AEG T8DE86CS - Reviews

8,5 Lees 28 reviews
Specificaties
Uitvoering
warmtepompdroger
Geluidsniveau
65 dB
Vulgewicht
8 kg
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 27 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arlette Jansen 21-01-2017 Product paar weken in bezit

Top droger zonder krimp!

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

10,0
Ik ben er heel blij mee omdat ik ontzettend veel tijd win in het drogen van kleding en ander textiel. Daarnaast geeft de droogtrommel precies aan welke soort was zodat wr rekening gehouden wordt met bijvoorbeeld sportkleding. Hij wordt ook niet gloeiend heet. Kleding blijft kwalitatief heel goed. Hij maakt weinig geluid.

Pluspunten

  • duidelijke weergave
  • ideaal voor sportkleding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gonda Arends 21-01-2017 Product paar weken in bezit

Merv

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dat wol mee kan drogen. Fijn wol programma. Overzichtelijk en ergnie zuigen appaart. Na elke droger beurt het water weg gooien.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fazergirl 21-01-2017 Product paar maanden in bezit

alle textiel drogen

Algemene score

6,0
deze droger nu bijna 2 maanden in gebruik en ik moet nog wel goed zoeken naar de juiste instellingen voor welk soort textiel ik wil drogen, en de was is niet altijd even droog. maar design is super mooi, en kleding kan alsnog wel wat krimpen, had een katoenen vest, deze gedroogd op synthetisch en is toch een maatje kleiner geworden helaas...

Pluspunten

  • tijdens drogen kan je de deur openen
  • prachtig design
  • handdoeken heerlijk zacht

Minpunten

  • was niet altijd even droog
  • was kan toch iets krimpen

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Bb 20-01-2017 Product paar weken in bezit

Gebruiksvriendelijk en overzichtelijke functies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een energiezuinig en duurzaam product. Eerst nog wel wennen aan langere droogtijd maar inmiddels ben ik eraan gewend.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Makkelijke bediening
  • Mooie programma s

Minpunten

  • Langere droogtijd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Monique 20-01-2017 Product paar weken in bezit

Grote opening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een hele fijne droger met een enorm grote vulopening, ideaal voor slaapzakken en dekbedden, tevens is hij makkelijk te bedienen en maakt bijna geen geluid, dus ideaal om je was s'nachts te laten drogen, helemaal TOP

Pluspunten

  • Grote vulopening
  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ger 20-01-2017 Product paar maanden in bezit

Fijne droger.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne droger. Veel mogelijkheden en toch een makkelijk in gebruik. Prijs kwaliteitverhouding is prima!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert 20-01-2017 Product paar weken in bezit

Stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele prettige droger die erg stil is, heel fijn om snachts aan te laten staan daardoor en hij droogt ook snel

Pluspunten

  • Stil
  • Snel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Philip 20-01-2017 Product paar maanden in bezit

Super droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Droogt goed en krachtig. Met verschillende stoffen in de droger wordt niet alles even droog. Maar alles wordt wel kastdroog

Pluspunten

  • Lekker groot volume
  • Vocht via slangafvoer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 20-01-2017 Product paar maanden in bezit

Geluidsvriendelijke droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
8 kg wasgoed droogt goed. Bijna kreukloos haal ik de was eruit. 2 standen qua tijd; energiezuinig of opde stille stand.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Bied veel mogelijkheden als droger

Minpunten

  • Waterhardheid instellen moeilijk te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sita 08-01-2017 Product paar maanden in bezit

Wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben eerder geen wasdroger gehad. Echter deze wasdroger is nu niet meer weg te denken. Je hebt een grote keuze aan programma's. Voor elke soort kleding bestaat er wel een droogprogramma. De droger is extra stil en zeer zuinig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Terra01 06-01-2017 Product paar maanden in bezit

intuitief en droog

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ondanks de vele programmamogelijkheden, is de machine gebruiksvriendelijk, werkt het intuitief en is de was heerlijk zacht en droog

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marjan 06-01-2017 Product paar weken in bezit

Super tevreden met m'n aeg droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De aeg droger is mooi om te Zien , droog kwaliteit is super en in energie verbruik ook super dus een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam Ploegman 05-01-2017 Product paar weken in bezit

AEG droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
na dat we onze wasmachine een week hadden ,leek het ons moloi om de set complete te maken met een droger , hierbij was er ook nog een mooie actie van douglas met een waardecheque twv 100 euro
de droger bevalt zeer goed , het is een warmtepompdroger en heerlijk geruisloos [dan de vorige die we hadden]
er kan nu meer soorten was in de droger doordat de vezels beter beschemd zijn , en dat schiet in het doen van de was heerlijk op in huis

Pluspunten

  • grote trommel inhoud
  • tijdsduur instellen
  • verlichting
  • soorten programma,S

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Naomi van den Heuvel 04-01-2017 Product paar weken in bezit

overzichtelijk en duidelijk bedieningspaneel, grote deur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
een hele fijne droger, maakt niet veel lawaai. Grote laadruimte, en goed schoon te houden. Handig in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Geen 02-01-2017 Product paar maanden in bezit

Prima droger

Algemene score

8,0
Prima droger duidelijke bediening en tevreden over droog resultaat. Gemakkelijk in onderhoud dus heel tevreden.

Pluspunten

  • Verlichting
  • Bediening eenvoudig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

D. Boonstra 01-01-2017 Product paar maanden in bezit

Grote deur,

Algemene score

9,0
Goed aangeven welke droogte je wenst, b.v. Door het instellen van je eigen keuze, kastdroog, strijkdroog. Grote inhoud, maakt weinig lawaai.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nynke 01-01-2017 Product paar weken in bezit

Droger AEG

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De uitdaging is prachtig. De geluiden als de droger klaar is is niet irritant. De droogkwaliteit is uitstekend in te stellen.. Wel moest ik even wennen aan de instelling. In het begin was de was niet kurkdroog wat ik gewens was van mijn vorige droger. Nu weer ik welke programma's ik kan gebruiken. Ook fijn dat het water direct wegloopt in de wasmachineafvoer.

Pluspunten

  • Veel opties
  • Weinig geluid

Minpunten

  • Even wennen aan de programma's
  • Soms een geluidje bij het bakje voor het water.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

A. De Jongh 31-12-2016 Product paar weken in bezit

Stille droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De droger is vrij rustig en wordt niet warm aan de buitenzijde. Het duurt wel wat langer voordat de was droog is dan met een condensdroger. Maar de ruimte blijft stukken koeler.

Pluspunten

  • Stille, rustige machine
  • Grote vul opening

Minpunten

  • Duurt langer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Albert Dees 30-12-2016 Product paar maanden in bezit

Grote vulopening .Ook geschikt voor wol en outdoor kleding.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Grote trommel en vulopening, duidelijk scherm en makkelijk te bedienen. Zeer geschikt voor wol en sportkleding.

Pluspunten

  • Ook geschikt voor wol en sportkleding.
  • Stil en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jean 29-12-2016 Product paar weken in bezit

Mooi design, overzichtelijk

Algemene score

9,0
Heel blij met mijn wasdroger. Mijn zoon zei laatst, dat wassen en drogen zo wel leuk is. Was komt er zo goed als kreukvrij uit. Ideaal. Makkelijk in gebruik. (Mijn) kind kan de was doen en het in de droger plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews