geld echt waard!

Pluspunten

  • Snel klaar
  • Zuinig
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT45W491NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Siemens wasmachine en droger 25-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine en Droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb 13 jaar een Miele wasmachine gehad maar die ging kapot dus was ik wel genoodzaakt een nieuwe te kopen. Nu werd mij deze wasmachine en droger geadviseerd en ik ben er zeer tevreden over.

Minpunten

  • bij de wasmachine kun je niet alleen centrifugeren
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT45W491NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Steven08 25-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet wat het belooft!

Algemene score

10,0
We hebben deze droger nu een paar weken in huis. Als eerste valt op dat het er super mooi uitziet. Maar het belangrijkste is dat het doet wat het belooft! Het droogt de was prima, de ruimte waar de droger in staat wordt niet vochtig, de droger is heerlijk stil (voor een droger) en we verwachten dat de energie rekening een stuk lager gaat uitvallen.

Pluspunten

  • droogt de was prima
  • ruimte wordt niet vochtig
  • geluidsarm
  • ziet er mooi uit
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT45W491NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huib 15-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Warmtepompdroger siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Weet nog niet alle voordelen van dezewarmtepompdroger maar ziet er heel goed uit had een afvoerdroger. Dus ben hier heel bij mee

Pluspunten

  • Hele goede droger zijn er heel blij mee
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT45W491NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jwoude 14-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wederom een Siemensdroger

Algemene score

8,0
Droger gaat lang mee, droogt goed. Heeft goede prijs/kwaliteitverhouding daarom opnieuw gekozen voor Siemens. Kleding krimpt niet.
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT45W491NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gert 10-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Droger Siemens

Algemene score

8,0
Droogt goed. Lekkere zachte handdoeken. Maakt weinig geluid en geen last van condens.
Mooie uitstraling

Pluspunten

  • mooi formaat
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT45W491NL

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Mathijs 06-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte wasdroger, zeer makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hadden al een wasmachine van Siemens, welke uitermate goed presteerde. In dezelfde serie hebben wij een wasdroger aangeschaft en deze werkt ook top. Installeren was easypeasy, wasdroger waterpas zetten en stekker en Go.

Pluspunten

  • Stil
  • Stijlvol
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT45W491NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van der Heiden 01-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Miele, er is geen betere! Oud gezegde maar nog steeds geldig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het apparaat voldoet aan de strengste eisen die een gebruiker kan stellen. De nieuwste technieken verenigd met een groot bedieningsgemak en een prachtig design, in combinatie met subtiele zaken als een lichtje in de trommel om de aanvang van het droogproces met eigen ogen te kunnen zien. Je moet wel erg enthousiast zijn om op dit niveau apparaten te ontwikkelen. Daarom is er voor mij maar een; Miele er is geen betere!!

Pluspunten

  • Zie mijn motivatie.
  • Duurzaamheid.
  • Energie zuinig.
  • Geluidsniveau.

Minpunten

  • Moet hier iets staan? Alleen in wit verkrijgbaar.
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT45W491NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Hendriks 05-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Siemens apparaten zijn gewoon oke.

Algemene score

10,0
Al sinds jaar en dag levert de fa Henk van den Akker Siemens produkten aan ons. Siemens apparaten worden aanbevolen door fa Henk van den Akker. En dat niet zonder reden natuurlijk. Gewoon prima appartuur. Daarbij komt ook nog eens de geweldige service. Niet alleen vanuit Siemens maar zeker ook vanuit fa Henk van den Akker die met een gerust hart Siemens apparaten aanbeveeld.

Pluspunten

  • Geweldige apparatuur.
  • Geen problemen.

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Siemens iQ500 WT45W491NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer