Bosch WTW85490NL - Reviews

Best Reviewed jul 2017 Bosch WTW85490NL
Best Reviewed juli 2017
Specificaties
Droogsysteem
warmtepompdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 294 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

DS Valkenburg 06-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi design en top techniek!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Jaren al tevreden geweest met de Siemens was en droogmachine. Nu bij Wouters en zn Valkenburg, Bosch dealer. Maar deze zijn als een broertje van Siemens. Bediening en materiaal vergelijkbaar met elkaar.
Opnieuw heel tevreden!
En het oog wil ook wat, design en bediening ziet er heel goed uit.

Verbeterpunt zou kunnen zijn om de display items en aanwijzingen iets passender te maken. Dat het iets duidelijker is wanneer het toestel echt klaar is.

Pluspunten

  • Design
  • Energiebesparing
  • Gebruik en bediening

Minpunten

  • Aanwijzingen op display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 18-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie zuinige condens(warmtewisselaar) wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze condens wasdroger staat bovenop de Bosch WAT28490NL voorlader wasmachine.
Een mooi stel, doet zijn werk heel goed de combi, en natuurlijk schitterend om te zijn staan.

Pluspunten

  • energie zuinig
  • geen onderhoud, alleen pluizenfilter reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Catly 15-01-2017
  • Product paar weken in bezit

super droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij vinden het een heerlijke droger. Makkelijk in het gebruik, grote laadopening, rekje voor kwetsbare was, lampje om je was te zien en een glazen deur. De was ruikt heerlijk als het droog is en het beddengoed komt er bijna strijkvrij uit.
We hebben de droger opgezocht in de consumentenbond test en wij kunnen ons niet vinden in hun negatieve bevindingen. De wateropvang bak had groter gemogen als je het nu een keer vergeet te legen na een grote was zit het heel snel vol. (een afvoeraansluiting was geen optie). De start-uitstel geeft niet aan wanneer het programma gaat beginnen maar wanneer het klaar zal zijn, dat was wel even wennen.

Pluspunten

  • lampje, glazen deur
  • droogrekje voor het kwetsbare spul

Minpunten

  • de startuitstel.
  • opvangbak wat aan de kleine kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Antoine 08-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Super droger voor iedere was met vele mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
In onze zoektocht naar een nieuwe wasdroger is de keuze gevallen op deze warmtepompdroger van Bosch.
De volgende punten waren hierin doorslaggevend:
Energiezuinig, zelfreinigend, hoog vulgewicht, intelligentie van de machine waardoor tussentijdse gewenste aanpassingen obv het drogingsproces doorgevoerd worden en breed scala aan mogelijkheden (zowel voorgeprogrammeerd als zelf te bepalen).
Tevens was de kwaliteit prijsverhouding, met daarbij de refund actie een belangrijk aanvullend criterium.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • zuinig in watergebruik
  • groot vulgewicht
  • zelfreinigend
  • uitgebreide functionaliteit en eenvoudig bedienen

Minpunten

  • capaciteit opvangbak water krap aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Warmtepomp droger Bosch WTW 85490 04-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Warmtepomp droger Bosch WTW 85490

Algemene score

8,6
Fijn apparaat. Droogt zeer goed en is erg gebruiksvriendelijk. Ook handig is de zelfreinigende condensor en de condenswaterafvoer. Het apparaat is ook nog erg stil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Louis&Marjolein 20-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Schoon, stil en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ongelooflijk, zo stil en zuinig onze combinatie van droger en wasmachine nu zijn!!! Na 16 jaar hebben we onze vorige Bosch-producten vervangen, terwijl ze het nog goed deden, maar deze nieuwe generatie machines is onovertroffen!

Pluspunten

  • stil
  • schone en droge was
  • zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Truus Braspenning 18-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne wasmachine

Algemene score

8,0
Een zeer goede wasmachine goede prijs/Kwaliteit ben er zeer tevreden over en zou hem zo aanbevelen aan mijn vrienden en familie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Droger B&W 18-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Top machine doet precies wat hij moet doen.
Zeker zuiniger als oude machine geconstateerd ,door energiemeter(stopcontact)
Paar dagen in huis en nu al tevreden.
Ps en nooit meer condensorbak legen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chiel 16-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Superdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne automaat, weinig geluid, zuinig en behoorlijk wat keuze waar je wat aan hebt. Aangesloten op afvoer dus geen gedoe met waterbak legen. Wij zijn er blij mee!

Pluspunten

  • Zuinig
  • Geen hinder van geluid
  • Geen waterbak die je moet legen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Josien 16-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne grote warmtepompdrogrr!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooie grote droger. Erg energiezuinig dat vinden we erg belangrijk! Fijne functies en ook handig is het extra rekje voor schoenen. Echt een ideale droger voor een groot gezin!

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Grote opening en 8 kilo
  • Mooi design
  • Handig voor schoenen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Alex 17-03-2018

voldoet aan alle verwachtingen

Algemene score

10,0
aanzienlijk stiller als onze oude machine, al is het wennen aan de langere duur van de zuinige programma's, maar er zijn voldoende alternatieve programma's beschikbaar
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

simon77 05-02-2018

goed overzichtelijke & duidelijke bediening & stil

Algemene score

10,0
Gezocht naar een nieuwe wasdroger 8Kg wasgoed en een postieve beoordelingen.
Laagste prijs gezocht en snelle levering dit was de WTW85490NL A++ en een bijpassende wasmachine WAT28490NL A+++.
Ik hoop dat deze ook 20 jaar mee gaan, de oude waren van de AEG serie, niet stuk maar het verbruik was groot.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Helma 31-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk in te stellen. Een doorkijkvenster is fijn.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De was is niet altijd echt goed droog als de trommel er mee stopt.Een voordeel is een grote inhoud van de trommel.

Pluspunten

  • grote trommel
  • gemakkelijk in te stellen

Minpunten

  • Soms niet droog als de droger is gestopt.
  • Ook bij de hoogste stand van drogen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

van der Net 19-01-2018

Niet tevreden klant.

Algemene score

6,0
1. De droger maakt een "klokkend" geluid bij omdraaien van de draairichting.
2. Bij kleine hoeveelheden kleding blijkt de sensor niet te werken. Bij kiezen programma laat de machine 4 uur nogwat zien, maar slaat na enkele minuten af zonder dat de kleding droog is.
3. Bij het invullen van gebruikersnaam "D I C K van der Net" wordt dit geweigerd als "ongepaste taal". Dom programma; zeker Amerikaans?
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ton 19-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot gebruiksgemak.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze wasmachine gekocht omdat ik al jaren tevreden ben over de prijs-kwaliteit verhouding van Bosch apparatuur.
Wederom is het Bosch gelukt om een goed apparaat op de markt te brengen dat helemaal voldoet aan alle eisen van nu.
Ook aan het milieu is gedacht door een zeer energiezuinige machine op de markt te brengen.

Pluspunten

  • Overzichtelijke bediening
  • Goede keuze van wasprogramma's
  • Komt solide over
  • Is redelijk stil vergeleken bij andere merken.

Minpunten

  • Nog geen ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Vincent 15-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Droger

Algemene score

6,0
Vorige droger was versleten. Milieuvriendelijker dan warmtedroger, goede inhoud, nette vormgeving. Duur drogen is wel veel langer dan vorige droger. Maakt minder hard lawaai, maar wel irritante zoemtoon in huis tijdens drogen.

Pluspunten

  • zuinig

Minpunten

  • langere droogduur

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

vd S 09-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

eenvoudig bedienbare wasdroger.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasdroger is gekocht omdat er geen mogelijkheid was om afvoer van condens naar buiten te realiseren. De droger werkt prettig omdat er vele mogelijkheden zijn om de was naar wens droog te krijgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kast droog. De bediening is zeer eenvoudig doordat het goed leesbaar is op de display.
De droger is een aanrader ook voor senioren.

Pluspunten

  • eenvoudig bedienbaar
  • vele mogelijkheden wat betreft droogte graad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lies 06-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote laaddeur met verlichting in de trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Top apparaat,hij past zijn droogtijd aan de hoeveelheid te drogen was! Prettig dat er verlichting is in de trommel en grote toegang tot de trommel wat het vullen vergemakkelijkt

Pluspunten

  • Verlichting trommel
  • Droogtijd wordt bepaald door hoeveelheid was
  • Makkelijk te reinigen stoffilter

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo 05-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super goede droger!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtige uitvoering, makkelijk in gebruik!!!
Droogt prima, makkelijk met een wollen trui.
Vooral de opvangbak voor pluisjes is zeer gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jobro 1 04-01-2018

droogervaringen

Algemene score

8,0
Beste Bosch
Sinds kort een nieuwe d
Warmtepomp droger. Was wel even wennen. Na 22 jaar een condensdroger gehad te hebben is dat begrijpelijk. Ben zeer tevreden over het droogresultaat en de was voelt heerlijk zacht aan. Wat verder opvalt is de warmte, stukken minder( dus minder energieverbruik). Nu nog even wennen aan de droogtijden en dan komt het helemaal goed. Op naar de volgende 22 jaar droogplezier van Bosch
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews