AEG T8DE86CS - Reviews

Specificaties
Uitvoering
warmtepompdroger
Vulgewicht
8 kg
Anti-kreuk fase
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 44 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jos Nijssen 20-03-2017 Product paar maanden in bezit

Geluidsarm en een goede programma keuze

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een goede wasdroger. Weinig geluid en een goede programmakeuze. Energiezuinig en de was komt er goed droog en netjes uit. Makkelijk te reinigen en te ledigen. Aansluiten op de waterafvoer moet nog.

Pluspunten

  • Geluid

Minpunten

  • Deur links rechts niet in te stellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joke 19-03-2017 Product paar maanden in bezit

Minder strijken en minder lawaai

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze droogtrommel is voorzien van verschillende programma's, Ook voor beddengoed. In bijna alle programma's komt de was gladder eruit dan ik gewend was. Een plezierige bijkomstigheid is dat de automaat weinig lawaai maakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sander 18-03-2017 Product paar maanden in bezit

Droger functioneert niet goed vanaf begin

Algemene score

4,0
Na 13 jaar trouwe dienst van onze vorige AEG wasdroger (en wasmachine) gekozen voor wederom een AEG en wel een van de topmodellen met een warmtepomp (T8DE86CS). Vanaf begin ellende mee. Droger droogt niet goed, maakt fluitend geluid (als je op de deur drukt stopt het).

Drie keer een monteur voor geweest. Eerste keer werd aangegeven dat het zo hoort. Volgende monteur heeft het apparaat uit elkaar gehaald en probleem was er nog steeds. Na de tweede reparatie afgelopen week lijkt het probleem nu verholpen. Twee onderdelen zijn vervangen (zgn modificatiekit) dus lijkt een fabricage/ontwerpfout te zijn.

Pluspunten

  • Warmptepomp
  • Grote trommel
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Betrouwbaarheid
  • Service afhandeling

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Tanja 17-03-2017 Product paar maanden in bezit

Heerlijke droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk bedienbaar en grote deur. Ideaal vind ik de uitsteltijd knop.
Het enige minpuntje is dat hij wat meer herrie maakt als dat er in de winkel gezegd is.

Pluspunten

  • grote trommel
  • uitstel tijd knop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ed 17-03-2017 Product paar maanden in bezit

Mooie machine

Algemene score

8,0
Droger met lamp en is redelijk stil.
Wel slijt de kleding snel.
Moet de droger op de droogste stand zetten om goed droog te krijgen.

Pluspunten

  • mooi, duidelijk
  • stil

Minpunten

  • bij kastdroog niet echt droog
  • slijtage kleding

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

J Brinkhof 11-03-2017 Product paar maanden in bezit

droger

Algemene score

9,0
kwaliteit/prijs verhouding is voor ons heel goed
Gemakkelijk bedienbaar.
overzichtelijk bedienings en duidelijke programma ovezicht.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Alie Veltrop 10-03-2017 Product paar maanden in bezit

AEG T8DE86CS

Algemene score

10,0
De AEG droger is een zeer moderne machine en mooie vormgeving.
Het bedieningspaneel is zeer begrijpelijk en makkelijk te bedienen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita Bruins 10-03-2017 Product paar maanden in bezit

Prima droger , weinig lawaai

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Weinig lawaai, droogt uitstekend , makkelijk schoon te houden.
Zeker aan te bevelen.makkelijk te bedienen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 10-03-2017 Product paar maanden in bezit

grote vulopening

Algemene score

8,0
goede droger met een prima droog resultaat die dan ook nog eens heel energie zuinig is. Door de warmte pomp droger gaat er heel weinig warmte naar de omgeving.
Dus uitermate geschikt voor kleine ruimtes

Pluspunten

  • grote vulopening
  • weingi restwarmte
  • eneergiezuinig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

amber 10-03-2017 Product paar maanden in bezit

Super machine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Pas uit huis gegaan en dus voor het eerst alles zelf moeten doen qua wassen en droger. Heb deze droger gekozen omdat hij er super strak uitziet en ze garanderen dat de was niet krimpt! En het is waar, mijn kleding blijft even groot na de droogbeurt! Echt super, zeker een aanrader.

Pluspunten

  • past tijd aan naar hoeveelheid was.
  • Niet erg luid van geluid.

Minpunten

  • geen!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lotte 04-02-2017 Product paar weken in bezit

Veel opties, ruim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ruime, stille droger. veel opties mogelijk.
prettig dat zowel afvoer als opvang van water mogelijk is.

Pluspunten

  • Ruim
  • stil tijdens draaien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

manimean 29-01-2017 Product paar weken in bezit

fijne wasdroger

Algemene score

8,0
Wasdroger is een vervanging van onze 20 jaar oude AEG droger. Weer voor AEG gekozen omdat de oude droger altijd perfect heeft gewerk. Nu dan met de nieuwste techniek van een warmtepomp. Deze doet goed zijn werk en ook de keuze mogelijkheden van het apparaat zijn legio. stoffilter en afvoerbak voor het water zijn makkelijk en eenvoudig te verwijderen. Ook het ontbreken van een afvoer slang is voor ons een uitkomst. Het apparaat maakt niet veel minder herrie dan onze oude machine en dat viel een beetje tegen. Ook het automatisch drogen zou wat beter kunnen daar het soms nog een beetje klam is. Met 8 kg kan er erg veel in en ook de grote opening is erg praktisch. Verder een fijne machine

Pluspunten

  • Grote opening
  • zuinig
  • geen slang meer

Minpunten

  • produceert toch iets meer geluid dan verwacht
  • Drogen zou iets beter kunnen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Andrea 29-01-2017 Product paar weken in bezit

Uitstekend droogresultaat en design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Omdat we tevreden waren met de AEG wasmachine, hebben we ook een AEG droger aangeschaft. De droger heeft mooie design en jij kan grote hoeveelheid kleren drogen. De droogresultaat is uitstekend, we zijn blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Margreet 24-01-2017 Product paar maanden in bezit

Makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een fijne machine met makkelijke bediening. Veilig voor het wasgoed. Ik ben heel tevreden. Met één minpuntje: bij mij gaat nog wel eens tussen de deur en pluizenfilter een sok zitten. Die is dan onder de pluizen wanneer het programma klaar is.

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Was komt er mooi uit

Minpunten

  • Ruimte tussen deur en pluizenfilter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M. ter Horst 23-01-2017 Product paar weken in bezit

Beddengoed niet droog

Algemene score

2,0
Beddengoed wordt niet goed droog. Mijn vorige Electrolux warmtepompdroger had hier geen enkele moeite mee, deze nieuwe droger geeft een onvoldoende resultaat. De geraadpleegde monteur beaamde dit, en gaf als advies het beddengoed na een volledige droogbeurt zelf met de nog natte kant aan de voorzijde in de machine te plaatsen, omdat daar de sensoren zich bevinden.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Francien. 22-01-2017 Product paar weken in bezit

Warmtepompdroger!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 15jaar was de oude wasdroger aan vervanging toe en omdat we erg tevreden waren over de AEG die we hadden was de keuze niet zo moeilijk. Een warmtepompdroger, het nieuwste!? Voorlichting, lezen en dan toch maar doen in de hoop dat ook deze droger weer 15jaar meegaat en wellicht langer.
Nu, na bijna 'n maand gebruik, gaat het prima. Erg weinig decibel aan geluid en het wordt niet meer warm in het "washok"! In het begin was het even wennen maar nu gaat het prima en de extra droogtijd valt reuze mee, de droger voelt zelf en stopt als het droog is. De voorspelde " besparing" kunnen we nu nog niet zien natuurlijk maar we denken nu reeds te kunnen stellen dat onze keuze de juiste is geweest.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arlette Jansen 22-01-2017 Product paar weken in bezit

Top droger zonder krimp!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben er heel blij mee omdat ik ontzettend veel tijd win in het drogen van kleding en ander textiel. Daarnaast geeft de droogtrommel precies aan welke soort was zodat wr rekening gehouden wordt met bijvoorbeeld sportkleding. Hij wordt ook niet gloeiend heet. Kleding blijft kwalitatief heel goed. Hij maakt weinig geluid.

Pluspunten

  • duidelijke weergave
  • ideaal voor sportkleding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gonda Arends 21-01-2017 Product paar weken in bezit

Merv

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dat wol mee kan drogen. Fijn wol programma. Overzichtelijk en ergnie zuigen appaart. Na elke droger beurt het water weg gooien.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fazergirl 21-01-2017 Product paar maanden in bezit

alle textiel drogen

Algemene score

6,0
deze droger nu bijna 2 maanden in gebruik en ik moet nog wel goed zoeken naar de juiste instellingen voor welk soort textiel ik wil drogen, en de was is niet altijd even droog. maar design is super mooi, en kleding kan alsnog wel wat krimpen, had een katoenen vest, deze gedroogd op synthetisch en is toch een maatje kleiner geworden helaas...

Pluspunten

  • tijdens drogen kan je de deur openen
  • prachtig design
  • handdoeken heerlijk zacht

Minpunten

  • was niet altijd even droog
  • was kan toch iets krimpen

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Bb 20-01-2017 Product paar weken in bezit

Gebruiksvriendelijk en overzichtelijke functies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een energiezuinig en duurzaam product. Eerst nog wel wennen aan langere droogtijd maar inmiddels ben ik eraan gewend.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Makkelijke bediening
  • Mooie programma s

Minpunten

  • Langere droogtijd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews