Siemens WT45H201NL - Reviews

Best Reviewed nov 2017 Siemens WT45H201NL
Best Reviewed - november 2017
Specificaties
Droogsysteem
warmtepompdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 69 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

andriesvanes 07-02-2018

Top produkt

Algemene score

8,0
We hebben deze warmtepomp droger cadeau gehad en het is echt een top product. Het energieverbruik is bijna 4 keer zo minder als van de oude. Echt een aanrader
Geschreven voor: Siemens WT45H201NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

J.Verburg 02-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uiteindelijk toch gekozen voor een zuinige Siemens wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Lang hebben we zon en wind gebruikt om de was te drogen, maar met het ouder worden zag ik dat mijn vrouw het steeds meer moeite kostte om de was buiten droog te krijgen. Uiteindelijk hebben wij toch besloten om naar een wasdroger te kijken. De zuinige wasdroger van Siemens behoeft geen afvoer en de was wordt via interne meting precies zo lang gedroogd als voor die hoeveelheid nodig is. Dus geen overbodige milieubelasting. Dat gaf voor ons de doorslag. Vanaf de eerste dag zag ik hoe blij mijn vrouw er mee was. Goede keuze!

Pluspunten

  • zuinigheid
  • effectief drogend
Geschreven voor: Siemens WT45H201NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

nlgres01 24-10-2017

Milieuvriendelijk apparaat

Algemene score

10,0
Wij hebben dit apparaat, een wasdroger, deze maand gekocht en tot op heden bevalt hij zeer goed. Hiervoor hadden wij een condens droger, maar doordat deze stuk ging moesten wij wat anders. Deze was droger is een stuk zuiniger qua KW/uur in gebruik, ondanks dat de droger duurder is dan een condens droger hebben wij ook uit milieu oogpunt voor deze droger gekozen. Bijkomstigheid Siemens staat bekend om zijn uitstekende apparatuur.
Geschreven voor: Siemens WT45H201NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Yvonne Woertman 25-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Siemens waterpompdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een fijn apparaat, geluidsarm. De stof/pluizenfilters zijn zeer goed bereikbaar en eenvoudig schoon te maken. Na elke droogbeurt is dit in een korte tijd gebeurd. Mijn echtgenoot is blij met het venster, als hij nu in de badkamer is zegt hij ik heb 2 netten (venster van de wasmachine en daarbovenop die van de wasdroger). Wij hopen nog lang en veel plezier van deze droger te hebben.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • eenvoudige bediening
  • stof/pluizenfilters goed bereikbaar
  • sotfpluizenfilter eenvoudig schoon te maken
  • duidelijke programmakeuze

Minpunten

  • heb ik nog niet ontdekt
Geschreven voor: Siemens WT45H201NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

GW van Ussen 10-06-2018

Droogt kleine ladingen slecht

Algemene score

6,0
Door de hitte heb ik de droger nog niet zo vaak willen gebruiken, maar de keren dat ik de droger gebruikte maakte hij de lading niet kastdroog. Terwijl dat wel het programma was die ik gebruikte. Het was eerder
Strijkdroog en dat is volgens mij niet de bedoeling. Misschien ligt het de hoeveelheid van de lading. Daar ga ik hopelijk snel achterkomen.....
Geschreven voor: Siemens WT45H201NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Riemer 02-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Warmtepomp droger Siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prachtig aparaat, hij is stil en zuinig, droogt perfect en loost en water keurig op de afvoer. Daardoor hoeft er geen reservoir meer te worden geleegd. Door de grote glazen deur perfect zicht op het wasgoed.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Siemens WT45H201NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

wouter 23-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

topdroger

Algemene score

9,0
warmtepompdroger van Siemens is een topapparaat. Ben al jaren zeer tevreden over Siemens wasautomaat, dus toen droger kapot ging, wist ik dat ik een Siemens wilde. ik heb er gelijk een condensafvoerslag bijgenomen, zodat het reservoir niet constant leeggehaald hoeft te worden. topoplossing!

Pluspunten

  • snel programma
  • stil
  • eenvoudig in gebruik
  • zuinig
Geschreven voor: Siemens WT45H201NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Bosma 21-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Praktisch, efficiente wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wasdroger nu een paar maanden in huis. Bevalt uitstekend, praktische, duidelijke programma instelling, met uitgebreide mogelijkheden. Was komt er heerlijk droog uit met minimaal stofproduktie die in een handig filter wordt afgevangen.

Pluspunten

  • Programma instelling
  • Zeer efficient
  • Minimaal stof/pluis produktie
Geschreven voor: Siemens WT45H201NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

G. Roest Versteeg 19-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig droogresultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze warmtepompdroger voldoet helemaal aan mijn wensen en verwachtingen. Hij is energiezuinig en het droogresultaat is fantastisch. Ook de instellingen zijn heel gebruiksvriendelijk en de display heel duidelijk leesbaar. Het condenswater loopt via een afvoerslang in de afvoer, hoe gemakkelijk wil je het hebben. Ik ben heel blij met deze aankoop en hoop er heel lang plezier van te hebben. Een echte aanrader qua prijs en prestaties.

Pluspunten

  • condenswater via de afvoerslan
  • gemakkelijke en duidelijke bediening
  • energiezuinig
  • je kunt er alles in drogen

Minpunten

  • nog niet gevonden
Geschreven voor: Siemens WT45H201NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

L. Korstanje 01-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

was droger die bij ons past in de dochs op de was machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
bij vorige droger veel stof en meer strom gebruik mooi ding handig op de was machine. Emaaktook veel minderleven
Geschreven voor: Siemens WT45H201NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sasha 26-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Energiezuinige droger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nadat mijn vorige siemens droger het na 14 jaar het heeft begeven op zoek naar een nieuwe. Belangrijk in mijn wensen waren dat het apparaat energiezuinig is. Dat heb ik gevonden met deze droger.Bijkomend voordeel is dat de vorige condensdroger veel warmte/vocht in de ruimte blies. De ruimte waar de droger stond was vaak warm en vochtig. Dat behoort nu ook tot het verleden! Aanschafwaarde wat hoger maar in energiebesparing heb je dat er in paar jaar weer uit! Geweldig apparaat!

Pluspunten

  • energiezuinig
  • Houdt omgeving droog
  • geluidsarm
  • gebruiksvriendelijk (schoonmaken/ bediening)

Minpunten

  • iets langer droogtijd tov condensdroger
Geschreven voor: Siemens WT45H201NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

drogertje 21-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

instelling kinderspel

Algemene score

8,0
Mijn 22 jarige droger hield er mee op, na trouwe dienst. De witgoedhandelaar gebeld en overlegd wat het beste zou zijn. Hij stelde een condensdroger voor zou energiebesparen. Ja zei ik dan worden we weer milieuvriendelijker. Nou zei hij als je helemaal milieuvriendelijk wil zijn, moet je een aardwarmte droger nemen. Zo gezegd zo gedaan. Durf ik hem de komende 20 jaar weer aan te zetten

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • grote deur

Minpunten

  • twee pluizenzeven
  • mijn dekbedhoes wordt niet geheel droog
Geschreven voor: Siemens WT45H201NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

adrie 23-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Een goed drogende droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze vorige droger was ook een Siemens. Deed her perfect. Ondanks veelvuldig gebruik heeft de Siemens droger 13 jaar trouwe dienst bewezen.Voor mij een rede om weer voor een Siemens te gaan. Ziet er prachtig uit is zeer gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • goede prijs - kwaliteits verhouding
Geschreven voor: Siemens WT45H201NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nassau 10-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekozen omdat de wasmachine ook van Siemens is en hier heel tevreden over ben. Prijsklasse midden met goede resultaten. Stille machine die zijn werk goed doet.

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Droogt goed
Geschreven voor: Siemens WT45H201NL

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

groot ouders chicardo 30-12-2017

goede keuze als cadoo !

Algemene score

10,0
met deze droger kunnen vele jaren met plezier de was drogen wel geen goedkoop cadoo maar als startend samen woner een goede investering
Geschreven voor: Siemens WT45H201NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Alparslan turktekin 21-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens wt43h20lnl

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe droger energie zuinig (A++)droogt goed weinig herrie en zeker waar voor zijn geld vooral met de actie aanbieding....

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Zuinig met energie
  • Makkelijk programma's in gebruik

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Siemens WT45H201NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

A. 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne droger.

Algemene score

9,0
Fijne, geruisarme droger die zuinig in het gebruik zal zijn. Ik wacht dit graag af.
Mooie vormgeving en gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • weinig geluid.
  • energiearm.

Minpunten

  • duurdr dan condensdroger.
Geschreven voor: Siemens WT45H201NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Max 17-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige en uitstekende droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een goede warmtepompdroger voor een hele nette prijs. De droger werkt erg goed, met diverse programma's, maar ziet er ook nog eens keurig en mooi uit. Een uitstekende aankoop.

Pluspunten

  • Diverse programma's
  • Energiezuinig
  • Afvoerslang en reservoir
  • Uiterlijk
Geschreven voor: Siemens WT45H201NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Top 16-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi uiterlijk, grote deur, stil, zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ziet er mooi uit. Stil en geeft de warmte niet aan de omgeving maar gebruikt deze zelf. Zuinig in gebruik.
Geschreven voor: Siemens WT45H201NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teije 14-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig in gebruik en energiezuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ter vervanging van onze oude droger van 22 jaar oud hebben we deze energiezuinige Siemens warmtepompdroger gekocht. Vooral het aspect energiezuinig sprak ons zeer aan. Normaal 2500 tot 3000 watt kwijt en deze een fractie van dat gebruik.

Pluspunten

  • zeer energiezuinig
  • gemakkelijk instelbaar met genoeg programma's
  • kan op eenzelfde groep als wasmachine

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken
Geschreven voor: Siemens WT45H201NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews