Bosch WTW85490NL - Reviews

Best Reviewed jul 2017 Bosch WTW85490NL
Best Reviewed juli 2017
Specificaties
Droogsysteem
condensdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 240 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

DS Valkenburg 06-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi design en top techniek!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Jaren al tevreden geweest met de Siemens was en droogmachine. Nu bij Wouters en zn Valkenburg, Bosch dealer. Maar deze zijn als een broertje van Siemens. Bediening en materiaal vergelijkbaar met elkaar.
Opnieuw heel tevreden!
En het oog wil ook wat, design en bediening ziet er heel goed uit.

Verbeterpunt zou kunnen zijn om de display items en aanwijzingen iets passender te maken. Dat het iets duidelijker is wanneer het toestel echt klaar is.

Pluspunten

  • Design
  • Energiebesparing
  • Gebruik en bediening

Minpunten

  • Aanwijzingen op display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Catly 15-01-2017
  • Product paar weken in bezit

super droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij vinden het een heerlijke droger. Makkelijk in het gebruik, grote laadopening, rekje voor kwetsbare was, lampje om je was te zien en een glazen deur. De was ruikt heerlijk als het droog is en het beddengoed komt er bijna strijkvrij uit.
We hebben de droger opgezocht in de consumentenbond test en wij kunnen ons niet vinden in hun negatieve bevindingen. De wateropvang bak had groter gemogen als je het nu een keer vergeet te legen na een grote was zit het heel snel vol. (een afvoeraansluiting was geen optie). De start-uitstel geeft niet aan wanneer het programma gaat beginnen maar wanneer het klaar zal zijn, dat was wel even wennen.

Pluspunten

  • lampje, glazen deur
  • droogrekje voor het kwetsbare spul

Minpunten

  • de startuitstel.
  • opvangbak wat aan de kleine kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Antoine 08-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Super droger voor iedere was met vele mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
In onze zoektocht naar een nieuwe wasdroger is de keuze gevallen op deze warmtepompdroger van Bosch.
De volgende punten waren hierin doorslaggevend:
Energiezuinig, zelfreinigend, hoog vulgewicht, intelligentie van de machine waardoor tussentijdse gewenste aanpassingen obv het drogingsproces doorgevoerd worden en breed scala aan mogelijkheden (zowel voorgeprogrammeerd als zelf te bepalen).
Tevens was de kwaliteit prijsverhouding, met daarbij de refund actie een belangrijk aanvullend criterium.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • zuinig in watergebruik
  • groot vulgewicht
  • zelfreinigend
  • uitgebreide functionaliteit en eenvoudig bedienen

Minpunten

  • capaciteit opvangbak water krap aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Warmtepomp droger Bosch WTW 85490 04-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Warmtepomp droger Bosch WTW 85490

Algemene score

8,6
Fijn apparaat. Droogt zeer goed en is erg gebruiksvriendelijk. Ook handig is de zelfreinigende condensor en de condenswaterafvoer. Het apparaat is ook nog erg stil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ellen 18-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en duurzaam

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Erg tevreden over dit product! Lage energiekosten en genoeg verschillende programma's. Het apparaat maakt weinig geluid en heeft een gebruiksvriendelijke display! Een kind kan de was doen. Alhoewel we deze nog niet hebben.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van den Bemt 18-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wamtepomp droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Product is duurzaam en vervangt de reeds bestaande droger. Heb voor dit product gekozen omdat deze zelf reinigend is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Liset 18-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Goedwerkende en prettig ogende droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De droger is snel en de kleding komt er behoorlijk kreukvrij uit. Tevens oogt de droger mooi en is qua gebruiksvriendelijkheid uitstekend.

Pluspunten

  • Snel
  • Kreukvrij
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter van Brakel 16-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prachtige droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben onze droger nu een maand, Het is echt een wereldapparaat. Prachtig design en heel zuinig in gebruik. De uitgebreide programmakeus is ook heel handig. Maar het belangrijkst is dat de was er droog en onbeschadigd uit komt. Wij zijn tot nu toe heel tevreden. En ik weet zeker dat dit zo zal blijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Davy 16-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

TOP wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasdroger is echt een TOP droger hij is stil veelzijdig mooi en droogt de was voortreffelijk we hebben hem nu een aantal dagen en we zijn zeer tevreden over het apparaat

Pluspunten

  • Stil
  • Veelzijdig dus veel programma keuze
  • Functioneert goed
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 16-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima, geluidsarm, energiezuinige droger

Algemene score

8,0
Recent deze nieuwe Bosch droger gekocht. Een prima apparaat dat veel stiller is dan onze vorige droger. Gebruikt ook ongelooflijk veel minder energie. Droger werkt ook prima, en door de lagere droogtemperatuur is er ook veel minder schade aan de kleding. Je kan ook bijvoorbeeld sportschoenen drogen in een handig rekje dat je in de trommel kan plaatsen. Dat heb ik nog niet geprobeerd maar vind het wel heel slim bedacht. Door de warmtepomp droog mechaniek gaat dit veel beter dan in de vorige droger die we hadden.
Een echte aanwinst !

Pluspunten

  • weinig geluid
  • energiezuinig
  • handig schoenenrekje

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G.Diepstraten 16-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasdroger WTW85490NL

Algemene score

8,0
Veelbelovende aankoop
Brandveilig, energiezuinig.
Goed geprijsd in de range van het aanwezige aanbod
Veel vertrouwen vanwege meerde BOSCH apparatuur die we in huis hebben, zoals wasmachine, ovens.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Petrus Gerritsen 14-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er mooi uit van voren

Algemene score

9,0
Prachtig bijna geluidloos apparaat. Het droogt prima. waarbij het weinige stroomverbruik opvalt. Wat ook fijn is dat er geen filter hoeft worden schoongemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Brigit 09-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote deur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prachtige droger met veel opties en makelijk in gebruik. Energie zuinig, en bijna stil, handig door lamp in de trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theo 05-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aankoop gedaan door positieve info derden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Aankoop gedaan door diverse reviews en aanbevelingen. Kunnen door recente aankoop dit nog niet beamen.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • goede beoordeling

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bosch7006DD 25-10-2017

Prima programmakeuzes

Algemene score

10,0
Hoewel nog maar kort in bezit zijn we nu al enthousiast over de mogelijkheden van de droger en de geruisarmheid.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Wim47 07-10-2017

Duidelijk dusplay. Gemakkelijk te bedienen. Fijn,

Algemene score

8,0
Zie boven. Bovendien droogt het apparaat goed. Fijn ook, dat er restindicatie wordt aangegeven van de droogtijd.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Bert 04-10-2017

Mooi en prima apparaat

Algemene score

10,0
De wasdroger voldoet zeer goed. Een pre is dat de droogtijden zich zelf aanpassen. Is ook redelijk stil vergeleken met een condensdroger.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Henkruth 18-09-2017

Zeer fijne droger

Algemene score

8,0
Een heel fijne droger, die perfect werkt, de droogtijd is alleen wel lang, maar dat komt door extra zuinigheid.
Nog niet heel lang in bezit, maar erg blij met de aanschaf
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Arnold1959 14-09-2017

goede koop

Algemene score

10,0
Gemakkelijk te bedienen, grote vulopening, even uitzoeken welke programma's er zijn en de was komt er minder vervromvraaid uit als bij onze oude machine.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Carla 31-08-2017

Super droger

Algemene score

10,0
Geweldige droger, gebruiksvriendelijk, duidelijke en makkelijk te bedienen, alleen de stof-filters schoonmaken en het condensbakje legen, en de machine is er weer klaar voor.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Toon meer reviews