AEG T76789NIH1 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
warmtepompdroger
Vulgewicht
8 kg
Anti-kreuk fase
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 37 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mark 16-05-2016 Product half jaar in bezit

Zeer prettige droger

Algemene score

9,0
Machine droogt prima , doet er langer over dan een condensdroger ( dat was erbij verteld) stroomverbruik ieg lager!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gea 03-05-2016 Product half jaar in bezit

Gea Marsdijk

Algemene score

8,4
Mooi vormgegeven machine, zeker in combinatie met de AEG wasmachine. Droogt goed, groot gebruiksgemak. Zeker aan te bevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rooi0987 30-04-2016 Product kwartaal in bezit

Perfecte machine

Algemene score

8,8
Deze machine van aeg is zuinig en hoor je bijna niet dus heel stil en de droog resultaten zijn zeer goed.
Ik kan hem iedereen aanbevelen.
Zeker ook wat de prijs/ prestatie is van deze machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zigeunerin 29-04-2016 Product kwartaal in bezit

Geweldige machine

Algemene score

9,5
Droogt geweldig en heeft heel veelmogelijkheden. De shirts komen er gladder uit als dat je ze ophangt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ChrisK 12-05-2016 Product kwartaal in bezit

Goede droger voor een nette prijs

Algemene score

9,2
Nu een aantal maanden in het bezit en hij bevalt ons heel erg goed. Eerst even puzzelen met alle mogelijkheden maar de ruime keuze aan mogelijkheden bevalt goed.

De handdoeken hebben als ze nat worden na het drogen wel een droger luchtje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suijkerbuijk 10-05-2016 Product half jaar in bezit

Super droger

Algemene score

8,8
Voldoet precies aan mijn verwachtingen. Droogt goed, je hoort de wasdroger niet en is heel makkelijk in gebruik.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

TB 10-05-2016 Product half jaar in bezit

Prima droger

Algemene score

8,2
Prima droger die voldoet aan alle verwachtingen. Ziet er mooi uit en maakt een stuk minder lawaai dan onze vorige droger

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

H. Bakker 04-05-2016 Product half jaar in bezit

Goede wasdroger

Algemene score

8,0
Deze wasdroger voldoet goed. De was wordt perfect droog en de droger is makkelijk in gebruik. De wasdroger is stil in gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

François 03-05-2016 Product half jaar in bezit

Volgens verwachting!

Algemene score

9,0
Enkele maanden geleden aangeschaft ter vervanging van de vorige machine. Prima apparaat dat doet wat het moet doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mjd 02-05-2016 Product half jaar in bezit

Super droger

Algemene score

8,2
Geeft weinig of geen warmte af. Geweldig. Uitermate geschikt voor plaatsing in een kleine ruimte. Ben zeer tevreden over het droogresultaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

D. v/d Ham 02-05-2016 Product paar dagen in bezit

Perfecte machine

Algemene score

9,0
Droogt fantastisch!
Geen geluidsoverlast, zeer goed resultaat.
Kan niet beter. Werkt bijna geruisloos, neemt weinig ruimte in beslag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 02-05-2016 Product maand in bezit

fijne droger

Algemene score

8,2
prettige droger. makkelijk in gebruik. droogresultaten zijn prima. wel even zoeken welk programma maar dat ligt niet aan de machine.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

kbrock 02-05-2016 Product half jaar in bezit

Geweldige en zuinige warmtepompdroger

Algemene score

8,5
Zie de criteria droogresultaat, als ook gebruiksgemak enz., maar zeker ook het geringe lawaai alsook de milieuvriendelijkheid gezien het stroomverbruik.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Fam. Double-U 02-05-2016 Product kwartaal in bezit

Doet wat hij moet doen

Algemene score

8,2
De droger staat bij ons in een kast en deze wordt gelukkig niet zo warm als onze vorige droger. De droogtijd is wel langer maar hij is wel een stuk rustiger. Als de kinderen 's avonds slapen kan ik 'm gerust aanzetten. Het deurtje lijkt bij sluiten wel wat goedkoop aan te voelen. Ook het piepgeluid als deze klaar is kan wat irritant zijn maar verder niks op aan te merken!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Wouter de Dood 01-05-2016 Product kwartaal in bezit

Goede Droger

Algemene score

8,0
Is ruim, stil en zuinig. Daarnaast past deze goed bij mijn wasautomaat. Zitten veel verschillende programma's op en heeft een trommel die 2 kanten op draait. Gelukkig geen gekoopt bedegoed meer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Qtje 01-05-2016 Product kwartaal in bezit

Super droger!

Algemene score

9,6
Een wereld van verschil met onze 12jr oude condensdroger. Was komt droog er uit(standje extra droog)

Met 2 kinderen kunnen we nu ook drogen zonder dat de hun er last van hebben. De droger is namelijk super stil.

Ook de droogtijd is goed. Geeft standaard 3,5uur aan, maar met een kleine 2u is die al klaar en sluit die mooi aan op de tijd van wasmachine zodat we in het weekend alles kunnen wassen en drogen.

Ook het design is mooi en modern en past ook goed bij onze aeg wasmachine.

Echte nadelen kan ik zo niet bedenken, alleen dat bij elke droogbeurt alles opnieuw aangesteld moet worden. ( vorige droger had een draaiknop en die stond altijd goed waardoor je alleen op start hoefde te drukken)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anemone 01-05-2016 Product kwartaal in bezit

goede wasdroger met vele programma keuzes

Algemene score

9,0
Na lang twijfelen toch een droger aangeschaft. Zuinig in gebruik en heeft diverse programma's waaronder beddengoed en jeans.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ingrid 30-04-2016 Product paar dagen in bezit

Zachte kleding!

Algemene score

8,6
Deze droger zorgt ervoor dat je kleding en andere was er echt heel zacht uit komen. De kleding lijdt er ook niet onder. Ben erg tevreden ook over de grootte van de trommel. Er kan veel in!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lenie 30-04-2016 Product half jaar in bezit

L.Verheijen

Algemene score

9,0
Ben heel blij met deze droger. Heb er nog nooit een gehad. De was komt er mooi droog en zacht uit. Heb hem op de overloop in een muurkast staan, dus is het heel handig dat de droger op de afvoer kan worden aangesloten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blondsforever 30-04-2016 Product half jaar in bezit

Fijne droger

Algemene score

7,8
Ben ontzettend tevreden over mijn droger handig in gebruik energieverbruik is laag de was is fijn droog en zacht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews