AEG T8DE86CS - Reviews

Specificaties
Droogsysteem
warmtepompdroger
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 69 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sjaak Munster 20-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Slechte ervaringen met de wasdroger AEG T8DE86CS

Algemene score

5,0
Voor de aankoop van de wasdroger AEG T8DE86CS diverse review' s doorgenomen. De energie besparing in combinatie met het redelijke droogresultaatsprak mij aan. Helaas heb ik spijt van deze aankoop. Het duurt enorm lang ( ongeveer 1.9 uur) eer een volle wastrommel droog is. Dit betekend een enorme slijtageslag van de was. De constructie van deze machine is niet juist. Ik heb ontdekt dat het een kwartier duurt eer de trommel aan de binnenzijde warm wordt. M.A. woorden de machine staat mimimaal een kwartier voor piet snot te draaien. Als je de machine op max = 253 eenheden =na 2 uur de was droog.
We hebben er ook een monteur bij gehad en deze gaf toe dat de lange droogtijd een klacht is van deze machine. Je kunt je afvragen of er werkelijk een besparing is als hij 2 uur staat te draaien?
Ik beveel deze machine helaas niet aan!

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Er kan veel was in
  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Zeer lange droogtijd
  • veel slijtage van de was.
Geschreven voor: AEG T8DE86CS

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marja 20-04-2017
  • Product paar maanden in bezit

Mooie machine

Algemene score

1,0
Ik vind het een drama machine, was draait helemaal in elkaar. Beddengoed moet ik helemaal uit de knoop halen en binnenin nog nat.
Lintjes zijn helemaal in elkaar gedraaid en helemaal stuk getrokken.
Geschreven voor: AEG T8DE86CS

Reageer

lautenbach 19-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

stille droger met mooi resultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb vijftien jaar geen droger gehad. de droger die ik nog kende was klein,
lawaaiig en de kleding kwam er zeer verkreukeld uit.
Dit is nu een verademing!
Geschreven voor: AEG T8DE86CS

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Willem Lich 16-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasdroger warmtepomp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
een goed product dat waar voor zijn geld geeft en goede resultaten heeft bij het drogen. De was komt er droog uit zoals je mag verwachten van een dergelijke apperaat.
Geschreven voor: AEG T8DE86CS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond 05-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne droger die makkelijk te bedienen is. Ziet er ook nog eens mooi uit. Maar vooral erg functioneel handig. Met diverse programma’s

Pluspunten

  • Duidelijk bedienings paneel
  • Maakt weinig geluid
  • Droogt erg goed
Geschreven voor: AEG T8DE86CS

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wil 31-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

AEG wasdroger

Algemene score

2,0
Droogt zelfs na 3 uren op de hoogste stand niet. wasgoed blijft nat en vochtig ondanks proberen met diverse programma's. wollen truien komen na 3 uren drogen nog steeds vochtig eruit.

Pluspunten

  • uiterlijk

Minpunten

  • droogt niet
Geschreven voor: AEG T8DE86CS

Review criteria:

Slecht
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Rian 30-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gezocht naar een droger met goede resultaten, deze komt zeer goed uit de bus in gebruiksgemak en is vooral ook energiezuinig. Goede prijs kwaliteit verhouding en prima design (ook al gaat het voornamelijk om de functionaliteit) Voldoet goed in een gezin met jonge kinderen (en dus veel was)

Pluspunten

  • energiezuinig
  • veel mogelijkheden
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Stof-zeefje heeft twee compartimenten
Geschreven voor: AEG T8DE86CS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mijke 29-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima droger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne, handig bedienbare droger. Droogt goed en snel! Maakt alleen iets meer geluid dan mijn vorige.

Pluspunten

  • snel droog

Minpunten

  • wat lawaaiig
Geschreven voor: AEG T8DE86CS

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

leon van zoest 28-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

stil zuinig en een grote vulopening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
eerst hadden we een AEG droger met een verwarmings element erin die stroom vrat.
Nu kan ik op de slimme meter zien dat de warmtepomp droger zeer zuinig met energie omspringt, dit zien we zeer zeker terug op de eindafrekening van NUON.

Pluspunten

  • zuinig
  • geruisloos

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: AEG T8DE86CS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marianne 28-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super droogtrommel.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden. Filter makkelijk schoon te maken. Door grote display is het programma duidelijk af te lezen. De was sneller droog dan verwacht!
Geschreven voor: AEG T8DE86CS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 27-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wasdroger AEG

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Produkt voldoet aan de verwachtingen. Is bijzonder zuinig en relatief stil. Droogresultaten zijn goed.

Pluspunten

  • verbruik
  • geluid
Geschreven voor: AEG T8DE86CS

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Douwuhhh 27-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stil, snel en stijlvol

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nadat onze vorige droger kapot ging, kozen we de warmtepompdroger van AEG. De verhalen waren namelijk positief. Omdat de droger op dezelfde verdieping staat als de slaapkamers van 3 van onze kinderen, was het geluidsniveau een belangrijke factor. Bij het aanspringen van de droger tijdens de eerste droogbeurt wisten we meteen dat we de juiste keuze gemaakt hadden. Enorm stil, terwijl de droogkracht perfect is. Makkelijk instelbaar, zodat ook de kinderen de droger kunnen bedienen. En de looks van de droger, met de mooie binnenverlichting, maken het een echte aanwinst in het huishouden.

Pluspunten

  • Geluidsniveau
  • Droogkracht
  • Bediening
  • Verlichting
  • Grote vulopening
Geschreven voor: AEG T8DE86CS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.pasterkamp 27-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

prima product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
voor het eerst werken wij met een warmtepomp. het is even wennen. droogtijd duurt wat langer maar de was komt wel droog uit de machine. wij zijn er tevreden mee

Pluspunten

  • goed droog
  • stukje veiliger m.b.t warmtepomp

Minpunten

  • langere droogtijd
Geschreven voor: AEG T8DE86CS

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timmer 27-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geen aanrader

Algemene score

2,0
Door de verkoper van Expert deze droger aan laten praten, spijt van de aankoop.
Droogt slecht, was komt klam of nat uit de droger ongeacht wat voor programma je kiest. Klein wasgoed komt tussen de deurrand te zitten. Dekbedhoezen draaien in elkaar. Apparaat doet ruim twee uur over een gemiddeld droogprogramma en is dan nog niet droog.

Pluspunten

  • Grote deuropening

Minpunten

  • Droogt erg slecht
  • Prijs
Geschreven voor: AEG T8DE86CS

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Alex 27-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze aeg gekocht ivm vervanging oude en qua verbruik dure condensdroger. Bevalt prima, is goed stil en heeft een grote capaciteit. Programma duurt op eco stand wel wat langer dan de oude machine maar dat heeft ook met de andere manier van drogen te maken (warmtepomp). Was komt goed droog uit de droger. De wasruimte is ook veel minder vochtig, machine stoot minder damp en warmte uit.

Pluspunten

  • Verbruik
  • Grote capaciteit
  • Stil

Minpunten

  • Duurt wat langer op eco stand
Geschreven voor: AEG T8DE86CS

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Iris 26-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

heel mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
na jaren een Miele te hebben gehad, de conventionele droger zijn wij over gestapt naar deze AEG warmtepomp droger. Is echt veel zuiniger en stiller in gebruik.
Er is voor de helft minder strijk doordat er veel minder kreukels zijn.
Dit is de beste vriendin van mijn vrouw geworden, zeurt niet en doet haar werk goed.

Pluspunten

  • zuinig
  • stil
  • goede prijs kwaliteit verhouding
  • goede garantie voorwaarden

Minpunten

  • niet gevonden
Geschreven voor: AEG T8DE86CS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 26-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima droger met een paar kleine tekortkomingen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede warmtepompdroger met ruime menukeuzes voor een faire prijs.
In vergelijking met onze oude (20+ jaar)Miele condensdroger kom ik tot de volgende plus en minpunten:
-uiteraard veel zuiniger,
-meer keuzes uit droog programma's
-droogtijd is veel langer
-de nieuwe droger kreukt meer
-geluidsniveau is ongeveer gelijk

Rare eigenschap is dat de tijd tot einde niet aangepast wordt aan de droogtegraad van de kleding. Droger kan rustig een kwartier doen over de laatste minuut...
En puur persoonlijk: tiptoetsen voor de bediening werken prima maar ik prefereer "echte" knoppen.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Grote, goed verlichte trommel

Minpunten

  • Niet heel erg kreukvrij
  • Duurt vrij lang
Geschreven voor: AEG T8DE86CS

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Yvonne 26-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima keus

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Oude was aan vervanging toe. En had het voornemen om op het energiegebruik te gaan letten.
Deze AEG was de meest zuinige die wij konden vinden.
Bevalt uitstekend

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil
Geschreven voor: AEG T8DE86CS

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 26-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote vulopening. Gemakkelijke bediening en fijn droge was.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Droger heeft een grote vulopening. Is gemakkelijk bedienbaar en droogt de was heel fijn. Bovendien maakt de machine weinig lawaai.

Pluspunten

  • Zie beoordeling
  • Prijs-kwaliteit verhouding prima

Minpunten

  • Geen
  • -geen
Geschreven voor: AEG T8DE86CS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 26-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima warmtepomp wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Grote deur, grote droogtrommel waar alle was makkelijk in kan. Heb de standaard droogtegraad 1 stand droger gezet vanwege de recensies. Alles is heerlijk droog en zacht, behalve de ene keer dat ik de gewone was en het dekbedhoes bij elkaar gedaan had. Alle was in de hoes en uiteraard nog wat klam, maar niet nat.
Filter is goed schoon te maken maar wel vliegen dan wat pluizen in het rond. Droogtijd tussen 2 en 3 uur is geen probleem, je staat toch niet de hele tijd erop te wachten?

Pluspunten

  • Grote vulopeninig
  • verlichting trommel
  • grote trommel
  • heerlijk zuinig met energie
  • maar 700 Watt aansluitwaarde,
Geschreven voor: AEG T8DE86CS

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews