Siemens WT43W3G1NL - Reviews

Specificaties
Droogsysteem
warmtepompdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 78 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Verweij 11-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Prima droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij waren een oude condensdroger gewend, met de verhuizing een nieuwe droger aangeschaft, omdat de droger in een afgesloten ruimte moest komen te staan en wij geen zin hadden in vochtproblemen, hebben we gekozen voor een warmtepompdroger, dat deze ook nog eens zuiniger is, is mooi meegenomen.
De ruimte waar de droger nu staat, word wel lekker warm, maar niet vochtig, pluspunt is dat de Siemens ook nog op de afvoer aangesloten kon worden en wij de waterbak dus niet meer hoeven te legen.
Ook het uitgebreide aantal programma's is een uitkomst, hier hadden we ons vooraf niet echt in verdiept, na levering kwamen we erachten dat we veel meer soorten kleding kunnen drogen dan we voorheen deden, met slecht weer en een kleintje in huis, toch wel prettig op dagen dat we niet buiten kunnen drogen.
Wij waren verbaasd hoe stil deze moderne apparaten zijn (we hebben ook een nieuwe Siemens wasmachine genomen), vergeleken met onze oude wasmachine en droger. Vooraf onderzoek naar deze apparaten had ons al geleerd dat de eco programma's nogal lang duren, voor ons geen enkel probleem, we zetten hem 's avonds tijdens daltarief aan op timer met de antikreuk functie erbij en kunnen de machine 's ochtends leeghalen. De was is goed droog en nog lekker warm :)

Enigste minpuntje is dat de droger niet op alle programma's op volledig gewicht gevuld mag worden, je koopt een grote 8 kg machine, maar er mag maar 3 kg in als je een mix programma draait :(

Pluspunten

  • stil
  • goed droog
  • veel programma's
  • zelfreinigende condenser

Minpunten

  • niet alle programma's op vol gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ThomR 11-04-2018

Eerder moeten kopen

Algemene score

10,0
Ik heb de droger nu ongeveer 6 maanden en ik heb nog geen enkel probleem gehad. Ik vind het ook fijn dat je de drooggraad apart kan bijsturen. Het enige wat ik mis is een lamp in de trommel, maar dat komt ook door gebrek aan licht waar de droger staat.

Zonder twijfel koop ik hem weer. Ik ben zeer tevreden
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Auke 26-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima droger

Algemene score

7,0
De droger heeft snelle droog programma's.
De droger droogde 1 keer niet goed toen alle was in elkaar gefrommeld was door een hoeslaken. De sensor werkte toen niet goed?? Een tweede ronde laten draaien en de lakens waren kastdroog.
Vriendelijke besturing en lekker stil.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ria 25-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
warmtepompdroger van Siemens helemaal top. Energie zuinig en droogt uitmuntend. Staat op de wasmachine, en is nog mooi om te zien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CMulder 17-01-2018

Fijne machine

Algemene score

8,0
Wij hebben deze machine nu 2 weken in gebruik. Hij bevalt goed. Hij is stil en droogt meestal goed. Door de lagere temperatuur krimpt de was minder.
Ik droog op de droogste stand en dan vind ik de was bij extra kastdroog toch niet "kurkdroog" ik had het liever iets droger gehad. Maargoed, desalniettemin ben ik wel tevreden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mrtyn 14-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs-kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werkt perfect, afvoerslang handig +selfcleaning ideaal! Duidelijke display, gebruiksvriendelijk en het 40 min programma snel en effectief.

Pluspunten

  • Goede prijs-kwaliteit
  • Weinig geluid
  • Overzichtelijke makkelijke display

Minpunten

  • Geen verlichting in trommel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Friedel 10-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snel en goed droog

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze mooie droger van Siemens nu twee weken in gebruik en hij bevalt prima. De kleren worden snel droog. De droger heeft bij kleinere hoeveelheden ook niet de voorgeprogrammeerde tijd nodig. Deze wordt middels sensoren ingekort als dit nodig is. Energie besparend dus!

Pluspunten

  • Droogt goed
  • Stil
  • Past droogtijd actief aan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

gerrit058 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een goede warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit product ziet er kwalitatief mooi en goed uit, daarom zijn wij voor dit product gegaan. Deze warmtepompdroger is in verhouding niet duur.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abientot 04-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een prachtig apparaat qua design! Maakt bijna geen geluid en heeft geweldige functies. Kortom een sieraad in je huis!

Pluspunten

  • geweldige uitstraling
  • maakt geen herrie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlo 26-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Amazing Washing machine and Dryer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
I just tested the washing machine and dryer and they do a proper work. Everything clean and dry as manual. Just tested the speed drying program and in only 40 minutes everything was already dried. Amazing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronnie84 24-12-2017

Fijne machine

Algemene score

10,0
1,5 maand in gebruik, stil, zuinig, was bang dat er vochtige lucht uit de droger zou komen, (bij ons vorige type (ook een Siemens) ging de afvoer naar buiten), maar alles blijft prima droog. Ook de was is goed droog, vooral de Mix stand is handig. Top machine.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

s.koene 22-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

siemens drogerwt43w3g1nl

Algemene score

10,0
droger paar dagen terug geleverd mooi design.wat geweldig is super grote inhoud van de trommel zodat alles erin een keer inn kan.
Mooi dat als de droger draait je de was kan zien goed verlicht.
Handig is zeker de zelfcleaner,en de vele mogelijkheden vd programmas heb nog niet alles uit getest.
en geluid is prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rene 27-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens Warmtepomp droger

Algemene score

9,0
Sinds kort in het bezit van de Siemens warmtepomp droger. Machine is stil en droogt perfect in kortere tijd als verwacht. Stelt zelf de droogtijd bij door de ingebouwde sensor. Makkelijk te bedienen en een goede vervanger voor onze oude condens droger. Uitgebreide programma's en is aan te sluiten op de afvoer zodat je niet steeds de bak hoeft te legen. Erg handig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Jong 26-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede eerste indruk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekocht via Coolblue snelle levering. Makkelijke bediening veel keuze in programma's.
We hadden hiervoor ook een Siemens en die hebben we ruim 19 jaar gehad dus we zijn benieuwd hoe lang deze het vol houd.
Eerste ervaringen goed, was lekker droog en zacht.

Pluspunten

  • Makkelijk in bediening
  • redelijk stil
  • Grote trommel
  • Mooi design
  • Pluizen filter makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

m.joeloemsing 24-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

condens Drooger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Omdat ik meerder product van de zelfde merk hebt
Het werkt heel goed .niet te duur goeie prijs. ik koop altijd merk producten het bevalt mij prima

Pluspunten

  • een 8 plus

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

warmtepomp 23-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

warmtepomp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
warmtepomp werkt prima mooie prijs wel lange droogtijd, geluid prima en alles w,goed apparaat werkt naar behoren

Pluspunten

  • prima geluid
  • goed droogresultaat

Minpunten

  • lange droogtijd maar staat bekend om warmtepomp

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Fem 20-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Even wennen, komt vast goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekocht als vervangen voor onze oude Bosch die na 12,5 jaar de geest gaf.
Grote voorkeur voor een nieuwe Bosch, deze was helaas niet beschikbaar in de gewenste uitvoering.
Omdat de verkoper aangaf dat de Siemens die wel beschikbaar was, identiek is aan de gezochte Bosch toch besloten voor deze machine te gaan. Qua drogen is het nog even wennen, omdat het instellen door de nieuwe droogtechniek veel nauwkeuriger luistert dan onze oude condensdroger. Ook de droogtijd is door dit nieuwe instellen soms wat langer in vergelijking met onze oude machine, maar alle vertrouwen dat dit goed komt als we de programma's goed onder de knie hebben.

Pluspunten

  • Stille machine
  • Uitgebreide programma's

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sander 18-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Droogt goed en filter eenvoudig te reinigen

Algemene score

9,0
We hebben de droger nu een maand. De machine droogt goed. Het pluizenfilter moet elke keer even gereinigd worden, maar dit is erg eenvoudig.

Pluspunten

  • droogt goed
  • pluizenfilter makkelijk te reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruben Geutjes 09-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie droger

Algemene score

9,0
Prachtige machine. Goede prijs/kwaliteit. Superzuinig. Kortom Toppie ! Ook het gebruiksgemak is super makkelijk. Mooi Design. Wij zijn erg blij met deze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RenateBes 31-10-2017

Zuinig, makkelijk te bedienen

Algemene score

10,0
Ik heb de droger nu 2 maanden en kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben. Makkelijk te bedienen met veel droogopties. Lekker zuinig en stil apparaat. Echt een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews