Bosch WTW85490NL - Reviews

Best Reviewed sep 2016 Bosch WTW85490NL
Best Reviewed september 2016
Specificaties
Uitvoering
condensdroger
Vulgewicht
8 kg
Programma's
wol
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 189 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Catly 15-01-2017 Product paar weken in bezit

super droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij vinden het een heerlijke droger. Makkelijk in het gebruik, grote laadopening, rekje voor kwetsbare was, lampje om je was te zien en een glazen deur. De was ruikt heerlijk als het droog is en het beddengoed komt er bijna strijkvrij uit.
We hebben de droger opgezocht in de consumentenbond test en wij kunnen ons niet vinden in hun negatieve bevindingen. De wateropvang bak had groter gemogen als je het nu een keer vergeet te legen na een grote was zit het heel snel vol. (een afvoeraansluiting was geen optie). De start-uitstel geeft niet aan wanneer het programma gaat beginnen maar wanneer het klaar zal zijn, dat was wel even wennen.

Pluspunten

  • lampje, glazen deur
  • droogrekje voor het kwetsbare spul

Minpunten

  • de startuitstel.
  • opvangbak wat aan de kleine kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Antoine 08-12-2016 Product paar weken in bezit

Super droger voor iedere was met vele mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
In onze zoektocht naar een nieuwe wasdroger is de keuze gevallen op deze warmtepompdroger van Bosch.
De volgende punten waren hierin doorslaggevend:
Energiezuinig, zelfreinigend, hoog vulgewicht, intelligentie van de machine waardoor tussentijdse gewenste aanpassingen obv het drogingsproces doorgevoerd worden en breed scala aan mogelijkheden (zowel voorgeprogrammeerd als zelf te bepalen).
Tevens was de kwaliteit prijsverhouding, met daarbij de refund actie een belangrijk aanvullend criterium.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • zuinig in watergebruik
  • groot vulgewicht
  • zelfreinigend
  • uitgebreide functionaliteit en eenvoudig bedienen

Minpunten

  • capaciteit opvangbak water krap aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Warmtepomp droger Bosch WTW 85490 04-08-2016 Product paar dagen in bezit

Warmtepomp droger Bosch WTW 85490

Algemene score

8,6
Fijn apparaat. Droogt zeer goed en is erg gebruiksvriendelijk. Ook handig is de zelfreinigende condensor en de condenswaterafvoer. Het apparaat is ook nog erg stil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

HansdH 16-05-2017 Product paar dagen in bezit

Wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Kwalitatief goed merk, zelfreinigende condensor, geen ge tob meer met periodiek reinignen van de sensor en legen van de waterbak. Droogt goed tere weefsels komen er nagenoeg kreukvrij uit. kortom prijs meer dan waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

helder 13-05-2017 Product paar dagen in bezit

mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
oude droger stuk moest snel een andere hebben en het liefst met zelfreinigende condensor .deze kwam goed uit de tests even afwachten net binnen.

Pluspunten

  • zelf reingend
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Niette 12-05-2017 Product paar dagen in bezit

Te wauw

Algemene score

10,0
Best veel mogelijkheden. ook mn schoenen kunnen erin met speciale rekje wat er bij hoort.om te drogen.me dekbed.... heerlijk gewoon
Vooral voor de Kids makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 11-05-2017 Product paar dagen in bezit

Wasdroger Bosch wtw85490

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gewoon een prima warmte pomp wasdroger. Zeker in aanschaf duurder dan een gewone condensdroger, maar met A++ in een aantal jaar meer dan terug verdiend. Goed voor het milieu, maar ook mijn portemonnee. De 4e "Boschmachine" bij ons thuis. Gewoon goed spul zegt deze techneut.

Pluspunten

  • Stil
  • Kost op de lange duur minder
  • Eenvoudige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ad 09-05-2017 Product paar dagen in bezit

Warmtepompdroger

Algemene score

9,0
Nog weinig gebruikt op dit moment (pas aangeschaft), maar ben zeer tevreden.
Was is keurig droog, geluidsarm

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce 08-05-2017 Product paar weken in bezit

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Droogt goed en is erg gebruiksvriendelijk. Ben blij met de zelfreinigende condensor en de condenswaterafvoer. Het apparaat is ook nog erg stil, hij staat namelijk heel vaak aan als ik naar bed ga. Hij staat naast de slaapkamer.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marcel Bakker 07-05-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie uitstraling, zeer zuinig, duidelijke programmering

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 11 jaar trouwe dagelijkse dienst van onze vorige Bosch wasmachine heel blij met onze nieuwe aankoop, grotere laadvermogen en nog zuiniger. Design ziet er mooi uit en de programmering is duidelijk te zien op de display.
Ik hoop hier net zoveel of meer plezier mee te hebben als onze vorige Bosch, wat algauw lukt gezien zijn zuinige energie gebruik en het kunnen instellen van de starttijd van het wasprogramma.

Pluspunten

  • zuinig
  • grote laadvermogen
  • duidelijke programmering
  • weinig geluid
  • instellen starttijd programma

Minpunten

  • tijdsduur programma soms lang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wazydrag 06-05-2017 Product paar dagen in bezit

droog! droog!geen water meer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
merk en modern.Prijs was fijn en energie A++.geen slangen meer.Stil en droog kleijding.
bravo
bosch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HS 03-05-2017

mooie wasdroger

Algemene score

9,0
Een goed apparaat met een goede prijs kwaliteit verhouding. Het ziet er mooi vormgegeven uit en heeft een uitstekende handleiding.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Droger met wolkorf 01-05-2017 Product paar dagen in bezit

De wolkorf maakt de huisvrouw gelukkig !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie uitstraling, simpele bediening, bij de pluizenzeef geen openingen die een huisvrouw niet kan schoonmaken , en dan de wolkorf , compliment voor degeen die het heeft uitgevonden ...... daar werd ik heel gelukkig van ...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton hendriks 29-04-2017 Product paar maanden in bezit

Nog steeds zeer tevreden over dit product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het mij aangeraden bij de keuze uit diverse machines
Ik heb dit zelf nagekeken en vergeleken
En voor deze gekozen

Pluspunten

  • Energie verbruik
  • Duidelijk uitleesbaar scherm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvette 29-04-2017 Product paar maanden in bezit

stil, grote opening, zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds december draait deze wasdroger binnen mijn huishouden. Ik ben er zeer tevreden over de machine. Hij droogt volgens het gekozen programma en rekent zelf uit hoe lang het nog moet duren. Hij is stil en de filters zijn makkelijk schoon te houden

Pluspunten

  • speciaal programma wol
  • stil
  • pluizenfilter makkelijk te reinigen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bart 28-04-2017 Product paar dagen in bezit

warmtepompdroger WTW85490 NL

Algemene score

9,0
Had al een Bosch wasmachine die ons zeer goed bevalt. Nu gekozen voor een warmtepompdroger die stil is, weinig energie gebruikt ( AA++) en makkelijk te bedienen is. Deze machine bevat veel mogelijkheden en heeft het voordeel dat de condensor zelfreinigend is. Zoals Bosch is, is er ook de kwaliteit die ( ons) spreekt. We vertrouwen erop dat we er lang gebruik van mogen maken.

Pluspunten

  • stil
  • geen kreuk
  • ewnergie zuinig
  • geen warmte naar buiten
  • zeer goed wasresultaat

Minpunten

  • lang wastijd
  • flinke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

spargo 26-04-2017 Product paar dagen in bezit

Hele fijne droogmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Kwaliteit zoals je van Bosch mag verwachten.
Prachtig ontwerp. Droogprogramma's genoeg en een rekje voor wol en sportschoenen erbij geleverd.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • grote verlichte trommel
  • zelfreinigende condensor

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E10 26-04-2017 Product paar weken in bezit

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben overgestapt van Aeg naar Bosch WAT28490NL. Met de AEG hebben we zeer veel en vaak problemen gehad. Wij hebben de WAT 28490NL nu 15 dagen en het is een top apparaat. Doet wat hij moet doen plus. Hadden al veel eerder moeten overstappen. Wij raden iedereen dit apparaat aan. Grote trommel, verlichting in de Trommel, stil, al met al een top apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H.Honderd 19-04-2017 Product half jaar of langer in bezit

Ja ik beveel dit product aan.

Algemene score

9,0
Is gebruiksvriendelijk. Is heel stil in gebruik. Het is tevens een condens droger.
Heel gemakkelijk. Ook nog zuinig in gebruik. Prima machine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veer 14-04-2017 Product paar weken in bezit

Goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Nu een Paar weken in bezit van deze droger. Tot nog toe erg tevreden. Nog geen minpunten kunnen ontdekken. Droogijs is wel wat langer, maar dat hebben alle warmtepompdrogers.

Pluspunten

  • Droogrekje voor in de droger
  • Zelfreinigend
  • Aansluiting op afvoer mogelijk
  • Zuinig

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews