Bosch WTXH8E70NL - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 37 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WTXH8E70NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

DeevA 26-05-2020

spijt van aankoop

Geschreven voor: Bosch WTXH8E70NL

Algemene score

2,0
ik kan niet begrijpen dat deze droger zo goed scoort. Heb hem sinds november 2019 en ben zeer ontevreden. De was rolt op tot een grote bal waardoor de binnenkant van die "bal" nooit droog is, ik moet tijdens het droogprocess steeds openen om de was uitelkaar te halen. Was is nooit echt droog, ook niet bij kastdroog+. Verder is Auto Clean echt niet waar. Moet heel vaak het filter schoonmaken, dat is een vieze natte boel van pluizen. Heb echt spijt van deze aankoop. ik kan niet begrijpen dat deze droger zo goed scoort.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 02-06-2020

Super droger

Geschreven voor: Bosch WTXH8E70NL

Algemene score

10,0
Een makelijk en goede droger.
Zijn er zeer tevreden mee [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

vullers 23-05-2020
  • Product gekocht

Mooie droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTXH8E90NL

Algemene score

9,0
Prima droger, eenvoudig te bedienen. Home connect ook leuk, krijgt pushbericht als was klaar is.
Wij hebben verder precies dezelfde ervaring met deze droger als bij recent review, ook bij reinigen dat harde geluid. Bij verkoper wisten ze geen antwoord daarop. Dat is wel minpunt.

Pluspunten

  • Droogt prima
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Vreemd geluid bij self cleaning
  • Prijs is hoog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jurrie 18-05-2020

Kurkdroog !

Geschreven voor: Bosch WTXH8E70NL

Algemene score

10,0
Stille en rustige wasdroger. Makkelijk in gebruik, zeker icm de app op je telefoon. Met smartdry hoef je alleen maar in te laden en de rest word door de machine afgestemd op basis van je eerder gebruikte wasprogramma. Wat een uitkomst ! Geen smartdry.... dan helpt de app je met een paar eenvoudige stappen een keuze te maken. Mocht je twijfelen aan de voorgeprogrammeerde :-). Zeer tevreden! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Juno 05-05-2020

Bijzondere droger

Geschreven voor: Bosch WTXH8E70NL

Algemene score

8,0
Deze droger heeft vele programma's en is energiezuinig. Wat ik mis is een programma van maximaal 10 monuutjes, zodat je het wasgoed daarna kunt ophangen op kledinghangers en het daarna zonder kreukels en zacht kunt opvouwen.
Minpuntje is het geluid bij reinigen; het klinkt alsof er een klep wordt dichtgegooid met een klap. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 28-04-2020

Geluisniveau

Geschreven voor: Bosch WTXH8E70NL

Algemene score

10,0
Deze droger is uitermate stil en trillingsvrij. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Geert 16-04-2020

Droog, droger, droogst

Geschreven voor: Bosch WTXH8E70NL

Algemene score

10,0
Wat een mogelijkheden om te varieren. Wat een gebruiksgenak. Wat een stilte. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Gerda 12-04-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Nog steeds dik tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTXH8E90NL

Algemene score

10,0
Wij hebben deze droger nu een half jaar en zijn dik tevreden.
Perfecte droger, droogt goed en is makkelijk in onderhoud.
Omdat de pluizen vochtig worden bewaard heb je geen stof
in de omgeving van de droger.

Review 22-12-2019
Fijne zeer energie zuiniger A+++ wasdroger met grote trommel.
Het wasgoed komt er droger maar vooral zachter uit dan bij mijn
vorige droger.
Ook oude stugge kleding komt er bijna weer als nieuw uit.
Moest eerst wel even aan de ( goed doordachte ) programma`s
wennen
Heel handig is dat pluizenzeef maar 1 keer per 20 droog beurten
schoon moet worden gemaakt.
Machine maakt weinig lawaai en produceert geen stof en warme
vochtige lucht in de omgeving.

Pluspunten

  • Goede prestatie`s
  • Zeer energie zuinig A +++
  • Geen stof in de omgeving
  • Snel en gemakkelijk onderhoud

Minpunten

  • Duur, maar beslist geen spijt van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marie-Jose van Gasteren 06-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Professionele wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTXH8E90NL

Algemene score

10,0
Deze Warmtepompdroger is met de speciale programma's, het comfort, het maximaal vulgewicht van 9 kg en de energieklasse A+++ voor mij het neusje van de zalm !

Pluspunten

  • maximaal vulgewicht van 9 kg
  • energieklasse A+++

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariël 04-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

een machine die opvalt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTXH8E70NL

Algemene score

10,0
prachtige machine. simpele manier van condensor reiniging een uitkomst. was ik met de vorige droger ruim een 1/2 uur bezig en nu met deze droger in 5 minuten gefikst. een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aukje 29-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luxe en degelijke uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTXH8E90NL

Algemene score

8,0
Een fijne intelligente wasdroger, met veel gebruiksgemak. Mooi ook dat hij superzuinig in gebruik is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 28-03-2020

Prachtig

Geschreven voor: Bosch WTXH8E70NL

Algemene score

8,0
Even wennen met het programma en geen filter meer reinigen maar werkt perfect keurig droog en komt er lekker zacht uit kreuken is minimaal ook voor dit apparaat spaar door heb je echt een hele mooie en goede machine [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Mark 26-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wifi wasdroger WTXH8E70NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTXH8E70NL

Algemene score

8,0
We zijn blij met deze energiezuinige droger, begrijpen alleen niet echt de toegevoegde waarde van de WIFI verbinding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irissage 20-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke bediening met app

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTXH8E90NL

Algemene score

9,0
Semi professioneel met vele mogelijkheden en duidelijke bediening. Met de app bedienbaar. Grote trommel en extra rek voor schoenen of wollen truien.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Monica 20-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

vanuit m'n luie stoel te bedienen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTXH8E90NL

Algemene score

10,0
eenvoudig te bedienen, zowel handmatig als via een app. Fijne grote trommel. Geen gehannes met condensbak. Kortom: niet goedkoop, maar elke cent waard!

Pluspunten

  • eenvoudig te bedienen zowel handmatig als via app
  • fijne grote trommel

Minpunten

  • ???

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. de Looze 19-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote capaciteit, zeer zuinig, veel mogelijkheden.

Geschreven voor: Bosch WTXH8E90NL

Algemene score

10,0
Gemakkelijke bediening, grote capaciteit (9 kg)
Energie zuinig A+++
Zelfs dikke truien zijn geen probleem.
Fraaie vormgeving

Pluspunten

  • Capaciteit voor 9 kg
  • Energie zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Inge 17-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne droger, maakt weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTXH8E90NL

Algemene score

10,0
Gekozen voor een warmtepompdroger omdat die energiezuinig is, ben er erg blij mee hij is erg geruisloos, kan veel was in en zitten erg veel opties op( nog niet alles gebruikt) tot nu toe zeer tevreden

Pluspunten

  • Geruisloos, veel opties
  • Grote trommel, energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marielle 10-03-2020

zie ze eens staan !

Geschreven voor: Bosch WTXH8E70NL

Algemene score

10,0
hier staan 2 geweldige Bosch apparaten naast elkaar
rechts de wasmachine en links de droger , allebei super
de droger heeft allerlei extra's niet meer na iedere wasbeurt het pluizenfilter leeg maken zelf mijn schoenen kunnen er in kledig "stomen "zodat ze weer netjes gedragen kunnen worden 2 super goede apparaten waar ik nog geen moment spijt van heb
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bert 07-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasdroger warmtepomp met stoom functie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTXH8E70NL

Algemene score

9,0
Wij hebben voor de wasdroger van Bosch gekozen omdat we ook al een wasmachine van Bosch hadden,
deze machine heeft veel functies met name auto clean.

Pluspunten

  • stoomfunctie
  • autoclean

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

droger 06-03-2020

geweldig

Geschreven voor: Bosch WTXH8E70NL

Algemene score

10,0
makkelijk te bedienen droger en er kan veel in. droogt goed. makkelijk die strijk functie [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews