Bosch WTW85490NL - Reviews

9,0 Lees 58 reviews
Best Reviewed sep 2016 Bosch WTW85490NL
Best Reviewed september 2016
Specificaties
Uitvoering
condensdroger
Geluidsniveau
65 dB
Energiekosten per jaar
53,36 euro
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 58 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mcmk48 04-12-2016 Product paar weken in bezit

super warmtepomp droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
fijne warmtepomp droger tot 8 kg wasgoed, makkelijke bediening !!!! en voldoende droog programma's. mijn wasgoed is eerder droog dan de aangegeven tijd van het droog programma( wasmachine 1400 toeren)
ik ben ontzettend blij met mijn aankoop.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • voldoende droogprogramma's
  • droogrek speciaal voor wol of schoenen
  • stil
  • zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
wasdroger met de nieuwste techniek 04-12-2016 Product paar maanden in bezit

geluidarme wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een zeer moderne machine uitgevoerd met de laatste techniek die in de warmtetechniek is ontwikkeld en hier toegepast. De machine loopt bijna geruisloos en verliest nauwelijks warmte.

Pluspunten

  • geluidarm
  • warmteverlies
  • afvoer van het water dmv een pomp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
De 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Goeie sneldrogende energiezuinige en stille droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
droogt snel en is veel stiller dan mijn vorige condensdroger er zit een schoenen rek bij handig voor de schoenen en gebruikt heel weinig stroom.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • droogt snel
  • handig schoenen rekje

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Jet S 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Gemak dient de mens, het oog wil ook wat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
In juli kochten wij al de wasmachine IDOS. Wat een genot, geweldig makkelijke bediening, mooi vorm gegeven en stil. Nu in het verlengde van deze wasmachine kon de even mooie warmtepompdroger uit dezelfde 6 serie niet uitblijven. Ik ben er superblij mee!!!!!

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijke bediening
  • lampje in trommel

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
K. Groot 02-12-2016 Product paar weken in bezit

Warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden,droogt goed en doet er niet extra lang over. De trommel is ruim er kan 8 kg wasgoed in.Ook de Led verlichting vind ik handig.Verder is het geluidsniveau zeer acceptabel.Ik raad dit product zeker aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jonker 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Warmtepomp droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De warmtepompdroger heeft een grote trommel, draait rustig en droogt goed.
Hij heeft een zelfreinigende filter!

Pluspunten

  • zelfreinigende filter
  • Kan overal staan

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ben 02-12-2016 Product paar weken in bezit

wasdroger bosch serie 6

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie solide droger, met als groot voordeel: zelf schoonmakend.
Natuurlijk moet je altijd nog je filters schoon maken, maar dan nog: gemak dient de mens.
Ziet er mooi uit. Degelijk. Snel, Gaaf display.
Kortom, a toy for a boy

Pluspunten

  • Solide, degelijk
  • snel, veel programma's
  • Veel instellingen met droogtijd, kreukvrij, etc

Minpunten

  • misschien iets te duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Veen 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Ruime trommel met grote deuropening

Algemene score

9,0
Hebben zijn wasmachine zusje al even in huis deze werkt prima en is stil en zuinig. De wasmachine heeft een grote trommel dus was de keus voor deze droger met grote trommel snel gemaakt Heeft het zelfde eenvoudige bedienings gemak.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
wim 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

geeft weinig buitenwarmte en is zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
makkelijk schoonmaken, zuinig gebruik, weinig geluid, geeft weinig buitenwarmte af en heel makkelijk te bedienen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Alwin 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch WTW85490NL doet wat het beloofd

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Werkt perfect in ruimtes die ook koud zijn. Veel opties en ook wollen truien worden goed gedroogd zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit van jou kleding. Doet wat jij van hem verwacht.

Pluspunten

  • Droogt goed
  • Gebruiksvriendelijk
  • Veel opties
  • Stil en zuinig
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bas 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Goed droog resultaat in een korte droog tijd!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb de machine pas in gebruik maar nu al zeer tevreden. Een volle droger kost net iets meer dan 2 uur. Ook is deze machine vele malen voordeliger dan mijn oude condens droger.

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Sensor voor het aan passen droog tijd
  • speciaal rek voor schoenen en wol.
  • kreukvrij programma

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Paul 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

superfijne droger. Zeer geluid reducerend.

Algemene score

9,0
Wij hebben voor dit product gekozen vanwege de grote en het energiebesparende label wat eraan hangt.
Verder is hij erg stil (vinden wij).
Wat ook prettig is dat de voorzijde open is en dat je de warmtewisselaar niet meer hoeft schoon te maken. Hij reinigt zichzelf wat inhoud dat hij dus langer zijn maximale uitwisseling behoud.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
E. Lukassen 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De wasdroger is energie zuinig, voelt wanneer de was droog is en stopt er dan mee. Nu de winter voor de deur staat is deze onmisbaar.

Pluspunten

  • korte droogtijd
  • energie zuinig
  • stopt vanzelf als de was droog is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Hetty Dalm 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

Top droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Lekker makkelijk en dat is bijzonder tegenwoordig.
Ik hoef alleen nasr de pluizenzeef te kijken.
Slangetje voor de afvoer van water gaat rechtstreeks naar de afvoer van de wasmachine en dat komt goed uit, want ik ben slecht in het plegen van onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Adrie 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Gebruiksvriendelijk, overzichtelijk

Algemene score

9,0
We hebben al onze machines van Bosch, ook de oude droger. We hebben een warmtepompdroger gekozen vanwege de energiezuinigheid en een Bosch vanwege goede ervaringen in het verleden met de verwachting van een tevreden gebruik voor de toekomst. Deze droger is het geworden om wat hij is: gebruiksvriendelijk, overzichtelijk, een grote inhoud en ook mooi om te zien.
Daarbij moet ook vermeld worden dat we een hele goede dealer hebben die sterk is in service en voorlichting.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • overzichtelijk
  • grote inhoud
  • mooi om te zien

Minpunten

  • weet ik misschien over 10 jaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Anja 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Blij verrast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nadat onze AEG droger het wel erg snel begeven had (wel ruim na garantie) gegaan voor de Bosch. Maar wat een verschil al bij het voor het eerst gebruiken van het apparaat. De was komt er met veel minder kreukels uit, dat scheelt echt een stuk in het strijken. Verder veel mogelijkheden qua programma's en een lekkere grote inhoud.

Pluspunten

  • Veel minder kreukels
  • programma's
  • inhoud trommel

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
H.L. van der Steen - van Heijnsbergen 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

EENVOUDIGE BEDIENING - WEINIG VERBRUIK

Algemene score

9,0
Uitstekende wasdroger, eenvoudig te bedienen. Gemakkelijk in het onderhoud en je kunt je was laten drogen en zelf de deur uitgaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Bosch 25-11-2016 Product paar dagen in bezit

Gemak, gemak en nog eens gemak!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hiervoor heb ik een MIELE condensdroger gehad die prima gewerkt heeft. Maar vanwege de prijs/kwaliteits verhouding heb ik nu gekozen voor deze BOSCH droger. De mogelijkheid van het drogen van delicate stoffen, wo dons, wol en zelfs een mandje voor sportschoenen spreekt mij heel erg aan. Bijkomstigheid is de mooie lay-out. Ik ben erg tevreden over mijn nieuwe Bosch Warmte waterdroger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Driessen 25-11-2016 Product paar dagen in bezit

Goede droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De droger ziet er zeer netjes uit, en werkt als een tiet...
Zeer zuinige droger, en van alle functies voorzien. Echt een aanrader, voor een betaalbare prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
leo 24-11-2016 Product paar weken in bezit

stil,makkelijk te bedienen ,strak design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooie droger ,eenvoudige bediening met extra instellingen
een stuk stiller als oude droger met slang naar buiten
stuk zuiniger, werkt naar wens

Minpunten

  • diepte is iets groter als oude droger

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Toon meer reviews