Bosch WTW85490NL - Reviews

Best Reviewed sep 2016 Bosch WTW85490NL
Best Reviewed september 2016
Specificaties
Uitvoering
condensdroger
Geluidsniveau
65 dB
Vulgewicht
8 kg
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.nl

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Antoine 08-12-2016 Product paar weken in bezit

Super droger voor iedere was met vele mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
In onze zoektocht naar een nieuwe wasdroger is de keuze gevallen op deze warmtepompdroger van Bosch.
De volgende punten waren hierin doorslaggevend:
Energiezuinig, zelfreinigend, hoog vulgewicht, intelligentie van de machine waardoor tussentijdse gewenste aanpassingen obv het drogingsproces doorgevoerd worden en breed scala aan mogelijkheden (zowel voorgeprogrammeerd als zelf te bepalen).
Tevens was de kwaliteit prijsverhouding, met daarbij de refund actie een belangrijk aanvullend criterium.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • zuinig in watergebruik
  • groot vulgewicht
  • zelfreinigend
  • uitgebreide functionaliteit en eenvoudig bedienen

Minpunten

  • capaciteit opvangbak water krap aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Warmtepomp droger Bosch WTW 85490 04-08-2016 Product paar dagen in bezit

Warmtepomp droger Bosch WTW 85490

Algemene score

8,6
Fijn apparaat. Droogt zeer goed en is erg gebruiksvriendelijk. Ook handig is de zelfreinigende condensor en de condenswaterafvoer. Het apparaat is ook nog erg stil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Will 04-02-2017 Product paar weken in bezit

Lange levens duur en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De droger doet wat hij moet doen maakt wijnig geluid makelijk te bedienen en zuinig. Hij ziet er ook nog mooi uit.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Kan veel was in

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 31-01-2017 Product paar weken in bezit

Bosch warmtepompdroger

Algemene score

9,0
Super mooie machine om te zien daarnaast ook nog eens makkelijk te bedienen met superveel mogelijkheden en zuinig in gebruik.

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • zuinig in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joyce 29-01-2017 Product paar weken in bezit

Grote glazendeur en verlichting is super fijn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heel blij met de de aankoop. Geeft veel minder warmte in de ruimte af dan de condensdroger die we hadden (ook Bosch). Grote glazen deur met verlichting binnen,heel handig. Wel jammer dat je zelf moet aangeven hoe droog je de was wenst. Op extra droog is de was standaard (na ruim 3uur) nog veel te nat. Dat is jammer dat dat niet gemeld is bij aankoop. Even zoeken naar goede in-afstelling

Pluspunten

  • Verlichting is erg handig
  • Zelf regelbare droogte

Minpunten

  • Doet er lang over

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jot 28-01-2017 Product paar weken in bezit

Mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Product gekozen omdat de plaatselijke leverancier een aantal types verkoopt waaronder deze. Imv een actie waarop we 50 euro terug gekregen werd het verschil met 1 type minder wel heel klein waardoor we voor dit model zijn gegaan.

Pluspunten

  • ruime trommel
  • stille machine
  • mooi uiterlijk

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

JSantbergen 25-01-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi vormgegeven; mooie grote vulopening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit produkt gekozen omdat het een energiezuinig apparaat is; goed voor het milieu, maar ook omdat er met behulp van het inzetrekje fijne kleding en schoenen kunnen worden gedroogd. Dit apparaat mag gezien worden.

Pluspunten

  • mooi vormgegeven
  • grote vulopening
  • handig inzetrekje
  • energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 25-01-2017 Product paar weken in bezit

Energiezuinig en ergonomisch in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg overzichtelijke en gemakkelijke programmakeuze. Zeer gebruiksvriendelijk in het gebruik en ook nog milieuvriendelijk dus goedkoop in het gebruik. Een aanrader

Pluspunten

  • energiezuinig
  • mooie afwerking
  • ergonomisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nicolette 24-01-2017 Product paar weken in bezit

Stevig, grote trommel, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede ptijs/kwaliteit verhouding, droogt goed en is energiezuinig. Daarnaast tijdens drogen weinig geluid, Dus aanrader!

Pluspunten

  • Prijs
  • Trommel
  • Energiezuinig
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 23-01-2017 Product paar weken in bezit

Weinig geluid, wel wennen aan langere droogtijd

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Deze droger nu drie weken in gebruik. Hij is stiller dan dat ik uit reviews gedacht had. Ik moet wel wennen aan langere droogtijd maar daardoor waarschijnlijk veel zuiniger! Oude droger was 23 jaar oud en voordat hij het begaf droogde hij een volle trommel in een uurtje, hij werd dan ook wel heel erg warm!

Pluspunten

  • Stil
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Lange droogtijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Neno 21-01-2017 Product paar dagen in bezit

Was droog kwaliteit hoog!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We zijn bijzonder blij met onze nieuwe Bosch warmtepomp wasdroger. Ook de service van onze expert winkel in Franeker is altijd super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Berends 19-01-2017 Product paar weken in bezit

Automatische afvoer condensdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima droger, veel keuzes in programma,s. makkelijke bediening. Blijft regelmatig doordraaien als je de droge was er niet dadelijk uithaalt, PRIMA!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nel 17-01-2017 Product paar weken in bezit

Mijn perfecte droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben erg gelukkig met mijn warmtebron droger XL. Hij droogt mijn was optimaal. Er kan veel in vanwege de grote trommel. Hij geeft geen condens en heeft een zelfreinigend filter. Fijn dat hij zit aangesloten op de afvoer, zodat ik niets leeg hoef te maken. Hij staat naast mijn wasmachine, dus gemakkelijker kan het niet. Ik was nooit fan van een droger, maar ben nu helemaal om. Geen gedoe met waslijnen en afvoerslang naar buiten. Kleding komt er netjes en droog uit. Gemak dient de mens!

Pluspunten

  • grote trommel
  • aangesloten op de afvoer
  • zuinig in gebruik
  • zelfreinigend filter
  • geen condens in de ruimte

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Catly 15-01-2017 Product paar weken in bezit

super droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij vinden het een heerlijke droger. Makkelijk in het gebruik, grote laadopening, rekje voor kwetsbare was, lampje om je was te zien en een glazen deur. De was ruikt heerlijk als het droog is en het beddengoed komt er bijna strijkvrij uit.
We hebben de droger opgezocht in de consumentenbond test en wij kunnen ons niet vinden in hun negatieve bevindingen. De wateropvang bak had groter gemogen als je het nu een keer vergeet te legen na een grote was zit het heel snel vol. (een afvoeraansluiting was geen optie). De start-uitstel geeft niet aan wanneer het programma gaat beginnen maar wanneer het klaar zal zijn, dat was wel even wennen.

Pluspunten

  • lampje, glazen deur
  • droogrekje voor het kwetsbare spul

Minpunten

  • de startuitstel.
  • opvangbak wat aan de kleine kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ria Russchen 14-01-2017 Product paar weken in bezit

Gemakkelijk te bedienen met een eenvoudig scherm.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben voor deze droger gekozen omdat hij geen warme lucht uitblaast.
Daarnaast behoefd de condensor niet meer gereinigd te worden.
Men dient er wel rekening mee te houden dat de pluizenfilters goed gereinigd moeten worden. Dit kun je niet als een minpunt omschrijven. Ook een zeer belangrijk punt is dat de droger energie zuinig is.

Pluspunten

  • Geen warme lucht
  • Geen onderhoud condensor
  • Koelelement
  • Energie zuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KvGemerden 12-01-2017 Product paar weken in bezit

Behoud van kwaliteit van kleding, duidelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na anderhalf jaar zonder droger te hebben gedaan, hebben we de stap genomen om de Bosch SelfCleaning Condenser Wasdroger (serie 6) aan te schaffen. Wat bijzonder om te ervaren dat in korte tijd de kleding en handdoeken weer zacht aanvoelen en er weer als nieuw(er) uitzien. Ik heb er zelfs direct de winterjassen in durven drogen. Deze kwamen er weer vol en zonder verlies van kwaliteit uit!
Het apparaat heeft een duidelijke bediening en geeft ook heel praktisch de geschatte droogtijd weer.
Blij met deze keuze!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beunis 12-01-2017

gemakkelijk apparaat en eenvoudige bediening

Algemene score

9,0
Ik heb dit apparaat gekocht omdat bosch een goed merk is. Het vraagt weinig energie.
Aanbevolen door de winkelier. En het aanbod 50 euro retour is natuurlijk ook leuk. Zeker een aanrader voor iedereen.

Pluspunten

  • Zuinig in gebruik

Minpunten

  • Heb ik niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Naomi 11-01-2017 Product paar weken in bezit

Stille kracht in ons huishouden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze stille droger is een echte aanwinst in ons huishouden. We drogen er nagenoeg al onze was in door de veelheid aan opties. Daarnaast is het apparaat fraai vorm gegeven en onderhoudsvrij. Top!

Pluspunten

  • Geluid
  • Opties
  • Vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Felice 10-01-2017 Product paar maanden in bezit

Hele fijne wasdroger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Droogt goed, droogtijd valt mee ondanks dat het een droger is met een warmtepomp. Weinig onderhoud! Veel programma's.

Pluspunten

  • Droogt goed
  • Veel verschillende programma's
  • Rek voor schoenen en broeken

Minpunten

  • Druktoets kan beter, je moet soms vaker drukken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam Hendriks Den Bosch 10-01-2017 Product paar weken in bezit

Goed uitleesbaar lcd scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ten eerste energie zuinig
De machine ziet er modern en zeer goed uit
Goede mogelijkheden om te drogen die echt werken
De afvoer mogelijkheden daar is ook goed over nagedacht
Door de grote 8 kg grote trommel krijt de was ook de kans goed en kreukvrij te drogen
Wij zijn zeer tevreden

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Grote trommel
  • Afvoer mogelijkheden

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews