Bosch WTW85460NL - Reviews

Specificaties
Uitvoering
warmtepompdroger
Vulgewicht
8 kg
Programma's
handdoeken
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

poupa vetrakova 30-01-2017

Fijne apparat

Algemene score

8,0
Dit is voor ons de eerste wasdroger, nu na een paar dagen , denk ik zelf, had ik het maar eerder gedaan!!!
Met de resultaten ben ik tot nu toe meer dan tevreden!!!
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Marc 26-01-2017

Prettige stille droger.

Algemene score

8,0
Prima wasdroger zonder herrie. Direct op de afvoer aan te sluiten dus geen condensbak meer nodig. Droog resultaat is prima. Een enkele keer handmatig nog een keer aan zetten. Vochtigheid wordt dan automatisch gemeten en de droger is na een aantal minuten klaar.
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Bedaf 01-11-2016

Prachtig apparaat

Algemene score

8,0
sinds een week in huis en de eerste wasronde met vlag en wimpel doorstaan. Een aanwinst naast onze wasmachine uit dezelfde serie. De droger produceert minder warmte dan onze "oude" maar daar hebben we deze dan ook op gekocht. De was komt er iets of wat vochtig uit maar ruikt wel weer heerlijk fris. We zullen gaan kijken of het scheelt als de deur dicht is waardoor de lucht in de kamer warmer is.
We hebben het apparaat met het oog op komende jaren gekocht waarbij we verwachten dat we meer gaan drogen
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Wim P 04-09-2016 Product paar weken in bezit

Superstille wasdroger, makkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super wasdroger, erg stil en zuinig. Was komt kreukvrij uit de machine. De machine is praktisch in gebruik, droogwater gaat zo de afvoer in en het filter wordt automatisch gereinigd.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig en praktisch.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Grego 05-05-2016

Mooi degelijk apparaat

Algemene score

10,0
Deze series wasdrogers heeft een mooi en goed afleesbaar display.
Niet nodig maar is wel makkelijk de trommel verlichting.
Draait zeer rustig en hij is echt zuinig.
De afvoer kan aangesloten worden op de wasmachine afvoer dan ben je gelijk netjes en mooi klaar dus geen geloop met volle reservoirs.
Meer dan voldoende instellingen.
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Bert50 20-04-2016

Fantastisch apparaat

Algemene score

10,0
Droogd goed, voldoet aan verwachting. Maakt minder geluid als mijn vorige droger. Makkelijk display met tiptoetsen voor het starten van het programma. Resttijd indicatie en verlichte trommel, wat een luxe!!!
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Gvanderteems 24-02-2016

Perfecte droogtrommel

Algemene score

10,0
Mooi uitziende wasdroger die doet wat je er van verwacht. Droogt uitstekend, stil en ziet er gewoon gied uit
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

WTOB 29-10-2015

topper

Algemene score

10,0
Geweldige wasmachine van topklasse. Zeer geruisloos. Eenvoudige, duidelijke en gebruiksvriendelijke bediening.
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer