Bosch Serie 6 WTU87650NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Droogsysteem
warmtepompdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 WTU87650NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

roel 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De droger met droogresultaat A !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87650NL

Algemene score

8,0
ik heb veel gelezen en nagezocht op oa kieskeurig, bosch, consumentenbond enz.
ik zag ook de bosch wtw85490 voorbij komen als best reviewd. Tot mijn verbazing heeft deze slechts een droogresultaat B. Dus die is niet zo energiezuinig als deze.

Het kleine prijsverschil is te verwaarlozen, dus gekozen voor deze zelfcleaning warmtepompdroger met zelfs een touchscreen (-;.

Pluspunten

  • was sneller droog dan wtw85490

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zonnetje 05-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87650NL

Algemene score

10,0
Deze droogtrommel is er stil, heeft een grote trommel en droogt enorm goed.
Nu in de actie bij Bosch.
Wij zijn hier heel blij mee.
Kortom een echte aanrader.

Pluspunten

  • stil
  • grote trommel
  • trommel verlichting
  • afvoerslang erbij
  • droogt goed

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 12-12-2018

Minder geluid en zachtere was

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87650NL

Algemene score

8,0
Deze was droger nu een paar weken in gebruik. Droogbeurt duurt iets langer. Was is zachter dan bij de oude droger. Er blijft wat water in het opvang reservoir staan, de droger is aangesloten op de afvoer. De droger maakt minder geluid. Dat is fijn. De droger staat op de voorzolder.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Kees 10-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87650NL

Algemene score

9,0
Geweldig, nu 3x gebruikt in de begin denk hij droogt niet, om dat we gewend waren aan een afvoer droger die erg warm werd,maar niets is minderwaar hij doet er weliswaar eens zo lang over maar maakt ons niet uit.

Pluspunten

  • droogt gelijkmatig
  • weinig geluid
  • duidelijke display

Minpunten

  • niets gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 16-05-2018

Stil en energiezuinig

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87650NL

Algemene score

10,0
In het begin lijkt het erop dat was niet snel droogt en tijd geeft ook 2 uur en 10 minuten aan. Maar dat lijkt me alleen voor een zeer volle trommel, meestal is was veel sneller droog. Ook maakt het apparaat weinig lawaai. Het echte blazen wat veel drogers doen, doet deze niet. Ben er zeer tevreden mee.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Mia Janssen 18-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prachtig droogproces

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87650NL

Algemene score

10,0
Ben er ontzettend blij mee, droogt geweldig en veel minder strijkwas. Beveel hem zeker aan zou hem niet meer willen missen.

Pluspunten

  • Bijna niks meer te strijken
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roland 28-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super Bosch droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87650NL

Algemene score

9,0
Onze vorige droger was van een wat goedkoper merk en we waren er nooit echt tevreden over omdat het drogen erg lang duurde en de machine luidruchtig was. Nadat de riem voor de zoveelste keer knapte, werd het tijd voor een nieuwe. De nieuwe droger van Bosch is echt 10x beter dan de vorige. Het is zeer veel stiller en sneller. Er zijn lekker veel instelmogelijkheden (nog niet alles gebruikt). Kleding is ook snel droog met het snel programma. Grote trommel die ook verlicht is.
Heel blij me!

Pluspunten

  • Snel
  • Stil
  • Veel instelmogelijkheden

Minpunten

  • tot nu geen minpunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Christa50 03-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Moeilijk te lezen display in lichte ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87650NL

Algemene score

9,0
Met zonnig weer is de display moeilijk te onderscheiden. Instelling vergt enige gewenning, welke instelling bij welke textielsoort hoort. De tijdsduur voor het drogen valt mij mee voor deze warmtepompdroger, gezien de algemene klachten daarover. De droger heeft diverse stof/pluizenfilters die makkelijk te verwijderen/reinigen zijn. De machine is in de normale stand al stil. Nu 1 maand 2x per week in gebruik.

Pluspunten

  • ruime trommel en opening
  • zuinig en geruisloos
  • condenswater direct naar afvoer of naar reservoir

Minpunten

  • Iets zwaarder door warmtepomp

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan Verheijen 30-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

gemakkelijk bediennen,mooi aanzicht machine, geluidsloos.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87650NL

Algemene score

10,0
geen koolborstels in de motor,goede prijs kwaliteits verhouding,keurig uiterlijk, degelijk over het algemeen zeer te vreden.

Pluspunten

  • degelijk
  • gemakkelijk
  • weinig geluid

Minpunten

  • geen lampje aan de onderkant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisette Praat 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87650NL

Algemene score

10,0
Zuinig mooi en stil erg blij mee. De was komt er droog uit en het apparaat maakt na genoeg geen geluid bediening is gemakkelijk dmv draaiknop kind kan de was doen zo eenvoudig

Pluspunten

  • Zelfreinigend
  • Zuinig
  • Geen slang nodig direct op afvoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mia Janssen 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling deze droger om te zien

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87650NL

Algemene score

10,0
Wat een geweldige droger, de vorige was een condensdroger, wat een verschil nu met de warmtepompdroger droogt veel mooier en duurt niet zo lang waardoor je ook weer stroom uitspaart ik wil niks anders meer, ook een fijn apparaat om te zien en een grote inhoud ben er erg blij mee, en dan ook nog een gratis strijkijzer wat een geweldige actie van bosch.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • mooi om te zien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer