Bosch Serie 6 WTU87650NL - Reviews

Specificaties
Droogsysteem
warmtepompdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maarten 16-05-2018

Stil en energiezuinig

Algemene score

10,0
In het begin lijkt het erop dat was niet snel droogt en tijd geeft ook 2 uur en 10 minuten aan. Maar dat lijkt me alleen voor een zeer volle trommel, meestal is was veel sneller droog. Ook maakt het apparaat weinig lawaai. Het echte blazen wat veel drogers doen, doet deze niet. Ben er zeer tevreden mee.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87650NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Mia Janssen 18-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prachtig droogproces

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ben er ontzettend blij mee, droogt geweldig en veel minder strijkwas. Beveel hem zeker aan zou hem niet meer willen missen.

Pluspunten

  • Bijna niks meer te strijken
  • Zuinig
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87650NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roland 28-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super Bosch droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze vorige droger was van een wat goedkoper merk en we waren er nooit echt tevreden over omdat het drogen erg lang duurde en de machine luidruchtig was. Nadat de riem voor de zoveelste keer knapte, werd het tijd voor een nieuwe. De nieuwe droger van Bosch is echt 10x beter dan de vorige. Het is zeer veel stiller en sneller. Er zijn lekker veel instelmogelijkheden (nog niet alles gebruikt). Kleding is ook snel droog met het snel programma. Grote trommel die ook verlicht is.
Heel blij me!

Pluspunten

  • Snel
  • Stil
  • Veel instelmogelijkheden

Minpunten

  • tot nu geen minpunt
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87650NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Christa50 03-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Moeilijk te lezen display in lichte ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Met zonnig weer is de display moeilijk te onderscheiden. Instelling vergt enige gewenning, welke instelling bij welke textielsoort hoort. De tijdsduur voor het drogen valt mij mee voor deze warmtepompdroger, gezien de algemene klachten daarover. De droger heeft diverse stof/pluizenfilters die makkelijk te verwijderen/reinigen zijn. De machine is in de normale stand al stil. Nu 1 maand 2x per week in gebruik.

Pluspunten

  • ruime trommel en opening
  • zuinig en geruisloos
  • condenswater direct naar afvoer of naar reservoir

Minpunten

  • Iets zwaarder door warmtepomp
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87650NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan Verheijen 30-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

gemakkelijk bediennen,mooi aanzicht machine, geluidsloos.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
geen koolborstels in de motor,goede prijs kwaliteits verhouding,keurig uiterlijk, degelijk over het algemeen zeer te vreden.

Pluspunten

  • degelijk
  • gemakkelijk
  • weinig geluid

Minpunten

  • geen lampje aan de onderkant
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87650NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisette Praat 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zuinig mooi en stil erg blij mee. De was komt er droog uit en het apparaat maakt na genoeg geen geluid bediening is gemakkelijk dmv draaiknop kind kan de was doen zo eenvoudig

Pluspunten

  • Zelfreinigend
  • Zuinig
  • Geen slang nodig direct op afvoer
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87650NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mia Janssen 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling deze droger om te zien

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een geweldige droger, de vorige was een condensdroger, wat een verschil nu met de warmtepompdroger droogt veel mooier en duurt niet zo lang waardoor je ook weer stroom uitspaart ik wil niks anders meer, ook een fijn apparaat om te zien en een grote inhoud ben er erg blij mee, en dan ook nog een gratis strijkijzer wat een geweldige actie van bosch.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • mooi om te zien
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87650NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roel 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De droger met droogresultaat A !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ik heb veel gelezen en nagezocht op oa kieskeurig, bosch, consumentenbond enz.
ik zag ook de bosch wtw85490 voorbij komen als best reviewd. Tot mijn verbazing heeft deze slechts een droogresultaat B. Dus die is niet zo energiezuinig als deze.

Het kleine prijsverschil is te verwaarlozen, dus gekozen voor deze zelfcleaning warmtepompdroger met zelfs een touchscreen (-;.

Pluspunten

  • was sneller droog dan wtw85490
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WTU87650NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer