Bosch WTW85490NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Droogsysteem
condensdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 243 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WTW85490NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Catly 15-01-2017
  • Product paar weken in bezit

super droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85490NL

Algemene score

8,0
Wij vinden het een heerlijke droger. Makkelijk in het gebruik, grote laadopening, rekje voor kwetsbare was, lampje om je was te zien en een glazen deur. De was ruikt heerlijk als het droog is en het beddengoed komt er bijna strijkvrij uit.
We hebben de droger opgezocht in de consumentenbond test en wij kunnen ons niet vinden in hun negatieve bevindingen. De wateropvang bak had groter gemogen als je het nu een keer vergeet te legen na een grote was zit het heel snel vol. (een afvoeraansluiting was geen optie). De start-uitstel geeft niet aan wanneer het programma gaat beginnen maar wanneer het klaar zal zijn, dat was wel even wennen.

Pluspunten

  • lampje, glazen deur
  • droogrekje voor het kwetsbare spul

Minpunten

  • de startuitstel.
  • opvangbak wat aan de kleine kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

DS Valkenburg 06-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi design en top techniek!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85490NL

Algemene score

9,0
Jaren al tevreden geweest met de Siemens was en droogmachine. Nu bij Wouters en zn Valkenburg, Bosch dealer. Maar deze zijn als een broertje van Siemens. Bediening en materiaal vergelijkbaar met elkaar.
Opnieuw heel tevreden!
En het oog wil ook wat, design en bediening ziet er heel goed uit.

Verbeterpunt zou kunnen zijn om de display items en aanwijzingen iets passender te maken. Dat het iets duidelijker is wanneer het toestel echt klaar is.

Pluspunten

  • Design
  • Energiebesparing
  • Gebruik en bediening

Minpunten

  • Aanwijzingen op display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 18-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie zuinige condens(warmtewisselaar) wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85490NL

Algemene score

9,0
Deze condens wasdroger staat bovenop de Bosch WAT28490NL voorlader wasmachine.
Een mooi stel, doet zijn werk heel goed de combi, en natuurlijk schitterend om te zijn staan.

Pluspunten

  • energie zuinig
  • geen onderhoud, alleen pluizenfilter reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Antoine 08-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Super droger voor iedere was met vele mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85490NL

Algemene score

9,0
In onze zoektocht naar een nieuwe wasdroger is de keuze gevallen op deze warmtepompdroger van Bosch.
De volgende punten waren hierin doorslaggevend:
Energiezuinig, zelfreinigend, hoog vulgewicht, intelligentie van de machine waardoor tussentijdse gewenste aanpassingen obv het drogingsproces doorgevoerd worden en breed scala aan mogelijkheden (zowel voorgeprogrammeerd als zelf te bepalen).
Tevens was de kwaliteit prijsverhouding, met daarbij de refund actie een belangrijk aanvullend criterium.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • zuinig in watergebruik
  • groot vulgewicht
  • zelfreinigend
  • uitgebreide functionaliteit en eenvoudig bedienen

Minpunten

  • capaciteit opvangbak water krap aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Warmtepomp droger Bosch WTW 85490 04-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Warmtepomp droger Bosch WTW 85490

Geschreven voor: Bosch WTW85490NL

Algemene score

8,6
Fijn apparaat. Droogt zeer goed en is erg gebruiksvriendelijk. Ook handig is de zelfreinigende condensor en de condenswaterafvoer. Het apparaat is ook nog erg stil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Piet 25-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasdroger

Geschreven voor: Bosch WTW85490NL

Algemene score

10,0
Zuinig, stil en denkt en werkt mee!! De zelfreinigende condensor is een geweldig genot.
Super apparaat.

Pluspunten

  • Zuinig met energie
  • Geen omkijken meer naar reiniging condensor!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bache 13-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Energiezuinige warmtepomp wasdroger

Geschreven voor: Bosch WTW85490NL

Algemene score

9,0
Machine 2 dagen geleden geleverd.
Gelijk uitgeprobeerd en ik moet zeggen met een positief resultaat. De was is, in tegen stelling van de verwachting, toch snel klaar met als voordeel, en daarom hebben we deze machine gekocht, dat het energieverbruik lager is dan onze 26 jaar oude wasdroger. Deze had goed dienst gedaan maar moest er nu toch uit. De keuze is op deze Bosch gevallen omdat de verkoper ons heeft gewezen op de vele voordelen. Maar het grootste voordeel was toch het automatisch reinigen van de condensor. Dit wordt automatisch een aantal keren per droogcyclus gedaan. Helemaal top. Kortom een aanrader deze machine.

Pluspunten

  • Automatische condensorreiniging
  • Energiezuinig A++

Minpunten

  • ---
  • ---

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Lagendijk 27-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85490NL

Algemene score

10,0
Wij hebben reeds ruim 50 jaar ervaring met wasdrogers, waarvan de laatste 35 jaar zeer goede ervaringen met Bosch wasdrogers. Vandaar weer een betrouwbare droger van Bosch aangekocht.
Onze huidige Bosch droger was 15 jaar oud en goed , hebben deze aan arme sloeber gegeven om de ervaring met een droger op te doen. Wij gaan verhuizen en hebben daardoor een nieuwe Bosch droger aangekocht.

Pluspunten

  • Betrouwbaar
  • Overzichtelijk bedieningspaneel
  • Zeer goed droogresultaat
  • Verlichte trommel
  • Laag Energie verbruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Schouenberg 24-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk warmtepompdroger.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85490NL

Algemene score

9,0
Door goed advies van de verkoper en de mogelijkheden deze warmtepompdroger gekocht.
Zeer makkelijk te bedienen en zeer tevreden na de eerste was gedroogd te hebben.
Geluid is zeer miniem en geen spijt van deze aankoop.
Voorheen een condensdroger gehad, maar deze is veel zuiniger.

Pluspunten

  • Geluid van de machine.
  • Makkelijk te bedienen.
  • Elektriciteits gebruik.

Minpunten

  • Deur kan niet in andere richting geplaatst worden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arno blom 22-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85490NL

Algemene score

8,0
Na 23 jaar met de oude wasdroger te hebben gedaan (ook bosch)waren wij wel toe aan een nieuwe. De WtW85491nl leek ons een goede keus.De voorlichting door verkoper van ed:Stevens was bijzonder goed en duidelijk. Ook de wasmachine die wij hebben is van BOSCH. Kortom goed en betrouwbaar meteriaal.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Goed betrouwbaar merk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WTW85491NL 20-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasdroger met een uitgebreid programma

Geschreven voor: Bosch WTW85490NL

Algemene score

10,0
Deze droger heeft wen uitgebreid programma op een duidelijke display droogs uitstekend en prachtig programma onderander opfrissen en een rekje om kleding op te leggen of svjoenen in te zetten om duurzaam te drogen

Pluspunten

  • Duidelijke displsy
  • Duurzame was kun je er ook mee drogen o.a wil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helma 31-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk in te stellen. Een doorkijkvenster is fijn.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85490NL

Algemene score

8,0
De was is niet altijd echt goed droog als de trommel er mee stopt.Een voordeel is een grote inhoud van de trommel.

Pluspunten

  • grote trommel
  • gemakkelijk in te stellen

Minpunten

  • Soms niet droog als de droger is gestopt.
  • Ook bij de hoogste stand van drogen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton 19-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot gebruiksgemak.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85490NL

Algemene score

8,0
Ik heb deze wasmachine gekocht omdat ik al jaren tevreden ben over de prijs-kwaliteit verhouding van Bosch apparatuur.
Wederom is het Bosch gelukt om een goed apparaat op de markt te brengen dat helemaal voldoet aan alle eisen van nu.
Ook aan het milieu is gedacht door een zeer energiezuinige machine op de markt te brengen.

Pluspunten

  • Overzichtelijke bediening
  • Goede keuze van wasprogramma's
  • Komt solide over
  • Is redelijk stil vergeleken bij andere merken.

Minpunten

  • Nog geen ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Vincent 15-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Droger

Geschreven voor: Bosch WTW85490NL

Algemene score

6,0
Vorige droger was versleten. Milieuvriendelijker dan warmtedroger, goede inhoud, nette vormgeving. Duur drogen is wel veel langer dan vorige droger. Maakt minder hard lawaai, maar wel irritante zoemtoon in huis tijdens drogen.

Pluspunten

  • zuinig

Minpunten

  • langere droogduur

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

vd S 09-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

eenvoudig bedienbare wasdroger.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85490NL

Algemene score

9,0
De wasdroger is gekocht omdat er geen mogelijkheid was om afvoer van condens naar buiten te realiseren. De droger werkt prettig omdat er vele mogelijkheden zijn om de was naar wens droog te krijgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kast droog. De bediening is zeer eenvoudig doordat het goed leesbaar is op de display.
De droger is een aanrader ook voor senioren.

Pluspunten

  • eenvoudig bedienbaar
  • vele mogelijkheden wat betreft droogte graad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lies 06-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote laaddeur met verlichting in de trommel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85490NL

Algemene score

9,0
Top apparaat,hij past zijn droogtijd aan de hoeveelheid te drogen was! Prettig dat er verlichting is in de trommel en grote toegang tot de trommel wat het vullen vergemakkelijkt

Pluspunten

  • Verlichting trommel
  • Droogtijd wordt bepaald door hoeveelheid was
  • Makkelijk te reinigen stoffilter

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo 05-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super goede droger!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85490NL

Algemene score

9,0
Prachtige uitvoering, makkelijk in gebruik!!!
Droogt prima, makkelijk met een wollen trui.
Vooral de opvangbak voor pluisjes is zeer gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger 01-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

warmtepompdroger

Geschreven voor: Bosch WTW85490NL

Algemene score

8,0
makkelijk te bedienen met draaiknop en tiptoetsen, zuinig met energie. een minpuntje is dat de was er lang over doet voordat hij droog is, maar dat is normaal bij dit soort apparaat.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • zuinig

Minpunten

  • lange duur voordat de was klaar is

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sandra, Epe 31-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote deur/ opening, stil apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85490NL

Algemene score

8,0
De deur van de WTW85490NL is groot, wat erg prettig is met het in- en uitladen van handdoeken en beddengoed. Verder is de droger stil in het gebruik.
Het drogen van de was duurt langer dan bij een normale condensdroger. Uiteindelijk verdien je dit terug, omdat het apparaat veel zuiniger is. Dit was overigens ook bekend bij de aanschaf.

Pluspunten

  • Grote opening
  • Stil
  • Zuinig

Minpunten

  • langere droogtijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Helma 31-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch droogtrommel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTW85490NL

Algemene score

8,0
Ik heb voor een Bosch droger gekozen omdat ik een wasmachine heb van het merk Bosch en ik prima tevreden De kwaliteit is goed. Ik heb de droger nog maar kort in gebruik, maar de trommel is ruim en de toetsen overzichtelijk.

Pluspunten

  • grote trommel
  • Mooie grote ruit.

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews