Siemens WT4H8Y76NL - Reviews

Specificaties
Droogsysteem
warmtepompdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 40 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A. Cleanfield 24-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prachtige Duitse degelijkheid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
i.v.m. de komst van onze tweede kleine hebben we besloten onze 12 jaar oude condensdroger de deur uit te doen. Al snel besloten een warmtepompdroger aan te schaffen van een gerenommeerd Duits merk, omdat onze wasmachine ook naar tevredenheid draait. De aanschaf kwam in stroomversnelling, omdat zowel de Expert als Siemens beide een kortingsactie hadden lopen, zodoende ging er ruim € 300,- van de verkoopprijs af (daar kunnen we een hoop luiers van kopen).

Machine ziet er prachtig uit, heeft vele functies die ik nog uit moet zoeken, inmiddels wel de Home Connect app gebruikt om WiFi verbinding te krijgen met de droger. Dit werkt prima en tot nu toe zeer stabiel. Verder maakt de droger denk ik net zoveel geluid als de oude en dat is voor ons prima acceptabel. Uit ervaring met overige apparatuur uit o.a. de keuken heb ik vertrouwen in de kwaliteit en levensduur van het apparaat. En dan last but not least.... het droogresultaat is zeer goed!

Pluspunten

  • Droogresultaat
  • Duitse degelijkheid
  • Geluids niveau
  • Veel functies/programma's

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Siemens WT4H8Y76NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 25-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Siemens WT4H8Y76NL Wasdroger

Algemene score

10,0
Vandaag ontvangen en ondertussen twee maal mee gedroogd. Apparaat is lekker stil (zeker in verhouding tot onze vorige Bauknecht) en droogt goed. Over Duurzaamheid kan ik weinig zeggen. Wel voelt de AAN/UIT en SELECTIE knop een beetje "goedkoop" aan. Maar misschien zegt dat niets. Bij de aankoop via B&K kregen we 5jr garantie. Als de knop het 5jr uit houdt dan doet hij dat ook langer. Leuke "gadget" is dat je via een APP op je mobiel het verloop van het droogprogramma kunt volgen, maar ook het proces kan starten/pauzeren of stoppen.
Samengevat: mooi en vooralsnog super apparaat.
Geschreven voor: Siemens WT4H8Y76NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prachtig design Siemens WT4H8Y76NL wasdroger 08-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Een erg mooie aanwinst om de was te drogen

Algemene score

9,8
Onze wasdroger had het begeven. Via de Consumentengids de 'beste uit de test' geselecteerd.
Inmiddels was de opvolger (een Siemens WT4H8Y76NL) op de markt verschenen. Een prachtig apparaat in een mooi design; een zeer grote droogtrommel en een erg goed droogresultaat! De afgelopen dagen veelvuldig gebruikt naar meer dan volle tevredenheid.
Geschreven voor: Siemens WT4H8Y76NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger L 06-03-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
De machine kent zeer veel voorkeuzeprogramma's. Kies het juiste programma die bij de natte was hoort en de machine levert goed werk. Machine recent gekocht en de vele mogelijkheden nog niet uitgeprobeerd. De Home-Connect app is nog niet voorzien van deze machine (op moment van schrijven). Hoe duurzaam de machine is, kunnen we pas na vele jaren plezier, beoordelen.
Geschreven voor: Siemens WT4H8Y76NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

LarsM 23-03-2018

Hoge kwaliteit en veel handige functies

Algemene score

10,0
Al twee maanden dagelijks in gebruik, droogt goed en snel (wordt ook niet te heet) en handige functies zoals Homeconnect en automatische herkenning van droogtegraad
Geschreven voor: Siemens WT4H8Y76NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

DtenV 15-12-2017

Fantastische machine en zeer zuinig

Algemene score

10,0
Omdat wij nog een condensdroger gebruikten die met in verband met onze dochter 5 á 6 keer in de week aan stond, hebben wij besloten om een Warmtepompdroger aan te schaffen. Dit zou volgens de schatting een besparing van 150 euro per jaar moeten opleveren. Hij zou zichzelf dus terug moeten verdienen.

Specifiek voor deze droger gekozen omdat hij zeer goed uit de test komt, 9kg capaciteit heeft en voorzien is van Home Connect. Omdat wij van plan zijn een nieuwe keuken aan te schaffen waar mogelijk ook Siemens apparatuur in komt en misschien Home Connect, staat straks alle Siemens apparatuur in één App. Mocht onze wasmachine defect gaan of dit voortijdig financieel goed uit komt, dan is het waarschijnlijk dat we ook de bijbehorende Siemens wasmachine aan gaan schaffen.

Veel mensen (vrienden) en mijn vrouw zagen Home Connect niet als een nuttige toevoeging. De vorige droger kon je horen op zolder en dus ook wanneer hij klaar was. Deze Siemens WT4H8Y76NL is verrassend stil voor een droger dat het nu ideaal is dat je nu een melding van de droger krijgt dat hij klaar is.

Kortom, tot nu toe zeer enthousiast ondanks de wat hoge prijs!
Geschreven voor: Siemens WT4H8Y76NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

yastard 27-07-2017

Snel, geruisloos en schoon

Algemene score

10,0
Deze wasdroger is stijlvol, modern en erg degelijk. De was komt fris de droger uit - en met de vele standen is er voor elk kledingstuk wel een droogmogelijkheid te vinden. Het HomeConnect-systeem is ideaal: je kunt real-time volgen hoe ver de droger gevorderd is, welke droogtegraad inmiddels bereikt is, en hoe lang het programma nog duurt. De self-cleaning condenser is ook een mooie extra. Het enige punt waar verbetering op mogelijk is, is toevoeging van een aroma-geursysteem om de was tijdens het drogen een extra prettige geur mee te geven.
Geschreven voor: Siemens WT4H8Y76NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

MM 5 27-07-2017

Top product

Algemene score

10,0
Heb de droger nu 2 weken in huis en het is een absolute topper.
Programma kiezen en niet meer naar om kijken.
Is redlijk stil en droogt zoals het hoort
Geschreven voor: Siemens WT4H8Y76NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

ineke 20-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijn machine. Veel programma's en fijne dosering

Algemene score

9,0
Het is een mooi apparaat. Qua uitstraling erg mooi en erg fijn de grote trommel. Het wasresultaat is goed en erg handig met idos systeem.
Geschreven voor: Siemens WT4H8Y76NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

M Wassenaar 06-07-2017

Fantastische machine

Algemene score

10,0
Heb dit apparaat inmiddels een maand en hij word iedere dag gebruikt kan hem zeker aan raden de home Connect werkt hij erg makkelijk en is zo geïnstalleerd
Geschreven voor: Siemens WT4H8Y76NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Liesbeth van der Kruijs 30-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Optimaal drogen voor grote hoeveelheden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds april maken we gebruik van de Siemens WT4H8Y76NL. Een droger die precies past bij ons gezinnetje. We zijn immers dagelijks sportief bezig en werkzaam in de buitenlucht. Dit betekent dat we dagelijks naast werkkleding ook sportkleding en bergen handdoeken moeten wassen en vervolgens drogen. Grote hoeveelheden zijn voor deze milieuvriendelijke droger geen probleem, de programma's kunnen onze stevige maar ook delicate stoffen prima aan en mede door de kreukvrije programma's houden we tijd over om te genieten van onze sporten in de buitenlucht.

Pluspunten

  • grote inhoud
  • outdoorprogramma
  • signaal indien klaar
  • speciaal rekje voor schoenen
  • zeer uitgebreid programma (geluidsarm)
Geschreven voor: Siemens WT4H8Y76NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ummels 25-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Beste mix van mogelijkheden, prestatie en prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Recent een Miele wasmachine gekocht. Zocht een bij passende droger maar was niet onder de indruk van de Miele recenties en testen. Naar nodige zoekwerk en vergelijk testen consumentenbond bij deze Siemens droger uitgekomen. Uitstekende combinatie van mogelijkheden, prestatie en toch een stuk goedkoper dan de Miele. Staat boven op de wasmachine gestapeld en past er uitstekend bij. Dacht even dat ik draairichting van deur zou moeten veranderen, wat bij deze machine ook kan, maar bleek niet nodig want deur slaat helemaal, dus 180 graden open. Als extra krijg je op je telefoon via een app een melding als de droger klaar is, oh ja, zonder lezen handleiding direct begrijpelijk te bedienen en je kan temperatuur in stapjes instellen, ideaal. Met de warmtepomp ook energiezuinig, iets minder dan de Miele maar wel grote voordeel dat droogtijd ook beperkter is, uiteindelijk wil je niet eindeloos wachten, en een zelf reinigende condensor!

Pluspunten

  • energiezuinig
  • zelf reinigende condensor
  • redelijk droogtijd
  • draairichting deur te wijzigen
  • via mobiele telefoon bericht wanneer klaar

Minpunten

  • energie zuinig maar A++ ipv A+++
Geschreven voor: Siemens WT4H8Y76NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wil Wennekes 16-06-2017

Super Top Droger

Algemene score

10,0
Droger met zeer handige
WiFi-app die echt
werkt en je zeker veel gebruikt.
Een moderne droger met vele
mogelijkheden en zelfreinigende
condensator.
Geschreven voor: Siemens WT4H8Y76NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

S. Wennekes 08-06-2017

Fantastische droger, makkelijk te bedienen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fantastische droger, makkelijk te bedienen en up-to-date in het WiFi tijdperk. Mooi design en makkelijk in het gebruik. veel programma mogelijkheden.
Geschreven voor: Siemens WT4H8Y76NL

Reageer

Khensu 05-04-2017

Super droger!

Algemene score

10,0
Zeer eenvoudige te bedienen droger met uitstekende droogresultaten en zeer zuinig in energieverbruik!
Geschreven voor: Siemens WT4H8Y76NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jeroen D 28-01-2017

Erg fijne en vooral stille droger

Algemene score

10,0
Wij hebben deze droger nu een aantal weken in gebruik. Hij is erg stil en droogt goed. Erg weinig pluis in het filter vergeleken met vorige droger van Bosch. De wifi functie is erg handig met de meldingen wanneer hij klaar is.
Geschreven voor: Siemens WT4H8Y76NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

MJ 09-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Siemens wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie, stille en goede wasdroger. Voldoet helemaal aan onze wensen.
Leuk is dat via Home Connect (WiFi) de droogprocedure is te volgen en de droger als deze klaar is uit te zetten

Pluspunten

  • Stil (gemeten ± 70dB)
  • Droogt goed
Geschreven voor: Siemens WT4H8Y76NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tinus de Kreij 17-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zeer grote trommel en geluidsarm. Eenvoudige bediening.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben voor deze wasdroger gekozen voor o.a. het lage energieverbruik en als groot voordeel t.o.v. Miele de zelfreinigende condensor en als bijkomend voordeel de trommelinhoud van 9 kg. Tevens hebben wij jarenlang positieve ervaringen met Siemens apparatuur, hetgeen ook bijdraagt aan de keuze.

Pluspunten

  • Zelfreinigende Condensor
  • Laag energieverbruik
Geschreven voor: Siemens WT4H8Y76NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

laan 15-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi grote deur overzichtelijk gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie gebruiksvriendelijk droger die weinig geluid maakt en overzichtelijk is .
Was word goed droog .aparte handdoeken stand, overhemden ,zit een schoenen rek in .je kan er ook wol producten in drogen.
Geschreven voor: Siemens WT4H8Y76NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 02-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Warmtepomp droger

Algemene score

3,0
Apparaat voldoet absoluut niet aan verwachting, het kreukherstellend programma voldoet totaal niet.
Resultaat is dat we onze oude Miele condensdroger erbij houden om dit programma te kunnen draaien.
Een teleurstelling.
Geschreven voor: Siemens WT4H8Y76NL

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews