Siemens WT45H201NL - Reviews

Specificaties
Uitvoering
warmtepompdroger
Geluidsniveau
65 dB
Vulgewicht
7 kg
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.nl

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

adrie 23-12-2016 Product paar dagen in bezit

Een goed drogende droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze vorige droger was ook een Siemens. Deed her perfect. Ondanks veelvuldig gebruik heeft de Siemens droger 13 jaar trouwe dienst bewezen.Voor mij een rede om weer voor een Siemens te gaan. Ziet er prachtig uit is zeer gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • goede prijs - kwaliteits verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Bruystens 30-01-2017 Product paar weken in bezit

mooi en heel stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de Siemens wasmachine bij BCC gekocht. Hier hebben ze mij goed beraden bij de keuze, voor een wasmachine. De wasmachine is makkelijk in gebruik en wast schoon en fris, en is heel stil.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nikki 28-01-2017 Product paar dagen in bezit

prima wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit product slechts een week in mijn bezit en ik ben zeer tevreden over dit product. Machine staat op de wasmachine en is zeer stil. Gebruik van de functies is eenvoudig en het display overzichtelijk. Een aanrader

Pluspunten

  • stil
  • overzichtelijk display
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

WvHest 09-01-2017 Product paar weken in bezit

Een Goed en Vertrouwd gevoel.

Algemene score

9,0
Na jaren in het buitenland gewoond te hebben is het heerlijk als je goede ervaringen van weleer weer bevestigd worden.
Droge was, Goede programma's, Geluidsarm en makkelijk te bedienen
Super blij nu na 3 weken gebruik met 5 personen!

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • doet wat het moet doen
  • schone was
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • een aanschaf is altijd prijzig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilfred 05-01-2017 Product paar weken in bezit

Gewoon goed resultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben bewust de keuze gemaakt voor een warmtepomp droger. En als reden energie zuinigheid. Deze droger heeft ook de mogelijkheid direct op een afvoer aangesloten te worden, dat was ook een eis voor ons. Tot nu toe zijn de droog resultaten wat ik ervan het verwacht en dat betekent dus prima. Wij zijn dus tevreden met deze aankoop.

Pluspunten

  • Stil
  • Handig directe waterafvoer

Minpunten

  • Enigzinds duurder als andere gelijke

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jacky 05-01-2017 Product paar weken in bezit

Prettig in gebruik, stil, goed in te stellen!

Algemene score

9,0
Heerlijk om weer een droogtrommel te hebben, door de nieuwe techniek met een warmtepomp kan ik hem in een kleine ruimte plaatsen. Belangrijk voor mij is dat hij energiezuinig zijn werk kan doen!

Pluspunten

  • energiezuinig
  • stil
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • nog geen minpunt tegengekomen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Janne 30-12-2016 Product paar weken in bezit

Energiezuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na een oude droger (met slang) is deze droger een fijn apparaat, droogt voortreffelijk en is energiezuinig, bovendien overal te plaatsen niet afhankelijk van een opening naar buiten!

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Ziet er mooi uit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bevalt ons zeer goed 29-12-2016 Product paar weken in bezit

Gekozen voor kalieteit en prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Naar aanleiding van uw vraag:
Hebben we gekozen voor de aankoop van deze wasdroger
Om dat wij ook een Siemens wasmachiene, hebben voor enkele jaren
aan geschaft

Pluspunten

  • energie zuinig
  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Irma 29-12-2016 Product paar weken in bezit

veel keuze mogelijkheden,

Algemene score

9,0
Cadeau gedaan aan dochter en schoonzoon en ze zijn er heel blij mee.
De droger ziet er mooi uit, veel progamma's, makkelijk te bedienen, duidelijk, en stil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

claudia 27-12-2016 Product paar dagen in bezit

helefijne droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb hem net in mijn bezit maar ben er erg blij mee, ondanks revieuws dat het erg lang zou duren voordat iets droog is omdat het een warmtepomp droger is valt het dit mij alles mee doet er niet veel langer over dan mijn oude droger
En heerlijk dat het water gewoon via de afvoer wegloopt geen gedoe meer met bakken water of afvoer naar buiten

Pluspunten

  • energiezuinig
  • water via afvoer weg

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne Woertman 25-12-2016 Product paar dagen in bezit

Siemens waterpompdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een fijn apparaat, geluidsarm. De stof/pluizenfilters zijn zeer goed bereikbaar en eenvoudig schoon te maken. Na elke droogbeurt is dit in een korte tijd gebeurd. Mijn echtgenoot is blij met het venster, als hij nu in de badkamer is zegt hij ik heb 2 netten (venster van de wasmachine en daarbovenop die van de wasdroger). Wij hopen nog lang en veel plezier van deze droger te hebben.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • eenvoudige bediening
  • stof/pluizenfilters goed bereikbaar
  • sotfpluizenfilter eenvoudig schoon te maken
  • duidelijke programmakeuze

Minpunten

  • heb ik nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

carla123 22-12-2016 Product paar weken in bezit

warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldige,rustige droger. Geen condens en warmte meer in de badkamer. Alles is goed droog, ook de hoekjes van hoeslakens. Heel erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Peeters84 21-12-2016 Product paar dagen in bezit

Warmtepompdroger wt45h201nl

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Product net binnen.
En prijs kwaliteit bevalt prima.
Eerste ervaringen tot nu zijn goed en voldoet dus helemaal aan onze verwachtingen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ad Malden 20-12-2016 Product paar weken in bezit

Wasrdoger werkt even perfect asl de service van BCC

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze warmtepomp droger van Siemens werkt perfect; prima handleiding erbij; gemakkelijk geïnstalleerd; aanrader.
Bezorgd door BCC: pluim voor de service zowel in de winkel als voor de bezorgers

Pluspunten

  • keuze mogelijkheid waterafvoer
  • gemakkelijk reiningen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Siemens WT45W490NL 19-12-2016 Product paar dagen in bezit

Veelbelovend

Algemene score

7,0
De perfecte voorlichting door firma Lieshout, en het genoemde energie verbruik (A++) haalde me met de € 75,= terug actie over de streep om deze aanschaf te doen.
Ik heb nog geen noemenswaardige gebruikservaring opgedaan.

Reageer

Eddy 17-12-2016 Product paar dagen in bezit

Degelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteitsverhouding. Degelijke machine en makkelijk in gebruiksgemak. Zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Goede droger.Heb nog geen minpunten ontdekt 15-12-2016 Product paar weken in bezit

Prima droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima droger heb nog geen minpunten ontdekt. Hij voldoet aan onze verwachtingen. De kwaliteit prijsverhouding is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

N&H W 13-12-2016 Product paar weken in bezit

Prima droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Tot nu toe doet de machine wat we ervan verwachten. Veel energie zuiniger dan onze vorige en de was lekker droog de kast in. Mooie vormgeving!

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Doet wat we verwachtten
  • Mooie vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T van den Berg 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

WT45H201NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ACTIE VAN BCC
PRIMA PRIJS KWALITEITSVERHOUDING
GELUIDSARM MAKELIJKE BEDIENING ENERGIEZUINIG
VOLDOENDE DROOGPROGRAMMA'S

Pluspunten

  • VOLDOENDE DROOGPROGRAMMA'S
  • GELUIDSARM
  • MAKELIJKE BEDIENING
  • AUTOMATISCHE VOCHTAFVOER
  • DOORZICHTIGE DEUR

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Leen 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Grote deur en geen afvoer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een prachtig apparaat , digitaal , geen afvoer en maar liefst 7 kg. Wasgoed en een grote deur en zuinig in gebruik.

Pluspunten

  • Zuinig in gebruik
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Ken ik niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews