AEG T8DE84EW - Reviews

Specificaties
Droogsysteem
warmtepompdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Barbara 08-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Belachelijke frabrieksgarantie

Algemene score

5,0
Ik heb de droger 1,5 week en er komt een luide brom uit het apparaat. Ik begrijp niet dat dit een stille droger wordt genoemd. Vandaag wilde ik dit apparaat en de AEG vaatwasser die ik eerder had gekocht registreren om zodoende 10 jaar garantie op de motor te kunnen krijgen. Mij werd verteld dat als het apparaat binnen 2 jaar stuk gaat, er alleen garantie wordt gegeven op de onderdelen als er sprake is van een fabricagefout, niet als er sprake is van slijtage, en dat er 62,50 voorrijdkosten worden berekend plus 19,82 per kwartier voor de monteur, waardoor de reparatie al gauw op 200 euro zou uitkomen. Tijdens de garantietermijn! Wat een belachelijk slechte service. Mij werd geadviseerd een servicecontract van 3,99 per maand te nemen, waardoor wel alle kosten vergoed zouden worden. De droger zit nu nog in de zichttermijn en ga ik proberen terug te sturen. Voor de vaatwasser is het helaas te laat. Op hoop van zegen dan maar.

Minpunten

  • Belachelijke fabrieksgarantie
  • Luide brom
Geschreven voor: AEG T8DE84EW

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

Jos & Jacqueline 29-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Tegenvaller

Algemene score

5,0
Nieuw gekocht. Waren wat anders en goedkoper gewend. Dachten kopen een duurdere dus betere.... Echt niet ! Lange droogtijd. Handdoeken niet altijd droog. Weer opnieuw aanzetten.... Pffff. Echte tegenvaller. Slang was kennelijk niet aan te sluiten, waardoor iedere keer de bak geleegd moet worden.....! Als we alles voorop geweten hadden. Hij kan met warmtepomp helft minder energie gebruiken, maar als het 2x zolang duurt scheelt het niks...

Pluspunten

  • Grote deur
  • Veel inhoud

Minpunten

  • Lange droogtijd
  • Niet droog
Geschreven voor: AEG T8DE84EW

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

CvdLee 24-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Goed gebruiksvriendelijke droger.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne machine met grote deur en verlichting in de trommel. Goede filter voor de opvang van het pluis. Omdat de trommel 2 kanten opdraait heb je geen grote prop in de machine als je beddengoed droogt.

Pluspunten

  • Verlichting in de trommel en grote deur
  • Trommel draait 2 kanten op
  • Energiezuinig
Geschreven voor: AEG T8DE84EW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Eray 08-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima droger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat is erg zuinig tov onze oude condensdroger. Eenvoudig in gebruik en door een dun slangetje bij de afvoer van de wasmachine te stoppen wordt alle condensvocht afgevoerd, pluis/stoffilter makkelijk te reinigen. Perfecte AEG Service!

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Geen warmte afgifte in ruimte waar geplaatst
  • Laag energie verbruik
  • condens via de afvoerslang
  • handig stof rooster

Minpunten

  • Iets langere droogtijd
Geschreven voor: AEG T8DE84EW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bryan 30-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Gemak!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Erg tevreden! De droger is zuinig, stil en heeft een grote trommel. Daarnaast heeft aeg altijd een mooi design en veel programma waardoor het eindresultaat altijd perfect is!

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi design
  • Grote trommel
  • Veel programma’s
Geschreven voor: AEG T8DE84EW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Enise 29-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijn droger, met uitstekende droogresultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind de prijs-kwaliteit verhouding zeer goed bij deze droger. Bij juiste instellingen ( eenmalige te instelling zoals aangegeven bij de handleiding) komt de was goed droog uit

Pluspunten

  • Was en dekbedden goed droog
  • droogtijd past zich automatosch aan bij weinig was
  • Draait beide richtingen
  • Niet te veel of te weinig programma’s
  • Waterafvoer via afvoerslang mogelijk

Minpunten

  • Duurt lang
  • Geluid wat hoger dan verwacht
  • Plastic deur ipv glas
  • Handleiding niet erg duidelijk
  • Geen zelfreinigende condensor
Geschreven voor: AEG T8DE84EW

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Elly 29-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ruime trommel, prima resultaat, ook met wol!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima eindresultaat, minder strijkwas, ook wol blijft mooi!! Wegpompen via afvoer via een slang kan beter, beslist de afvoer naar riool niet hoger dan aangegeven, liever lager zelfs. Dat is jammer bij een al bestaande afvoer. Heb dus de droger hoger geplaatst, hij staat in kelder dus we hebben er een paar tegels onder geplaatst, elders zou dat niet mooi uitzien. Maar dat is tot op heden het enige minpunt. Dat had bij de verkoop beter vermeldt moeten worden!! Het is iets waar je als consument niet bij stil staat! Dan let je op gebruiksgemak enz.

Pluspunten

  • Prima resultaat
  • Energiezuinig
  • Wol blijft in vorm, zelfs een dekbed!!!

Minpunten

  • Condens afvoer via afvoerslang
Geschreven voor: AEG T8DE84EW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rene 28-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zorgvuldig uitgezocht. De duur van het drogen is even wennen met een warmtepompdroger.
Hij is mooi stil.

Pluspunten

  • Ruime ingang
  • Voldoende mogelijkheden

Minpunten

  • Herrie
Geschreven voor: AEG T8DE84EW

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ellen 27-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De droger doet wat hij moet doen en is lekker stil. Het was wel even spelen met de programma's voordat ik het gewenste droogresultaat had.

Pluspunten

  • Stil
  • Prijs

Minpunten

  • Nog niets kunnen ontdekken
Geschreven voor: AEG T8DE84EW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hennie Gerritsen 26-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede machine, weinig geluid ook met centrifugeren. Ruime keuze in programma's. Zuinig in gebruik wasmiddelen.
Geschreven voor: AEG T8DE84EW

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pierre 26-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

heerlijk stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een rustige machine die voldoet aan onze eisen.
Hij heeft een grote deur en is gemakkelijk te bedienen.
Geschreven voor: AEG T8DE84EW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dimosthenis Koulikas 26-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende keuze. Excellent choice.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb dit model op Black Friday gekocht voor een zeer goede prijs en ik heb er geen spijt van. Ik zou zonder aarzeling aanbevelen.

I bought this model on Black Friday at a very good price and I don't regret it at all. I would recommend without hesitation.

Pluspunten

  • fast
  • softens your clothes
  • safe for children
  • energy efficient
Geschreven voor: AEG T8DE84EW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EVO 26-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Gebruikersvriendelijk.

Algemene score

8,0
Prima droger. Handig in gebruik. Droogt goed. Zelfs wol!
Gewichtscapaciteit van non-katoen zou wat groter kunnen.

Pluspunten

  • Gemakkelijk te bedienen
  • Droogt ook wol
Geschreven voor: AEG T8DE84EW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Chantal 19-06-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Stil, makkelijk in gebruik en veel extra functies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na wat opstartproblemen (verkeerd, aangesloten door leverancier, waterafvoerslang moest ingekort, knopje waterafvoer/opvangbak moest omgezet en er moest een extra rubbertje in he deurtje om het fluiten tegen te gaan), top apparaat.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk menu
  • stil
  • verkort bij kleine droogbeurten
  • timmer

Minpunten

  • sommige programma's gaan maar tot kastdroog
Geschreven voor: AEG T8DE84EW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Prima was/droog-combi! 22-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

gebruiksvriendelijke en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
de wasmachine is zeer gebruiksvriendelijk vanwege de duidelijke indeling aan wasprogramma's en extra opties. bovendien is de machine erg stil en duurzaam.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • stil
  • grote lader

Minpunten

  • lange wastijd
  • korte snoer
Geschreven voor: AEG T8DE84EW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

saskia 03-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

energiezuinig, makkelijk schoon te maken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel fijne droger, pluizenfilter makkelijk te legen en er blijven nergens pluizen achter. Heeft zelfs een wolprogramma en dit werkt goed, zonder krimp! Eenvoudig in gebruik.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • handige pluizenfilter
Geschreven voor: AEG T8DE84EW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer