Bosch WTW85490NL - Reviews

Best Reviewed sep 2016 Bosch WTW85490NL
Best Reviewed september 2016
Specificaties
Uitvoering
condensdroger
Vulgewicht
8 kg
Programma's
wol
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 213 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Catly 15-01-2017 Product paar weken in bezit

super droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij vinden het een heerlijke droger. Makkelijk in het gebruik, grote laadopening, rekje voor kwetsbare was, lampje om je was te zien en een glazen deur. De was ruikt heerlijk als het droog is en het beddengoed komt er bijna strijkvrij uit.
We hebben de droger opgezocht in de consumentenbond test en wij kunnen ons niet vinden in hun negatieve bevindingen. De wateropvang bak had groter gemogen als je het nu een keer vergeet te legen na een grote was zit het heel snel vol. (een afvoeraansluiting was geen optie). De start-uitstel geeft niet aan wanneer het programma gaat beginnen maar wanneer het klaar zal zijn, dat was wel even wennen.

Pluspunten

  • lampje, glazen deur
  • droogrekje voor het kwetsbare spul

Minpunten

  • de startuitstel.
  • opvangbak wat aan de kleine kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Antoine 08-12-2016 Product paar weken in bezit

Super droger voor iedere was met vele mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
In onze zoektocht naar een nieuwe wasdroger is de keuze gevallen op deze warmtepompdroger van Bosch.
De volgende punten waren hierin doorslaggevend:
Energiezuinig, zelfreinigend, hoog vulgewicht, intelligentie van de machine waardoor tussentijdse gewenste aanpassingen obv het drogingsproces doorgevoerd worden en breed scala aan mogelijkheden (zowel voorgeprogrammeerd als zelf te bepalen).
Tevens was de kwaliteit prijsverhouding, met daarbij de refund actie een belangrijk aanvullend criterium.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • zuinig in watergebruik
  • groot vulgewicht
  • zelfreinigend
  • uitgebreide functionaliteit en eenvoudig bedienen

Minpunten

  • capaciteit opvangbak water krap aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Warmtepomp droger Bosch WTW 85490 04-08-2016 Product paar dagen in bezit

Warmtepomp droger Bosch WTW 85490

Algemene score

8,6
Fijn apparaat. Droogt zeer goed en is erg gebruiksvriendelijk. Ook handig is de zelfreinigende condensor en de condenswaterafvoer. Het apparaat is ook nog erg stil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joost 19-07-2017 Product paar weken in bezit

Doet wat je verwacht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veel instelmogelijkheden en makkelijk te bedienen. Doet wat je verwacht, droogt de was gewoon goed. Enige punt van kritiek is dat de tiptoetsen niet altijd adequaat reageren.

Pluspunten

  • eenvoudig te bedienen
  • droogt goed
  • energie zuinig

Minpunten

  • tiptoetsen reageren niet altijd goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jacques 12-07-2017 Product paar weken in bezit

Bosch Warmtepompdroger uniek in techniek.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor Bosch omdat dit merk voor kwaliteit staat, en dat blijkt steeds weer. De Bosch warmtepompdroger WTW85490NL valt op door zijn warmtepomp maar nog meer door zijn automatische condensorreiniger. Dit systeem is uniek en ook heel handig. Het condenswater wordt via een slangetje afgevoerd op de afvoer waar ook de wasmachine op aangesloten is. Dus zelf schoonmaken is niet meer nodig, bovendien het leeg maken van de condenswaterlade behoort ook tot het verleden. Alleen nog het pluizenfilter reinigen na elke droogsessie.
Makkelijker kan Bosch het niet maken.
M.a.w.
Droogtrommel vullen
Met de gewassen spullen
Keuze maken met schakelaar
En........... draaien maar!

Pluspunten

  • Warmtepomp
  • Automatisch condensorreiniger

Minpunten

  • nog geen
  • nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Weijers 11-07-2017 Product paar weken in bezit

Super machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wasdroger met afvoer net als wasmachine en zelfreiniging super handig. Geen slang naar buiten en geen bak leegmaken. Enkel de pluizenfilter schoonmaken. Wat wil een mens nog meer.

Pluspunten

  • Geen slang naar buiten of bak leeg maken
  • Zelf reinigend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 11-07-2017 Product paar dagen in bezit

Perfect

Algemene score

9,0
Altijd Bosch aangeschaft de afgelopen jaren Echt klasse bijzonder tevreden over Bosch nooit geen mankemententen gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Hendriks 06-07-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat om te zien waar voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze droger werd ons aanbevolen door EP Janssen Huissen, werkt heel goed zeer naar tevredenheid en voor ons ouderen gemakkelijke en overzichtelijke bediening van deze Bosch droger EEN AANRADER

Pluspunten

  • overzichtelijke bediening
  • extra lux licht in de trommel

Minpunten

  • geen minpunten
  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Celly 30-06-2017

De wasdroger met ongekende mogelijkheden

Algemene score

10,0
Zeer en ernergiezuinige wasdroger.
Dit type met warmtepomp sluit naadloos aan op de door ons gekozen Boschwasmachine, zelfs de deuren om de machine's te vullen draaien goed!
Oorspronkelijk gepost op www.bosch-home.nl

Reageer

luchtpompdroger WTW85490NL 29-06-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie luchtpompdroger

Algemene score

10,0
Het is een schitterende machine en ook al heb ik hem nog maar kort, voldoet hij in zijn geheel aan mijn verwachtingen.
De tijd zal het leren, maar tot heden voldoet hij zeer goed.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen.
  • geen echte schoonmaakproblemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baca 27-06-2017 Product paar dagen in bezit

Laag verbruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Droger heeft een erg laag verbruik wat in onze situatie leidt tot een besparing van €75 per jaar t.o.v. een luchtafvoerdroger. De bediening is erg eenvoudig mede omdat we ook een Bosch wasmachine hebben. Erg vertrouwd.

Pluspunten

  • Energiegebruik

Minpunten

  • Droogtijd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hubertus 27-06-2017 Product paar dagen in bezit

Geweldige droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over onze nieuwe droger, makkelijk te bedienen, zeer onderhoudsvriendelijk. Hopen er weer jaren mee vooruit te kunnen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JanSMT 24-06-2017 Product paar weken in bezit

Koele droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Droogt prima bij een zeer laag energieverbruik: we zijn er heel gelukkig mee. Zeker in combinatie met de wasmachine van Bosch is het een aanwinst te noemen

Pluspunten

  • Droogt goed
  • Reinigt zichzelf
  • Lage kosten

Minpunten

  • Duur wel lang, maar tja...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lucs 23-06-2017

Verlichting

Algemene score

10,0
Wat een super goede aankoop! Als eerste erg verrast dat er verlichting in de droger zit super handig. En het belangrijkste, het droogresultaat is TOP!
Oorspronkelijk gepost op www.bosch-home.nl

Reageer

Eekhoorn 23-06-2017

Zonnetje in de berging!

Algemene score

10,0
Droogt prima. Altijd weer even wennen aan de nieuwe mogelijkheden.
En goed kijken of de toets reageert. Jammer dat het oog van sport 6 wasmachine en sport 6 condenser wasdroger niet naar dezelfde kant open gaan.
Oorspronkelijk gepost op www.bosch-home.nl

Reageer

R. Vossenberg 21-06-2017 Product paar weken in bezit

Wasdroger, veel inhoud, energiezuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een prima droger, die energiezuinig droogt. Er is veel inhoud in de droogtrommel en mooie led-verlichting. De bediening is erg gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Makkelijke bediening
  • LED verlichting
  • Zelfreinigend

Minpunten

  • Stof uit filter halen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Blije gebruiker 17-06-2017 Product paar dagen in bezit

Droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een geweldige droger!
Een feest om nadat de was gedaan is, deze in de mooie droger te mogen stoppen.
Geweldige machine, ben er erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de huisman 16-06-2017 Product paar dagen in bezit

duidelijk bedienings paneel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Even wennen aan de knoppen maar de droger is prima.
Op het stoffilter na heb je er niets aan te doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

klaai001 14-06-2017 Product paar maanden in bezit

Stil en goed resultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De droger is zeer geluidsarm en droogt met de verschillende programma's precies zoals het beloofd is .
De prijs van de warmtepompdroger is hoog maar na een maand is aan het energieverbruik al te zien dat het een goede investering is.

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Weinig onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

P A M van Vegchel 13-06-2017 Product paar maanden in bezit

Mooi afgewerkt machine Makkelijk te te bedienen goed advies

Algemene score

10,0
zoals ik vermeld zeer goed advies degelijk machine in vergelijk met enkele ander merken
mooie strakke afwerking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews
>