Bosch WTXH8E70NL - Reviews

Best Reviewed 2 keer apr 2020 Bosch WTXH8E70NL

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 37 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WTXH8E70NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

vullers 23-05-2020
  • Product gekocht

Mooie droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTXH8E90NL

Algemene score

9,0
Prima droger, eenvoudig te bedienen. Home connect ook leuk, krijgt pushbericht als was klaar is.
Wij hebben verder precies dezelfde ervaring met deze droger als bij recent review, ook bij reinigen dat harde geluid. Bij verkoper wisten ze geen antwoord daarop. Dat is wel minpunt.

Pluspunten

  • Droogt prima
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Vreemd geluid bij self cleaning
  • Prijs is hoog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerda 12-04-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Nog steeds dik tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTXH8E90NL

Algemene score

10,0
Wij hebben deze droger nu een half jaar en zijn dik tevreden.
Perfecte droger, droogt goed en is makkelijk in onderhoud.
Omdat de pluizen vochtig worden bewaard heb je geen stof
in de omgeving van de droger.

Review 22-12-2019
Fijne zeer energie zuiniger A+++ wasdroger met grote trommel.
Het wasgoed komt er droger maar vooral zachter uit dan bij mijn
vorige droger.
Ook oude stugge kleding komt er bijna weer als nieuw uit.
Moest eerst wel even aan de ( goed doordachte ) programma`s
wennen
Heel handig is dat pluizenzeef maar 1 keer per 20 droog beurten
schoon moet worden gemaakt.
Machine maakt weinig lawaai en produceert geen stof en warme
vochtige lucht in de omgeving.

Pluspunten

  • Goede prestatie`s
  • Zeer energie zuinig A +++
  • Geen stof in de omgeving
  • Snel en gemakkelijk onderhoud

Minpunten

  • Duur, maar beslist geen spijt van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marie-Jose van Gasteren 06-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Professionele wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTXH8E90NL

Algemene score

10,0
Deze Warmtepompdroger is met de speciale programma's, het comfort, het maximaal vulgewicht van 9 kg en de energieklasse A+++ voor mij het neusje van de zalm !

Pluspunten

  • maximaal vulgewicht van 9 kg
  • energieklasse A+++

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariël 04-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

een machine die opvalt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTXH8E70NL

Algemene score

10,0
prachtige machine. simpele manier van condensor reiniging een uitkomst. was ik met de vorige droger ruim een 1/2 uur bezig en nu met deze droger in 5 minuten gefikst. een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aukje 29-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luxe en degelijke uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTXH8E90NL

Algemene score

8,0
Een fijne intelligente wasdroger, met veel gebruiksgemak. Mooi ook dat hij superzuinig in gebruik is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 26-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wifi wasdroger WTXH8E70NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTXH8E70NL

Algemene score

8,0
We zijn blij met deze energiezuinige droger, begrijpen alleen niet echt de toegevoegde waarde van de WIFI verbinding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irissage 20-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke bediening met app

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTXH8E90NL

Algemene score

9,0
Semi professioneel met vele mogelijkheden en duidelijke bediening. Met de app bedienbaar. Grote trommel en extra rek voor schoenen of wollen truien.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Monica 20-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

vanuit m'n luie stoel te bedienen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTXH8E90NL

Algemene score

10,0
eenvoudig te bedienen, zowel handmatig als via een app. Fijne grote trommel. Geen gehannes met condensbak. Kortom: niet goedkoop, maar elke cent waard!

Pluspunten

  • eenvoudig te bedienen zowel handmatig als via app
  • fijne grote trommel

Minpunten

  • ???

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. de Looze 19-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote capaciteit, zeer zuinig, veel mogelijkheden.

Geschreven voor: Bosch WTXH8E90NL

Algemene score

10,0
Gemakkelijke bediening, grote capaciteit (9 kg)
Energie zuinig A+++
Zelfs dikke truien zijn geen probleem.
Fraaie vormgeving

Pluspunten

  • Capaciteit voor 9 kg
  • Energie zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Inge 17-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne droger, maakt weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTXH8E90NL

Algemene score

10,0
Gekozen voor een warmtepompdroger omdat die energiezuinig is, ben er erg blij mee hij is erg geruisloos, kan veel was in en zitten erg veel opties op( nog niet alles gebruikt) tot nu toe zeer tevreden

Pluspunten

  • Geruisloos, veel opties
  • Grote trommel, energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 07-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasdroger warmtepomp met stoom functie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTXH8E70NL

Algemene score

9,0
Wij hebben voor de wasdroger van Bosch gekozen omdat we ook al een wasmachine van Bosch hadden,
deze machine heeft veel functies met name auto clean.

Pluspunten

  • stoomfunctie
  • autoclean

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marielle 02-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

warmtepomp droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTXH8E90NL

Algemene score

9,0
een geweldige droger gemakkelijk in het gebruik ben er zeer tevreden over niet na iedere droogbeurt meer het pluizenfilter schoonmaken
heb de droger naast mijn wasmachine staan een prachtig stel !!

Pluspunten

  • eenvoudig te bedienen
  • mooie uitstraling

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laila 01-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede droger wanneer je het onder de knie hebt!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTXH8E70NL

Algemene score

8,0
Dit is een zeer goed droger wanneer je alle snufjes kent en onder de knie hebt. Je moet er wel zeker de tijd in steken, het is niet zo dat je gewoon een programma start en het gelijk doet wat je verwacht. Ik raad dit product zeker aan voor mensen die er de tijd voor nemen (alleen in het begin), alleen dan krijg je echt waar voor je geld. Ik ben heel erg tevreden, enige minpunt is dat de droogtijden iets langer duren als normaal wegens de zuinigheid en grootte van de trommel. Je hoeft de filter ook maar om de 20 droogbeurten schoonmaken, kost je voor de rest geen moeite, een zeer groot pluspunt!

Pluspunten

  • Werkt naar behoren als je weet wat je doet
  • Enorm zuinig, zo goed als geen schoonmaakwerk

Minpunten

  • Iets langere droogtijden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosmans 29-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTXH8E90NL

Algemene score

10,0
Super goed apparaat.
Met vele functies. Zeer tevreden.
Je kunt er ook in stomen. En schoenen in laten drogen

Pluspunten

  • Na 20 keer drogen pas de filter schoonmaken
  • Stomen kan hij ook

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Felix Hullegie 23-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

SUPER STIL EN ENERGIE ZUINIG

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTXH8E90NL

Algemene score

10,0
wij hebben een bosch warmptepomp droger gekocht waar we op de dag van vandaag nog geen seconde spijt van hebben.
super duidelijk display en heel stil. Ook nog energie zuinig en via telefoon te bedienen

Pluspunten

  • energie zuinig
  • weinig geluid

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

super 20-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTXH8E90NL

Algemene score

10,0
super mooi en wifi en perfect voor meermalig gebruik dus echt praktisch en beveel al mijn vrienden dit aan

Pluspunten

  • mooi
  • handig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans en Anton Hogenkamp. 19-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTXH8E90NL

Algemene score

9,0
Bosch heeft een naam hoog te houden. En in het verleden een goede service. Ook een hele grote plus is het wondroos mandje waar tevens onze sport schoenen in kunnen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick 02-02-2020
  • Product gekocht

Bosch WTXH8E90NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTXH8E90NL

Algemene score

10,0
Bosch WTXH8E90NL.
Super tevreden over de wasmachien en warmtepompdroger van bosch exclusiv set.
Zeer mooie vooruitstrevende technologie.
A+++ energie zuinig. Grote capiciteit. Gemakelijk te bedienen apparaten met uitgebreide mogelijkheden en heel veel opties. Alleen maar +++ punten op aan te merken. Ik raad iedereen deze set van bosch aan. Super Top Kwaliteit !

Pluspunten

  • Energie zuinig A+++
  • Uitgebreide opties en heel veel mogelijkheden.
  • Grote trommel inhoud.
  • Makelijk te bedienen
  • Stoom functie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.nagtzaam 31-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

veel gebruiksgemak

Geschreven voor: Bosch WTXH8E90NL

Algemene score

9,0
het is een energie zuinige wasdroger met veel gebruiksgemak doordat het filter niet elke keer behoefd te worden schoongemaakt.
verder de automatische afvoer van het condenswater is wel erg handig.
het feit dat hij erg stil is is handig om in de nacht te drogen.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • condenswaterafvoer
  • niet telkens pluizenfilter schoonmaken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sander 31-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk stil en rustig apparaat

Geschreven voor: Bosch WTXH8E90NL

Algemene score

10,0
Vergeleken met onze oude droger is dit echt een verademing!
Zeer stil en zeer zuinig!
Bosch heeft er een nieuwe fan bij :)

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Koppelen met Google Assistant

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews