Zanussi LINDO300 - Reviews

Specificaties
Droogsysteem
condensdroger
tile-Energieklasse
B energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Zanussi LINDO300 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

2,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Onvoldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Slecht

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Carla 30-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Storingen

Geschreven voor: Zanussi LINDO300

Algemene score

1,0
We hebben deze nu twee jaar. Centrifugeert af en toe niet. Baal ervan. Geen filter die je schoon kan maken moet je tegelijk een monteur bellen. Kosten na twee jaar zijn voor jezelf.

Minpunten

  • Geen filter
  • Snel uit balans

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

Debby 12-11-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Geschreven voor: Zanussi LINDO300

Algemene score

3,0
Ik heb deze wasmachine gekocht daar het een grote trommel heeft en de prijs niet heel hoog was . Nu blijkt hij ik gebruik erg tegen te vallen . Vaak storing gaat de deur niet open na het programma en moet je nog meerdere keren de machine laten afpompen en centrifugeren . Je kan hem zelf niet schoonmaken

Pluspunten

  • Grote trommel

Minpunten

  • Gaat niet lang mee al vanaf begin vaak storing
  • Deur blijft dicht na wasprogramma
  • Zelf niet kunnen schoonmaken

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

patrick 24-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote capaciteit en veel programma's!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Zanussi LINDO300

Algemene score

8,0
Grote deur (opening) en cappaciteit (8kg). draairichting deur is omkeerbaar. veel programma's in te stellen waaronder strijkvrij en dry (besparing)

Pluspunten

  • grote deur
  • draairichting deur variabel

Minpunten

  • zit standaard geen afvoer slang bij voor condens

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nijhof 14-03-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Warmte element van slechte kwaliteit

Geschreven voor: Zanussi LINDO300

Algemene score

1,0
Ik heb de Lindo 300 gekocht in 2015, en in 2016 ging het verwarmingselement defect en deze is toen vervangen en nu is het verwarmingselement weer defect maar je raad het al net buiten de garantie.

Minpunten

  • Verwarmingselement

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

Niels 27-02-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Al na 3 jaar stuk

Geschreven voor: Zanussi LINDO300

Algemene score

2,0
De wasmachine had goede beoordelingen, maar is nu al na drie jaar stuk. Volgens de monteur is de reparatie al snel duurder dan de wasmachine, dus is het waarachijnlijk niet waard.

Minpunten

  • Nu al kapot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Fabion 09-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Duurzaamheid is ver te zoeken

Geschreven voor: Zanussi LINDO300

Algemene score

1,0
2 jaar oude machine warmt niet meer en de reparatiekosten zijn abnormaal hoog. Geen garantie meer en weer op zoek naar een nieuwe machine

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Hondaboer 11-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Zanussi lindo 300

Geschreven voor: Zanussi LINDO300

Algemene score

1,0
We zijn nu net 2 jaar in het bezit van deze machine is nu al 2x met het zelfde defect gerepareerd (v snaar geknapt).nu hebben wij misschien wel de pech om deze machine bij de verkeerde winkel te hebben gekocht maar om te horen dat je hier zelf schuld aan bent vindt ik zeer vreemd .2x heeft zelfs de motor een gat in de beplaating geslagen .

Pluspunten

  • Grote deur opening
  • Inhoudt

Minpunten

  • Slechte motor
  • Slechte v snaren
  • Slechte service

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Louisa 31-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Stuk

Geschreven voor: Zanussi LINDO300

Algemene score

3,0
Net na 2 jaar stuk.. buiten de garantie. Met coulanceregeling en voorrijdkosten nog hoge reparatiekosten.. meet dan de helft van aanschafwaarde...iets met spanning

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer