Siemens WT45H201NL - Reviews

Best Reviewed nov 2017 Siemens WT45H201NL
Best Reviewed november 2017
Specificaties
Droogsysteem
condensdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 56 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Yvonne Woertman 25-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Siemens waterpompdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een fijn apparaat, geluidsarm. De stof/pluizenfilters zijn zeer goed bereikbaar en eenvoudig schoon te maken. Na elke droogbeurt is dit in een korte tijd gebeurd. Mijn echtgenoot is blij met het venster, als hij nu in de badkamer is zegt hij ik heb 2 netten (venster van de wasmachine en daarbovenop die van de wasdroger). Wij hopen nog lang en veel plezier van deze droger te hebben.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • eenvoudige bediening
  • stof/pluizenfilters goed bereikbaar
  • sotfpluizenfilter eenvoudig schoon te maken
  • duidelijke programmakeuze

Minpunten

  • heb ik nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

adrie 23-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Een goed drogende droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze vorige droger was ook een Siemens. Deed her perfect. Ondanks veelvuldig gebruik heeft de Siemens droger 13 jaar trouwe dienst bewezen.Voor mij een rede om weer voor een Siemens te gaan. Ziet er prachtig uit is zeer gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • goede prijs - kwaliteits verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Max 17-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige en uitstekende droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een goede warmtepompdroger voor een hele nette prijs. De droger werkt erg goed, met diverse programma's, maar ziet er ook nog eens keurig en mooi uit. Een uitstekende aankoop.

Pluspunten

  • Diverse programma's
  • Energiezuinig
  • Afvoerslang en reservoir
  • Uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Top 16-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi uiterlijk, grote deur, stil, zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ziet er mooi uit. Stil en geeft de warmte niet aan de omgeving maar gebruikt deze zelf. Zuinig in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teije 14-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig in gebruik en energiezuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ter vervanging van onze oude droger van 22 jaar oud hebben we deze energiezuinige Siemens warmtepompdroger gekocht. Vooral het aspect energiezuinig sprak ons zeer aan. Normaal 2500 tot 3000 watt kwijt en deze een fractie van dat gebruik.

Pluspunten

  • zeer energiezuinig
  • gemakkelijk instelbaar met genoeg programma's
  • kan op eenzelfde groep als wasmachine

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos van der Sleen 10-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super machine doet wat i moet doen prijs kwaliteit is goed makkelijk en zuinig ib gebruik zeker tevreden over dit product

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • mooie grote deur
  • grote trommel
  • makkelijke installatie
  • makkelijk het filter te reinigen

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

BArtha 10-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi, makkeijk in gebruik en snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi apparaat wat zelfs door een alleenstaande man goed te bedienen is:) Aansluiten is zo gedaan en kan gekozen worden om het water in een interne container op te slaan en af te voeren of direct aan te sluiten op een afvoer.

Pluspunten

  • Afwerking
  • Snelle droogtijd
  • Makkelijk in gebruik
  • Stil

Minpunten

  • Schoonmaken filters is nodig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W 09-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top droger!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heerlijke droger, gebruikt weinig stroom en de was is heerlijk zacht! Ik kan Siemens aanbevelen!! Siemens is echt goed materiaal

Pluspunten

  • Droogkwaliteit
  • Weinig stroom verbruik

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helma 08-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldig stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteit verhouding, mooie uitstraling, energie ok eb blijkt ook nog eens supergaaf stil te zijn. Top! Helemaal blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamara 03-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote trommel, zuinig en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekocht omdat we net een kleintje hebben gekregen en de nodige lading was verwachten. De machine is erg makkelijk in gebruik. Op het juiste programma zetten en op start drukken, klaar. Hij is zuinig in het energieverbruik ten opzichte van de ouderwetse condensdrogers. Mooie grote opening en trommel. Hij is vrij stil dus niet storend op de achtergrond. Nog geen nadelen kunnen vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PSK 01-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en makkelijk in gebuik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijke droger, veel opties maar niet te veel, zelfs tijdsinstelling .
Ideaal in gebruik en duidelijk display en de draaiknop voor de verschillende mogelijkheden is lekker groot.
taat mooi naast mijn SIemens wasmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.M. van der Oord 01-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Droger van formaat.

Algemene score

9,0
Zeer mooi uitgevoerde condensdroger met grote trommel. Daarbij heel stil. De grote deur-opening maakt het makkelijk alles te plaatsen in de trommel. Echt blij met aankoop.

Pluspunten

  • Grote deuropening
  • Stille machine
  • Fraaie uitvoering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 24-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Algemene score

9,0
De wasdroger doet exact wat hij moet doen, is snel en optijd klaar, de was is goed droog en hij is vrij stil wat erg prettig is. Daarnaast is hij gebruiksvriendelijk met duidelijke instructies, een echte aanrader

Pluspunten

  • Lekker snel
  • stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rien Nieuwendijk 18-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Weinig geluid, laag in energieverbruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb twee Siemens apparaten gekocht, waaronder een wasmachine en deze droger. Hij is heel prettig en eenvoudig in gebruik met een mooi design en heel belangrijk voor ons milieu een laag energieverbruik.

Pluspunten

  • Laag energieverbruik
  • Eenvoudig in gebruik
  • Mooi design
  • Kwaliteit van de was blijft goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Truusje2 16-11-2017

Prima droger

Algemene score

10,0
Zeer tevreden! De was is sneller droog dan de tijd aangeeft en lekker zacht. Optie anti-kreuk werkt ook goed. Geen rondvliegende pluizen in de trommel. Geluidsniveau prima, veel minder herrie dan m'n oude machine.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Manon 09-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

makkelijk bedienbaar, top droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben voor deze droger gekozen omdat het binnen ons budget viel, 2 lossen filters heeft en dus makkelijk en goed te reinigen is. Erg makkelijk in bediening.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • grote trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Verburg 02-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uiteindelijk toch gekozen voor een zuinige Siemens wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Lang hebben we zon en wind gebruikt om de was te drogen, maar met het ouder worden zag ik dat mijn vrouw het steeds meer moeite kostte om de was buiten droog te krijgen. Uiteindelijk hebben wij toch besloten om naar een wasdroger te kijken. De zuinige wasdroger van Siemens behoeft geen afvoer en de was wordt via interne meting precies zo lang gedroogd als voor die hoeveelheid nodig is. Dus geen overbodige milieubelasting. Dat gaf voor ons de doorslag. Vanaf de eerste dag zag ik hoe blij mijn vrouw er mee was. Goede keuze!

Pluspunten

  • zuinigheid
  • effectief drogend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

R. De lange 30-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Onze oude droger was nodig aan vervanging toe en vandaar dat we zijn gaan zoeken naar een nieuwe. We zijn erg tevreden met deze aanschaf. Voldoende programmakeuzes en weinig geluid. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Weinig geluid
  • Zuinig

Minpunten

  • Even wennen aan de programma's

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wasvrouwtje 28-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na jarenlang gebruik te hebben gemaakt van een luidruchtige afvoerdroger, is deze stille droger een verademing. Hij is makkelijk in gebruik en snel aan te sluiten. Al met al een aanrader.

Pluspunten

  • Stil
  • Duidelijk in gebruik
  • grote vulopening
  • kan op afvoer aangesloten worden

Minpunten

  • Wij hebben nog geen minpunten ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M. Kuijpers 28-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima warmtepompwasdroger met uitgebreide functies, onze oude condenswasdroger was aan vervanging en wilde mijn energieverbruik op een lager niveau brengen. De cashback actie maakte deze Siemens warmtepompdroger een aankoop met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Pluspunten

  • Laag energieverbruik
  • Uitgebreide mogelijkheden door veel functies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews