AEG T8DE84ES - Reviews

Specificaties
Uitvoering
warmtepompdroger
Vulgewicht
8 kg
Anti-kreuk fase
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 13 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MJ 10-02-2017 Product paar maanden in bezit

Fantastisch apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zoveel keus in programma's voor allerlei soorten wasgoed. De droge was komt er zonder kreukels uit en hoeft meestal niet gestreken te worden.

Pluspunten

  • bediening
  • uiteindelijk resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maxime 10-03-2017 Product paar weken in bezit

Aeg Droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn nieuwe aeg wasdroger droogt alles zonder dat iets krimpt! Jammer genoeg hadden we er een geleverd gekregen waar het deurtje niet goed van sloot. Dit heb ik doorgeven en een aantal dagen later stond de monteur op de stoep! Nu werkt hij geweldig en alles viel onder de garantie. Ik ben super blij met mijn droger en beveel hem iedereen aan!

Pluspunten

  • Lekker groot
  • Lampje in de trommel
  • Veel opties
  • Duidelijke uitleg in het boekje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Inge 22-01-2017 Product paar maanden in bezit

Prima droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze droger bij de BCC gekocht, met een mooie aanbieding.
De droger doet wat hij moet doen. Erg fijn is om ook zelf een tijdsduur in te kunnen stellen en het opfrisprogramma. Hiermee kun je een shirtje of andere kledingstukken die nog niet vies zijn, maar ook niet meer helemaal fris ruiken, opfrissen. Zo heb ik mijn sjaal opgefrist aan het begin van de winter, die rook erg muf, na dit programma was de muffe geur weg!

Pluspunten

  • opfrisprogramma

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

klaas honigh 12-06-2017 Product paar maanden in bezit

droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
de droger werkt naar verwachting het product voldoet goed aan de gestelde eisen en de voorlichting van de verkoper was beslissend voor de aankoop van dit apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

janneke 16-03-2017 Product paar maanden in bezit

Ik had beter verwacht

Algemene score

7,0
Droger met grote vulopening, het geluid dat de droger maakt valt me eigenijk wat tegen.
De indicatie 8 kilo is misleidend want dit is alleen maar voor katoen, heb je wasgoed wat niet alleen maar uit katoen bestaat ( mix) dan kan je er maar 3,5 kilo in drogen , let wel die kilo's slaan op droge was.
Verder is kastdroog niet kastdroog en heb ik na 2 weken uitproberen eindelijk droge was.

Pluspunten

  • geen krimp
  • energiezuinig

Minpunten

  • je kan er geen 8 kilo gemengde was in drogen
  • maakt lawaai dus niet plaatsen in open keuken

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
klaas 23-03-2017

Heb je een andere instelling gedaan waardoor de was wel droog was?
Vr.gr
K.Veldman.

janneke 10-04-2017

als ik gemixte was heb dan stel ik de tijd zelf in door middel van de knop TIJD meestal is 1,5 uur genoeg.
spijkerbroeken droog ik ook op stand mix maar daarvoor stel ik de tijd in op 2 uur.

Reageer

Ruud 10-03-2017 Product paar maanden in bezit

Doet wat hij belooft!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heerlijke droger. Erg stil ten opzichte van onze oude droger. Looptijd is super, op kastdroog+ komt je wasgoed droog uit de machine en kan je hem direct opvouwen. Wollen kleding krimpt echt niet, dus de belofte wordt waargemaakt. Verder is het een makkelijk te bedienen apparaat. Slechts enkele knoppen en het display maakt duidelijk wat je hebt geselecteerd.

Pluspunten

  • Wollen was krimpt niet
  • Stil
  • Korte looptijd

Minpunten

  • kastdroog is niet kastdroog

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leon 21-01-2017 Product paar weken in bezit

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
aeg doet wat het belooft.. klasse apparaat erg stil en voor die prijs is het een mooi toestel hadden hiervoor een whirlpool maar deze overtreft de whirlpool dus goed koop..

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

N Otte 20-01-2017 Product paar dagen in bezit

Wasdroger van AEG

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb nog nooit zo'n fijne droger gehad , maakt weinig geluid en werkt fantastisch !!
is ook zuinig in gebruik .is echt een aanrader !!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Martine 04-01-2017 Product paar weken in bezit

Mooi apparaat, droogt prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben deze droger nu een kleine maand in huis, gekocht via een actie van AEG. In eerste instantie wilden we voor een andere gaan maar kwamen er in de winkel wel achter dat dit model veel meer mogelijkheden bood en energiezuiniger was. Droogt prima, al duurt het soms wat lang. We zijn tevreden over deze droger.

Pluspunten

  • droogt goed
  • vormgeving
  • aantal programma's

Minpunten

  • tijdsduur sommige programma's
  • geen eindsignaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
janneke 10-04-2017

het eindsignaal kan je naar behoeven zelf aan of uit zeten ik denk dat het signaal bij jullie perongeluk uit staat

Reageer

Kierwa 01-01-2017 Product paar weken in bezit

Kan niet meer zonder!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Past lekker veel in, droogt uitstekend, handige verlichting van de trommel, muisstil, veel instellingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim Bunnik 30-12-2016 Product paar maanden in bezit

Mooi, kreukvrije droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze droger gekozen omdat hij er mooi uitzag. Een grote trommel vind ik erg fijn en hij droogt kreukvrij. Heerlijk! Ben er heel erg blij mee!

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit
  • Droogt reukvrij
  • Grote trommel

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijsb. 29-12-2016 Product paar maanden in bezit

Gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk in gebruik omdat het duidelijk en simpel te bedienen is. Het merk interesseerde mij niet, zolang ik maar wol kan drogen. Dankzij de keuze menu kan alles apart gedroogd worden (maar de keuze voor mix wordt meer gebruikt omdat ik dan niks hoef uit te zoeken) Ik heb daarom absoluut geen spijt van mijn AEG.

Pluspunten

  • Gemakkelijk programma's kiezen
  • Goede (heldere) informatie weergaven

Minpunten

  • Te zacht geluid (einde programma)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Michiel 28-12-2016 Product paar maanden in bezit

Fijne machine met goed droogresultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vanwege de komst van onze dochter hebben wij deze wasdroger gekocht. De was is goed en snel droog. Wel hebben we nog wat last dat sommige kleding een beetje krimpt. Wellicht heeft dat met een instelling te maken.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Lekker zachte handdoeken
  • Eenvoudig in gebruik
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Sommige kledingstukken krimpen
  • Droger met warmtepomptechnologie langere droogtijd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer