AEG T8DE84ES - Reviews

Best Reviewed feb 2018 AEG T8DE84ES
Best Reviewed februari 2018
Specificaties
Droogsysteem
warmtepompdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 46 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MJ 10-02-2017
  • Product paar maanden in bezit

Fantastisch apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zoveel keus in programma's voor allerlei soorten wasgoed. De droge was komt er zonder kreukels uit en hoeft meestal niet gestreken te worden.

Pluspunten

  • bediening
  • uiteindelijk resultaat
Geschreven voor: AEG T8DE84ES

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maxime 10-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Aeg Droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn nieuwe aeg wasdroger droogt alles zonder dat iets krimpt! Jammer genoeg hadden we er een geleverd gekregen waar het deurtje niet goed van sloot. Dit heb ik doorgeven en een aantal dagen later stond de monteur op de stoep! Nu werkt hij geweldig en alles viel onder de garantie. Ik ben super blij met mijn droger en beveel hem iedereen aan!

Pluspunten

  • Lekker groot
  • Lampje in de trommel
  • Veel opties
  • Duidelijke uitleg in het boekje
Geschreven voor: AEG T8DE84ES

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Inge 22-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Prima droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze droger bij de BCC gekocht, met een mooie aanbieding.
De droger doet wat hij moet doen. Erg fijn is om ook zelf een tijdsduur in te kunnen stellen en het opfrisprogramma. Hiermee kun je een shirtje of andere kledingstukken die nog niet vies zijn, maar ook niet meer helemaal fris ruiken, opfrissen. Zo heb ik mijn sjaal opgefrist aan het begin van de winter, die rook erg muf, na dit programma was de muffe geur weg!

Pluspunten

  • opfrisprogramma
Geschreven voor: AEG T8DE84ES

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kvdv 22-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

droogt niet snel.

Algemene score

6,0
Nu ik hem langer gebruik ben ik minder tevreden over het droogresultaat. Het maakt meer lawaai dan gedacht en buiten het filter zijn de andere componenten moeilijker schoon te houden.

Minpunten

  • lange droogtijd
  • moeilijker schoon te houden
Geschreven voor: AEG T8DE84ES

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

M. Ermers 19-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product getest

Zeer fijne en goede Condensdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We zijn zeer tevreden met deze condens droger, doet perfect zijn werk en het kreukvrij verhaal klopt helemaal . de was komt er mooi droog uit het bedieningsgemak is uitstekend.
hij staat bij op de wasmachine met een originele beugel en geen klachten.

Pluspunten

  • Bedieninsgemak
  • Droogresultaten
  • Vrij geruisloos
Geschreven voor: AEG T8DE84ES

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Belinda 19-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Drama, droogtijden te lang & bijkeuken kletsnat bij gebruik

Algemene score

4,0
Ik zou deze nooit weer kopen.
De droogtijden zijn veel te lang.
Volgens de verkopende winkels(heb bij 3 diverse winkels advies gekregen) zou dit apparaat geschikt zijn voor kleine ruimtes.
Mijn bijkeuken is 2 bij 2(niet supergroot maar ook niet echt klein) bij gebruik van de droger is mijn hele bijkeuken kletsnat. Dit zou volgens de winkels niet zo moeten zijn maar bij AEG zeggen ze dat ik de tuin/garagedeur open moet zetten voor ventilatie. Nou dat lijkt mij zomers niet zo,n probleem maar in de winter is dat geen optie.

Pluspunten

  • Genoeg keuze mbt programma

Minpunten

  • Droogtijden zijn veel te lang
  • hele bijkeuken is kletsnat na gebruik vd droger
Geschreven voor: AEG T8DE84ES

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Ron marree 08-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

AEG Droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik was toe aan een nieuwe wasdroger ivm met mijn oude die 18 jaar oud was en het niet meer zo goed deed ! Dus heb ik mij laten informeren over de mogelijkheden die er nu zijn inclusief alle veranderingen die er door de jaren heen zijn gekomen en het waarom dat dan beter zou moeten zijn ? Maar na Alle informatie díe ik gekregen heb , heb ik besloten de AEG te kiezen die er voor mij als beste uitkwam ! Ik heb hem nu 2 maanden in gebruik , en ik moet zeggen het is een hele fijne droger ! Gemakkelijk te kiezen programma's je heb er werkelijk geen omkijken naar !!! Ik ben heel bij met deze keuze ! 👍

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Lekker stil
Geschreven voor: AEG T8DE84ES

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mireille 02-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer tevreden over mijn aangekochte warmtepompdroger. Voldoet aan mijn verwachting. Mooie vormgeving.
Geschreven voor: AEG T8DE84ES

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

S. Rolsma 02-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

zuiniger met stroom

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De oude wasdroger is vervangen door de AEG T8DE84ES. deze is een stuk zuiniger met stroom.
Tevens is het filter gemakkelijk schoon te maken; bij de vorige droger was de warmtewisselaar moeilijk te reinigen

Pluspunten

  • zuinig
  • stoffilter gemakkelijk te reinigen

Minpunten

  • is niet erg stil
Geschreven voor: AEG T8DE84ES

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mevr. van der Vring 01-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Droogt beter

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het werkt makkelijk, al had ik wat meer losse keuzes gehad. Niet bij de instellingen van het soort was, maar bv bij 5 kg fijne was een hogere droogtijd kunnen aangeven. Bij katoen gaat dat wel, maar niet overal.

Pluspunten

  • stil
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • instellen droogtegraad bij fijne was
  • instellen tijd bij fijne was van meer dan 3 kg
Geschreven voor: AEG T8DE84ES

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Akbulut 31-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Droger aeg

Algemene score

7,0
Kleding kreukelt wel heel erg veel maar droogt goed. Maakt nuet al te veel geluid tijdens het starten.
Geschreven voor: AEG T8DE84ES

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Foppe 29-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zuinige wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Goede en zuinige droger. Behalve dekbedovertrekken welke lastig droog te krijgen zijn. Deze moeten minimaal 2x het programma doorlopen. Dat is ook het enige minpunt
Geschreven voor: AEG T8DE84ES

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerdie 29-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Solide machine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima droger. Voldoet aan de verwachting. Antikreukfunctie werkt goed. Verder ruim voldoende keuzemogelijkheden v.w.b. droogtegraad.
Geschreven voor: AEG T8DE84ES

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 29-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Droger

Algemene score

8,0
Product is fluisterstil en droogt voortreffelijk, ik heb de droge nog niet aangesloten op de afvoer en ervaar dat er geen signaal wordt gegeven als de waterbak geleegd moet worden

Pluspunten

  • stil
  • instelbare droog tijd

Minpunten

  • geen signaal bij volle waterbak
Geschreven voor: AEG T8DE84ES

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fred B 28-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, veel keuzes uit droogte instellingen

Algemene score

9,0
Moi net design apparaat waarbij het wel nog even experimenteren is met het kiezen van de juiste droogtegraad. Wel opvallend in tegenstelling tot vorige AEG maar ook met andere merken, een degelijk filter in de deur. 1 stuk en niet twee zoals bij de meeste drogers. Kortom aan te bevelen.

Pluspunten

  • Design
  • Werking

Minpunten

  • Het menu zou intuïtiever mogen/kunnern zijn
Geschreven voor: AEG T8DE84ES

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco 27-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

AEG warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Goede warmptepompdroger met een zeer uitgebreid scala aan programmas.. ik moest eerst wel even wennen aan de droogtegraad (vond de was nog een beetje dampig op stand kastdroog) maar uit de gebruiksaanwijzing bleek dat deze nog bij te stellen is en heb m wat droger bijgesteld.. nu is het echt goed droog en kan het zo de kast in.. een klein nadeel is wel dat kleine kledingstukken zoals bijv. sokken tussen de deur en rand draaien...

Pluspunten

  • grote vuldeur
  • makkelijk in te stellen
  • geen filter voor condensor dus ook niet reinigen
  • makkelijk condensbak te legen

Minpunten

  • sokken draaien tussen vuldeur en rand
  • niet heel stil
Geschreven voor: AEG T8DE84ES

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

MK46 27-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima droger, droogt perfect!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Droger bevalt prima, geen klachten en wat de prijs kwaliteit verhouding betreft, beslist een aanrader.

Pluspunten

  • Droogtijd valt erg mee
  • Was bijna kreukvrij en heerlijk zacht
  • Programma's voor wol en tere weefsels

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: AEG T8DE84ES

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 27-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

AEG warmtepompdroger werkt prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt prima. Droogtijd korter dan mijn vorige condens droger. Deze was van het fabrikaat Bosch. Vaak komt het wel voor dat de Droogtijd die de machine aangeeft Veel korter blijkt te zijn.

Pluspunten

  • Relatief korte Droogtijd.
  • Weinig geluid.

Minpunten

  • Tot nog toe geen.
Geschreven voor: AEG T8DE84ES

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Menno 27-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design . Stille machine . Makkelijke bediening . Wol programma. Nog nooit een wasdroger gehad wat is dit heerlijk geen vochtige ruimtes meer. Ik hoop dat deze net zo lang mee gaat als mijn oude wasmachine 18 jaar als dat zo is krijgt deze wasdroger een 10

Pluspunten

  • Mooi design
  • Stille machine
  • Makkelijke bediening
  • Wol programma

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: AEG T8DE84ES

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rens 27-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne droger die echt goed droogt er mooi uitziet en doet wat ie belooft! Bedieningsgemak is prima dus wat wil je nog meer?
Geschreven voor: AEG T8DE84ES

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews